Laimins:
Kā ta nu kāds saits būs palicis bez Alloxa ievērības, viens no labākajiem Lensarta fotogrāfiem, starp citu, visur, izņemot šejienes tumšos ļautiņus, viņa bildes ir lielā cieņā....
Zem kāda nika ta šis tur slēpjas?
Viņš neslēpjas- tāpat kā es citur esmu Laimiņš, tā viņš- ALLOXA
Laimins:
Viņš neslēpjas- tāpat kā es citur esmu Laimiņš, tā viņš- ALLOXA
Meklēsim vēlreiz...
ļoti atvainojos, sakarā ar to, ka jau pasen pa lensartu nedzīvojos (tur, kur mītu tagad Alloxa ir Alloxa) biju piemirsis, ka tā viņam ir viena no retajām vietām, kur viņš nav Alloxa... www.lensart.ru...
ļoti atvainojos, sakarā ar to, ka jau pasen pa lensartu nedzīvojos (tur, kur mītu tagad Alloxa ir Alloxa) biju piemirsis, ka tā viņam ir viena no retajām vietām, kur viņš nav Alloxa... [url=http://www.lensart.ru/user-uid-1636.htm
Vispār topu būtu jānoīsina top 10 vai 20 būtu gana, būtu arī lielāka jēga pacensties uzražot labu bildi Tiesa gan pēdējās nedēļas aktivitātes, kurš lielāku sūdu iedabūs topā, arī savu artavu ir devušas ka šobrīd tops ir tāds kāds viņš ir. Nezin bet man jau sāk piebesīt viena, divas bildes bij jautri, bet tagad toč mērkaķošanās būtu jābeidz ja ir vēlme vispār kautko labu te redzēt....
Neviens tādu akciju ar nodomu netaisīja, vnk daudzi pārstāja likt iekša jaunas bildes jo neapmierināti ar to, ka kakbildēm augstāki reitingi par labiem darbiem.. Un viss aizgājis tik tālu, ka topā tiek jebkura bilde,jo dienā ievieto zem 100bildēm
Hmm... apskatījos topu! Nopriecājos Parādās arī kāda dažādība, ne tikai buč buč ziemas dabasskati. Pirmais divdesmitnieks - gandrīz visas patīk.
Par to bilžu skaitu, kakbildēm, "labiem" darbiem... tas viss ir tik subjektīvi, ka pat nav jēgas par to runāt. Ir zināma cilvēku grupa, kas palikuši mazāk aktīvi. Vai tas ir slikti? No tā cilvēka viedokļa, kas ieslīgst savā komforta zonā un negrib izmaiņas - jā, no bloga turpmākās virzības viedokļa - nē. Ir laiks pārmaiņām.
šeit vēl nepublicē bildes par humpalu realizāciju, privāttusinu bildes šeit nav pārdzerta prāta stadijā un neesmu redzējis makšķernieku bildes, kur vienu zivi 100 veidos nobildē...
šeit vēl nepublicē bildes par humpalu realizāciju, privāttusinu bildes šeit nav pārdzerta prāta stadijā un neesmu redzējis makšķernieku bildes, kur vienu zivi 100 veidos nobildē...
Drīz būs. Viennozīmīgi, jo vairs nebūs, kas liek dzēst, visiem viss patiks.
Laimins:
Drīz būs. Viennozīmīgi, jo vairs nebūs, kas liek dzēst, visiem viss patiks.
dansiga:nu redz - saimnieks ar top bildeem ir apmierinaats ... taatad ir panaacis to uz ko gaaja .....
tukša liekuļošana, vēl pirms pāris dienām kā nedēļas labākā gozējās šī www.fotoblog.lv... zem kuras viens admins nu dikti neapmierināts Elik, tad tas bij mērķis jaunās sistēmas ieviešanai? Tā vājā putniņbilža bij pelnījusi nedēļu būt labākā? Ar milzu izrāvienu pietam. Un kā tad ar pirtsdraugu atbalstu, vēlarvien neizskaužama ja?
Paskatījāmies to www.lensart.ru dzirdēts jau bija agrāk par to, it kā nav vērts tur, viens no spēcīgākajiem mudusnēsātāju(es tev-tu man) fotosaitiem runetā, jauniņajiem izredzes izsisties tikai pašā sākumā, kad tu vēl esi nepazīstams un visi metas tevi slavināt, cerot ka nāksi atpakaļ ar pateicības atzīmēm Bet biju pārsteigts ka ātri vien atradu tur padaudz autoru no Latvijas kuri sastapti jau agrāk šeit un citur, pat laba līmeņa profesionāļi- www.lensart.ru...www.lensart.ru...www.lensart.ru...www.lensart.ru...www.lensart.ru...www.lensart.ru...
dansiga:nu redz - saimnieks ar top bildeem ir apmierinaats ... taatad ir panaacis to uz ko gaaja .....
tukša liekuļošana, vēl pirms pāris dienām kā nedēļas labākā gozējās šī www.fotoblog.lv... zem kuras viens admins nu dikti neapmierināts Elik, tad tas bij mērķis jaunās sistēmas ieviešanai? Tā vājā putniņbilža bij pelnījusi nedēļu būt labākā? Ar milzu izrāvienu pietam. Un kā tad ar pirtsdraugu atbalstu, vēlarvien neizskaužama ja?
vai šodien tu redzi to bildi topā? Es arī nē.. nu tad par ko bazars?
Eliks:Ja man šo 4 gadu laikā kartru reizi, kad pasaka, ka drīz fotoblogs atstieps kājas maksātu pa 1Ls, es šodien mierīgi varērtu nopirkt sev jaunu moci ))
greenman:
vai šodien tu redzi to bildi topā? Es arī nē.. nu tad par ko bazars?
bet loģiski, nedēļa jau pagājusi bet nekas, kad pēdējās bildes ar augsto reitingu būs pazudušas no mēneštopa(vēl no iepriekšējās sistēmas), tad šis neasais putnels būs mēnešbilde nummur 1. Jo apsolītās izmaiņas tak neseko vai ne elik? Vai tad vidējās atzīmes aug? Cik es manīju, tieši otrādi, atkal sāk kristies, nu knapi var aizvilkt līdz 5,8-6. Tātad viss ok ja Elik, ir panākts ko vēlējāties?
greenman, o jaa.. ir gan panākts ko mēs vēlējamies Ir panākts, ka mortimera bildes nav KATRU DIENU top pirmajās 6 vietās. Ir panākts, ka attīrās lietotāju rindas no dirsējiem.
Būs mazāk bilžu, mazāk apmeklējums, bet tas īslaicīgi. Galvenais, ka sērga ir apkarota un var turpināt attīstīties. No stress.