Es, kad fočēju RTU mājaslapai visādas fakultātes, kur ķīpenes bibliotēka gāja uz renovāciju, kaut ko arī izpārdeva- šitādi skapji bija, bišku mazāki. Nezinu, vai viņus tieši pārdeva, un cik maksāja. Bija gan tas dažus gadus atpakaļ...
Man pat sakārojās pieteikties Tavu študentu rindās!
imgfoto:gudri onkas gan runā, ka sienas vajagot pelēkas...?
Gudri un Onkas visu ko runā... No pieredzes studijā ar PELĒKĀM sienām, varu teikt, ka ne visai, jo tās sienas ĻOTI atstaro savu pelēko gaismu. Kur ir melnas sienas, atstarojums, protams, ir mazāks, BET nenormāli nomācoši... Fenšujistam tur pozitīvu bildi uztaisīt faktiski neiespējami. Esmu padarbojies studijā ar dzeltenām sienām - pagaidām vislabākais vairiants. Vienīgais mīnuss, ka pati siena, ja trāpās bildē, ne pēc kā neizskatās, melnām un pelēkām lielais pluss ir tāds, ka viņas pašas var kalpot par fonu, portretiem nekāda vaina.
imgfoto:gudri onkas gan runā, ka sienas vajagot pelēkas...?
Ar ko MELNAS sliktākas?????? Atstaro melno gaismu?
Paskaties savā avatarā! Melnā grīda atstaro, ka maz neliekas. Bet šai sakarā jāsaka, ka LAŽA pielaista konkrētās krāsas izvēlē, nevis tajā, ka tā ir melna (ir krāsas kā spogulis, ir krāsas kā drēbe - neatkarīgi no tā, vai zila, sarkana, balta, melna).
alvils:Paskaties savā avatarā! Melnā grīda atstaro, ka maz neliekas. Bet šai sakarā jāsaka, ka LAŽA pielaista konkrētās krāsas izvēlē, nevis tajā, ka tā ir melna (ir krāsas kā spogulis, ir krāsas kā drēbe - neatkarīgi no tā, vai zila, sarkana, balta, melna).
Gribēji teikt, ka ir glancētas un matētas krāsas. Tik tiešām paej krāsotāju kursos.