forum.gif
Toč , k.kāds sviests :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Toč , k.kāds sviests :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 22:07
 citēt
dansiga:Aipeija, tur jau arii ir tuman/estev ;..... tur ir taad apopulaara persona kaa Zimmerligs ... par vinjam bildeem balso automaatiski - laba vai slikta;-0)))) bet nu - tur kvalitaate tomeer augstaaka topa bildeem ... juutami ....

Krievija plašāka un talantu tur nekad nav trūcis. Nav tā kā šeit jācīnās par vietu zem saules. :face-grin::face-grin: A' mņe soravno što xļeb.....:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:08
 citēt
netjan, jaa jaa - Kremlja pirxts ir visur ;-)))))
Publicēts: 29.01.10 22:09
 citēt
welns, bet tur kaut kaa mazaak tos suuuu sabalso .... jo tur sakaumaa vispar tev nav balss tiesiibu, kameer neesi svaacis pie savaam bildeem zinaamu punktu skaitu ....
Publicēts: 29.01.10 22:20
 citēt
dansiga:welns, bet tur kaut kaa mazaak tos suuuu sabalso .... jo tur sakaumaa vispar tev nav balss tiesiibu, kameer neesi svaacis pie savaam bildeem zinaamu punktu skaitu ....

Arī pozitīvs piemērs.
Reizē ar to ka bildi var likt tikai reizi trijās dienās, kas disciplinē.
Publicēts: 29.01.10 22:21
 citēt
Lai dabūt sviestu papriekšu ir jādabū putukrējums :grimace:
Publicēts: 29.01.10 22:21
 citēt
Eltons:
dansiga:welns, bet tur kaut kaa mazaak tos suuuu sabalso .... jo tur sakaumaa vispar tev nav balss tiesiibu, kameer neesi svaacis pie savaam bildeem zinaamu punktu skaitu ....

Arī pozitīvs piemērs.
Reizē ar to ka bildi var likt tikai reizi trijās dienās, kas disciplinē.

kas tā pa vietni, kur šādi noteikumi?
Publicēts: 29.01.10 22:22
 citēt
tas arii - par to 1 bildi 3 dienaas .. ;-)
 citēt
lensart.ru
 citēt
Ok, interesanta vieta ir arī
www.photo-wave.ru
Pagaidām svaiga, dalībnieku skaits pastrauji aug, diskusijas jau iet mazumā, bet saturīguma pietiek, daži tiešām kolorīti pesronāži

Bilžu skaits dienā atkarībā no statusa, kuru balsojot nosaka paši lietotāji
Publicēts: 29.01.10 22:25
 citēt
dansiga:lensart.ru

Eltons tur rullē OK
 citēt
:face-grin:..mta.....izsaktās, ka emigrācijas vietu piedāvājums aug.....varbūt uztaisīt masveida pārvākšanos...?.....tā teikt uzrīkot kādam saitam lielo pārsteigumu......:face-grin::face-grin::face-grin:
 citēt
Kur vēl kursē prāmis?:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:26
 citēt
dansiga:lensart.ru

poesņiķe vņatno... kāpēc tieši lensart.ru? Ne photosight, photodom, vēll kāds photo vai bodyart.ru? :)
Publicēts: 29.01.10 22:27
 citēt
Aipeija, nu tajaa lensart es esmu pamaniijusi ij Laiminju, iateta, muminu, droperidolu, silrak uttt ;-)))) tagad re veel Eltons pievienojaas;-)
Publicēts: 29.01.10 22:27
 citēt
Aglasiķe ves spisot,pažlusta....:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:28
 citēt
.......un līdzi gan Gudri, gan portreti...un ja vēl Alloxu paķert......ohhhhh....ta mums tak te bija vesels klāsts kolorītu personāžu......:face-grin::face-grin:...nedrīkst laist zudumā talantus!!!!!:amazing:
Publicēts: 29.01.10 22:29
 citēt
Vil, a tur nav ko paskaidrot - katrs izveelas sev tiikamaako ;-) Te vienakrshi saaka runaat par sho lapu ..... Man shii lapa shkjiet eerta, balsoshana arii ir ok , nebrezmeee .................neko slitku nesaku arii par photodom .... photosight - tas gan taads milzonis, ka bildei ir jaabutt tieshaam UHHH , lai tevi vispar pamaniitu .... Es veel esmu fotocommunity,com .... tur vispar atziime snenliek - tikai komentaari ...
Publicēts: 29.01.10 22:29
 citēt
dansiga:Aipeija, nu tajaa lensart es esmu pamaniijusi ij Laiminju, iateta, muminu, droperidolu, silrak uttt ;-)))) tagad re veel Eltons pievienojaas;-)

......aha.....tātad pirmatklājēji tur jau ir...hmmmmm..priekšā brīvdienas:face-smile:.......būs jāpapēta turienes ceļena....:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:30
 citēt
Aipeija, veiksmi mekleejumos ... ;-) nu kaa - uz dziivokli paarvaacies?
Publicēts: 29.01.10 22:30
 citēt
dansiga:Aipeija, nu tajaa lensart es esmu pamaniijusi ij Laiminju, iateta, muminu, droperidolu, silrak uttt ;-)))) tagad re veel Eltons pievienojaas;-)

Tas jau pēc (sib)Īrijas izskatās , tur daudz mūsējo :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 29.01.10 22:31
 citēt
liela daļa no photosight pirms kāda laika pārvācās uz lifeisphoto.ru, bet tur arī pēdējā laikā kašķi ne pa jokam, klni izveidojušies, par balsošanu un vērtēšanu strīdi utt. Pirms gada bija ļoti sakarīga vieta, tagad vairs nepatīk.

Izskatās ka saitiem kā restorāniem - viss labais pāriet 2-3 gadu laikā, un publika mekllē jaunu vietu:) Tādā brīdi ir ļoti svarīgi publikas (klientu) interesi noturēt:)
Publicēts: 29.01.10 22:35
 citēt
dansiga:Aipeija, veiksmi mekleejumos ... ;-) nu kaa - uz dziivokli paarvaacies?

Tajā pašā dienā.....tikai arī šeit ūdens aizsala :face-grin:...toties es par godu jaunajām mājām nopirku jaunu kompi......un džinsus.....:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:36 labots
 citēt
www.photosight.ru 1 bilde 5 dienās, gribi lielāku, biežāk - sms, sīkāk nezinu serveris palēns (tā pat kā šeit), tāpēc daudz neesmu tur vazājies. Bet sākuma līmeni sakasīju :face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:39
 citēt
netjan:

Tas jau pēc (sib)Īrijas izskatās , tur daudz mūsējo :D:D:D:D:D:D:D:D:D

mans arī :)
Publicēts: 29.01.10 22:42
 citēt
Aipeija:.un džinsus.....:face-grin:

Saplēstos? :face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:43
 citēt
..mta.....atsaucas, kurš nāks vēl līdz....????:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:45
 citēt
welns:
Aipeija:.un džinsus.....:face-grin:

Saplēstos? :face-grin::face-grin:

tak nē:big_smile:.....man džinsu vispār nebija jau labu laiku..vot i iegādājos par godu aukstajam laikam un jaunajām mājām ūziņas......:face-grin:
Publicēts: 29.01.10 22:46
 citēt
Tu, gadījumā, nebiji učene?
Publicēts: 29.01.10 22:46
 citēt
Aipeija:..mta.....atsaucas, kurš nāks vēl līdz....????:face-grin:

Ta visi jau pēta uz kurieni biļetes pirkt :):):):):):) Rs domāju , ka rīt , parīt daudzi daudzviet satiksimies , brīvdienas priekšā , laiks sūdīgs :):):):):) pa mājām sēdēsim, lētos čarterus meklēsim :):):):):)
Publicēts: 29.01.10 22:47
 citēt
smartins:Tu, gadījumā, nebiji učene?

Tu uzmineji vai zināji
Kā es skola butu gribējis sev tādu učeni , bet tikai manam mazākajam dēlam paveicās :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 29.01.10 22:47
 citēt
Man jau ir biļete uz Norvēģiju:)
Publicēts: 29.01.10 22:48 labots
 citēt
netjan:
smartins:Tu, gadījumā, nebiji učene?

Tu uzmineji vai zināji
Kā es skola butu gribējis sev tādu učeni , bet tikai manam mazākajam dēlam paveicās :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ta pasen 1/2 teikumu biju dzirdējis, tagad domāju - bija tā, vei nebija.
Publicēts: 29.01.10 23:00 labots
 citēt
Horošo siģim...
Publicēts: 29.01.10 23:17
 citēt
Eltons:Horošo siģim...

Stretimsja v Sibirje, vipjem...:face-smile:
Publicēts: 29.01.10 23:18
 citēt
Aipeija:.......un līdzi gan Gudri, gan portreti...un ja vēl Alloxu paķert......ohhhhh....ta mums tak te bija vesels klāsts kolorītu personāžu......:face-grin::face-grin:...nedrīkst laist zudumā talantus!!!!!:amazing:

Kā ta nu kāds saits būs palicis bez Alloxa ievērības, viens no labākajiem Lensarta fotogrāfiem, starp citu, visur, izņemot šejienes tumšos ļautiņus, viņa bildes ir lielā cieņā....
Publicēts: 29.01.10 23:19
 citēt
www.fotoblog.lv... Haskijam jauns niks :face-grin: Tuparilas.
Publicēts: 29.01.10 23:20
 citēt
welns:
Eltons:Horošo siģim...

Stretimsja v Sibirje, vipjem...:face-smile:

A to jak že!
Publicēts: 29.01.10 23:24
 citēt
Eltons:
welns: Stretimsja v Sibirje, vipjem...:face-smile:

A to jak že!

Visi izskatās tādi ka ceļa jūtās , bet īstenībā tā kā emigrēt negribās :):):):):)
Publicēts: 29.01.10 23:25
 citēt
Laimins:
Aipeija:.......un līdzi gan Gudri, gan portreti...un ja vēl Alloxu paķert......ohhhhh....ta mums tak te bija vesels klāsts kolorītu personāžu......:face-grin::face-grin:...nedrīkst laist zudumā talantus!!!!!:amazing:

Kā ta nu kāds saits būs palicis bez Alloxa ievērības, viens no labākajiem Lensarta fotogrāfiem, starp citu, visur, izņemot šejienes tumšos ļautiņus, viņa bildes ir lielā cieņā....

Zem kāda nika ta šis tur slēpjas?
Publicēts: 29.01.10 23:26
 citēt
oldCrazy:Kur vēl kursē prāmis?:face-grin:

Man te izgājušā gada martā Normunds Kolbegs (kādreiz blogā viņu zinājām kā Normiks, pēc pēc pirmās izdzēšanas kļuva par Josifs, tagad admini bloķējuši ivsas viņa lietotās IP adreses) bij atsūtījis sekojošu vēstuli: "www.arthero.ru jauns klubiņš, ātri strādā, normāla izmēre bildes var likt....pamēģini, jo vairāk mūsējo tur būs sākumā, jo mazāk "lielais brālis"varēs sprēgāt vēlāk..."
kas zin, varbūt tur taisīt bloga filiāli... Būs jāpaskatās...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: