forum.gif
par fotogrāfiju ( labu ) Raimo L
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / par fotogrāfiju ( labu ) Raimo L
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.10 17:54
 citēt
Publicēts: 26.01.10 17:56
 citēt
Un kas?
Publicēts: 26.01.10 18:05
 citēt
"Noslēgumā izteikšu atbalstu visiem, kas vēlas fotografēt, attīstīt savas prasmes, mēģina izprast, salīdzina, krīt, ceļas, meklē atbalstu un, galvenais, cenšas fotografēt ar jēgu. Ar jums man ir pa ceļam!"

un punkts.
Publicēts: 26.01.10 18:10
 citēt
Gudris:Kārtējā pensionāra raudulējums par netikšanu līdzi laikam ? :what:

Redzams tev nav pat nojausmas kas ir Lielbriedis..
Arii par gumijdruku neesi neko dzirdeejis? :face-grin:
Oj, akal mani uzjautrinaaji..
Publicēts: 26.01.10 18:32
 citēt
Gudri, tev jau nearvienu nav pa celjam!
Publicēts: 26.01.10 18:34
 citēt
:bad_smile:'.....................................
Publicēts: 26.01.10 18:38
 citēt
He he , Gudrim pasule darļās divās daļas "Šiziķi un Pidriķi" pats viņš Pidriķis pārējie Šiziķi :):)
Publicēts: 26.01.10 18:41
 citēt
arturso:"Noslēgumā izteikšu atbalstu visiem, kas vēlas fotografēt, attīstīt savas prasmes, mēģina izprast, salīdzina, krīt, ceļas, meklē atbalstu un, galvenais, cenšas fotografēt ar jēgu. Ar jums man ir pa ceļam!"

un punkts.

Un to saka onka, kurš fočē pamatā ainaviņas bloga stilā, tikai bez krāsām?
Publicēts: 26.01.10 18:42
 citēt
Lunis:He he , Gudrim pasule darļās divās daļas "Šiziķi un Pidriķi" pats viņš Pidriķis pārējie Šiziķi :):)

Parā, kuras viņa bildes tevi cepī! Moš es kaut ko neesmu redzējis...:)
Publicēts: 26.01.10 18:46 labots
 citēt
Portreti:
arturso:"Noslēgumā izteikšu atbalstu visiem, kas vēlas fotografēt, attīstīt savas prasmes, mēģina izprast, salīdzina, krīt, ceļas, meklē atbalstu un, galvenais, cenšas fotografēt ar jēgu. Ar jums man ir pa ceļam!"

un punkts.

Nuuu , viņš bildē gan "Vecenes" gan krutas reklāmas gan "POŅĶIKOM" gan krutas preses reportāžās ar baņģukiem gan visko citu:):) Šim varen patīk dzīvoties pa Milānu un Florenci un no turines Taaads bildiņas ka vissi mūsu "Modes speci" apraudātos:):)

Žel kādreiz atdevu šim "Šāvēju bildes" šim bij hoobijas ar 6x9 KAMERU no rokas bildēt vispādus lecošus braucošus un citādus karotājus ar baigo platleņķi tuvplānā uz DIA :):) Par pupainiem zaķiem vispār nerunāju tie tādi "Rodēna" stilā :):) Ne velti viena meita reiz bija Vicemiss otra gana kruta exscentriska maxsliniece :):)
Publicēts: 26.01.10 18:54
 citēt
Lunis:
Portreti:

Nuuu , viņš bildē gan "Vecenes" gan krutas reklāmas gan "POŅĶIKOM" gan krutas preses reportāžās ar baņģukiem gan visko citu:):) Šim varen patīk dzīvoties pa Milānu un Florenci un no turines Taaads bildiņas ka vissi mūsu "Modes speci" apraudātos:):)

Runas ir garas- rādi linkus!
Publicēts: 26.01.10 19:00
 citēt
Portreti:

Runas ir garas- rādi linkus!

Ot reiz ar šo kādu žuksni nesadalijām un ižņemu vissu "Ne tādā " stilā no neta :):) Bus jāpaskatās japameklē kāds DVD man ir saglavājies :):)
Publicēts: 26.01.10 19:15
 citēt
Gudris:portreti tās ir slepenās bildes...Tu tākā no marsa :face-sad::face-grin:

Ne Portrets kur nu vēl Gudris nekad pat aptuveni nespēs tuvoties Lielbriedim "Veceņu bildēšanā" vienām vienkarši parasti TĀDAS MODELES un tāds tehniskais un vizuālais līmenis kā jums tas ir neaizsniedzams sapnis :):) Kādreiz aisijam r šo visādus "Privātos pasūtijumus" ar tādām tantēm ka no skata vien jau "Pogas lido" :):)
Publicēts: 26.01.10 19:24 labots
 citēt
Gudri Lielbriedis ir viens no labaakajiem foto meistariem un foto pasniedzejiem visaa muusu mazinjajaa zemiite - un saukt vinju par pensionaaru kas netiek lidzi laikam var tikai neizgliitots muljkjis ar ljoti neadekvaati augstu pashnoveerteejumu.
Publicēts: 26.01.10 19:30
 citēt
portreti paradi man kaut vienu blogeri kam ir taada liimenja kadra kultuura un linijas ka lielbriedim...
Publicēts: 26.01.10 19:37
 citēt
Gudris:beidz muldēt un rādi linkus

A es tā padomāju NAFIG ? Visi kam vaig zināt tāpat zin un ir redzējuši , a dēļ pārējiem man slinkums springt :):) Ne velti šamais ir autoritāte ar ļot lecīgiem dzekiem a lumpeņu domas domāju šo neraista , zinu šo kādus 25 gadus šis Lindas Ratutas kuras biedrs bija un velāk Rīgas Balsī šancēja tad kādus gadus mēs visi kopā Fotocentrā / BFS rukājam tad šis pie Sturmaņa uz Rīgas Foto pārgāja reklāmas bildēt :):) Mja bija laiciņi :):) Jaunākā meite tā kura māxsliniece man baig patīk i5.ifrype.com...
Publicēts: 26.01.10 19:39 labots
 citēt
Gudris:ja jau viņs ir tik kruts tad kakova hrena pēc viņam ir jāčīķst ka kaut kādi puišeļi ar ziepjutraukiem viņam boja dzīvi ? :amazing:

Vienkarš viņs tāpat kā es daudz tiekās ar kolēģiem un pasūtītājiem ARPUS LATVIJA un REGULĀRI nākas uzlausīt neizpratni ka KAD BEIDZOT mes te kautko sakartosim jo SAVĀDĀK Latviju parasti visur meģina "Aktīvi pārstāvēt" vispādi aktīvi lūzeri un atraktīvi idioti . CITUR tādus vienkarši laukā nelaiž vai "Ierāda vietu" un ir kam paprasīt A MUMS ja 'Partneris" pats nesameklē utt tad liekas ka VIENI MUDAKI te tik darbojās:):)
Publicēts: 26.01.10 19:41 labots
 citēt
Gudri raidijums nav jau pamatā "fotogrāfiem" ar ziepīšiem kā saki, bet par to, ka fotogrāfijas joma nav sakārtota Latvijā. Katrs par sevi un tas rada ļoti lielu jucekli, nav nekādu standartu un izglītība vāja. Tas tā lielos vilcienos.
Publicēts: 26.01.10 19:49 labots
 citēt
Gudris:
Lunis: Mja bija laiciņi :):)
bija un izbija...tagad ir citi laiki un citi krutie džeki :face-wink:

TAGA tāda līmeņa vispār nav ja neskaita Kondrašinu un vēl pāris , āgrāk tādu bija DAUDZ :):) To kas tev liekas LĪMENIS istenībā ir ikdienišķs štrunts :):) Tie kas STRĀDĀ līmenī tu nemaz nezini jo LV viņi neko nepublicē un vairums ar jau vairs nedzīvo.
Publicēts: 26.01.10 19:50
 citēt
luni necenties gudris nezin kas ir Kondrashins un kad uzzinas tad apdirsiis vinju ka visus paareejos kam ir labi darbi - taa jau tie muljkjiishi ar nepiepildiitiem sapnjiem un skaudiibu dara :)
Publicēts: 26.01.10 19:54 labots
 citēt
Aurora_J:luni necenties gudris nezin kas ir Kondrashins un kad uzzinas tad apdirsiis vinju ka visus paareejos kam ir labi darbi - taa jau tie muljkjiishi ar nepiepildiitiem sapnjiem un skaudiibu dara :)

Zin zin NESEN šis YouTube linku atrada par Kondrashins TAGA ZIN kas tas ir :):)
Publicēts: 26.01.10 19:55 labots
 citēt
:face-glasses:
Publicēts: 26.01.10 20:00 labots
 citēt
čto eto takoje - bez okon, bez dverjei, polna žopa ogurcov? :face-smile:
Publicēts: 26.01.10 20:02
 citēt
burka? :face-wink:
Publicēts: 26.01.10 20:08 labots
 citēt
nu, kad āpajs Petjkam uzdeva šo mīklu, Oetjka atbildēja "eto kakaja to huiņa!", uz ko Čapajs "vot ja tože govorju, čto eto kakaja to huiņa, a Furmanov govorit, čto eto nožņici!". tam visam gara priekšvēsture par mīklu minēšanu. man 1-kārši noasociējās. :face-grin: :grimace:
Publicēts: 26.01.10 20:12
 citēt
haralds:čto eto takoje - bez okon, bez dverjei, polna žopa ogurcov? :face-smile:

Ja zakiitis nau melojis ta taas ir shkeeres :D
Publicēts: 26.01.10 20:25
 citēt
Lunis:
Gudris:portreti tās ir slepenās bildes...Tu tākā no marsa :face-sad::face-grin:

Ne Portrets kur nu vēl Gudris nekad pat aptuveni nespēs tuvoties Lielbriedim "Veceņu bildēšanā" vienām vienkarši parasti TĀDAS MODELES un tāds tehniskais un vizuālais līmenis kā jums tas ir neaizsniedzams sapnis :):) Kādreiz aisijam r šo visādus "Privātos pasūtijumus" ar tādām tantēm ka no skata vien jau "Pogas lido" :):)

Labi, labi, paspamosi vēlāk! Nu, rādi linkus uz tām krutajām veceņu bildēm!!!
Publicēts: 26.01.10 20:25 labots
 citēt
Lunis:

A es tā padomāju NAFIG ?

Lunis kārtējo reizi iesēdās pats savā peļķē ar minhauzenisko diršanu...:(
Publicēts: 26.01.10 20:56
 citēt
Visi kam vaig zināt tāpat zin ....viņš bildē gan "Vecenes" gan krutas reklāmas gan "POŅĶIKOM" gan krutas preses reportāžās ar baņģukiem

Nezina gan tos vaigus.

Lielluni, rādi redzēt Lielbriedi.
Publicēts: 26.01.10 20:58 labots
 citēt
"portreti paradi man kaut vienu blogeri kam ir taada liimenja kadra kultuura un linijas ka lielbriedim... "

shitas ir paaraak sarezjgjiiti

portreti iisti nezin kas ir kadrs

kas ir kultuura

par kadra kultuuru nerunaasim

bet vinjsh zin kas ir 5 ls

un 5Ls/h
Publicēts: 26.01.10 21:17 labots
 citēt
mmmmm:"portreti paradi man kaut vienu blogeri kam ir taada liimenja kadra kultuura un linijas ka lielbriedim... "

shitas ir paaraak sarezjgjiiti

portreti iisti nezin kas ir kadrs

kas ir kultuura

par kadra kultuuru nerunaasim

bet vinjsh zin kas ir 5 ls

un 5Ls/h

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
es tiešām ceru, ka tas nav paraugs augšminētajām vērtībām, reiz sākām runāt par personālijām....
Publicēts: 26.01.10 21:24 labots
 citēt
t
Publicēts: 26.01.10 21:27 labots
 citēt
mmmmm:tas ir paraugs

pārtikas fotogrāfijai

ja neatķir bulciņu no personālijas un lokus nomākslas

tad neko

ja zini pārtikai Latvijā labākus paraugus, parādi lūdzu

ja nezini

sajauc visu kopā , eed rosolu

un runaa par lietaam ko jeedz

ja tas tev šķiet paraugs, tad piedod - labāk būtu apēdis, nevis fočējis.
Tavas bildes ir sūdīgāko stoku līmenī. Gan gaismas, gan idejiskā, gan stila jomā.
Pieņemu, ka bildē maximai vai taml monstriem, aiz tam uzpūties :) :)
Apskaties kaut vai Altenbergu, ja gribi ko uzzināt par priekšmetu foto LV
Publicēts: 26.01.10 21:29
 citēt
Lv vel Kajons rulle... uz interjeeriem un food
Publicēts: 26.01.10 21:35 labots
 citēt
Lv ir DAUDZ tādu ko te neviens nezin kas PAIKU bildē , Tone , Ķīkulis , Kajons :) Ar MAXSIMU gan neviens nopietns nepinās AĢENTURA kura nodrošina MASIMAI produktu reklāmas , piemirsu kā sauc bet kautkāds trīsburtu nosaukums , slavena esot ar UZMETIENIEM un piķa nemaksāšanu NUPATĀS pēc jaungada atkal kārtējo uzmeta piķi nesamaksājot par izmantotiem darbiem:):) Taka MAXSIMA reklāmu ražotāji nav drošs sadarbības partneris:):)
Publicēts: 26.01.10 21:35 labots
 citēt
u
Publicēts: 26.01.10 21:36
 citēt
To arī tur atradu,un tas ir par fotogrāfiem...ļļļļoti labi pateikts,jo ar to lietu ir kā ir...
Fotogrāfi savā starpā kvalitatīvi komunicēt nav spējīgi. Ja neskaita dažas neformālas, mazskaitlīgas grupas, tad fotogrāfi vispār nekomunicē. Tā arī apstiprinās fotogrāfa būtība – vientuļais vilks. Manis pēc lai tā paliek, nav slikti. Man tikai žēl, ka fotogrāfiem, sevišķi jaunajiem, var iestāstīt visādas muļķības. Viņiem vairāk jādomā pašiem.
Publicēts: 26.01.10 21:39 labots
 citēt
mmmmm:uz Altenbergu pats vari skatiities

un uz vinja priekshmetiem

un nemuldi pas stilu gaismaam un idejaam

es, draugs, pie viņa studijā 2 nedēļas diendienā to mācījos :)
tā ka piedod, bet mazliet saprotu no tā ko runāju
un ja tu būtu tas DIŽĀKAIS food šūters iekš LV tad ne jau te tusētu un nestresotu par kaut kādu čatistu tipa es :face-kiss:
Gaisma tavās bildēs ir totāli neinteresanta, var redzēt, ka stilistu pieaicināt liedza skopums, bet pats lāga neproti un galu galā - nav taču fīlinga tajās bildēs. Vismaz man ne...
Klau, kuram lielveikalam šancē ?
Es vienmēr šausminoties šķirstu un domāju - kurš gan šitā....:face-sad:
īpaši sūdīgas allaž ir sarkanvīna pudeles
PS jocīgākais ir tas, ka man nav nekas pret Raimo :)
Publicēts: 26.01.10 21:47
 citēt
Gudris:
NilsS:
un ja tu būtu tas DIŽĀKAIS food šūters iekš LV tad ne jau te tusētu
neredzu sakarību ? domā ka labākajiem negribas pačatot ? andre piemēram ir cītīgs blogeris :face-smile:

kurš teica, ka andre ir labākais ?
esmu pārliecināts, ka arī viņš pats tā nedomā.
Publicēts: 26.01.10 21:49
 citēt
tapec ka andre veljoprojam ir vajadziga reklaama, bet Lielbriedim, Kajonam un co. nav ! Ar to gan negribu teikt ka andrejs ir sliktaaks ka parejie, vienkarshi vinsh vel nav shaja industrija 20 gadus :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas