forum.gif
vairs nebūs slēdzis :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / vairs nebūs slēdzis :(
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 06:29
 citēt
matricu nonjems//
Publicēts: 29.01.10 07:01
 citēt
ko tu uztraucies... sēdiens uz kādas nikon `adatas` un neraudi :grimace:
Publicēts: 29.01.10 09:19 labots
 citēt
Pasaule exsiste tik daudz visadu jokainu un ta ari neieviestu tehnalogiju ka par 99% no vinam nav verts pat pieminet:):) Es pat atceros FILMU CANON pro verķi kuram spogulis nelēca un filmu gaismoja caur puscaurspidigu spogulu , pozicionejas ka baigais SPORTA FOTO hitexs bliez 16 kadri sekundē kā kīnokamera gandrīz vai . Isu bridi parazoja IZBEIDZAS nebija pieprasits un gluku bij vairak ka ieguvumu :):)
Publicēts: 29.01.10 09:29
 citēt
vispār nesaprotu, kapec neGudris brīnās - vienkārši brends pāriet tikai uz ziepja-formātu...
nevar saukt dSLR par shutter-less un mirror-less... tas taču pret SLR definīciju kā sugu.

SLR dzīvos mūžam, jo sniedz "what you see is what you get". a elektroniskie VF s*kā uz nebēdu. :super_man: :haha:
Publicēts: 29.01.10 10:03 labots
 citēt
Gudris:bet tak būtu forši ja kameras neklabēdu fočējot...it seviški piemēram baznīcā utml. :)

Nopērc NORMĀLU kameru kura neklab , Canon piemeram ir režimi kur VISPĀR nav nekadas skaņas , nevar saprast NOSTRADAJA vai nee , saucas TEATRA režims :):)
Publicēts: 29.01.10 10:03
 citēt
Mandalay:SLR dzīvos mūžam, jo sniedz "what you see is what you get". a elektroniskie VF s*kā uz nebēdu. :super_man: :haha:

Droši vien 20 gadus atpakaļ kāds līdzīgi teica par menāniskajiem aritmometriem un rakstāmmašīnām...
Tehnoloģijas attīstās, un ir tikai pilnīgi loģiski, ka ciparu kamerai nav nepieciešams mehānisks slēdzis, spogulis un visādi citādi filmu kameru pričendāļi.
Publicēts: 29.01.10 10:11
 citēt
ivog:
Mandalay:SLR dzīvos mūžam, jo sniedz "what you see is what you get". a elektroniskie VF s*kā uz nebēdu. :super_man: :haha:

Droši vien 20 gadus atpakaļ kāds līdzīgi teica par menāniskajiem aritmometriem un rakstāmmašīnām...
Tehnoloģijas attīstās, un ir tikai pilnīgi loģiski, ka ciparu kamerai nav nepieciešams mehānisks slēdzis, spogulis un visādi citādi filmu kameru pričendāļi.

Tu gan kautkur mežā dzivo :):) Mehaniskie aritmometri izzuda pirms gadiem 35-40 :):) Tiesa gan šur tur vēl esmu manijis skaitāmos kauliņos jo dažam tantukam uz tiem ir ATRAK reķināt nekā ar ko "Elektrisku" :):)
Publicēts: 29.01.10 13:25
 citēt
Lunis:
Tu gan kautkur mežā dzivo :):) Mehaniskie aritmometri izzuda pirms gadiem 35-40 :):) Tiesa gan šur tur vēl esmu manijis skaitāmos kauliņos jo dažam tantukam uz tiem ir ATRAK reķināt nekā ar ko "Elektrisku" :):)

man virtuvē vēlarvien karājas atsperes bezmēns, palaikam uzkabinu kādu lielāku zvīņaino, ja auditorija salasās lielāka, jo zinu ka rāda neprecīzi, kādus 1,5kg pieliek klāt :):):)
Publicēts: 29.01.10 14:04
 citēt
Skatām kādu analoģiju. Pasaulē vecākos ieroču veidus – rungu un akmeni – bez principiāliem uzlabojumiem plaši lieto joprojām. Ielu diskusijās ar visādiem zaļi-progresīviem anti-globālistiem un kafijkrāsas īstentic...oi, taisnīgu pabalstu diedelniekiem pat diezgan bieži abus vienlaicīgi, parasti gan pretējās pusēs. Mūžīgas vērtības ir un paliek.
Publicēts: 29.01.10 14:11
 citēt
Lunis:Pasaule exsiste tik daudz visadu jokainu un ta ari neieviestu tehnalogiju ka par 99% no vinam nav verts pat pieminet:):) Es pat atceros FILMU CANON pro verķi kuram spogulis nelēca un filmu gaismoja caur puscaurspidigu spogulu , pozicionejas ka baigais SPORTA FOTO hitexs bliez 16 kadri sekundē kā kīnokamera gandrīz vai . Isu bridi parazoja IZBEIDZAS nebija pieprasits un gluku bij vairak ka ieguvumu :):)
līdzīga sistēma ar nelēkājošu, puscaurspīdīgu spoguli bija dažām kinokamerām[filmu], gļuku jau nebija, bet uz filmas nonāca 50% gaismas, no tā, kas izgāja cauri objektīvam - jebkurš objektīvs faktiski bija 2x tumšāks.... :shame:
Publicēts: 29.01.10 14:41
 citēt
Šķiet ka vēl kādus vismaz 5-10 gadus būs spoguļkameras... Tad attīstoties matrici nolasīšanas ātrdarbībai un uzlabojoties- transformējoties skatu meklētājam iespējams atteiksies no spoguļa...

Bet patreiz vēl pāragri sērot
Publicēts: 29.01.10 14:49
 citēt
Lunis:
ivog:

Es vēl atceros kā ar mehanisko aritmometru mācījos strādāt un 81-82 gadā darbojos kādu laiku :):):):), mani no pavāru šlakas iecēla Liepājā čebureku ēstuvē par šefpavāru , tad tādu dabūju mantojumā, tad bija darbiņš arī ar koka kaulkulātoru, tad pa pirmo xaltūru nopirku sev ar sarkaniem maziem cipariem krievu kalīti , bet kādu laiku uz kocinieka pārbaudīju vienalga :):):)
Publicēts: 29.01.10 15:11 labots
 citēt
Lunis: Tiesa gan šur tur vēl esmu manijis skaitāmos kauliņos jo dažam tantukam uz tiem ir ATRAK reķināt nekā ar ko "Elektrisku" :):)

Kauliņi ir stipri daudz vēl saglabajušies. Esmu šad tad pajautājis kapēc nelieto kalkulatoru. Atbildes dažādas:
- uz kalkulatora sarēķinātais nodziest (auto off), kamēt tie atlasīta, sagatavota prece,
- var vienlaicīgi saskaitīt 2 klientiem,
- var šmaukties /tirgū/ :(
Publicēts: 29.01.10 15:13
 citēt
Nu īstenībā - advancēts tantuks uz kauliņiem saksaitīs ātrāk, kā jebkurš kaučī ar vienu pirkstu sabakstīs...:D
Publicēts: 29.01.10 15:25
 citēt
Luxferre:Šķiet ka vēl kādus vismaz 5-10 gadus būs spoguļkameras...

ja EVF būs 4k pixeļu izškirspēja un <1ns aizture no real-time bildes, tad Okey...
jebkurā gadījumā digitāla bilde neizskatās simpātiska. it īpaši asuma iestatīšanai... es bij uz finepix skatijies.. nu suds... bilde izskatās vienmer asa :D
Publicēts: 29.01.10 20:43
 citēt
ja godīgi, tad nesaprotu nafig ciparnīcām vispār slēdzi vajag
Publicēts: 30.01.10 22:24
 citēt
ciparnīcām to nevajag, to vajag cilvēkiem kuri ar to bildē...
Publicēts: 31.01.10 22:59
 citēt
vot sita jataisa kameras. viss ar rociņām.
bigpicture.ru...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):