forum.gif
70-200
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 70-200
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.07 14:47
 citēt
Kurš no šiem labāks?

Canon EF 70-200mm F4.0 L USM 500Ls

Sigma 70-200 mm F2.8 DG APO MACRO HSM, Canon 600Ls
www.sigmaphoto.com...
Publicēts: 26.01.07 14:51
 citēt
Kurš no šiem labāks?

www.sigmaphoto.com...

sigmas stikls ir gaišāks! Ir tomēr starpība starp F2.8 un F4.0
Publicēts: 26.01.07 14:52
 citēt
Sigma...

Kapēc ? Lūdzu,

www.fredmiranda.com...

www.dpreview.com...

www.the-digital-picture.com...

Nu canona stikls arī nav peļams ;)
Publicēts: 26.01.07 15:06
 citēt
man jau arii liekas ka sigma bet nevar jau zinaat mosh parametri labi bet visumaa suudiigs tapeec prasu padomu, canonam liidziigs stikls maksaa ~900ls tapeec nevaru saprast.
Publicēts: 26.01.07 15:27
 citēt
tada izveelee ir daudziem, es panjemu pirmo variantu, taa tad canon, un nemaz nenozheeloju, ja buutu jaizveelas veelreiz, dariitu tieshi taa pat... un vispaar - ja tiecies uz kvalitaati tad sigmai naf vietas tava fotosomaa. savaa muzhaa esmu lietojies tikai vienu sigmu kas tieshaam bija uzdevumu augstumos!

70-200 f4 bus asaks, labakas krasas un kontrasts iespejams atraks autofokus... sigma gan ir par vienu stopu atraka tas gan ir nenoliedzams fakc, bet vai stopa deelj gribas upereet kvalitaati ? labaak uzgriez lielaaku iso un kniedee taalaaak!

ja tomeer vajag 2.8 tad laikam canon 70-200 f2.8 L bus pareiza izveele!
Publicēts: 26.01.07 15:30
 citēt
canon 70-200 f2.8 L ir par saviem ~300ls daargaaks pa šo sigmu, bet vai ir par tiem ~300ls arii labaaks?
Publicēts: 26.01.07 15:41
 citēt
citaats no darkza linkiem:

"I have purchased 2 copies of this lens. I returned the first one to the retailer because it front-focused significantly. I decided to take another route when the second lens showed a similar problem - I returned the lens to Sigma for warranty service twice in attempt to resolve the problems I'm having with it. My current Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG HSM Lens lens is front-focusing on my Canon-calibrated Canon 1Ds Mark II at focal lengths below 135mm. Sigma's last service attempt improved AF accuracy, but it is still not close to being acceptable to me. The test ISO chart shots and other comparison tests I made utilized manual focus exclusively for the results below 135mm.

The other problem that Sigma has not resolved is that this lens is sharper on the left side than on the right 1/3 of the frame at and above 135mm. I can't tell you which is normal and which is exceptional, but Sigma apparently believes it is within spec as they had two chances to fix it so far. Since the non-center ISO test chart crops are utilizing the right side of the lens, the displayed results show more softness than is present in the left side of the frame.
"

pac galvenais:

"If you can get a good copy of this lens, it is definitely worth the price "

taa kaa ieksh LV naf normaala sigmas servisa tad shis gan ir diezgan sapiigs momenc
Publicēts: 26.01.07 15:45
 citēt
canon 70-200 f2.8 L ir par saviem ~300ls daargaaks pa šo sigmu, bet vai ir par tiem ~300ls arii labaaks?

es domaaju ka jaa! (protams ari canonam gadas braakji) un domaaju ka canon stikls kalpos ilgaaak! ja nauda ir noteicoshais faktoors tad vislabaakais ir tomeer f4. bet ja tu ar foto pelni naudu tad un 2.8 spesi atpelniit, tad njem 2.8 ;)
Publicēts: 26.01.07 15:47
 citēt
ezi, visi taisa suudus kas vairaak kas mazaaak, bet par sigmas sudiem ir daudz vairaak negatiivu rakstu!

un redzi, ir forshi ja Tu vari atljauties izbraakjeet, kur tad sigmu var izbraakjeeet? elkoraaa??? un ko? panjems Tev vinju uz paris meneshiem un praatu chakarees!

man elkor servisaa viena sigma nostaaveeja 6 meneshus, un tad veel dabuuju atpakalj ar lielu skandaalu, jo vinji itkaa vinju bija pazaudeejushi un nezinaaju kur vinja ir nokliidusi, bet kad saceela traci tad peklshnji briljainais "laipnais" meistars vinju atrada...

p.s. runa ir tikai par canon L objetiiviem
Publicēts: 26.01.07 17:05
 citēt
Starp citu ir 2 sigmas... un tās nav vienādas!
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG HSM APO
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG Macro HSM APO
Publicēts: 26.01.07 22:42
 citēt
GR, šis Sigmas stikls ir iespējams labākais ko viņi ir radījuši, vismaz pēc atsauksmēm vadoties:))))

Brāķa procents ir visiem razōtājiem, uz to nav ko iespringt
Publicēts: 27.01.07 01:17
 citēt
es gan zinu kur var kanon stiklu dabut pa 100 latiem letak :)
Publicēts: 27.01.07 05:46
 citēt
Edju, trāpijies, dabū man pa 100 LVL 24-105 lētka nekā tas ir CRC:))
Publicēts: 27.01.07 08:49
 citēt
citaats no darkza linkiem:

"I have purchased 2 copies of this lens. I returned the first one to the retailer because it front-focused significantly. I decided to take another route when the second lens showed a similar problem - I returned the lens to Sigma for warranty service twice in attempt to resolve the problems I'm having with it. My current Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG HSM Lens lens is front-focusing on my Canon-calibrated Canon 1Ds Mark II at focal lengths below 135mm. Sigma's last service attempt improved AF accuracy, but it is still not close to being acceptable to me. The test ISO chart shots and other comparison tests I made utilized manual focus exclusively for the results below 135mm.

The other problem that Sigma has not resolved is that this lens is sharper on the left side than on the right 1/3 of the frame at and above 135mm. I can't tell you which is normal and which is exceptional, but Sigma apparently believes it is within spec as they had two chances to fix it so far. Since the non-center ISO test chart crops are utilizing the right side of the lens, the displayed results show more softness than is present in the left side of the frame.
"

pac galvenais:

"If you can get a good copy of this lens, it is definitely worth the price "

taa kaa ieksh LV naf normaala sigmas servisa tad shis gan ir diezgan sapiigs momenc

Shitais ir ņemts no www.the-digital-picture.com... kur tiek runāts par Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG HSM APO nevis par
Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG Macro HSM APO
Publicēts: 27.01.07 10:54
 citēt
nav man tads stikls pagaidam :mrgreen: ko tev piedavat pa 100 letak
Publicēts: 27.01.07 11:58
 citēt

Nezinu cik ir CRC, bet noteikti zinu, ka varu dabūt par 100 latiem lētāk!
Publicēts: 27.01.07 18:27
 citēt
Sender ?!?! Runa iet par LV robežām:))
Publicēts: 27.01.07 20:26
 citēt
A es ko, par Turkmenistānu vai?
Publicēts: 27.01.07 22:00
 citēt
Gaidu sīkāku info, paldies:)))
Publicēts: 28.01.07 10:54
 citēt
Ja priekš digitālās kropotās kameras, tad iesaku pačolēt šo:

Sigma 50-150 2.8 HSM -
www.dpreview.com...

Pirmkārt, par puskilo vieglāks un mazāks nekā 70-210 2.8;
Otrkārt, nav balts - nepiesaista lieku uzmanību;
Treškārt, dabonams par cenu zem 500 ls.
Publicēts: 28.01.07 12:33
 citēt
Labi atslābstiet... es jau neteicu, "kam"... tikko paskatījos CRC cenu - tiešām lēti:)... bet tomēr ir iespējas dabūt lētāk... Jā ne LV, bet te IT... it kā jau ar transportu arī nebūtu problēmas (tobiš atgādāt uz LV), bet ir liels BET... man no tā labums nekāds, tāpēc ja vajadzētu čakarēties, tad tikai ļoti īpašā gadījumā... Tātad precizējums manam tekstam: Es varu dabūt lētāk (jo tāds bija jautājums), bet ne Jums (to laikam es nepateicu:))...
Publicēts: 28.01.07 19:51
 citēt
Kurš no šiem labāks?

Bez variantiem, L stikls !!!
To pašu pateiks ikviens, kas reiz padarbojies ar L klasi...
Publicēts: 28.01.07 23:39
 citēt
Vo...vo... es jau ar no paša sākuma īsti neiebraucu, par ko ir bazars:)
Publicēts: 29.01.07 10:36
 citēt
Vai Armins55555 ir arī lietojis to objektīvu vai arī tā ir tukša mūldēšana?
Dotajā gadījumā abiem ir ļoti labas atsauksmes no lietotājiem internetā. Bet sigmai ir vēl makro, vairāki labie stikli iekšā, mazāks F.
Paskatījos kas pa stikliem iekšā abiem šiem.

Sigma

Canon
Publicēts: 29.01.07 10:58
 citēt
psihais, kada starpiiba vai arnis ir lietojis vai nee, tu pat nekleusies ko Tev raksta, galu gala uztvere par lietaam cilveekiem ir savadaaka, viens fano par sigmaam cits par "L" canoniem es to staprpaa, arnis pareizi rakstija "To pašu pateiks ikviens, kas reiz padarbojies ar L klasi..."
man liekas ka elkor pljazha ir pataustami abi stikli, aizej pateste vienu pateste otru, paskaties majas bildes, un izlem! Tev jau tas stikls bus jalieto...

man ir bijushas 3 sigamas, visas no darga gala, no taam par vienu varu teikt - ljoti ljoti labs stikls, bet par parejiem diviem neko labu nevaru teikt. cik pazinjam ir sigmas ar neko pozitivu neesmu dzirdejis!
Publicēts: 29.01.07 12:46
 citēt
Nu shait arii tiek saliidzinaati divi vienaadi stikli - kategorijaa CENA... Sigma protams vienmeer buus leetaaka, bet labaak jau buutu saliidzinaat divus stiklus, kam buutu vienaadas specenes... nu vismaz F skaitlis 2.8...
Publicēts: 29.01.07 13:07
 citēt
man vairāk interesē Iegādāties objektīvu par labāku cenu, jo canon 70-200L f2.8 jau maksā stipri dārgāk.
Publicēts: 29.01.07 13:27
 citēt
ja tev izsaka cena un f - tad njem sigmu. un beidz skjobiities ;)
Publicēts: 29.01.07 13:54
 citēt
Ja Tu nekur nesteidzies tad pēc 3-4 dienām varēšu Tev pastātīt par šo Sigmu... ir ceļā, bet liekas, ka ieradīsies ātrāk par bodiju... sākumā notestēšu ar Fuji S2 Pro tad ar D2Xs (kad viņš atceļos līdz manīm)...
Publicēts: 29.01.07 16:40
 citēt
Ja Tu nekur nesteidzies tad pēc 3-4 dienām varēšu Tev pastātīt par šo Sigmu... ir ceļā, bet liekas, ka ieradīsies ātrāk par bodiju... sākumā notestēšu ar Fuji S2 Pro tad ar D2Xs (kad viņš atceļos līdz manīm)...

tiem abiem vienadas viitnes?
Publicēts: 29.01.07 16:52
 citēt
O tas būtu baigi forshi, ja vareetu padaliities ar info par šo sigmu, kā nekā nauda jau ar nav nekāda mazā, tad jau labāk mazliet pagaidīt un palasīt reālo lietotāju atsauksmes.
Publicēts: 29.01.07 21:41
 citēt
O tas būtu baigi forshi, ja vareetu padaliities ar info par šo sigmu, kā nekā nauda jau ar nav nekāda mazā, tad jau labāk mazliet pagaidīt un palasīt reālo lietotāju atsauksmes.
vai ta latvija tikai ir realie lietotaji.. ?!
Publicēts: 30.01.07 00:04
 citēt

tiem abiem vienadas viitnes?

Rakstīts:
Nikon F mount
Tad jau būs...
...zibene jau arī S2 Pro der Nikona ;)
Publicēts: 05.02.07 02:26
 citēt
Nju nezinu :) Man ir abi divi BET bildeju praktiski tikai ar SIGMA ieverojami gaisjaka , stabilaka un assaka par CANON 4.L kuram asumu aizvieto varbut lielaks kontrasts neka SIGMA 2,8 :) Sigmai ir STATIVA VITNE Canon nav :) Vispar SIGMA tads zolids un kartigs stikls vizmaz 2x smagaks par CANON kurs ir tada aizdomigi viegla un tieva rorite :) Bet tas ir manas domas:) Man jau ari SIGMA 12-24 PATIK labak ka CANON 10-22 Kaugan Ikdiena bildeju ar 10-22 un CANON pa kadiem 30% dargaks man tomer LABAK patik SIGMA:):):):)
Publicēts: 10.02.07 09:48
 citēt
Nju nezinu :) Man ir abi divi BET bildeju praktiski tikai ar SIGMA ieverojami gaisjaka , stabilaka un assaka par CANON 4.L kuram asumu aizvieto varbut lielaks kontrasts neka SIGMA 2,8 :) Sigmai ir STATIVA VITNE Canon nav :) Vispar SIGMA tads zolids un kartigs stikls vizmaz 2x smagaks par CANON kurs ir tada aizdomigi viegla un tieva rorite :) Bet tas ir manas domas:) Man jau ari SIGMA 12-24 PATIK labak ka CANON 10-22 Kaugan Ikdiena bildeju ar 10-22 un CANON pa kadiem 30% dargaks man tomer LABAK patik SIGMA:):):):)

pirmais objektiivais posts no lietotaaja kuram ir abi objektiivi.
Publicēts: 10.02.07 13:40
 citēt
Jā, man arī izskatās tā bilde tāda bāla, tieši tas pats, kontrasta nav...
Publicēts: 04.03.07 16:24
 citēt

pirmais objektiivais posts no lietotaaja kuram ir abi objektiivi.

Lunis iemet kaadu bildi no 70-200 sigmas (kaadu dabasskatu un kaadu macro) esmu gandriiz pilniibaa nobriedis vinju pirkt no savas algas!
Publicēts: 05.03.07 11:45
 citēt
par 165ls man sanaak veel zibeni nopirkt ar visaam laadejamaam baterijaam! ;)
Publicēts: 18.03.07 16:21
 citēt
visos forumos jau pastaastiiju bet shamaa aizmirsu pateikt ka beidzot nopirku sigmu, nu jau kaadas 3nedeeljas atpakalj :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):