*Ko šī lēca īsti dod uzlikot galā objektīvam? Ko no viņas dabūšu, ko nedabuju bez viņas? *Un ko nozīmē šie skaitļi 0.43x, 0.5x, 0.6 un vel 5x ar redzēju - ir labak ka viņi ir lielāki vai mazāki ???
Kvalitāte esot bēdīga - nav vērts ķēpāties. Ja nu vienīgi ar kkādiem fish-eye converteriem tīri jautrības dēļ. Savādāk labāk krāj $ labāk normālam platleņķa objektīvam
gucits:tad labak kasīt naudu prekš kkādas Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Lens 24-105 F4 L F/4
Kaut kāds bezsakars. Prasa par platleņķiem, domā krāt reporta tipa stiklam....izdomā papriekšu ko un kad bildēsi un vai tev to vajag. Varbūt labāk video?
sen sen 1 vienīgu kvalitatīvu redzēju - no 28 mm uz FF (filmai jau reti krops!) taisīja cirkulāo zivsaci, uz pulutjiņņika zolīdu platleņķi. defaultā priekš video.
gucits:tad labak kasīt naudu prekš kkādas Canon EF 24-105mm f/4L IS USM Lens 24-105 F4 L F/4
Kaut kāds bezsakars. Prasa par platleņķiem, domā krāt reporta tipa stiklam....izdomā papriekšu ko un kad bildēsi un vai tev to vajag. Varbūt labāk video?
Izlasi pirrmo tekstu tur skaidri un gaiši rakstīts neprasu demagoģiju dzīt.
gucits:*Ko šī lēca īsti dod uzlikot galā objektīvam? Ko no viņas dabūšu, ko nedabuju bez viņas? *Un ko nozīmē šie skaitļi 0.43x, 0.5x, 0.6 un vel 5x ar redzēju - ir labak ka viņi ir lielāki vai mazāki ???
Lēca par norādīto reižu skaitu samazina fokālo attālumu. Darbojas tikai platajā galā, pārsvarā.
gucits: da jebal man youtubi gribas viedokļus redzēt
moderatora atbilde uz šo izteikumu norāda vietējās ieviešamās un moderējamās kultūras līmeni, vai ne?
Kads tur kulturas līmenis man ar to ir viss ok, vnk problemas ir ar atbižu sniekšanu, ja cilvēks jautā, tad gaida atbildi nevis linkus un demagoģiju, tas ir viss vienkāršākais. Skraidelēt pa lapelēm pats māku . Viedokļi man intresē kas un kā +/- no ta ko paši ir experimentējuši....