forum.gif
Kur pazudusi cūku gripa?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur pazudusi cūku gripa?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.10 22:52
 citēt
Baigi satrauc šis jautājums,kas ar vakcīnām,kā ar profilaktiku.Februārī braucu uz Indiju,varbūt tur vēl plosās,pie mums tikai beigusies.
Publicēts: 25.01.10 23:07
 citēt
Indijā jau naf cūkas :D
ja kas visas šāda vīrusa slimības beidz savu eksistenci pie temperatūras zem -10 grādiem :grimace:
Publicēts: 25.01.10 23:09
 citēt
Nebaidies, Indijā ir gana daudz citu zarazu, salīdzinot ar kurām tā cūku gripa tāda vārga puņķošanās vien ir:)
Publicēts: 25.01.10 23:10
 citēt
Galvenais, nedzer ūdeni dušā:)
Publicēts: 25.01.10 23:10
 citēt
Tur ir Ziloņu gripa.
Publicēts: 25.01.10 23:12
 citēt
Galvenais tur ir neapbižot svētās govis, citādi ir pizdecs :(
Publicēts: 25.01.10 23:13 labots
 citēt
ekoists:Baigi satrauc šis jautājums,kas ar vakcīnām,kā ar profilaktiku.Februārī braucu uz Indiju,varbūt tur vēl plosās,pie mums tikai beigusies.

Šī kampaņa vairs "Piķi nenessa" un tika sašarināta un satīta pavsiam , gaidiet SEKOS pingvīnu , kanarijputniņu un zvirbuļu grippa:) LIELA BRIESMĪGA PANDEMIJA baaaidies!

KRĪZE piezagās un maksātspējīgais "Lohotrona" elektorāts izgaisa un MĒS palikām uzreiz neiztresanti un PANDĒMIJA zuda kā nebijusi:):)
Publicēts: 25.01.10 23:21
 citēt
Varbūt atvest kaut ko no turienes?Savādāk baigi neinteresanti,nav par ko uztraukties,mēdijiem arī nav ko darīt,viss tik mierīgi,nekādu ciešanu....
Zazi-fotogrāfēt jau laikam tās govis drīkst?
Publicēts: 25.01.10 23:38
 citēt
da brehnja taa cuku gripa. paris dienas temperatura un afigenna lipiga. slimnica guljot novajeju nevaaji :D bet nu jau riepa atpakalj :D
Publicēts: 25.01.10 23:41
 citēt
ekoists:Varbūt atvest kaut ko no turienes?Savādāk baigi neinteresanti,nav par ko uztraukties,mēdijiem arī nav ko darīt,viss tik mierīgi,nekādu ciešanu....
Zazi-fotogrāfēt jau laikam tās govis drīkst?

Izpēti ko no tām eksotiskajām valstīm drīkst ievest un izvest ko ne. Var sanākt ziepes, ja aiz biksēm kādu svēto govi aizbāzīsi. ( bet vispār ja domā kādas eksotikas iesaku painteresēties), ja nemaldos arī kaut kādi koraļļi ir dikti aizsargājami, kurus izvedot jeb ievedot var iebraukt auzās. Un tie Indijas ubagi var jebko iesmērēt.
Publicēts: 25.01.10 23:49 labots
 citēt
welns:Tur ir Ziloņu gripa.

Vispaar jau tur ir viena slimiiba no kuras cilveekiem piemetaas "zilonja kaajas".. un taadu suudu tur ir bez gala! Arii taarpi kas iekshaa dziivojaas zem aadas utt..

4.bp.blogspot.com...
Publicēts: 26.01.10 00:22
 citēt
ekoists:Varbūt atvest kaut ko no turienes?

lepru varēsi no turienes atvest (un ne tikai) - tā tur lielos daudzumoos pieejama :)
Publicēts: 26.01.10 07:47
 citēt
Tagad zināsim, kuru vainot, kad no nodokļu naudas vajadzēs kādu ļimonu iztērēt vakcīnām...:D Nu atved vismaz kaut ko ekzotisku...labāk slimību, kura izplatās pa gaisu, jo man ir plāns uzsākt mutes apsēju ražošanu...:D:D:D
Publicēts: 26.01.10 08:47
 citēt
Runā,ka Indijā garīgums uz katras ielas mētājas,varbūt to labāk?
Publicēts: 26.01.10 09:25
 citēt
Atved kādu indieti! :)
Publicēts: 26.01.10 09:28
 citēt
haha, pingvīnu gripa -Lunis, labs :D
Publicēts: 26.01.10 09:39
 citēt
vecīt,labāk painteresējies par šo visu,neliec somā švirlaku,kur iekšā zacenei kāds lunkanais.Afigeķ,kas par ziepi var sanākt.Kaut kādi gliemežvāki arī esot nelabi priekš muitošanas.:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 26.01.10 09:47
 citēt
Oldcrazy-nevedīšu nekādus sūdus,ja nu vienīgi dārgakmeņus,nafig man tos švirlakus ar lunkanajiem,tos SKY var nopirkt.
Alvil-neesot tik skaistas,kā šeit.
Ko-garīgumu nevajag nevienam?
Publicēts: 26.01.10 09:49
 citēt
ekoists:
Alvil-neesot tik skaistas,kā šeit.

Muļķības! Protams, ka atlase jāveic bargāka, jo tur jāatlasa no nedaudz vairāk, nekā šejienes 2 milj. ļaužu. :)

ekoists:

No Indijas? Nē, paldies!
Publicēts: 26.01.10 09:53
 citēt
Labi Alvil,centīšos atrast Tev skaistu un dumju indieti.
Publicēts: 26.01.10 09:59
 citēt
Onkulis:
ekoists:Varbūt atvest kaut ko no turienes?

lepru varēsi no turienes atvest (un ne tikai) - tā tur lielos daudzumoos pieejama :)

tā nav tik ļoti lipīga un arī cilvēks ir pasargāts (daļa % tik var saslimt), bet ūdens tu toč nav tīrs... kolegis bijis, bildes atvedis - par tiribu tur vispar nedomā :D
Publicēts: 26.01.10 10:00 labots
 citēt
ekoists:Labi Alvil,centīšos atrast Tev skaistu un dumju indieti.

Kkādu Latiku! :face-glasses:
Publicēts: 26.01.10 10:18
 citēt
Man lūdzu garīgumu :)
Publicēts: 26.01.10 10:33
 citēt
+ Gudris
Publicēts: 26.01.10 11:17
 citēt
Indijas sugas garīgā gripa transportējama tikpat viegli, kā noķerama. Nupat viena paziņa atveda, tomēr ceru, ka atveseļosies ar laiku
Publicēts: 26.01.10 15:03
 citēt
nu ir kas neizdziedējas...
Publicēts: 26.01.10 15:13
 citēt
neaizmirsti pameditēt ... www.youtube.com... , daudzas slavenības visos laikos to ir braukušas tur darīt. klipā redzamie džeki, laikam pirmie no pop/rock aprindām ar to aizrāvās... :big_smile:
Publicēts: 26.01.10 16:36
 citēt
ekoists:Labi Alvil,centīšos atrast Tev skaistu un dumju indieti.

Tu uz Indiju ? Oi vecīt NEED neko uz ielas un publiskā svietās . Apbēdināsu bet ja negribēsi plūtīt tad nākies spiest uz Amurikāņu labumiem "Coca cola + burgeri" viss ko ed vietējie seviški augļi norausi tādu pļutku ka nedeļu būs ko atcereties:):) Pedejo reiz kad biju komadējumā OFICIĀLI tika atļauts dzert , tā nu kodām visīti latru dienu IZVILKĀM , vienīgais čalis nezdērājs 8 dienas cietās uz Udens un jeņķu bulkām PĒDĒJĀ izgāja 4 viesnīcas terasē uz APĒDA VIETĒJO eksotiku kautkādu gaļu ar rīsiem , MIRT sāka jau pēc 2h ļotenē Prāgā mēš šo jau nesām Rīgā 2 nedēlās infekcijās:(
Publicēts: 26.01.10 16:36
 citēt
ekoists:

-
garīguma mums pašiem te "navalom"
pakaļ met, neviens neņems ;)
-
ja esi Ziemeļindijā, moz vienu vīraka paku, no tibetiešiem darinātu
:)
Publicēts: 26.01.10 16:42
 citēt
ekoists, atved info par to, kur uz turieni var aizbraukt v odinochku uz kaadu meenesi pamediteet ijtaa kaut kaaa .... ij cik tas izmaksaatu ;-)
Publicēts: 26.01.10 17:09
 citēt
Dansig-es Tev privāti varu jau tagad kaut ko ieteikt,arī Indijā un tepat uz vietas.nevajag nemaz mēnesi meditēt,pietiks,ja uz desmit minūtēm apstāsies.
Alvil-tu tikai vienu indiešu filmu esi redzējis?nezini,ka bolivudā vairāk filmas ražo kā holivudā?
Karl-es šoreiz uz dienvidiem,nākamreiz droši vien ziemeļi jāpaskatās.
Negatīvs-kas nu es par slavenību....
Schnircks-protams,nav ne muitas,ne bagāžas vajadzīgas,vienīgi adresāti tādi kūtri.
Publicēts: 26.01.10 17:26
 citēt
ekoists:Dansig-es Tev privāti varu jau tagad kaut ko ieteikt,arī Indijā un tepat uz vietas.nevajag nemaz mēnesi meditēt,pietiks,ja uz desmit minūtēm apstāsies.
Alvil-tu tikai vienu indiešu filmu esi redzējis?nezini,ka bolivudā vairāk filmas ražo kā holivudā?
Karl-es šoreiz uz dienvidiem,nākamreiz droši vien ziemeļi jāpaskatās.
Negatīvs-kas nu es par slavenību....
Schnircks-protams,nav ne muitas,ne bagāžas vajadzīgas,vienīgi adresāti tādi kūtri.
tas jau netraucē meditēt...., kas zin, atgriezīsies ar sakārtotām smadzenēm, cits uzrāviens.....
Publicēts: 26.01.10 17:29
 citēt
pareizi runā-tiešām ir cits uzrāviens,kad prātu noliek tur,kur tam jābūt....
Publicēts: 26.01.10 17:40
 citēt
Arprātīga netīrība un Sldenā puvekļu smaka tā manā uztverē ir Indijas vzītkarte. Man sava teorija kāpēc tur cilvji brauc piekērušies vagoniem , tur iekšā TĀ SMIRD ka neviena virca cūkkūtī nevar sacensties. Man gadijās braukt ar vilcienu kurš brauca KĀ MAN LIKĀ pa gravu kura bija irakta atkritumos TĀDA VOŅA ~20KM GARUMĀ :):)
Publicēts: 26.01.10 18:15
 citēt
Nu trakāk kā Getliņos tur diez vai smird
Publicēts: 26.01.10 18:21
 citēt
Atbrauksi un sāksi visus gudri mācīt par pareizu dzīvošanu,bet neuztraucies,pēc 2 nedēļu mūsu realitātes ,tev tā mācīšanas slimība pāries pati no sevis......:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 26.01.10 18:22
 citēt
Un tad,sāksim runāt par garīgumu.....:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 26.01.10 18:23
 citēt
varēs meditēšanas kursus atvērt :bad_smile:
Publicēts: 26.01.10 18:29
 citēt
labāk lai izpeldās svētajā upe :D :D :D
Publicēts: 26.01.10 18:31
 citēt
zazis:labāk lai izpeldās svētajā upe :D :D :D