forum.gif
Putnu bildētājiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Putnu bildētājiem.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 08:41
 citēt
Konkurss "Mans putns".
Autori - neprofesināļi.:face-smile: Bildes gaida līdz 28.02.2010.
w.sabasmuzejs.gov.lv, Dmitrjam Boiko.
Vēlu veiksmi!:face-wink:
Publicēts: 29.01.10 08:46
 citēt
Ā,Dima atkal sarosijies. ;) Laikam būs dažas jāaizsūta gan... :face-glasses: Dažas ? Jāapskata nolikums,pagaišgad bij 3 ,va nav kas mainijies?
Publicēts: 29.01.10 08:57
 citēt
2-as bildes 20x 30,pārējais kā parasti.
Publicēts: 29.01.10 09:35
 citēt
Voldemorts:Konkurss "Mans putns".
Autori - neprofesināļi.:face-smile: Bildes gaida līdz 28.02.2010.
w.sabasmuzejs.gov.lv, Dmitrjam Boiko.
Vēlu veiksmi!:face-wink:

Kas ir neprofesionāļi????? Diez vai forelljanku pie tādiem varētu pieskaitīt?!
Publicēts: 29.01.10 09:37
 citēt
mans arī nesaprot...
pie foto apakšā jābūt "Fočējis nūbs neprofesionālis Janka no Mazpisāniem" !?
Publicēts: 29.01.10 09:55
 citēt
Tā kā Latvijā šobrīd darbojas tikai viens profesionālis šajā fotožanrā-A.Eglītis,droši visi uz priekšu!:face-wink:
Publicēts: 29.01.10 09:55
 citēt
Mandalay:mans arī nesaprot...

:face-grin: Labāk no Lielpisāniem.:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 09:57
 citēt
forelljjanka:Tā kā Latvijā šobrīd darbojas tikai viens profesionālis šajā fotožanrā-A.Eglītis,droši visi uz priekšu!:face-wink:

A ko Viesturs K. va ta nav vēl pie labas veselības? Neticu ka nebildē .
Publicēts: 29.01.10 09:58
 citēt
No Lielpisānu novada Šķērspisānu pagasta Mazpisāniem
Publicēts: 29.01.10 10:14
 citēt
Lunis:
forelljjanka:Tā kā Latvijā šobrīd darbojas tikai viens profesionālis šajā fotožanrā-A.Eglītis,droši visi uz priekšu!:face-wink:

A ko Viesturs K. va ta nav vēl pie labas veselības? Neticu ka nebildē .
Šausmīgi sen nekas nav dzirdēts,tikai tā caur putneniekiem ka jemoties tik pa lauku īpašumiem.Gan jau ka bildē.Droši vien uz filmas.
Tikai diez vai gribēs atņemt kādam biļetes uz ZOO vai muzeju. :face-grin:
Publicēts: 29.01.10 11:08 labots
 citēt
Mandalay:mans arī nesaprot...

Pēdējais, ko lasīju (derot jebkurai nodarbei) - Profesionālis skaitoties, ja šī nodarbe esot maizes darbs.:face-smile: Laikam jau jāpiekrīt - kad pirmoreiz iesēdina (gadījies cilvēkam kādu aptīrīt), neliek jau uzreiz strogačā, pie profiem...:face-wink:
Publicēts: 29.01.10 11:19 labots
 citēt
Publicēts: 29.01.10 11:43
 citēt
Varbūt, ka 2as bildes pa ilgiem gadiem atradīsies... Sen senos laikos nesaprotamā veidā pat uzvarēju jauniešu kategorijā ar manuprāt diezgan sviestainu bildi :D
Publicēts: 29.01.10 12:04
 citēt
CerambyX:Varbūt, ka 2as bildes pa ilgiem gadiem atradīsies... Sen senos laikos nesaprotamā veidā pat uzvarēju jauniešu kategorijā ar manuprāt diezgan sviestainu bildi :D

šoreiz visticamāk neko neiesniegšu. grūti kaut ko labu un retu atrast kā prasa nolikums. man tik visi parastie putni
Publicēts: 29.01.10 12:10
 citēt
Paldies par info :face-glasses:

ak34 - var jau arī ne tik retu un neredzētu. Domā, ka 80% no tiem kas piedalīsies būs retumi, šaubos?!
Tā kā es arī domāju piedalīties ar kādu no parastajiem putniem.:anger:
Publicēts: 29.01.10 12:17
 citēt
Tiewz:
ak34 - var jau arī ne tik retu un neredzētu. Domā, ka 80% no tiem kas piedalīsies būs retumi, šaubos?!
Tā kā es arī domāju piedalīties ar kādu no parastajiem putniem.:anger:

Piedalīties var, bet kā noprotu viņiem jau ir nedaudz alerģija pret zvirbuļ-gulbīš-zīlīš-pīlīšbildēm :D Tā ka, jo kaut kas labāks/interesantāks nobildējies, jo lielāka iespēja uzvarēt... :) Protams var arī mēģināt novinnēt ar kāda parastāka putnu bildi, bet tad tur jābūt visam tiešām perfekti un/vai jābūt interesantam momemntam :)
Kgan toreiz man uzvarēja kkāds štruntīgais kadrs, nevis mana ūpja bilde, kas IMHO ir viens no maniem dzīves vērtīgākajiem kadriem - tā kā ej nu sazini :amazing:
Publicēts: 29.01.10 12:26
 citēt
ak34:
CerambyX:Varbūt, ka 2as bildes pa ilgiem gadiem atradīsies... Sen senos laikos nesaprotamā veidā pat uzvarēju jauniešu kategorijā ar manuprāt diezgan sviestainu bildi :D

šoreiz visticamāk neko neiesniegšu. grūti kaut ko labu un retu atrast kā prasa nolikums. man tik visi parastie putni
Zin ka pagaišgad kad ar zivdzeni dabuju 2-ro vietu vinnēja manā vecuma grupā :face-grin: bārdzīlīte.Faktiski abi ,kā CerambyX ļoti trāpīgi nodēvēja-popsa! :haha: Bet biju sūtijis arī dumbrcāli ar mazo ormanīti.:face-wink: Kā Tev liekas ,ko vieglāk nobildēt un kas retāks? :face-wink:
Publicēts: 29.01.10 12:44
 citēt
Nu nezinu, vismaz 2005./2006. gados viņiem nebija apnikušas "zvirbuļ-gulbīš-zīlīš-pīlīšbildes". :face-grin: Jo 2005. gadā ar paugurknābja gulbi dabūju 1.vietu, bet 2006.gadā ar meža pīles mātīti-3.vietu. :face-grin::face-grin:
Vairāk nēesmu tajā konkursā piedalījies, varbūt šogad jāpamēģina...
Publicēts: 29.01.10 12:53
 citēt
A'' Baloži tur neder? :face-grin:
Publicēts: 29.01.10 13:44 labots
 citēt
welns:A'' Baloži tur neder? :face-grin:

Der,vistas arī :D
Publicēts: 29.01.10 14:04
 citēt
nujā, nekas īpašs sen nav trāpijies, tik lauku lija un kaukādas ziemotājas čakstes...
purva pūce sen nav manīta, tā jau bij ok
Publicēts: 29.01.10 14:11
 citēt
Retu un neredzētu vajagot? Jāpmeklē, kaut kur man bija arktiskais jūras strauss pikējošā lidojumā..., žēl tikai, ka no liela attāluma
Publicēts: 29.01.10 14:43
 citēt
welns:A'' Baloži tur neder? :face-grin:
Nūū labs meža balodis vai parastā ūbele aizietu uz urrā,lauku balodis vai gredzenūbele jau tā nekotētos.Mājas tad ir jādejo balets vai jāuzbrūk vistiķim.Par austrumu žūrija apkristu ar visiem krēsliem! :grimace:
Publicēts: 31.01.10 22:01
 citēt
Viesturs K. viengad bija iekš žūrijas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):