forum.gif
Toč , k.kāds sviests :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Toč , k.kāds sviests :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 21:32
 citēt
dansiga:netjan, tak raxtu - IZBANOTS!!!!! tikai taapeec, ka uzraxtiija aadminjiem veestuli ar to, kas tad te iisti notiek?!?!?!

Ta izbānots, vai tomērs izdzēsts?
Publicēts: 29.01.10 21:34
 citēt
A kas te skaitaas izbanots? Nu Haskijs peec vestules uzrakstiishanas vairs nevareeja ieiet blogaaa. Es apskatiijos - autoru sarakstaa vinjas vairaak nav ...
Publicēts: 29.01.10 21:35
 citēt
Ne jav tikai paši autori dzēšas ara un dzēš bildes, biezi vien to izdara kompleksēts admins ar diezgan slimīgu pasaules uztveri.

Bet tas vis or pupu mizas, saits ir radīts ne foto atīstībai bet lai būtu vairāk lietotāju, tas nu komerciālizma ziņā, nu un otrs jautājums, lai vis būtu novienādots , ne labi ne slikti bet pa vidam, pelēkā massa, kurā ik pa reizei kādam iedod konfekti un tas ir baigais atdzinums. Tā tendence virmo visos LV saitos, jo pēdējo gadu gaitā ar digitālās fotogrāfijas atīstību, foto lauciņu ir iekarojuši komplexēti autisti, kuriem fotoaparāta galvenā funkcija ir iespēja plikus pupučus ieraudzīt dzīvajā, jo citos gadijumos meitenes uz tādiem džekiem pat virsū neskatītos, līdz ar to ir cīņa virtuālajā vidē un krānu staipīšana kurš nu ir labākais, starp stipri viduvējiem knipsētājiem.

Nav mans,bet piekrītu.Un tagad slimīgais moderis var mani izdzēst!
Publicēts: 29.01.10 21:37
 citēt
dansiga:netjan, tak raxtu - IZBANOTS!!!!! tikai taapeec, ka uzraxtiija aadminjiem veestuli ar to, kas tad te iisti notiek?!?!?!

Nu rixtīgs PSRS varonis Matrosovs , kas metās uz ambrazūru :):):):):):)
Publicēts: 29.01.10 21:39
 citēt
netjan:

Diemžēl nezinu priekšvēsturi...
Ka ta bij'?
Publicēts: 29.01.10 21:40
 citēt
tagad tik sashljukusi, ka vairs neesot nekas ... ;-( mierinu kaa varu ....
Publicēts: 29.01.10 21:40
 citēt
Eltons, tak nupataas - Haskijs uzrakstiija dusmiigu veestuli Elikam un vairs vinjas NAV ....
Publicēts: 29.01.10 21:41
 citēt
Ex , štrunts ar visu , man , vismaz priekš manīm laba ziņa , rīt pēc ilgiem laikiem likšu iekšā filmiņu un mēģināču savu CANON EOS30 , ceru ka kaut kas sanāks , sen nav ar analogo bilžots , tāda sajuta ka ar jaunu brūti iešu uz randiņu :):):):):):):):):):)
Publicēts: 29.01.10 21:42
 citēt
Sāk smirdēt pēc diktatūras...
Publicēts: 29.01.10 21:42
 citēt
mhm .......
Publicēts: 29.01.10 21:43
 citēt
Varu aizdot Zenit E,?
Publicēts: 29.01.10 21:43
 citēt
netjan:

Neko nedarot ,nekas nemainīsies.Jebkurā sacelsānās pret varu ir prasījusi upurus.Bet pēc tam ,kā jau parasti,nogaidošie ieņem slavas vietas.....:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.01.10 21:45
 citēt
dansiga:Eltons, tak nupataas - Haskijs uzrakstiija dusmiigu veestuli Elikam un vairs vinjas NAV ....

Akk, emocionālās būtnes.
Nu takš nav Pasaules gals.
Re, es pat pajokoju: piebiedrojos Tev tur... un re, mana bilde jau 24h topa 1.vietā.
Jautrība sit augstu vilni.
Publicēts: 29.01.10 21:46
 citēt
AGNOS:Sāk smirdēt pēc diktatūras...

Ka Tu neatraujies...
Publicēts: 29.01.10 21:46
 citēt
dansiga:A kas te skaitaas izbanots? Nu Haskijs peec vestules uzrakstiishanas vairs nevareeja ieiet blogaaa. Es apskatiijos - autoru sarakstaa vinjas vairaak nav ...

Ja sarakstā nav, značit dzēsts. Būtu izbāņots, sarakstā būtu.
Publicēts: 29.01.10 21:47
 citēt
Eltons:
dansiga:Eltons, tak nupataas - Haskijs uzrakstiija dusmiigu veestuli Elikam un vairs vinjas NAV ....

Akk, emocionālās būtnes.
Nu takš nav Pasaules gals.
Re, es pat pajokoju: piebiedrojos Tev tur... un re, mana bilde jau 24h topa 1.vietā.
Jautrība sit augstu vilni.

Palielies , palielies , kādas virsotnes iekaroji , kur adrese , lai Tev uz pleca uzsist :):):)???
 citēt
Eltons, oo - jaaiet apskatiit ... jo riita pusee kad skatiijos, tad tev bildes vieta abija tikai tukshss raamis ;_)
nu ir emocionaalas buutnes, BET - vinja tachu nekjengaajaas publiski - bet uzrakstiija mailinju un cik saprotu, ne jau nu ar rupjiem vaardiem ....
 citēt
Eltons:Nav tik traki.
Es joka pēc aizgāju tur kur Dansiga... pagaidām 2.vieta 24h

Domā šo vietu?
www.lensart.ru...

ir savādāk, vai labāk?
Publicēts: 29.01.10 21:48
 citēt
AGNOS:Varu aizdot Zenit E,?

Pāšam arī zeņits ira , parakos pat zenitam fotosnaipera stiku atradu :):):):)
Publicēts: 29.01.10 21:49
 citēt
Ja rezultāts ir tāds kāds tas ir šobrīd, ka labākie lietotāji vairs neliek bildes iekšā un blogā ievietoto bilžu vidējais līmenis pēdējās nedēļās ir strauji krities, tad īsti nav saprotams reformu mērķis..
Publicēts: 29.01.10 21:49
 citēt
netjan:Ex , štrunts ar visu , man , vismaz priekš manīm laba ziņa , rīt pēc ilgiem laikiem likšu iekšā filmiņu un mēģināču savu CANON EOS30 , ceru ka kaut kas sanāks , sen nav ar analogo bilžots , tāda sajuta ka ar jaunu brūti iešu uz randiņu :):):):):):):):):):)

o, tas ir kaifs! Tik man nedrukāta filmiņa jau gadu acu priekšā mētājās :)
Publicēts: 29.01.10 21:51
 citēt
Droperidol:

Domā šo vietu?
www.lensart.ru...

ir savādāk, vai labāk?

Nu ja, tas jau tāpat ka fotodom apmēram , nu re , bļin , bez tās krievijas nekādi neiztikt :D:D:D:D:D:D:D:D, tas viss Ušakova un viņa sievas Šlesera pirksts :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 citēt
:face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::anger::money::exciting::cry::grimace::grimace::grimace::grimace::grimace::grimace:
 citēt
photodoms vispaar miitnjo izraeelaa;-pp;-)))
Publicēts: 29.01.10 21:54
 citēt
Droperidol:

Domā šo vietu?
www.lensart.ru...

ir savādāk, vai labāk?

Savādāk.
www.lensart.ru
Publicēts: 29.01.10 21:55
 citēt
AGNOS, a ko tev tik liela asara?
Publicēts: 29.01.10 21:57
 citēt
dansiga:AGNOS, a ko tev tik liela asara?

Viņam ka tai anegdotē , šis uzzināja ka Ušakovs un Šlesers ir vīrs un sieva , bet senāk viņš domāja ka tie ir 4 pilnīgi dažādi cilvēki :):):):):):):)
Publicēts: 29.01.10 21:58
 citēt
Droperidol:

Domā šo vietu?
www.lensart.ru...

ir savādāk, vai labāk?

Apskatijos.....nu neko...vismaz topa bildes ir skatāmas.....publika sveša līdz ar to vērtējums cik necik objektīvs.....:what:...vai patiešām jāsāk kravāt čemodāns uz jaunu planētu...????????:face-sad:
Publicēts: 29.01.10 21:59
 citēt
Eltons:
Droperidol:
Domā šo vietu?
www.lensart.ru...

ir savādāk, vai labāk?

Savādāk.
[url=http://www.lensart.ru/

Tu]http://www.lensart.ru/
Tu[/url] re , pat dienas topbildē trāpīji :) malacis , kvēls Brežņevisks sveiciena skūpsts :):):):):)
 citēt
:money::money::money::money::money::money::face-grin:
 citēt
netjan:
dansiga:AGNOS, a ko tev tik liela asara?

Viņam ka tai anegdotē , šis uzzināja ka Ušakovs un Šlesers ir vīrs un sieva , bet senāk viņš domāja ka tie ir 4 pilnīgi dažādi cilvēki :):):):):):):)

Varētu palūgt anekdotes pilno versiju?
Publicēts: 29.01.10 22:00
 citēt
Aipeija, tur jau arii ir tuman/estev ;..... tur ir taad apopulaara persona kaa Zimmerligs ... par vinjam bildeem balso automaatiski - laba vai slikta;-0)))) bet nu - tur kvalitaate tomeer augstaaka topa bildeem ... juutami ....
 citēt
dansiga:photodoms vispaar miitnjo izraeelaa;-pp;-)))

Un Tu doma , ka Tur nav kremļa roka :D:D:D:D:D:D:D:D ????
 citēt
Nu jau pēc csviesta,...
Publicēts: 29.01.10 22:02
 citēt
jāsāk tīrīt savas bilžu rindas.Dīķis tiešām sāk palikt par seklu :(
Publicēts: 29.01.10 22:02
 citēt
Aipeija:

vai patiešām jāsāk kravāt čemodāns uz jaunu planētu...????????:face-sad:

Nekur jau nav jāpārbrauc, tikai var iegūt vairāk iespaidu, informācijas, atziņu, daži ļoti interesanti personāži ir tur. Tāpat kā citās vietās, tādēļ jau nav jāmūk prom no šejienes, kamēr te kāda dzīvība ir:)
Publicēts: 29.01.10 22:04
 citēt
smartins:
netjan: Viņam ka tai anegdotē , šis uzzināja ka Ušakovs un Šlesers ir vīrs un sieva , bet senāk viņš domāja ka tie ir 4 pilnīgi dažādi cilvēki :):):):):):):)

Varētu palūgt anekdotes pilno versiju?

Atbrauc kolxoza priekšsēdētājs no XXV KPSS konferences, savāc savus kolxozniekus uz sapulci kolxoza kuļturnamā un dalās ar saviem piedzīvojumiem, iespaidiem, jaunumiem no Maskavas , Kremļa un Konfresa nama.....
- Dārgie biedri kolxoznieki ! Es Maskavā uzzināju ka Kārlis Marks un Frīdrixs Engels nav vīrs un sieva , kā mēs senāk visi uzskatījām, bet gan 4 pilnīgi dažādi cilvēki !
Ilgstoši aplausi ..........
Publicēts: 29.01.10 22:06
 citēt
A drīkst iešaut ,kājā,ne savā?:face-wink:
 citēt
Droperidol:
Aipeija:

vai patiešām jāsāk kravāt čemodāns uz jaunu planētu...????????:face-sad:

Nekur jau nav jāpārbrauc, tikai var iegūt vairāk iespaidu, informācijas, atziņu, daži ļoti interesanti personāži ir tur. Tāpat kā citās vietās, tādēļ jau nav jāmūk prom no šejienes, kamēr te kāda dzīvība ir:)

Pareizi , emigrēt nevajag , vajag vienkārši paceļot :):):)
Nav jau nekur tik labi ka mājās :):):):):)
 citēt
AGNOS:A drīkst iešaut ,kājā,ne savā?:face-wink:

Šodien drīks , šodien tacu piektdienas vakars :):):):):):money:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5