forum.gif
Toč , k.kāds sviests :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Toč , k.kāds sviests :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 23:29
 citēt
Eltons:
Laimins: Kā ta nu kāds saits būs palicis bez Alloxa ievērības, viens no labākajiem Lensarta fotogrāfiem, starp citu, visur, izņemot šejienes tumšos ļautiņus, viņa bildes ir lielā cieņā....

Zem kāda nika ta šis tur slēpjas?

Viņš neslēpjas- tāpat kā es citur esmu Laimiņš, tā viņš- ALLOXA :face-devil-grin:
Publicēts: 29.01.10 23:30 labots
 citēt
Laimins:
Eltons:

Zem kāda nika ta šis tur slēpjas?

Viņš neslēpjas- tāpat kā es citur esmu Laimiņš, tā viņš- ALLOXA :face-devil-grin:

Meklēsim vēlreiz... nav neviena ar līdzīgu niku...
Tāpēc arī lietoju apzīmējumu "slēpjas", kas raksturīgi negodīgiem tipiem...
Publicēts: 29.01.10 23:30
 citēt
..ievelku ķeksīti garajā neta adrešu sarakstā....:):face-grin:
Publicēts: 29.01.10 23:44
 citēt
Eltons:
Laimins:

Meklēsim vēlreiz...

ļoti atvainojos, sakarā ar to, ka jau pasen pa lensartu nedzīvojos (tur, kur mītu tagad Alloxa ir Alloxa) biju piemirsis, ka tā viņam ir viena no retajām vietām, kur viņš nav Alloxa... www.lensart.ru...
Publicēts: 29.01.10 23:46 labots
 citēt
Laimins:
Eltons:

Meklēsim vēlreiz...

ļoti atvainojos, sakarā ar to, ka jau pasen pa lensartu nedzīvojos (tur, kur mītu tagad Alloxa ir Alloxa) biju piemirsis, ka tā viņam ir viena no retajām vietām, kur viņš nav Alloxa... [url=http://www.lensart.ru/user-uid-1636.htm
]http://www.lensart.ru/user-uid-1636.htm[/url]

Pro Pok Foto.... normāli...
Publicēts: 29.01.10 23:47 labots
 citēt
www.photo-wave manīti
Normunds "Normiks" Kolbergs
*** "andrisp" ***
seja
Zaulons
Andrey "RENO" Vahrushew u.c.
Publicēts: 29.01.10 23:50
 citēt
Droperidol:www.photo-wave manīti
Normunds "Normiks" Kolbergs
*** "andrisp" ***
seja
Zaulons u.c.

Tad daudzkur mūsējie ir , tagad jau pa saitiem var ceļot un teikt - vo bļin , čau , pazīstami cilēki :):):):) !!!!!
Publicēts: 30.01.10 00:01
 citēt
oki labi čau es ar metu mieru... ceru ka man laiks ietaupīsies... pietiks spamot... :)
Publicēts: 30.01.10 00:49
 citēt
Ar lielāko prieku palīdzēšu nokārtot vīzas uz "izceļošanu"...

Visvairāk patika šis teksts: "jo vairāk mūsējo tur būs sākumā, jo mazāk "lielais brālis"varēs sprēgāt vēlāk..." :)

Tas Zaulona kontuzēto kompāniju raksturo vislabāk :)

Pamazām gaiss paliek tīrāks
Publicēts: 30.01.10 00:52
 citēt
Eliks:Ar lielāko prieku palīdzēšu nokārtot vīzas uz "izceļošanu"...

Visvairāk patika šis teksts: "jo vairāk mūsējo tur būs sākumā, jo mazāk "lielais brālis"varēs sprēgāt vēlāk..." :)

Tas Zaulona kontuzēto kompāniju raksturo vislabāk :)

Pamazām gaiss paliek tīrāks

Gais tīrāks-tops švakāks :(
Publicēts: 30.01.10 00:54
 citēt
zoziitis:
Gais tīrāks-tops švakāks :(

...teica cilvēks ar 0 bilžu galerijā :)
Publicēts: 30.01.10 00:55
 citēt
vispār papētīju topu, šī brīža 24h tops izskatās daudz labāks par mēneša topu pirms jaunā gada!
Publicēts: 30.01.10 01:02
 citēt
Ja es tagad liktu savu drazu iekšā,viņa būtu 24h topā. Tas tak nebūtu normāli! :D
Publicēts: 30.01.10 01:03
 citēt
Vispār topu būtu jānoīsina top 10 vai 20 būtu gana, būtu arī lielāka jēga pacensties uzražot labu bildi ;) Tiesa gan pēdējās nedēļas aktivitātes, kurš lielāku sūdu iedabūs topā, arī savu artavu ir devušas ka šobrīd tops ir tāds kāds viņš ir. Nezin bet man jau sāk piebesīt viena, divas bildes bij jautri, bet tagad toč mērkaķošanās būtu jābeidz:face-wink: ja ir vēlme vispār kautko labu te redzēt....
Publicēts: 30.01.10 01:15
 citēt
hmm.. es pēdējo nedēļu biju prom no Latvijas, kurš te tādas aktivitātes rīkoja ar sūdu iedabūšanu?
Publicēts: 30.01.10 01:19
 citēt
Eliks:hmm.. es pēdējo nedēļu biju prom no Latvijas, kurš te tādas aktivitātes rīkoja ar sūdu iedabūšanu?

Ieskaties pirmajā lapā, tur labi ja trīs bildes skatāmas
Publicēts: 30.01.10 01:19
 citēt
visi... mani ieskaitot :face-kiss:
Publicēts: 30.01.10 01:21
 citēt
p.s. no rīta modīsies useri un sabalsos tās topam, tā būs Tev atbilde
Publicēts: 30.01.10 01:22
 citēt
grebcha:visi... mani ieskaitot :face-kiss:

+
Publicēts: 30.01.10 01:22
 citēt
Neviens tādu akciju ar nodomu netaisīja, vnk daudzi pārstāja likt iekša jaunas bildes jo neapmierināti ar to, ka kakbildēm augstāki reitingi par labiem darbiem.. Un viss aizgājis tik tālu, ka topā tiek jebkura bilde,jo dienā ievieto zem 100bildēm :)
Publicēts: 30.01.10 01:44
 citēt
Hmm... apskatījos topu! Nopriecājos :) Parādās arī kāda dažādība, ne tikai buč buč ziemas dabasskati. Pirmais divdesmitnieks - gandrīz visas patīk.

Par to bilžu skaitu, kakbildēm, "labiem" darbiem... tas viss ir tik subjektīvi, ka pat nav jēgas par to runāt. Ir zināma cilvēku grupa, kas palikuši mazāk aktīvi. Vai tas ir slikti? No tā cilvēka viedokļa, kas ieslīgst savā komforta zonā un negrib izmaiņas - jā, no bloga turpmākās virzības viedokļa - nē. Ir laiks pārmaiņām.
Publicēts: 30.01.10 08:18
 citēt
fotoblog=poga
Publicēts: 30.01.10 08:28
 citēt
Tā...izskatās ka nāves nopļautie šorīt - netjan, apeija:face-crying::face-wink:
Publicēts: 30.01.10 09:10
 citēt
imgfoto:Tā...izskatās ka nāves nopļautie šorīt - netjan, apeija:face-crying::face-wink:

Tā viņš, tagad IR. :bad_egg:
Publicēts: 30.01.10 09:53
 citēt
Jolan:fotoblog=poga

šeit vēl nepublicē bildes par humpalu realizāciju, privāttusinu bildes šeit nav pārdzerta prāta stadijā un neesmu redzējis makšķernieku bildes, kur vienu zivi 100 veidos nobildē...
Publicēts: 30.01.10 09:55
 citēt
Laimins:
Jolan:fotoblog=poga

šeit vēl nepublicē bildes par humpalu realizāciju, privāttusinu bildes šeit nav pārdzerta prāta stadijā un neesmu redzējis makšķernieku bildes, kur vienu zivi 100 veidos nobildē...

Drīz būs. Viennozīmīgi, jo vairs nebūs, kas liek dzēst, visiem viss patiks. :face-wink:
Publicēts: 30.01.10 10:45
 citēt
welns:
Laimins: šeit vēl nepublicē bildes par humpalu realizāciju, privāttusinu bildes šeit nav pārdzerta prāta stadijā un neesmu redzējis makšķernieku bildes, kur vienu zivi 100 veidos nobildē...

Drīz būs. Viennozīmīgi, jo vairs nebūs, kas liek dzēst, visiem viss patiks. :face-wink:

Welns, skaties pozitīvi uz visu!
Publicēts: 30.01.10 12:15
 citēt
Eltons: Welns, skaties pozitīvi uz visu!

Es optimists....:face-wink:
Publicēts: 30.01.10 13:02
 citēt
nu redz - saimnieks ar top bildeem ir apmierinaats ... taatad ir panaacis to uz ko gaaja .....
Publicēts: 30.01.10 13:11
 citēt
dansiga:nu redz - saimnieks ar top bildeem ir apmierinaats ... taatad ir panaacis to uz ko gaaja .....

tukša liekuļošana, vēl pirms pāris dienām kā nedēļas labākā gozējās šī www.fotoblog.lv...
zem kuras viens admins nu dikti neapmierināts :)
Elik, tad tas bij mērķis jaunās sistēmas ieviešanai? Tā vājā putniņbilža bij pelnījusi nedēļu būt labākā? Ar milzu izrāvienu pietam. Un kā tad ar pirtsdraugu atbalstu, vēlarvien neizskaužama ja? :):):)
Publicēts: 30.01.10 13:34
 citēt
Paskatījāmies to www.lensart.ru dzirdēts jau bija agrāk par to, it kā nav vērts tur, viens no spēcīgākajiem mudusnēsātāju(es tev-tu man) fotosaitiem runetā, jauniņajiem izredzes izsisties tikai pašā sākumā, kad tu vēl esi nepazīstams un visi metas tevi slavināt, cerot ka nāksi atpakaļ ar pateicības atzīmēm :) Bet biju pārsteigts ka ātri vien atradu tur padaudz autoru no Latvijas kuri sastapti jau agrāk šeit un citur, pat laba līmeņa profesionāļi- www.lensart.ru... www.lensart.ru... www.lensart.ru... www.lensart.ru... www.lensart.ru... www.lensart.ru...
Publicēts: 30.01.10 13:48
 citēt
imgfoto:Tā...izskatās ka nāves nopļautie šorīt - netjan, apeija:face-crying::face-wink:

+ Ienaakusii.. vismaz man tā izskatās.. :/
Publicēts: 30.01.10 14:04
 citēt
greenman:
dansiga:nu redz - saimnieks ar top bildeem ir apmierinaats ... taatad ir panaacis to uz ko gaaja .....

tukša liekuļošana, vēl pirms pāris dienām kā nedēļas labākā gozējās šī www.fotoblog.lv...
Elik, tad tas bij mērķis jaunās sistēmas ieviešanai? Tā vājā putniņbilža bij pelnījusi nedēļu būt labākā? Ar milzu izrāvienu pietam. Un kā tad ar pirtsdraugu atbalstu, vēlarvien neizskaužama ja? :):):)

vai šodien tu redzi to bildi topā? Es arī nē.. nu tad par ko bazars?
Publicēts: 30.01.10 14:07
 citēt
welns:

būs būs... šašliks tev būs.

Ja man šo 4 gadu laikā kartru reizi, kad pasaka, ka drīz fotoblogs atstieps kājas maksātu pa 1Ls, es šodien mierīgi varērtu nopirkt sev jaunu moci :)))
Publicēts: 30.01.10 14:26
 citēt
Eliks:Ja man šo 4 gadu laikā kartru reizi, kad pasaka, ka drīz fotoblogs atstieps kājas maksātu pa 1Ls, es šodien mierīgi varērtu nopirkt sev jaunu moci :)))

.....un tikai?
Publicēts: 30.01.10 14:34
 citēt
un kur palika welns????:face-sad:
Publicēts: 30.01.10 14:49
 citēt
welnam arī viss ir slikti
Publicēts: 30.01.10 14:50 labots
 citēt
Jolan:un kur palika welns????:face-sad:
aste nosala, aizlīda citur.
Publicēts: 30.01.10 15:40
 citēt
Eliks:
greenman: tukša liekuļošana, vēl pirms pāris dienām kā nedēļas labākā gozējās šī www.fotoblog.lv...

vai šodien tu redzi to bildi topā? Es arī nē.. nu tad par ko bazars?

bet loģiski, nedēļa jau pagājusi :) bet nekas, kad pēdējās bildes ar augsto reitingu būs pazudušas no mēneštopa(vēl no iepriekšējās sistēmas), tad šis neasais putnels būs mēnešbilde nummur 1. :):):) Jo apsolītās izmaiņas tak neseko vai ne elik? Vai tad vidējās atzīmes aug? Cik es manīju, tieši otrādi, atkal sāk kristies, nu knapi var aizvilkt līdz 5,8-6. Tātad viss ok ja Elik, ir panākts ko vēlējāties? :)
Publicēts: 30.01.10 15:47
 citēt
greenman, o jaa.. ir gan panākts ko mēs vēlējamies :) Ir panākts, ka mortimera bildes nav KATRU DIENU top pirmajās 6 vietās. Ir panākts, ka attīrās lietotāju rindas no dirsējiem.

Būs mazāk bilžu, mazāk apmeklējums, bet tas īslaicīgi. Galvenais, ka sērga ir apkarota un var turpināt attīstīties. No stress. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: