dansiga:da neee - traaukus jaaiet uz vannas istabu mazgaat!!!!!
|Skrūvgriezis paliels Tev ir vai kalts vissliktākajā gadijienā?Tur tai hreņai ir tādi plastmasas izciļņi,pieliec s-griezi vai kaltu zem leņķa un uzšauj tā prātīgi ar labo roku(ja neesi kreile)pa kr.roku kura tur to štrumentu,protams virzienā kas skrūvē vaļā.Tur nav kreisā vītne,Tev kā diplomētam inženierim tik daudz vajadzētu saprast.Ja tas nelīdz jem āmuru(kaut vai gaļas ja nav cits) un tad jau mauc ar to,bet ne pa roku,labāk pa pliku štrumentu jau. Ja tas nelīdz tad tikai vecis no ŽEK-a vai jāiet meklēt nopietnāki štrumi-variantu daudz ,kaut vai verķis ar ko iesēdušos filtrus skrūvē vaļā.
Pirms darīt foreļcilvēka ieteiktās sarežģītās darbības, iesaku paņemt frotē dvieli, lupatu (kaut ko kas neslīd, ja ir iespējams ļoti efektīgs ir vidēji rupjš smilšpapīrs) ar abām rokām iepūšot vaigos griez pretēji pulksteņa rādītāja virzienam.
welns:Pirms darīt foreļcilvēka ieteiktās sarežģītās darbības, iesaku paņemt frotē dvieli, lupatu (kaut ko kas neslīd, ja ir iespējams ļoti efektīgs ir vidēji rupjš smilšpapīrs) ar abām rokām iepūšot vaigos griez pretēji pulksteņa rādītāja virzienam.
Dans,a Dans,parasti jau tas sifons jaucas ne vienā vietā vien paprovē ,varbūt kur citur jaucas! Bet spanneli gan paliec appukšā,tecēs visādi nelabumi kā likts! Jā ,izjaukt jau vēl štrunts,appakaļ ar jāsaliek .Tā lai netek!
foreljjanka, gan augshaa, gan saanaa - skruuvejas valjaa!!!!!! ....... aaaaa - toch laba doma - izvilkt visu posmu un tad meegjinaat izvarot ;-)))))..... bljoda sen jau paakshaa pabaazta ;-))) ... eju akal uz virtuvi ;-))))
vells ..... akal nekas man nesanaaca ;-((( .... es te kaa vista pa pakulaam njemos ;-(((((
negativs, baidies baidies ...... pie manis VISI iekriit uz nedeelju ;-pppp briinums kaa studenti tik - atnaak un aiziet;-p;-) P.S. a kad tu buusi riigaa?;-)
dansiga:vells ..... akal nekas man nesanaaca ;-((( .... es te kaa vista pa pakulaam njemos ;-(((((
negativs, baidies baidies ...... pie manis VISI iekriit uz nedeelju ;-pppp briinums kaa studenti tik - atnaak un aiziet;-p;-) P.S. a kad tu buusi riigaa?;-)
ja nopietni, Rīgas tuvumā šonedēļ nebūšu, dauzos pa perifēriju, gandrīz brīvā režīmā
Man te taupīgi idioti kuri apkuri grieza uz minimumu "Lai lētāk" stojaku un auxsto ūdeni aisaldēja KAPITĀLI , taga jau kopš 8 rītā ņemoties nevarot atkausēt . Forši ka man pēdējāis stāvs un viss nosiltināts tad jau izdīvošu BET iedomājos kas bus ja viņš lipņīs un atkusis nāks vaļa Man ta px es tur nemītu bet Laulenei trauķene nešancēs taga.
Lunis:Man te taupīgi idioti kuri apkuri grieza uz minimumu "Lai lētāk" stojaku un auxsto ūdeni aisaldēja KAPITĀLI , taga jau kopš 8 rītā ņemoties nevarot atkausēt . Forši ka man pēdējāis stāvs un viss nosiltināts tad jau izdīvošu BET iedomājos kas bus ja viņš lipņīs un atkusis nāks vaļa Man ta px es tur nemītu bet Laulenei trauķene nešancēs taga.
sūdi iespējami. es, pāgājušo nedēļu biju vienā mājā, Salaspilī. džeks uz nedēļu, vai nedaudz vairāk aizbraucis slēpot, apkuri taupības nolūkos pats atrubījis, tagad parkets nost, veči dolbī betonu, jo sasala < siltās grīgas trubas >......viss tur pludoja, bez tā vēl sūknis lupatās un vēl šis tas.... IEEKONOMĒJA...
negatIvs:Lunis:viss tur pludoja, bez tā vēl sūknis lupatās un vēl šis tas.... IEEKONOMĒJA...
Ot ot , gluži manas domas Tik es saku man pēdējais stāvs un man šahtas nositinātas un pie grīdas bet lūk "Taupīgajiem" slāvu penšiem isstās būs nopietnas problēmas.