kuru nopirksi ar to bildēsi, Canon būs vienkāršāk un lētāk ar objektīviem. vienīgais, kas ir vajadzīgs no kameras, ir KASTE ar matricu un procesoru, pie kuras var pielikt objektīvu..... pārējais roku veiklība un kaut kādas zināšanas un funktieris
tad jau var ņemt to pašu 350D līzingā uz 36 mēnešiem. Izrēķini, cik procenti sanāk pirmajai iemaksai un tad atlikušo summu sadali uz 36 mēnešiem. Gan jau ka var katru nākamo maksājumu sakasīt. Tā summa nebūs tik liela.
Kaut vai piemērs ar 400D kit. www.neostore.lv... līzinga pirmā iemaksa sanāk 60% un 36 mēnešiem ikmēneša summa 7,54Ls.
Arnisovo:
15 tūkstoši kadru, man liekas ir rādītājs!
+ Man vairāk interesētu 3000D
tad jau var ņemt to pašu 350D līzingā uz 36 mēnešiem. Izrēķini, cik procenti sanāk pirmajai iemaksai un tad atlikušo summu sadali uz 36 mēnešiem. Gan jau ka var katru nākamo maksājumu sakasīt. Tā summa nebūs tik liela.
Kaut vai piemērs ar 400D kit. www.neostore.lv... līzinga pirmā iemaksa sanāk 60% un 36 mēnešiem ikmēneša summa 7,54Ls.
Vēl dzīvo pāris gadus vecā pagātnē, ka līzingus pa labi, pa kreisi ņem?
Līzingā ofic neņemšu + nauda man ir! Vnk, tā ir mana pirmā kamera un 350D esmu turējis rokā un baigi patika! Sākuma gribu nopirkt, kaut ko vnk, lai saprastu vai bildēšana man patiks un vai gribu, turpināt viņu attīstīt! Domāju, lai radītu sevī šīs izjūtas nevajag neko uber meda dārgu, bet tieši vnk un lētu, bet tai pat laikā vidēja līmeņa!
Arnisovo:Līzingā ofic neņemšu + nauda man ir! Vnk, tā ir mana pirmā kamera un 350D esmu turējis rokā un baigi patika! Sākuma gribu nopirkt, kaut ko vnk, lai saprastu vai bildēšana man patiks un vai gribu, turpināt viņu attīstīt! Domāju, lai radītu sevī šīs izjūtas nevajag neko uber meda dārgu, bet tieši vnk un lētu, bet tai pat laikā vidēja līmeņa!
p.s. ir gadījies salīdzināt, vienādos apstākļos tapušas bildes, Canon 350D un Canon 50D. no 350D bildes man patika labāk, vismaz nebija vēžveidīgi feisi...... aiz pieklājības piemēru bildes nelikšu
Arnisovo:Līzingā ofic neņemšu + nauda man ir! Vnk, tā ir mana pirmā kamera un 350D esmu turējis rokā un baigi patika! Sākuma gribu nopirkt, kaut ko vnk, lai saprastu vai bildēšana man patiks un vai gribu, turpināt viņu attīstīt! Domāju, lai radītu sevī šīs izjūtas nevajag neko uber meda dārgu, bet tieši vnk un lētu, bet tai pat laikā vidēja līmeņa!
Vai es kļūdos!
Nekļūdās, kurš nedara neko. Es tikai ierakstīju piemēru. Var jau sameklēt to pašu 350D un nopirkt i-neta veikalā. Vismaz zināsi, ka 2 gadus garantija, ja kaut kas. Neņem līzingā, pērc uzreiz. [url=www.salidzini.lv]www.salidzini.lv[/url] jauna ar kit objektīvu lētāko, ko redzēju 350Ls, bet domāju, ka vēl lētāk var atrast ārzemju lapās. 350D bija arī mana pirmā kamera.
Arnisovo:UN?... ko vari teitk, par pirmo kameru 350D???
pēc tam sapratu, ka gribu fotografēt un patīk... riktīgi patika podziņa "sepia". pašā sākuma visa pasaule iekš sepia tapa. sākumā ar skepsi skatijos uz 400D putekļtīrītāju, bet ir jau atmaksājies. ar 350D blandoties pa smiltīm, nespēj tīrīt. viens paziņa ilgu laiku fotografēja ar 3,2mpx ziepīti un varu teikt, ka viān bildes tajā laikā man patika labāk. viņš bija izpētijis visas kameras iespējas un dabūja max, ko no tās varēja dabūt.