"Noslēgumā izteikšu atbalstu visiem, kas vēlas fotografēt, attīstīt savas prasmes, mēģina izprast, salīdzina, krīt, ceļas, meklē atbalstu un, galvenais, cenšas fotografēt ar jēgu. Ar jums man ir pa ceļam!"
arturso:"Noslēgumā izteikšu atbalstu visiem, kas vēlas fotografēt, attīstīt savas prasmes, mēģina izprast, salīdzina, krīt, ceļas, meklē atbalstu un, galvenais, cenšas fotografēt ar jēgu. Ar jums man ir pa ceļam!"
un punkts.
Un to saka onka, kurš fočē pamatā ainaviņas bloga stilā, tikai bez krāsām?
arturso:"Noslēgumā izteikšu atbalstu visiem, kas vēlas fotografēt, attīstīt savas prasmes, mēģina izprast, salīdzina, krīt, ceļas, meklē atbalstu un, galvenais, cenšas fotografēt ar jēgu. Ar jums man ir pa ceļam!"
un punkts.
Nuuu , viņš bildē gan "Vecenes" gan krutas reklāmas gan "POŅĶIKOM" gan krutas preses reportāžās ar baņģukiem gan visko citu Šim varen patīk dzīvoties pa Milānu un Florenci un no turines Taaads bildiņas ka vissi mūsu "Modes speci" apraudātos
Žel kādreiz atdevu šim "Šāvēju bildes" šim bij hoobijas ar 6x9 KAMERU no rokas bildēt vispādus lecošus braucošus un citādus karotājus ar baigo platleņķi tuvplānā uz DIA Par pupainiem zaķiem vispār nerunāju tie tādi "Rodēna" stilā Ne velti viena meita reiz bija Vicemiss otra gana kruta exscentriska maxsliniece
Portreti:
Nuuu , viņš bildē gan "Vecenes" gan krutas reklāmas gan "POŅĶIKOM" gan krutas preses reportāžās ar baņģukiem gan visko citu Šim varen patīk dzīvoties pa Milānu un Florenci un no turines Taaads bildiņas ka vissi mūsu "Modes speci" apraudātos
Gudris:portreti tās ir slepenās bildes...Tu tākā no marsa
Ne Portrets kur nu vēl Gudris nekad pat aptuveni nespēs tuvoties Lielbriedim "Veceņu bildēšanā" vienām vienkarši parasti TĀDAS MODELES un tāds tehniskais un vizuālais līmenis kā jums tas ir neaizsniedzams sapnis Kādreiz aisijam r šo visādus "Privātos pasūtijumus" ar tādām tantēm ka no skata vien jau "Pogas lido"
Gudri Lielbriedis ir viens no labaakajiem foto meistariem un foto pasniedzejiem visaa muusu mazinjajaa zemiite - un saukt vinju par pensionaaru kas netiek lidzi laikam var tikai neizgliitots muljkjis ar ljoti neadekvaati augstu pashnoveerteejumu.
A es tā padomāju NAFIG ? Visi kam vaig zināt tāpat zin un ir redzējuši , a dēļ pārējiem man slinkums springt Ne velti šamais ir autoritāte ar ļot lecīgiem dzekiem a lumpeņu domas domāju šo neraista , zinu šo kādus 25 gadus šis Lindas Ratutas kuras biedrs bija un velāk Rīgas Balsī šancēja tad kādus gadus mēs visi kopā Fotocentrā / BFS rukājam tad šis pie Sturmaņa uz Rīgas Foto pārgāja reklāmas bildēt Mja bija laiciņi Jaunākā meite tā kura māxsliniece man baig patīk i5.ifrype.com...
Gudris:ja jau viņs ir tik kruts tad kakova hrena pēc viņam ir jāčīķst ka kaut kādi puišeļi ar ziepjutraukiem viņam boja dzīvi ?
Vienkarš viņs tāpat kā es daudz tiekās ar kolēģiem un pasūtītājiem ARPUS LATVIJA un REGULĀRI nākas uzlausīt neizpratni ka KAD BEIDZOT mes te kautko sakartosim jo SAVĀDĀK Latviju parasti visur meģina "Aktīvi pārstāvēt" vispādi aktīvi lūzeri un atraktīvi idioti . CITUR tādus vienkarši laukā nelaiž vai "Ierāda vietu" un ir kam paprasīt A MUMS ja 'Partneris" pats nesameklē utt tad liekas ka VIENI MUDAKI te tik darbojās
Gudri raidijums nav jau pamatā "fotogrāfiem" ar ziepīšiem kā saki, bet par to, ka fotogrāfijas joma nav sakārtota Latvijā. Katrs par sevi un tas rada ļoti lielu jucekli, nav nekādu standartu un izglītība vāja. Tas tā lielos vilcienos.
bija un izbija...tagad ir citi laiki un citi krutie džeki
TAGA tāda līmeņa vispār nav ja neskaita Kondrašinu un vēl pāris , āgrāk tādu bija DAUDZ To kas tev liekas LĪMENIS istenībā ir ikdienišķs štrunts Tie kas STRĀDĀ līmenī tu nemaz nezini jo LV viņi neko nepublicē un vairums ar jau vairs nedzīvo.
luni necenties gudris nezin kas ir Kondrashins un kad uzzinas tad apdirsiis vinju ka visus paareejos kam ir labi darbi - taa jau tie muljkjiishi ar nepiepildiitiem sapnjiem un skaudiibu dara
Aurora_J:luni necenties gudris nezin kas ir Kondrashins un kad uzzinas tad apdirsiis vinju ka visus paareejos kam ir labi darbi - taa jau tie muljkjiishi ar nepiepildiitiem sapnjiem un skaudiibu dara
Zin zin NESEN šis YouTube linku atrada par Kondrashins TAGA ZIN kas tas ir
nu, kad āpajs Petjkam uzdeva šo mīklu, Oetjka atbildēja "eto kakaja to huiņa!", uz ko Čapajs "vot ja tože govorju, čto eto kakaja to huiņa, a Furmanov govorit, čto eto nožņici!". tam visam gara priekšvēsture par mīklu minēšanu. man 1-kārši noasociējās.
Gudris:portreti tās ir slepenās bildes...Tu tākā no marsa
Ne Portrets kur nu vēl Gudris nekad pat aptuveni nespēs tuvoties Lielbriedim "Veceņu bildēšanā" vienām vienkarši parasti TĀDAS MODELES un tāds tehniskais un vizuālais līmenis kā jums tas ir neaizsniedzams sapnis Kādreiz aisijam r šo visādus "Privātos pasūtijumus" ar tādām tantēm ka no skata vien jau "Pogas lido"
Labi, labi, paspamosi vēlāk! Nu, rādi linkus uz tām krutajām veceņu bildēm!!!
ja neatķir bulciņu no personālijas un lokus nomākslas
tad neko
ja zini pārtikai Latvijā labākus paraugus, parādi lūdzu
ja nezini
sajauc visu kopā , eed rosolu
un runaa par lietaam ko jeedz
ja tas tev šķiet paraugs, tad piedod - labāk būtu apēdis, nevis fočējis. Tavas bildes ir sūdīgāko stoku līmenī. Gan gaismas, gan idejiskā, gan stila jomā. Pieņemu, ka bildē maximai vai taml monstriem, aiz tam uzpūties Apskaties kaut vai Altenbergu, ja gribi ko uzzināt par priekšmetu foto LV
Lv ir DAUDZ tādu ko te neviens nezin kas PAIKU bildē , Tone , Ķīkulis , Kajons Ar MAXSIMU gan neviens nopietns nepinās AĢENTURA kura nodrošina MASIMAI produktu reklāmas , piemirsu kā sauc bet kautkāds trīsburtu nosaukums , slavena esot ar UZMETIENIEM un piķa nemaksāšanu NUPATĀS pēc jaungada atkal kārtējo uzmeta piķi nesamaksājot par izmantotiem darbiem Taka MAXSIMA reklāmu ražotāji nav drošs sadarbības partneris
To arī tur atradu,un tas ir par fotogrāfiem...ļļļļoti labi pateikts,jo ar to lietu ir kā ir... Fotogrāfi savā starpā kvalitatīvi komunicēt nav spējīgi. Ja neskaita dažas neformālas, mazskaitlīgas grupas, tad fotogrāfi vispār nekomunicē. Tā arī apstiprinās fotogrāfa būtība – vientuļais vilks. Manis pēc lai tā paliek, nav slikti. Man tikai žēl, ka fotogrāfiem, sevišķi jaunajiem, var iestāstīt visādas muļķības. Viņiem vairāk jādomā pašiem.
es, draugs, pie viņa studijā 2 nedēļas diendienā to mācījos tā ka piedod, bet mazliet saprotu no tā ko runāju un ja tu būtu tas DIŽĀKAIS food šūters iekš LV tad ne jau te tusētu un nestresotu par kaut kādu čatistu tipa es Gaisma tavās bildēs ir totāli neinteresanta, var redzēt, ka stilistu pieaicināt liedza skopums, bet pats lāga neproti un galu galā - nav taču fīlinga tajās bildēs. Vismaz man ne... Klau, kuram lielveikalam šancē ? Es vienmēr šausminoties šķirstu un domāju - kurš gan šitā.... īpaši sūdīgas allaž ir sarkanvīna pudeles PS jocīgākais ir tas, ka man nav nekas pret Raimo
tapec ka andre veljoprojam ir vajadziga reklaama, bet Lielbriedim, Kajonam un co. nav ! Ar to gan negribu teikt ka andrejs ir sliktaaks ka parejie, vienkarshi vinsh vel nav shaja industrija 20 gadus