forum.gif
Kur jūs drukājiet fotogrāfijas?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur jūs drukājiet fotogrāfijas?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 17:06 labots
 citēt
Interesē , kur jūs attīstiet fotogrāfijas ?
Gribētu zināt vai kādam tagad ar tā nav gadījies , kad esi nesis bildes uz Maximas kodak , lai attīsta , un rezultātā iegūsti pilnīgi citas krāsas/gaismas bildes kā iepriekš. Kas pie vainas ? Vai bilžu attīstīšanas saloni sākuši taupīt naudu ?
Publicēts: 29.01.10 17:09
 citēt
Janbo jau pretendē uz profiņa nākotni, vai nebūtu laiks apgūt elementāru foto terminoloģiju? :face-wink:
Publicēts: 29.01.10 17:10
 citēt
Atrodi vēl kādu lētāku un tizlāku ūķi :):) "Veikala salons" , vēl ir vietas kur PAC varēj izdrukāt pa taisno no flaškas saucās "Digitālais kiosks" tas vārētu būt vēl krutāks "Šķibkrāsu" variants:)
Publicēts: 29.01.10 17:23
 citēt
Friidis:Janbo jau pretendē uz profiņa nākotni, vai nebūtu laiks apgūt elementāru foto terminoloģiju? :face-wink:

Cik cilvēki var palikt kaitinoši , ja atsaka viņu piedāvājumam par objektīvu. TĒMA! :bad_smile:
Publicēts: 29.01.10 17:33
 citēt
oi janbo tur tukstots faktori kape bilde uztaisita nav taka uz pc ekraana
Publicēts: 29.01.10 17:40
 citēt
Janbo, tak cik reizes tev var teikt, tu, ar pirkstu taisiitais briinum - izglaab foto sabiedriibu, nu nekad vairs kamerai nepieskaries!!

p.s. ja atkal jautaasi, kaapeec kaapeec.. nu TAAPEEC KA ESI KRETIINS!
Agraak kad prasiiji saakumaa paliidziibu, visi bij gatavi paliidzeet, bet tu oizveeleejies rupji pasuutiit nah* un tad nosauci sevi par pro datorgrafikji/fotograafu.. un tagad akal ik pa laikam kaut ko izmurgo..
Nav taa ka tu man nepatiic, es tevi vienkaarshi ieniistu!!!
Publicēts: 29.01.10 17:53
 citēt
Jonatans, varetu Tev ap kaklu apkrist :D
+1.
Publicēts: 29.01.10 17:59 labots
 citēt
Jonatans:Janbo, tak cik reizes tev var teikt, tu, ar pirkstu taisiitais briinum - izglaab foto sabiedriibu, nu nekad vairs kamerai nepieskaries!!

Agraak kad prasiiji saakumaa paliidziibu, visi bij gatavi paliidzeet, bet tu oizveeleejies rupji pasuutiit nah* un tad nosauci sevi par pro datorgrafikji/fotograafu.. un tagad akal ik pa laikam kaut ko izmurgo..

Ar tevi nav jēgas ko runāt. Žēl , ka nav vecāki iemācījuši , kā runāt ar svešiem cilvēkiem. Skumji , kad savas bērnības problēmas mēģini risināt netā :cry:
Publicēts: 29.01.10 18:00
 citēt
zo:oi janbo tur tukstots faktori kape bilde uztaisita nav taka uz pc ekraana

Nē nu saprotu , ka ja nav Kalibrēts monitors tiri piri , tā pat var ašķirties , bet nu , ka tik krasi , ka bezmazvai melns tur ir balts , tas nu gan nav forši. Kas pa vainu var būt nav jausma ? :bad_smile:
Publicēts: 29.01.10 18:01
 citēt
šitais man vislabāk patīk ..."kad esat aiznesis attīstīt fotogrāfijas (digitālā formāta).." :D :D :D
Publicēts: 29.01.10 18:03
 citēt
zazis:šitais man vislabāk patīk ..."kad esat aiznesis attīstīt fotogrāfijas (digitālā formāta).." :D :D :D

Man prieks par tevi :)
Publicēts: 29.01.10 18:06
 citēt
Janbo:Interesē kur jūs attīstiet fotogrāfijas

Elkor Plaza. Laba aparatūra, pašu palaiž pie ruļļiem, mani tur visi zin, tad kļūdu nav.
Publicēts: 29.01.10 18:10
 citēt
Portreti:
Janbo:Interesē kur jūs attīstiet fotogrāfijas

Elkor Plaza. Laba aparatūra, pašu palaiž pie ruļļiem, mani tur visi zin, tad kļūdu nav.

Paldies :bad_smile:
Publicēts: 29.01.10 18:34 labots
 citēt
Janbo:
Friidis:Janbo jau pretendē uz profiņa nākotni, vai nebūtu laiks apgūt elementāru foto terminoloģiju? :face-wink:

Cik cilvēki var palikt kaitinoši , ja atsaka viņu piedāvājumam par objektīvu. TĒMA! :bad_smile:

Janbo, baidos, ka ar šādu lecīgu attieksmi drīz ar tevi neviens šeit vispār negribēs komunicēt.
Gribi teikt, ka tavs sākuma teksts liecina par elementāru sajēgu fotolietās ?
Bet vai tam, ka esi kareivīgs analfabēts, ir kāds sakars ar tavu izteikti neizlēmīgā pircēja lomu, vēl jāpadomā...:face-wink:
Publicēts: 29.01.10 19:00
 citēt
Friidis:
Janbo:

Janbo, baidos, ka ar šādu lecīgu attieksmi drīz ar tevi neviens šeit vispār negribēs komunicēt.
Gribi teikt, ka tavs sākuma teksts liecina par elementāru sajēgu fotolietās ?
Bet vai tam, ka esi kareivīgs analfabēts, ir kāds sakars ar tavu izteikti neizlēmīgā pircēja lomu, vēl jāpadomā...:face-wink:

Forši , ka spēj runāt par tēmu :big_smile:
Publicēts: 29.01.10 19:57
 citēt
Klausies Janbo, attīsta filmiņu, bildes kopē no filmiņas vai printē no digitāla faila!
Veidam kā Tu iegūsti bildes no saviem failiem nav pilnīgi nekā kopīga ar attīstīšanu!
Un runājot par Tavu personību katram kam ir vismaz četru klašu izglītība ir skaidrs ka Tu esi Idiots un tikai tāpēc ka Tu esi idiots Tu nesaproti kāpēc Tu esi idiots! :face-devil-grin:
Publicēts: 29.01.10 20:00
 citēt
neticu - domāju provakātors
Publicēts: 29.01.10 20:23
 citēt
Euronics iesaku, ja vajag kaut ko lēti un mājas/radu almūbiem. Kvalitāte patīk labāk nekā fotki.lv.
Izmantoju Swedbankas akciju par 100 bezmaksas bildēm un šodien saņemot sapriecājos, ka rezultāts labāks nekā gaidīts.

Vēl ir bfs,jvk bet tie ir dārgāki.

Janbo, pirms pāris dienām bija tēma kur cilvēki printē. Paskaties un palasi.

Janbo, ceru, ka tu negaidi atbildi kad tev paskaidros kāpēc tev sanāca viena bildes krāsa uz ekrāna, bet izdrukājot cita.
Publicēts: 29.01.10 21:05
 citēt
kasparsf:Klausies Janbo, attīsta filmiņu, bildes kopē no filmiņas vai printē no digitāla faila!
Veidam kā Tu iegūsti bildes no saviem failiem nav pilnīgi nekā kopīga ar attīstīšanu!
Un runājot par Tavu personību katram kam ir vismaz četru klašu izglītība ir skaidrs ka Tu esi Idiots un tikai tāpēc ka Tu esi idiots Tu nesaproti kāpēc Tu esi idiots! :face-devil-grin:

pats saprati ko uzrakstīji ? :)
Publicēts: 29.01.10 21:06
 citēt
Andreass:

Janbo, ceru, ka tu negaidi atbildi kad tev paskaidros kāpēc tev sanāca viena bildes krāsa uz ekrāna, bet izdrukājot cita.

Nu ja godīgi gribētu zināt , kāpēc tā ir , ka TIK ļoti viss atšķīrās. Sākuši taupīt līdzekļus bilžu attīstītāji ? ;)
Publicēts: 29.01.10 21:08
 citēt
janbo: atslēgas vārdi varētu būt kalibrācija un krāsu telpa

tālāk meklē pats
Publicēts: 29.01.10 21:13 labots
 citēt
Janbo:
Andreass:

Nu ja godīgi gribētu zināt , kāpēc tā ir , ka TIK ļoti viss atšķīrās. Sākuši taupīt līdzekļus bilžu attīstītāji ? ;)

To ietekmē mēness fāzes :D
Publicēts: 29.01.10 21:16
 citēt
Buus man jaaizbrauc uz Sloku.. patuseeshu ar vecajiem korishiem, pie reizes garaam braucot vareetu kaadu fruktu apciemot..
Publicēts: 29.01.10 21:25
 citēt
Jonatans:Janbo, tak cik reizes tev var teikt, tu, ar pirkstu taisiitais briinum - izglaab foto sabiedriibu, nu nekad vairs kamerai nepieskaries!!

Dikti patika! :face-devil-grin:
Publicēts: 29.01.10 21:28 labots
 citēt
Jonatans:Buus man jaaizbrauc uz Sloku.. patuseeshu ar vecajiem korishiem, pie reizes garaam braucot vareetu kaadu fruktu apciemot..

Baznīcas koristiem ? :) Davaj dzīvajā satiekamies un pasaki visu tos jaukos vārdus , ko šeit mētā pa labi pa kreisi :) Nevēlos turpināt šo degradējošo sarunu ar tevi :bad_smile:
Publicēts: 29.01.10 21:32
 citēt
Janbo:

Tu esi stulbs vai izliecies?
Es neesmu izliecies! :face-kiss:
Atkārtošu otru reizi, attīstīšana ir ķīmisks process, kuru veic fotofilmiņai lai no viņas varētu kopēt ar palielinātāju bildes bet tu bildes printē, izdrukā u.t.t.
Publicēts: 29.01.10 21:34
 citēt
kasparsf:
Janbo:

Tu esi stulbs vai izliecies?
Es neesmu izliecies! :face-kiss:
Atkārtošu otru reizi, attīstīšana ir ķīmisks process, kuru veic fotofilmiņai lai no viņas varētu kopēt ar palielinātāju bildes bet tu bildes printē, izdrukā u.t.t.

Tas bija tik grūti ? :(
Publicēts: 29.01.10 21:35
 citēt
Sedlins:

Dikti patika! :face-devil-grin:

Kas tieši ? Kā Jonatans parāda savu vārdu krājumu ? :bad_smile:
Publicēts: 29.01.10 21:35
 citēt
zo:janbo: atslēgas vārdi varētu būt kalibrācija un krāsu telpa

tālāk meklē pats

Paldies :)
Publicēts: 29.01.10 21:37
 citēt
Janbo, tu esi dīvains :) Teikšu atklāti,spoguļkameru īsti rokās neesmu turējis,tagad tik taisos to iegādāties.. Visu šo foto intereses laiku es vācu infu par foto.. Varbūt tev vajadzēja pirms iegādājies kameru arī bik pamācīties,lai nebūtu tik stulbi jautājumi :) Pat man,cilvēkam kurš vēl nav turējis rokās spoguļkameru, tāds jautājums liekas stulbs :) Palasi fotoskolas,ja neproti lietot googli :)
Publicēts: 29.01.10 21:39 labots
 citēt
zoziitis:Janbo, tu esi dīvains :) Teikšu atklāti,spoguļkameru īsti rokās neesmu turējis,tagad tik taisos to iegādāties.. Visu šo foto intereses laiku es vācu infu par foto.. Varbūt tev vajadzēja pirms iegādājies kameru arī bik pamācīties,lai nebūtu tik stulbi jautājumi :) Pat man,cilvēkam kurš vēl nav turējis rokās spoguļkameru, tāds jautājums liekas stulbs :) Palasi fotoskolas,ja neproti lietot googli :)

Esmu slinks :( :shame:

Topiks jau nebija veidots , kā interese par fotosaloniem , kā šamējie attīsta fotogrāfijas , bet gan KUR jūs attīstiet , un vai kādam ar nav tā gadījies , kā man :super_man:
Publicēts: 29.01.10 21:40
 citēt
Janbo:
Jonatans:Buus man jaaizbrauc uz Sloku.. patuseeshu ar vecajiem korishiem, pie reizes garaam braucot vareetu kaadu fruktu apciemot..

Baznīcas koristiem ? :) Davaj dzīvajā satiekamies un pasaki visu tos jaukos vārdus , ko šeit mētā pa labi pa kreisi :) Nevēlos turpināt šo degradējošo sarunu ar tevi :bad_smile:

Aspraatis..
Tev maz 18 ir?
Publicēts: 29.01.10 21:42 labots
 citēt
Jonatans:
Janbo:

Aspraatis..
Tev maz 18 ir?

Nožēlojami , tu pat uz manu jautājumu -baznīcas koristiem?- nespēj atbildēt :( Pilngadība nav aiz kalniem , bet nu gurķi tā pat tev spēšu salauzt :face-kiss:
Publicēts: 29.01.10 21:47
 citēt
Janbo:
zoziitis:Janbo, tu esi dīvains :) Teikšu atklāti,spoguļkameru īsti rokās neesmu turējis,tagad tik taisos to iegādāties.. Visu šo foto intereses laiku es vācu infu par foto.. Varbūt tev vajadzēja pirms iegādājies kameru arī bik pamācīties,lai nebūtu tik stulbi jautājumi :) Pat man,cilvēkam kurš vēl nav turējis rokās spoguļkameru, tāds jautājums liekas stulbs :) Palasi fotoskolas,ja neproti lietot googli :)

Topiks jau nebija veidots , kā fotosaloni attīsta fotogrāfijas , bet gan KUR jūs attīstiet , un vai kādam ar nav tā gadījies , kā man :super_man:

Sāc ārstēt savu slinkumu, jo kā redzi tautai nepatīk atbildēt uz stulbiem jautājumiem. :)
Publicēts: 29.01.10 21:53 labots
 citēt
zoziitis:
Janbo:

Topiks jau nebija veidots , kā fotosaloni attīsta fotogrāfijas , bet gan KUR jūs attīstiet , un vai kādam ar nav tā gadījies , kā man :super_man:

Sāc ārstēt savu slinkumu, jo kā redzi tautai nepatīk atbildēt uz stulbiem jautājumiem. :)

Tu pārprati vai ar nesaprati , es atkārtošos, topiks tika taisīts ar vienkāršu cilvēcīgu interese par to , KUR JŪS ATTĪSTIET BILDES (tas bija primārais jautājums) , (sekundārais bija tas , ka interesēja vai kādam nav gadījies tā pat kā man ar bildēm , un no kā tas ir atkarīgs) - nu ceru , ka izprati ko es vēlējos :)
Publicēts: 29.01.10 22:01
 citēt
Būtu vnk pajautājis "Kur taisiet bildes" un tautai nebūtu ko apcelties...:)
Publicēts: 29.01.10 22:05
 citēt
Friidis:Būtu vnk pajautājis "Kur taisiet bildes" un tautai nebūtu ko apcelties...:)

Daudzi tagad sak , ka es neadekvāti atbildu tiri piri , bet nu TAUTA ko jūs gribiet , kā jūs pret mani tā es pret jums . Kas attieces uz tevi Friidi , es toreiz uzdevu daudz jautājumus par to tamron , jo ir bijuši gadījumi , kad esmu nopircis un paiet pāris mēnešus (ne foto lietas , bet priekš pc hardware). Negribu atvadīties uz bēdīgas nots , tāpēc veiksmi Friidi
Publicēts: 29.01.10 22:06 labots
 citēt
Janbo:
Nožēlojami , tu pat uz manu jautājumu -baznīcas koristiem?- nespēj atbildēt :( Pilngadība nav aiz kalniem , bet nu gurķi tā pat tev spēšu salauzt :face-kiss:

Akseleraats tu esi.. un tas ir nozjeelojami..
Augstaas domaas gan esi, ka man taa piedraudi!

Un uz debiliem jautaajumiem neuzskatu par vajadziibu atbildeet..
Publicēts: 29.01.10 22:10
 citēt
1.Attīsta filmiņas ne digitālās bildes :)
2.Krāsas atšķiras tikai dēļ tā ka nav kalibrēts tavs monitors un iespējams printeris utt :)
Publicēts: 29.01.10 22:11 labots
 citēt
Janbo, ko Tu bezjēgā jauc sarunā to veco objektīva storiju, kad mēnesi pats nezināji, vai gribi pirkt.?
Pat tagad nezini, jo runa bija par Tokinu 80-400, nevis Tamron!
Runa iet tikai un vienīgi par nekorekti formulētu tēmas jautājumu un ne vienmēr pieklājīgām atbildēm!
Tāpēc veiksmi tev turpmākajos domāšanas, rakstīšanas un kaušanās procesos...:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):