Bija man agraak Sigma blicene, tai bij ka pie cielveekiem, rezzimaa SLAVE shama leca lidzi ciitaam bliceem ideaali, tobish studijas blicei da jabkuram zipsnim gaismas ...
MANA SAAPE nu jau paris gadus lietoju SPEEDLITE 580 EX II lidz shim nebija vaidziibas to shaadi izmantot, bet nu pienaacis laiks un nespeeju nekaadiigi iebraukt, manuaalji man neliidz, paliidziet varbuut juuuss ...
1. vai maz vispaar SPEEDLITE 580 EX II lec liidzi citiem zipshnjiem [ es nerunaaju par to gadiijumu kad veelviena taada ir uz aparaata kaa mesters un otra attalinaata ka slave ] mani interesee ka iedarbinaat to foto elementu kas zipeene kas leec jebkuram zipsnim liidzi !!!!
Cik noprotu, tu runā par savas zipenes iedarbināšanu ar otras zipenes impulsu. Laikam šādas iespējas tai naf , vajadzēs tomēr otru, kurai būs uzlikts master
ir šāda tipa herņas www.fotoblog.lv... , nopirku, kaut kad, Brieža ielas veikaliņā. var palaist ar iebūvēto, no šķiltavām nenostrādā, var izmantot kā adapteri. ja nestrādā pūlī, un negrib pirkt radiotrigeri, tad viss mierīgi
negatIvs:ir šāda tipa herņas www.fotoblog.lv... , nopirku, kaut kad, Brieža ielas veikaliņā. var palaist ar iebūvēto, no šķiltavām nenostrādā, var izmantot kā adapteri. ja nestrādā pūlī, un negrib pirkt radiotrigeri, tad viss mierīgi
Maksā gan jau, ka tikpat, cik radio+optiskais, vai 2 ls lētāk...
Zigurci, nee, neleks liidzi citiem zibshnjiem tikai no gaismas vien. 580to izmanto tam paredzeetajam meerkjim - kaa vadosho zipeni zipenju grupaa, ja gribi kaa slave, tad nopeerc palaideeju! Ko tur chakareeties??!
noperc radio trigeri ar uztvereju un nekadas chakareshanaas ar impulsiem nebuus, un naudas arii mazaak izteereesi neka otru zipeni perkot blog.andreart.lv...