A kas te skaitaas izbanots? Nu Haskijs peec vestules uzrakstiishanas vairs nevareeja ieiet blogaaa. Es apskatiijos - autoru sarakstaa vinjas vairaak nav ...
Ne jav tikai paši autori dzēšas ara un dzēš bildes, biezi vien to izdara kompleksēts admins ar diezgan slimīgu pasaules uztveri.
Bet tas vis or pupu mizas, saits ir radīts ne foto atīstībai bet lai būtu vairāk lietotāju, tas nu komerciālizma ziņā, nu un otrs jautājums, lai vis būtu novienādots , ne labi ne slikti bet pa vidam, pelēkā massa, kurā ik pa reizei kādam iedod konfekti un tas ir baigais atdzinums. Tā tendence virmo visos LV saitos, jo pēdējo gadu gaitā ar digitālās fotogrāfijas atīstību, foto lauciņu ir iekarojuši komplexēti autisti, kuriem fotoaparāta galvenā funkcija ir iespēja plikus pupučus ieraudzīt dzīvajā, jo citos gadijumos meitenes uz tādiem džekiem pat virsū neskatītos, līdz ar to ir cīņa virtuālajā vidē un krānu staipīšana kurš nu ir labākais, starp stipri viduvējiem knipsētājiem.
Nav mans,bet piekrītu.Un tagad slimīgais moderis var mani izdzēst!
Ex , štrunts ar visu , man , vismaz priekš manīm laba ziņa , rīt pēc ilgiem laikiem likšu iekšā filmiņu un mēģināču savu CANON EOS30 , ceru ka kaut kas sanāks , sen nav ar analogo bilžots , tāda sajuta ka ar jaunu brūti iešu uz randiņu
dansiga:Eltons, tak nupataas - Haskijs uzrakstiija dusmiigu veestuli Elikam un vairs vinjas NAV ....
Akk, emocionālās būtnes. Nu takš nav Pasaules gals. Re, es pat pajokoju: piebiedrojos Tev tur... un re, mana bilde jau 24h topa 1.vietā. Jautrība sit augstu vilni.
dansiga:A kas te skaitaas izbanots? Nu Haskijs peec vestules uzrakstiishanas vairs nevareeja ieiet blogaaa. Es apskatiijos - autoru sarakstaa vinjas vairaak nav ...
Ja sarakstā nav, značit dzēsts. Būtu izbāņots, sarakstā būtu.
dansiga:Eltons, tak nupataas - Haskijs uzrakstiija dusmiigu veestuli Elikam un vairs vinjas NAV ....
Akk, emocionālās būtnes. Nu takš nav Pasaules gals. Re, es pat pajokoju: piebiedrojos Tev tur... un re, mana bilde jau 24h topa 1.vietā. Jautrība sit augstu vilni.
Palielies , palielies , kādas virsotnes iekaroji , kur adrese , lai Tev uz pleca uzsist ???
Eltons, oo - jaaiet apskatiit ... jo riita pusee kad skatiijos, tad tev bildes vieta abija tikai tukshss raamis ;_) nu ir emocionaalas buutnes, BET - vinja tachu nekjengaajaas publiski - bet uzrakstiija mailinju un cik saprotu, ne jau nu ar rupjiem vaardiem ....
Ja rezultāts ir tāds kāds tas ir šobrīd, ka labākie lietotāji vairs neliek bildes iekšā un blogā ievietoto bilžu vidējais līmenis pēdējās nedēļās ir strauji krities, tad īsti nav saprotams reformu mērķis..
netjan:Ex , štrunts ar visu , man , vismaz priekš manīm laba ziņa , rīt pēc ilgiem laikiem likšu iekšā filmiņu un mēģināču savu CANON EOS30 , ceru ka kaut kas sanāks , sen nav ar analogo bilžots , tāda sajuta ka ar jaunu brūti iešu uz randiņu
o, tas ir kaifs! Tik man nedrukāta filmiņa jau gadu acu priekšā mētājās
Apskatijos.....nu neko...vismaz topa bildes ir skatāmas.....publika sveša līdz ar to vērtējums cik necik objektīvs........vai patiešām jāsāk kravāt čemodāns uz jaunu planētu...????????
Aipeija, tur jau arii ir tuman/estev ;..... tur ir taad apopulaara persona kaa Zimmerligs ... par vinjam bildeem balso automaatiski - laba vai slikta;-0)))) bet nu - tur kvalitaate tomeer augstaaka topa bildeem ... juutami ....
vai patiešām jāsāk kravāt čemodāns uz jaunu planētu...????????
Nekur jau nav jāpārbrauc, tikai var iegūt vairāk iespaidu, informācijas, atziņu, daži ļoti interesanti personāži ir tur. Tāpat kā citās vietās, tādēļ jau nav jāmūk prom no šejienes, kamēr te kāda dzīvība ir
netjan:
Viņam ka tai anegdotē , šis uzzināja ka Ušakovs un Šlesers ir vīrs un sieva , bet senāk viņš domāja ka tie ir 4 pilnīgi dažādi cilvēki
Varētu palūgt anekdotes pilno versiju?
Atbrauc kolxoza priekšsēdētājs no XXV KPSS konferences, savāc savus kolxozniekus uz sapulci kolxoza kuļturnamā un dalās ar saviem piedzīvojumiem, iespaidiem, jaunumiem no Maskavas , Kremļa un Konfresa nama..... - Dārgie biedri kolxoznieki ! Es Maskavā uzzināju ka Kārlis Marks un Frīdrixs Engels nav vīrs un sieva , kā mēs senāk visi uzskatījām, bet gan 4 pilnīgi dažādi cilvēki ! Ilgstoši aplausi ..........
vai patiešām jāsāk kravāt čemodāns uz jaunu planētu...????????
Nekur jau nav jāpārbrauc, tikai var iegūt vairāk iespaidu, informācijas, atziņu, daži ļoti interesanti personāži ir tur. Tāpat kā citās vietās, tādēļ jau nav jāmūk prom no šejienes, kamēr te kāda dzīvība ir
Pareizi , emigrēt nevajag , vajag vienkārši paceļot Nav jau nekur tik labi ka mājās