Elkor Plaza. Laba aparatūra, pašu palaiž pie ruļļiem, mani tur visi zin, tad kļūdu nav.
Citreiz gadas brakji Elkorapasutiju B&W fotografiju man iznaca ar dzleteniem plekiem,kas nogajis vinjiem greizi vai manam vfailam,betkrasu korekciju neliku,bet elkora ir labi,man uztaisija bildi vietaa.
jau vienreiz teicu, ka paskaties tēmas pirms vairākām dienām. tur uz divām lapām tika rakstīts kur drukā bildes un pat attīsta filmiņas. Slinkums viņam. Kā nav slinkums tādus vārdus rakstīt, sanāk ka mums citiem tagad priekš tevis slinkā ir jācenšas un vēlreiz jāraksta kur drukā bildes. Tev kauns ir ko tādu prasīt ?
Janbo:
Tu pārprati vai ar nesaprati , es atkārtošos, topiks tika taisīts ar vienkāršu cilvēcīgu interese par to , KUR JŪS ATTĪSTIET BILDES (tas bija primārais jautājums) , (sekundārais bija tas , ka interesēja vai kādam nav gadījies tā pat kā man ar bildēm , un no kā tas ir atkarīgs) - nu ceru , ka izprati ko es vēlējos
Andreass:jau vienreiz teicu, ka paskaties tēmas pirms vairākām dienām. tur uz divām lapām tika rakstīts kur drukā bildes un pat attīsta filmiņas. Slinkums viņam. Kā nav slinkums tādus vārdus rakstīt, sanāk ka mums citiem tagad priekš tevis slinkā ir jācenšas un vēlreiz jāraksta kur drukā bildes. Tev kauns ir ko tādu prasīt ?
Janbo:
Tu pārprati vai ar nesaprati , es atkārtošos, topiks tika taisīts ar vienkāršu cilvēcīgu interese par to , KUR JŪS ATTĪSTIET BILDES (tas bija primārais jautājums) , (sekundārais bija tas , ka interesēja vai kādam nav gadījies tā pat kā man ar bildēm , un no kā tas ir atkarīgs) - nu ceru , ka izprati ko es vēlējos
Skatijos - neatradu. Tādās situācijās solidāri cilvēki iekopē linku
b...... Janbo, brīnos par tavu slinkumu. kāda ābola pēc man ir jāmeklē kaut kas priekš tevis, ja esi tik slinks. Reizēm tu tādas rozīnītes pasaki. Visai dienai smaids uz lūpām.
domāju ka nelikšu, bet tad jau Janbo sāks atkal visu mūžu atcerēties, ka esmu pārmetis bet neiekopējis linku. Nākamreiz varēšu tev ar pirkstu bakstīt ka tāds links ir un tu nevar atrast
domāju ka nelikšu, bet tad jau Janbo sāks atkal visu mūžu atcerēties, ka esmu pārmetis bet neiekopējis linku. Nākamreiz varēšu tev ar pirkstu bakstīt ka tāds links ir un tu nevar atrast