Izskatās, ka kaits uz ūdens un sniega/ledus nav gluži viens un tas pats, te kritieni šķiet daudz vairāk.
Ja par video, tad varbūt vajag uztaisīt ķiveri ar 2 vai pat 3 kamerām, lai dažādos rakursos var vienlaicīgi filmēt un pēc tam samontēt labākos variantus, citādi ar vienu kameru ir daudz neko neizsakošu kadru, kad tikai zilās tāles vai sniegu var redzēt.
Uggga:Izskatās, ka kaits uz ūdens un sniega/ledus nav gluži viens un tas pats, te kritieni šķiet daudz vairāk.
Ja par video, tad varbūt vajag uztaisīt ķiveri ar 2 vai pat 3 kamerām, lai dažādos rakursos var vienlaicīgi filmēt un pēc tam samontēt labākos variantus, citādi ar vienu kameru ir daudz neko neizsakošu kadru, kad tikai zilās tāles vai sniegu var redzēt.
Rīt uztaisīšu stiprinājumu pie rokas, šitais uz-ķiveres variants nekam neder! Motokrosam gan būtu ok, es domāju! Tur galva negrozās...
nav skaidrs ko tad īsti esi filmejis? Man domāt ka ar sniega moci no priekšas/pakaļas + operatoru var kaut ko jēdzīgu safilmēt citādi tie debesu skati unsniegotie klajumi vien pa visu filmu
Portreti: Nu, tur jau kratīsies drausmonīgi- fočukam skrūves izbirs!!!
bet cik noprotu, tu tak viņu filmēšanai pirki, un vēl lielījies ka trieciendrošs. Vai veikala nenoproveji pret grīdu nosviest ? pie slepes būs labi, bet arī ne jau visu laiku - tas ta ko iemontēt pa vidu spraigākam sižetam
Onkulis:nav skaidrs ko tad īsti esi filmejis? Man domāt ka ar sniega moci no priekšas/pakaļas + operatoru var kaut ko jēdzīgu safilmēt citādi tie debesu skati unsniegotie klajumi vien pa visu filmu
Karogs tev rokā uz uz priekšu! Gaidam filmu! Es pagaidām paprovēšu bez sniega moča un heliHoptera...
Portreti: Nu, tur jau kratīsies drausmonīgi- fočukam skrūves izbirs!!!
bet cik noprotu, tu tak viņu filmēšanai pirki, un vēl lielījies ka trieciendrošs. Vai veikala nenoproveji pret grīdu nosviest ? pie slepes būs labi, bet arī ne jau visu laiku - tas ta ko iemontēt pa vidu spraigākam sižetam
Cik man vēl fočukus iepirkt? Vienu pie dēļa, vienu uz ķiveres, vienu rokā... Mans mērķis ir taisīt dienas reportāžu ātri un nesāpīgi, bet efektīvi. Nu, skaidrs jau, ka ķiveres variants sniegadēlim neder!
taisi vairākus braucienus, kameras uzstādīšanas vietas katreiz pamaini, uz mājās sagatavotiem punktiem, pa burzmu iedod kādam pafilmēt no malas, vai pats tos lidoņus pafilmē, un finālā visu samontē
negatIvs:taisi vairākus braucienus, kameras uzstādīšanas vietas katreiz pamaini, uz mājās sagatavotiem punktiem, pa burzmu iedod kādam pafilmēt no malas, vai pats tos lidoņus pafilmē, un finālā visu samontē
-12 pēc Celsija. 8ms vējš. Labs padoms, protams! Bet gribējās uzkaitsnowot un ātri mājās, saunā, sasildīties. Un cimdus vilkt nost ļoti negribējās.
Viss video ir samontēts no 8 minūšu materiāla. Vairāk mans organisms neizturētu.
Mans mērķis ir taisīt dienas reportāžu ātri un nesāpīgi (c) Portreti Mans mērķis nav vieglākie ceļi. (c) Portreti hm vai nav pretrunas? a sirsnīgak pagraizīt materiālu (kāds nu ir tads ir) žēl vai slinkums?
Onkulis:Mans mērķis ir taisīt dienas reportāžu ātri un nesāpīgi (c) Portreti Mans mērķis nav vieglākie ceļi. (c) Portreti hm vai nav pretrunas? a sirsnīgak pagraizīt materiālu (kāds nu ir tads ir) žēl vai slinkums?
cermabyx, duriksss ;-))))) sen bija jaasparot, ka tas ir teaatris no manas puses ;_))) .. ja man tieshaam IR probleemas .. tad es norokos un vispaar nekomuniceeju ... kaa tas ari bija paris nedeljas apakaljam .....
dansiga:cermabyx, duriksss ;-))))) sen bija jaasparot, ka tas ir teaatris no manas puses ;_))) .. ja man tieshaam IR probleemas .. tad es norokos un vispaar nekomuniceeju ... kaa tas ari bija paris nedeljas apakaljam .....
Vienbrīd bija populāra CANON tehnaloģija kas bija "pārņemta" no krievu militaristiem , "Uz ko paskaties uz to asums" bet tad viņa ātri izbeidzās jo kosntateja ka FOČĒJOT cilvēks seko neskaitamiem objektiem kadra un KUR ISTI ir vajadzigais un prioritārais taa ari isti nevareja izcekot. Militaristiem vienkarsji PASKATIJAS kaujas apstakļos značit notēmēja , tapat ar "Video" , man kadreiz pazinjas filmeja video lecot ar izpletni BAIG bij jaitrenejas galva negrozit bet tika ACIS , tad vel sie lietoja tadus spogulisjus pie acss kas rada "kadra laukumu" nu un tada garaa