Taatad, sakaraa ar to, ka dalju tehnikas izmantoju ljoti reti, ir iespeeja to "aiznjemties".. Canon EF 50mm 1.8f Sigma 105mm 2.8f macro prieksh Canon Lensbabie 2.0. - Canon Speedlite 430EX + Bounceris FalconEye GN 300AD+Falcon Eyes White-Gold/Silver 107cm+Bowens BW-6610 303cm
Cenas peec vienoshanaas, atkariibaa no taa, uz cik ilgu laiku vajag, un cik "smuks deguns", tb, uzticams cilveeks.
zinot tavu attieksmi pret citiem lietotājiem (ne tikai mani) , nebrīnītos , ka iznomāmie objekti ir ar defektiem. Kur ir garantija ? Ja parasti kaut ko izīrē iemet attēlu , lai redzētu , ka vismaz ārēji nav nekādi defekti. Tas tā
Janbo:zinot tavu attieksmi pret citiem lietotājiem (ne tikai mani) , nebrīnītos , ka iznomāmie objekti ir ar defektiem. Kur ir garantija ? Ja parasti kaut ko izīrē iemet attēlu , lai redzētu , ka vismaz ārēji nav nekādi defekti. Tas tā
Janbo:zinot tavu attieksmi pret citiem lietotājiem (ne tikai mani) , nebrīnītos , ka iznomāmie objekti ir ar defektiem. Kur ir garantija ? Ja parasti kaut ko izīrē iemet attēlu , lai redzētu , ka vismaz ārēji nav nekādi defekti. Tas tā
kurš kantoris LV apdrošina fototehniku saprātīgās summās? Pirms 2gadiem Seesam un Ergo paprasīja vairākus simtus gadā par fototehnikas apdrošināšanu, vai ir kas mainījies?
Jonatans, ar otro variantu neaizraujies. Dzirdets, ka dazhi calji kas paradus atguut meginaja iesedas par izspieshanu. Naudas aizdoshanas faktu pieradit nevareja, a miesas bojajumus otra puse pieradiji iizii.
Domaju, ka vislabak strada metode filtreet kam iziiree. Tie, kam shadas lietas interesee, diez vai te apgrozaas pirmo dienu, un gan jau daudz maz zinami ir. pec bildem vien jau cik var pateikt...
Versatile, es tak paljaujos uz cilveeku godiigumu! Un godiigam, kaartiigam cilveekam nedraud arii pirmais punkts. To jau ar no saakuma rakstiiju - skatiishos peec "deguna"..
Spec piedaavaajums studijas zipenei - njem 1dien, atdod 3dien, un tikai pa 20Ls!