forum.gif
epson printeri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / epson printeri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.10 23:31
 citēt
Vieteejaa elektronikas veicii akcijas uz epson printeriem, ar 4 un 6 kaartridziem, pa + - 50Ls. Vinji ir kvalitatiivi, ja ir doma drukaat a4 bildes uz fotopapiira? Respektiivi, vai leetie (ar vairaak kaartridziem) ir paaraaki par parastajiem canon 3 vienaa? Un kas jaaieveero peerkot fotopapiiru, tur teiksim nepiecieshamais kraasas daudzums uz m2, citas nianses?
Publicēts: 27.01.10 23:41
 citēt
a ar kādiem aparātiem salonos taisa bildes no digi foto ? un cik tādi izmaksā? Prasu, jo man tik daudz labu bilžu, ka lētāk domājams printēt pašam - tik tāda printera, kas tik lielu apjomu varēu izprintēt - nav :cry:
:haha::haha::haha:
:grimace:
Publicēts: 28.01.10 00:12
 citēt
Pad'args prieks.Man ir 6 k'artrid'zu.Kaut k'ads Pfoto utt-labums,vari pieregul'et kr'asas k'a gribi,funkciju daudz.Labums-no 'siti'am kr'as'am nepie'k'ez'as printeris.Ja nestr'ad'a ar vi'nu,tad reizi ned'e'la gan k'adu bildi j'anokop'e,m'edz aiz'z'ut.K'asu bloks[6 kr'asas]apm'eram 36 Ls.
Publicēts: 28.01.10 00:22
 citēt
nu nez vai ar oriģinālajiem aizžūs, man canon ar oriģinālajiem gadu nostāvēja, uzreiz uzliku sprauslu testu-domāju būs dimbā, nekā perfekti! toties ar kreisajiem, it īpaši jaunajiem epsoniem ir problēmas. dēl smalkajām precīzajām sprauslām, ļoti bieži nākas tīrīt un mērcēt, 50% neizdodas.. bet šā vai tā-dārgi sanāk ja ar oriģinālajiem drukā, ja ar kreisajiem tad risks sabojāt printeri, un ar krāsām problēmas, jāatrod īstie, kuri daudzmaz sakarīgi pakaļdarinājumi.
Publicēts: 28.01.10 00:32 labots
 citēt
Par EPSON tikai to labāko , esmu piedzīvojis kādus 10 TOCNO , visi vienkarsji "Fiziski nolietojās" no lielā darba apjoma piemeram uz "Pasakumu foto" gadijās arī atstāt kā dāvanu vienā KN tāpēc ka bija "Sevi atpelnijis ar uzviju" vienā pasākumā :) Ja strada ar CANON bez parmudritiem setingiem + Epson foto printers + kartridzji + pairs izdrukas sanak 1;1 bez brakjiem un korekcija, stradajot ar portativo un CANON firmas softu:):) Latvijā gadās problēmas ar katridzjiem BET ja zin ka EPSON.DE piegada EPSON produkciju Latvija UZ MAJAM pa brivu tad ar materealiem nav problemu:):)
Publicēts: 28.01.10 10:15
 citēt
Vai kādam ir pieredze arī par CISS (tintes konteineri ārpus printera lielās pudelēs un savienoti ar printeri lokanām plastmasas pievadcaurulēm) sistēmu Epson printeriem - vai tiešām iznāk liela tintes ekonomija un kā tas ietekmē kvalitāti?
Publicēts: 28.01.10 10:21
 citēt
jāatrod labu tinti. bet sistēmai nav ne vainas.
iekonomija drīzāk ir tur, ka tu pērc daudz tintes tikai pudelēs - kā saka "optom". Semečkas pērk maisos, pēc tam safasē mazās pakās un tirgo pa 0.50Ls :). Šeit tas pats.
Publicēts: 28.01.10 10:24
 citēt
Man ir 8 s'erijas,maita,pieprasa tikai ori'gin'alos k'artrid'zus.T'ap'ec par kaut k'adu ekonomiju nem'aku izst'ast'it.:face-grin:
Publicēts: 28.01.10 11:32 labots
 citēt
To Laurelz, iesaku ņemt Epson, jo: izturīgs, kvalitatīvs un protams var iegūt ļoti lielu ekonomiju uz izdrukām.

To RinaldsV: salonos baigi dažādi cik pats esmu redzējis. printē ar fotoprinteriem, izmanto joprojām vecā veida bilžu taisīšanu, taisa ar tiem pašiem aparātiem, ar ko filmiņas bildes taisa. + ir printeri, kas uzreiz laiž ārā bildes, aizmirsu kā sauc, bet princips līdzīgs kā mazajiem Kodak kas nāca līdzi fotoaparātiem, ka katru krāsu uz bildes pa slānim uzlaiž no speciāla plēves kārtridža, kaut kāds Thermo.... saucās. Bilde gatava pāris sekundēs, tikai printers maksāja pāris šhtukas, un 10x15 pašizmaksa 6 sant. šis bija apmēram 2 gadus atpakaļ, tagad varbūt kaut kas ir mainijies. Pats mājās var izdrukāt tādās pašās cenās, kā iet uz fotosalonu, varbūt pat lētāk.

To ivars55: pieredze ir, strādā ļoti labi, ar tādām tikai drukāju ;) kvalitāte ļoti laba, tintes ļoti labas. piedāvājuma ļoti daudz sistēmas un risinājumi.

par kalšanu, jā tā ir taisnība ja ir sūuu tintes. kur izmanto vienu un to pašu tinti visos printeros, tāpēc arī rodas problēma. vai arī tinte vispār ir solvent, kuru izmanto lielformātdrukātājos, un ja printeri atstāj bez drukāšanas ar šādām tintēm, tad tas aizkalst pāris dienās.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):