forelljjanka:Tā kā Latvijā šobrīd darbojas tikai viens profesionālis šajā fotožanrā-A.Eglītis,droši visi uz priekšu!
A ko Viesturs K. va ta nav vēl pie labas veselības? Neticu ka nebildē .
Šausmīgi sen nekas nav dzirdēts,tikai tā caur putneniekiem ka jemoties tik pa lauku īpašumiem.Gan jau ka bildē.Droši vien uz filmas. Tikai diez vai gribēs atņemt kādam biļetes uz ZOO vai muzeju.
Mandalay:mans arī nesaprot... pie foto apakšā jābūt "Fočējis nūbs neprofesionālis Janka no Mazpisāniem" !?
Pēdējais, ko lasīju (derot jebkurai nodarbei) - Profesionālis skaitoties, ja šī nodarbe esot maizes darbs. Laikam jau jāpiekrīt - kad pirmoreiz iesēdina (gadījies cilvēkam kādu aptīrīt), neliek jau uzreiz strogačā, pie profiem...
Varbūt, ka 2as bildes pa ilgiem gadiem atradīsies... Sen senos laikos nesaprotamā veidā pat uzvarēju jauniešu kategorijā ar manuprāt diezgan sviestainu bildi
CerambyX:Varbūt, ka 2as bildes pa ilgiem gadiem atradīsies... Sen senos laikos nesaprotamā veidā pat uzvarēju jauniešu kategorijā ar manuprāt diezgan sviestainu bildi
šoreiz visticamāk neko neiesniegšu. grūti kaut ko labu un retu atrast kā prasa nolikums. man tik visi parastie putni
ak34 - var jau arī ne tik retu un neredzētu. Domā, ka 80% no tiem kas piedalīsies būs retumi, šaubos?! Tā kā es arī domāju piedalīties ar kādu no parastajiem putniem.
Tiewz: ak34 - var jau arī ne tik retu un neredzētu. Domā, ka 80% no tiem kas piedalīsies būs retumi, šaubos?! Tā kā es arī domāju piedalīties ar kādu no parastajiem putniem.
Piedalīties var, bet kā noprotu viņiem jau ir nedaudz alerģija pret zvirbuļ-gulbīš-zīlīš-pīlīšbildēm Tā ka, jo kaut kas labāks/interesantāks nobildējies, jo lielāka iespēja uzvarēt... Protams var arī mēģināt novinnēt ar kāda parastāka putnu bildi, bet tad tur jābūt visam tiešām perfekti un/vai jābūt interesantam momemntam Kgan toreiz man uzvarēja kkāds štruntīgais kadrs, nevis mana ūpja bilde, kas IMHO ir viens no maniem dzīves vērtīgākajiem kadriem - tā kā ej nu sazini
CerambyX:Varbūt, ka 2as bildes pa ilgiem gadiem atradīsies... Sen senos laikos nesaprotamā veidā pat uzvarēju jauniešu kategorijā ar manuprāt diezgan sviestainu bildi
šoreiz visticamāk neko neiesniegšu. grūti kaut ko labu un retu atrast kā prasa nolikums. man tik visi parastie putni
Zin ka pagaišgad kad ar zivdzeni dabuju 2-ro vietu vinnēja manā vecuma grupā bārdzīlīte.Faktiski abi ,kā CerambyX ļoti trāpīgi nodēvēja-popsa! Bet biju sūtijis arī dumbrcāli ar mazo ormanīti. Kā Tev liekas ,ko vieglāk nobildēt un kas retāks?
Nu nezinu, vismaz 2005./2006. gados viņiem nebija apnikušas "zvirbuļ-gulbīš-zīlīš-pīlīšbildes". Jo 2005. gadā ar paugurknābja gulbi dabūju 1.vietu, bet 2006.gadā ar meža pīles mātīti-3.vietu. Vairāk nēesmu tajā konkursā piedalījies, varbūt šogad jāpamēģina...
Nūū labs meža balodis vai parastā ūbele aizietu uz urrā,lauku balodis vai gredzenūbele jau tā nekotētos.Mājas tad ir jādejo balets vai jāuzbrūk vistiķim.Par austrumu žūrija apkristu ar visiem krēsliem!