forum.gif
Kur jūs drukājiet fotogrāfijas?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur jūs drukājiet fotogrāfijas?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 22:16
 citēt
zoziitis:1.Attīsta filmiņas ne digitālās bildes :)
2.Krāsas atšķiras tikai dēļ tā ka nav kalibrēts tavs monitors un iespējams printeris utt :)

a iepriekš nekas neatšķīrās :)
Publicēts: 29.01.10 22:17
 citēt
Jonatans:
Janbo:
Nožēlojami , tu pat uz manu jautājumu -baznīcas koristiem?- nespēj atbildēt :( Pilngadība nav aiz kalniem , bet nu gurķi tā pat tev spēšu salauzt :face-kiss:

Akseleraats tu esi.. un tas ir nozjeelojami..
Augstaas domaas gan esi, ka man taa piedraudi!

Tā pat tu vēl nevari atbildēt uz manu iepriekšējo jautājumu , kur nu vēl pirmo :D
Publicēts: 29.01.10 22:17
 citēt
2.Krāsas atšķiras tikai dēļ tā ka nav kalibrēts tavs monitors un iespējams printeris utt :)

ne tikai kalibrēšana ir pie vainas
Publicēts: 29.01.10 22:18
 citēt
Janbo - tu vēl sūdīgāku vietu nevarēji atrast???????? Sen bija laiks nest uz normālākām vietām kaut vai uz JVK.
Publicēts: 29.01.10 22:20
 citēt
Tankā,vai nu 35mm,vai 60mm,varu8mm,arī 16mm:D:grimace:
Publicēts: 29.01.10 22:20
 citēt
labs ir Jonatan kushh,ta ka tads bebis!
Publicēts: 29.01.10 22:31
 citēt
Portreti:
Janbo:Interesē kur jūs attīstiet fotogrāfijas

Elkor Plaza. Laba aparatūra, pašu palaiž pie ruļļiem, mani tur visi zin, tad kļūdu nav.

Citreiz gadas brakji Elkorapasutiju B&W fotografiju man iznaca ar dzleteniem plekiem,kas nogajis vinjiem greizi vai manam vfailam,betkrasu korekciju neliku,bet elkora ir labi,man uztaisija bildi vietaa.
Publicēts: 29.01.10 22:33
 citēt
zo:

ne tikai kalibrēšana ir pie vainas

Protams,tapeec ar liku beigās utt :)
Publicēts: 29.01.10 23:21
 citēt
mazaas 10x15 drukaaju fotki.lv
plusi aatrums, kvalitaate ok
Publicēts: 29.01.10 23:21 labots
 citēt
jau vienreiz teicu, ka paskaties tēmas pirms vairākām dienām. tur uz divām lapām tika rakstīts kur drukā bildes un pat attīsta filmiņas.
Slinkums viņam. Kā nav slinkums tādus vārdus rakstīt, sanāk ka mums citiem tagad priekš tevis slinkā ir jācenšas un vēlreiz jāraksta kur drukā bildes.
Tev kauns ir ko tādu prasīt ?

Janbo:

Tu pārprati vai ar nesaprati , es atkārtošos, topiks tika taisīts ar vienkāršu cilvēcīgu interese par to , KUR JŪS ATTĪSTIET BILDES (tas bija primārais jautājums) , (sekundārais bija tas , ka interesēja vai kādam nav gadījies tā pat kā man ar bildēm , un no kā tas ir atkarīgs) - nu ceru , ka izprati ko es vēlējos :)
Publicēts: 29.01.10 23:44
 citēt
Andreass:jau vienreiz teicu, ka paskaties tēmas pirms vairākām dienām. tur uz divām lapām tika rakstīts kur drukā bildes un pat attīsta filmiņas.
Slinkums viņam. Kā nav slinkums tādus vārdus rakstīt, sanāk ka mums citiem tagad priekš tevis slinkā ir jācenšas un vēlreiz jāraksta kur drukā bildes.
Tev kauns ir ko tādu prasīt ?

Janbo:

Tu pārprati vai ar nesaprati , es atkārtošos, topiks tika taisīts ar vienkāršu cilvēcīgu interese par to , KUR JŪS ATTĪSTIET BILDES (tas bija primārais jautājums) , (sekundārais bija tas , ka interesēja vai kādam nav gadījies tā pat kā man ar bildēm , un no kā tas ir atkarīgs) - nu ceru , ka izprati ko es vēlējos :)

Skatijos - neatradu. Tādās situācijās solidāri cilvēki iekopē linku :grimace::grimace:
Publicēts: 30.01.10 07:47
 citēt
b...... Janbo, brīnos par tavu slinkumu.
kāda ābola pēc man ir jāmeklē kaut kas priekš tevis, ja esi tik slinks. Reizēm tu tādas rozīnītes pasaki. Visai dienai smaids uz lūpām.
Publicēts: 30.01.10 07:59
 citēt
www.fotoblog.lv...

domāju ka nelikšu, bet tad jau Janbo sāks atkal visu mūžu atcerēties, ka esmu pārmetis bet neiekopējis linku.
Nākamreiz varēšu tev ar pirkstu bakstīt ka tāds links ir un tu nevar atrast :D
Publicēts: 30.01.10 13:16
 citēt
Andreass:www.fotoblog.lv...

domāju ka nelikšu, bet tad jau Janbo sāks atkal visu mūžu atcerēties, ka esmu pārmetis bet neiekopējis linku.
Nākamreiz varēšu tev ar pirkstu bakstīt ka tāds links ir un tu nevar atrast :D

Tas tach nebij nemaz tik gruti - Paldies Andreass :) :bad_smile:
Publicēts: 30.01.10 13:20
 citēt
nu re, ar karotiiti mutiitee iebaaza.. :D
Publicēts: 30.01.10 13:27
 citēt
"Kodak Ekspress" Pulkvezha Briezha ielá,labs serviss,jauki lljaudis ,teicama kvalitate.
Publicēts: 30.01.10 18:22
 citēt
Varbūt vajag tavā vietā aiziet un kko nofočēt? :D
Publicēts: 31.01.10 12:43
 citēt
zoziitis:Varbūt vajag tavā vietā aiziet un kko nofočēt? :D

tev laikam vēl nedaleca jautājuma būtība :D
Publicēts: 31.01.10 15:27
 citēt
miller31, tev laikam mazas prasiibas pret kvalitaati ..... liidz shim nesmu redzeejusi NEVIENU lvalitatiivu bildi, kas drukata fotki.lv .....
Publicēts: 31.01.10 15:43
 citēt
nu, ja divas reizes nests (-)-vs vai fails un sanāk atšķirīgi, značit nav stabīls režīms. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):