forum.gif
Toč , k.kāds sviests :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Toč , k.kāds sviests :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.10 16:03
 citēt
mazāks apmeklējums ---> mazāk bilžu ---> mazāk labu bilžu :grimace:
un par tiem "dirsējiem" ... daļa no tiem tomēr bija labi bilžu autori un šo to sakarīgu arī varēja pateikt, nez vai tas ir baigais ieguvums ka portāla apmeklētāju aktīvākā daļa pazūd...
Publicēts: 30.01.10 16:07
 citēt
" ---> mazāk bilžu ---> mazāk labu bilžu "
nez vai būs pareizi teikts ...
pašlaik ir daudz apšaubāmas kvalitātes bilžu starp kurām daudz maz jēdzīgas vnk pazūd
Publicēts: 30.01.10 16:13
 citēt
Gan jau ar bildēm pēc kāda laika viss būs ok - nav jau tā, ka "palicēji" nekad nespēs neko labu uzražot... Ir tač palikuši vēl gana daudz labu autoru un jaunie noteikti turpinās attīstīties + gan jau kāda jauna un neredzēta "zvaigzne" piereģistrēsies vēlāk :)
Viss plūst un mainās - tie kas nespēj pielāgoties paši vainīgi - ko lai citu saka...
Publicēts: 31.01.10 21:29
 citēt
Aipeija::face-grin:..mta.....izsaktās, ka emigrācijas vietu piedāvājums aug.....varbūt uztaisīt masveida pārvākšanos...?.....tā teikt uzrīkot kādam saitam lielo pārsteigumu......:face-grin::face-grin::face-grin:

..mta.....atsaucas, kurš nāks vēl līdz....????:face-grin:

Es viņu neizbanoju. Palīdzēju ar pārvākšanos tā teikt. Neesmu saņēmis no viņas arī nekādus iebildumus par notikušo.
Publicēts: 31.01.10 21:38 labots
 citēt
Schnirck, manu rīcību sauc par savstarpējo attīrīšanu.
Visiem vienmēr ir pieejams e-pasts info@fotoblog.lv
Publicēts: 31.01.10 21:41
 citēt
Eliks - un kas notiek ar izbanoto balsojumiem, tie arī anulējās???? :amazing:
Publicēts: 31.01.10 21:50
 citēt
zazis, nē. Komentāri un balsojumi paliek, ja netiek dzēsti speciāli. Jebkuru profilu var atjaunot iepriekšējā statusā, kamēr profils nav izdzēsts no datubāzes pilnībā (to var izdarīt tikai administrācija). Visiem izbanotajiem vienmēr ir iespēja sazināties ar administrāciju un izrunāt nosacījumus, pie kuriem viņu profils var tikt atjaunots.

Diemžēl cilvēki nevēlas konstruktīvu sarunu un vai nu klusē, vai arī atsūta draudu un apvainojumu pilnas vēstules. Kas protams nekādā veidā neveicina mierizlīgumu :)
Publicēts: 31.01.10 22:46
 citēt
Ienaakusi:Apskatījos fototopa visas piecas lapas... Kaut ko tādu nebiju redzējusi pa visu laiku, kopš šeit, fotoblogā, atrodos (un man vienmēr ir ļoti paticis šeit atrasties). Daļa pilnīgi nejēgā bilžu ar dažiem balsojumiem atrodas TOPĀ!!!!!!! Agrāk tur bija patiešām daudzmaz foršas bildes ar vismaz vairākiem desmitiem balsojumu!!!
Hm... Nu jā, bet saprotu, ka kaut ko toč' nesaprotu...

es jau nedēļku un it īpaši šodien domāju par to pašu...
Publicēts: 31.01.10 23:35
 citēt
Eliks, bet tu nepienjem variantu, ka SW masturbeetaaji parsvaraa ir "khm khm", kuriem nav galvenais bildes kvalitaate bet statusss? Liidz ar to shie SW kachaataaji balso par sev pienjemamma bildeem, kuras ir taalu no kvalitatiivas bildes ..... taapec arii topaa shobriid nonaak shiis nekvalitatiivaas bildes ..... Cilveesk ar nopietnaaku attieskmi pret foto, neteeree tik daudz lailka dajebkura reitinga kachaashanai .... vinjam vienkarshi TAM nav laika ....
Publicēts: 31.01.10 23:38
 citēt
nezinu, vai man vajag sho rakstit, bet meginasu. jo esmu tomer optimists. kautgan zinu jau kas sekos, zinu :D

cien. blogeri, gribu tev teikt, no sirds, ka bans ir visgrutakais un sapigakais un nepatikamakais ierocis ADMINAM ko vins jebkad var lietot. tas ir pedejais ierocis, kas tiek likts lieta tikai tad, kad VISS cits ir izmeginats, kad nelidz ne sarunas, ne izdoma koda izmainjaa, kad pacietiba ir pilna, kad zud motivacija, kad ,... kad viss slikti. un redzo to, kas notika ar musu lolojumu un kas turpina notikt, tika pienemts lemums samazinat prasibas banam. nee, diemzhel nevaru tas sheit uzskaitit, vien par loti svarigu noteikumu klust attieksme pret administraciju. atcerieties, mes sho projektu hostejam, programmejam un attistam, un izmaksas vairakkart parsniedz sms ienakumus, lidzarto tas ir musu HOBIJS.

ja kads megina apgalvot, ka tagad, kad daudzi cilveki ir aizgajushi, fotoblogs apstasies un viss paliks tikai sliktak, es jums varu ieteikt divus variantus: nogaidit vai tiities, ir daudzi citi forsi projekti!@@ fotodoms, devianarts utt. soreiz bez sarkazma: mums nebus zhel. jo svarigak par lietotaju daudzumu ir atmosfera. un kultura. ko raksturo ka bilzhu dauzveidiba ta sarunas komentaros. un kulturu bloga noteiksim mes.

esmu pats lietotajs daudzos citos portalos, un zinu, ka jutas lietotajs, kad amins kadu izbano. nav forsi un ieksa ir sava zina neertiba, ka tas var but jebkush. bet ticiet man, tas nebus jebkursh. kad es izsaku kritiku administracijai un projektam, kas pietam ir NEKOMERCIALS, tad esmu loti piesardzigs, un ja saku kaut ko asu, rekinos ar rezultatu.

jo tada ir interneta vide.

beigas tomer novelu visiem dzivot draudzigi, nu necepties tik shausmigi un katru dienu balsot 300 reizes un divus gadus nelikt katru dienu pa fotografijai blogaa. nevajag parspilet, cienitie, sameriba, prata elastiba un velme fotografet nevis diktet noteikumus - tas ir pozitivas ipasibas!

ar cienu,
Publicēts: 01.02.10 00:07
 citēt
katrā ziņa, izbaudiju pēdējo ieroci kā pirmo!
Bez "Citiem palīglīdzekļiem" !!! Nezinu, vai Meils ir
līdz jums aizgājis ... pēc Elik iedrošminātās motivācjas!!!

vairāk vai mazāk ... mana uzvedība ir raksturojama kā
ironija par notiekošo, kam seko spēriens pa dupsi !!!

ieteikums ... pirms sperat pa dupsi .... gribās jau kkadus
paskaidrojumus saņemt! nejau ar varu viss ir panākams!
kā redzams es atkal esmu šeit! nejau gremdēt FB ... man te vkārši patīk!

tāpat aizmugurējā linčošana ... re re ... šis man šo uzmeta šodien !!!
arrrrā ! nu nesmuki !

Cik viedaju, cik cilvēku ... kur nu vēl I-netā atradīsim taisnību un kādu kompromisu !!!

Ac Cossmoss/Vissumss
Publicēts: 01.02.10 00:11
 citēt
Ui, labi teikts, Shadow!
Publicēts: 01.02.10 00:44
 citēt
Shadow: un ja saku kaut ko asu, rekinos ar rezultatu.

jo tada ir interneta vide.

divus gadus nelikt katru dienu pa fotografijai blogaa. nevajag parspilet, cienitie, sameriba, prata elastiba un velme fotografet nevis diktet noteikumus - tas ir pozitivas ipasibas!

ar cienu,

Pievienojos , man liekas saprātīgi un pieņemami::):)
Publicēts: 01.02.10 00:56
 citēt
Shadow:kad es izsaku kritiku administracijai un projektam, kas pietam ir NEKOMERCIALS, tad esmu loti piesardzigs, un ja saku kaut ko asu, rekinos ar rezultatu.

Tas ir līdzīgi kā ielikt 111 zem bildes un autors nokomentē - nepatiik, neskaties.
Tāpat arī tagad. Cilvēks ienācis, viss patīk, viss sanāk, apkārtējie ir jauki un mīļi, bet tad tiek iemests klusajā dīķī akmens, radot sajukumu. Cilvēks pasaka, ka viņam tas nepatīk, un hops, esi jau krastā.. :)

Un šobrīd es nerunāju par rupjībām (starp citu, kamēr nebija rupjības pret administrāciju vai projektu, tikmēr nemanīja nekādus banus) vai jebkādu citu rīcību, kas vērsta pret blogu, bet par saraksti forumā. Ja grib uzturēt portālu ar 10000 lietotājiem, tad ir jāmāk ieklausīties arī viņu vajadzībās un sakarīgi paskaidrot, ka lietotājs ir muļķis :)
Šobrīd izskatās, ka ir viens mērķis - cīņa pret liepājniekiem. Un, kad šī cīņa tiks uzvarēta (nešaubos, ka tā notiks, jo demokrātiskā sabiedrībā uzvar tas, kurš vai nu skaļāk bļauj, vai ātrāk apklusina citu skaļāko bļāvēju :) ), tad atradīsies cita lietotāju grupa no Jelgavas, Daugavpils vai Cēsīm, un viss sāksies no sākuma :)

Katrā ziņā veiksmi hobijā/biznesā. Un krietni biezāku ādu un vairāk iecietības pret citādi domājošiem, kritizētājiem un parastiem muļķiem :)
Publicēts: 01.02.10 01:05
 citēt
Bzh ..... paklanos tavā priekšā !!!
Viedoklis 2010 ... bet vai kāds ieklausīsies !?!?!
Publicēts: 01.02.10 01:06
 citēt
A kad kāds ieklausīsies adminu teiktajā? :) Pfe. Nabadziņi.
Publicēts: 01.02.10 01:10
 citēt
Nefigu neviens nekur neieklausās :) Ja ieklausītos, tad neražotos tēmas vislaik par vienu un to pašu katru dienu.. ;)
Publicēts: 01.02.10 01:17
 citēt
Kurš melo? Ko melo? Toč zini, ka melo?
Un, atkal sākas apvainojumi?
Publicēts: 01.02.10 01:24
 citēt
nu bet ... :D !!!

Dzīvojam zem viena jumta ar atvērtām acīm ..., kas ar aizvērtām!

Šeit ir adminu ... šeit ir lietotāju (kas sazarojas) vaina !!!

Un LIELA PROBLĒMA ir tā ... ka mēs nespējam atrast kopīgu valodu ....

viss ... es beidzu cepties .....

back to life ... back to reality ..... newborn :D
Publicēts: 01.02.10 01:27
 citēt
Schnircks:
eSeL:Kurš melo? Ko melo? Toč zini, ka melo?

Jā, zinu ka melo! kā gan savādāk saukt nepatiesības teikšanu?

Piemēram?
Publicēts: 01.02.10 01:29
 citēt
Schnircks:
eSeL:Kurš melo? Ko melo? Toč zini, ka melo?

Jā, zinu ka melo! kā gan savādāk saukt nepatiesības teikšanu?

Skaļi bļaut tak nav labi ;) !

Bet piekritīšu tevis teiktajam !!!

Viss .. vairāk vai mazāk balstās uz "faktiem" !!!
Publicēts: 01.02.10 01:31
 citēt
Schnircks:Redzi- topiks jau izdzēsts. Es nekrāju visus tekstus savā kompī.
Kaut vai spārnotais teiciens par pensionāriem.

Gh, cik paredzamas atrunas :)
Un kas vainas teicienam par pensionāriem? Kas tur melots? :)
Publicēts: 01.02.10 01:34
 citēt
no taa nodeeveetajiem neviens veel nav pensionaars ....
Publicēts: 01.02.10 01:35
 citēt
Nu jau gan jūs visu ņemat tik burtiski un personiski :) Es teikšu, ka esat kosmonauti - arī to tā uztversiet? Ķip, meli? Aļo, tauta, kas ar jums :)

A kāpēc tēmu dzēsa - Shadow pirms tam uzrakstīja.
Publicēts: 01.02.10 01:35
 citēt
eSeL ..... neviens sev bedri pats neraks :)
Publicēts: 01.02.10 01:42
 citēt
eSeL nu ja mees nenjemam burtiski ... tad tas jaauztver kaa sarkasms .... a tas ir veel smagaak ;-(((( Pietiek jau ka Gudris mani apsaukaaa par praatu izkuukojushu pensionaari ;-ppppp Tikai lieta taada, ka Gudra textus es nenjemu galvaa .... ko *** padariisi ;-))))
Publicēts: 01.02.10 01:46
 citēt
Schnircks:
eSeL:Nu jau gan jūs visu ņemat tik burtiski un personiski :) Es teikšu, ka esat kosmonauti - arī to tā uztversiet? Ķip, meli? Aļo, tauta, kas ar jums :)

A kāpēc tēmu dzēsa - Shadow pirms tam uzrakstīja.

Uzrakstīja, kāpēc dzēsa??? lai nepieķertu melos???
Cilvēku, kurš blogam piesaistījis stipri daudz jauno censoņu apmelo un pēc tam vēl izbano- tas ir normāli?

un alljoo ir ar Tevi.

Dīvaini, ka nemāki normāli parunāties :)
Jau otrais apvainojums uz manu pusi.
A žēl.
Joprojām gaidu, kad pastāstīsi, par ko tad tieši melo :) Kaut kādas pa gaisu sagrābstītas frāzes tik.

dansiga, visgudrāk vispār nevienu neņemt aubē :) Īpaši jau interneta vidē :)

Bet viss. Jāiet labāk gulēt - izgulēties. Kad cilvēks atpūties, miesa atpūtusies, arī skats uz dzīvi ir daudz saulaināks :) Nav vairs viss slikti, bet viss ir labi ;)
Publicēts: 01.02.10 01:58
 citēt
Varbūt ir jāpalasa kāda definīcija par to, kas ir meli? :)

Un par "aļo". Es teicu, "aļo, tauta". Kas nenozīmē, ka tauta ir aļo, bet gan tas būtu tas pats kas "hello, tauta".

Itkā komati īstajā vietā.
A man par to tiek zīmēti visādi Gastelo un Pavļiku zīmogi, plus vēl pasaka, ka ar mani ir aļo.
Skumji, ka nevar tā pa mierīgo parunāties :) Nenācu te lekties, bet saprast - cik ilgi vēl.
Publicēts: 01.02.10 02:03
 citēt
man gan šķiet, ka nedaudz lec .... !!!

Kā špions ... velk aiz matiem infu ....

kura ir tā jau pasniegta uz paplātes ...

kvai iedziļinoties .... papētot ... sarunas utt !!!

:face-sad:
Publicēts: 01.02.10 02:06
 citēt
Ja ja, špions, riebeklis, pasviestais... :)
Da nu.
Un tā ir ar visu - kaut ko paši izdomā un tad kabina virsū :) Naf naf tā kā domājat. Viss ir daudz daaaaaaudz vienkāršāk.
Publicēts: 01.02.10 02:12
 citēt
Piedod, Špions nebija jāuztver kā aizvainojums :) !!!
Gribi ar kādu par šādām lietām izrunāties .... runā privātājaa ...
Publicēts: 01.02.10 04:32
 citēt
mjaa.... Schnirkam bans nedraud? par īsu adminiem vai par tievu? vai ex-m vizītkarti pie atloka patīk paturēt?

dīvainas šitās razborkas. pa manam domāt- jo lielāks klientu loks, jo incantāk. un ja tas loks ir apgrūtinošs- paprasi takš naudu par resursu lietošanu!
...bet "Liepājas" tīrīšana... jāsaka, ka vispārējā produktivitāte un kvalitāte patiešām kritās ar pulciņa norakšanu....

karoč, isstās pēc pendžu tīrīšanas un mazgadīgo invāzijas. žēl. man domāt, vairāk derēja moderēt-administrēt, ne rīkot raganu medības

Elik, tev patīk, ka lūdzas? es tiešām nelūgšos, ja kas. da daudzi no tiem, kuriem vnk tāpat piegriezts skābeklis bez paskaidrojumiem arī nelūgsies. a tas jaunpienāceju zalknābju bars no mazgadīgo sociālajiem saitiem vai kā? un kāpēc projekta saimniekiem/adminiem/moderiem ir jānodarbojas ar simpātiju-antipātiju- viedokļu paušanu? ja fleimo, gānās, tad saprotu. bet še me'ģināju visādi- braukt tā, ka citur jau sen būtu mūža bans- neviens pat neieklepojās
Publicēts: 01.02.10 10:41
 citēt
Mutes palaižam?
Nabaga trīs no administrācijas un tie trīs sešinieki...
Vai kāds ko labu par viņiem vai projektu arī pateiks?
Pat man kaut kā neērti sāk palikt.
Publicēts: 01.02.10 10:54
 citēt
netjan:Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā :(:(:(:(

Tad varbūt nebalso? :face-grin:
Publicēts: 01.02.10 11:04 labots
 citēt
Schnirck, tu bišku esi sajaucis vides? Šeit tev nav saeimas aizkulišu spēlītes, kur to vien dara kā plāno, kā konkurentu ar sūdiem apmētāt. Nevajag lūdzu teikumus no kontekstiem raut ārā un pārfrāzēt!

Uzdirsi administrācijai bans! Viss ar to viss ir pateikts. Un pofig cik smalki un kādās skaistās frāzēs tu to uzdirsienu paslēpi. Tas ir iemesls visiem izbanotiem. Cik var ciest šito čakarēšanos?

P.S. Tevi neizbanoju tikai viena iemesla dēļ - tu reāli esi radījis pievienoto vērtību fotoblogam ar saviem pasākumiem par ko jūtos pateicīgs, bet mērs nav bezgalīgs.
Publicēts: 01.02.10 11:07
 citēt
Eliks:Uzdirsi administrācijai bans! (..) Tevi neizbanoju (..)

Nu, re! Tipiski orveliski - visi lopiņi ir vienlīdzīgi, bet daži (skaļi neteikšu, kas bija uz aizgalda rakstīts) ir vienlīdzīgāki. :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.10 11:21
 citēt
Antuuns, jā tā ir. Cilvēks ar saviem darbiem ir pierādījis savu interesi par projektu.
Publicēts: 01.02.10 11:26
 citēt
Antuuns:
Eliks:Uzdirsi administrācijai bans! (..) Tevi neizbanoju (..)

Nu, re! Tipiski orveliski - visi lopiņi ir vienlīdzīgi, bet daži (skaļi neteikšu, kas bija uz aizgalda rakstīts) ir vienlīdzīgāki. :face-devil-grin:

Un vispār... atkal kārtējā vārdu izraušana no konteksta...

Nu (...) visi lopiņi (...) ir.
Publicēts: 01.02.10 11:34
 citēt
Atlausos oponet "Liepajnieku iznidesanas" apzimejuma lietosanai, jo tiktiesam no sis komunas ir cilveki, kas laipni aicinati un vienmer gaiditi bloga, jo paradijusi ar saviem darbiem, ka atbalsta blogu un gatavi lidzarboties. nesaukshu nikos, vini pashi zin, par kuriem es runaju. bet cita lieta ir "slepta nomelnoshana" jeb ka eliks teica - "Un pofig cik smalki un kādās skaistās frāzēs tu to uzdirsienu paslēpi." ja ir cilveks, kas ilgstosi izsaka negativu kritiku par fotoblog bez velmes kaut ko mainit, tad shadam cilvekam acimredzot te nav vietas. prieks kam bojat sev, mums un visiem parejiem blogeriem garastavokli ar verbalu caureju kurai nav merkja? nee, pietiks, vainu konstruktivu kritiku, sapratni un speju mainities, vainu gudbaj.

shnjirk, topiku izdzesu jo taja bija viena lietotaja aizvainojums citam lietotajam, kas pec foruma noteikumiem ir parkapums.
Publicēts: 01.02.10 12:25
 citēt
dansiga:no taa nodeeveetajiem neviens veel nav pensionaars ....

ja nosauc par pensionāru - tas nav apvainojums, tas ir tikai gods! Jo papētot labākos fotogrāfus[gan izbanotos, gan palikušos] un labākās fotogrāfijas[arī šeit] lielākā daļa nebūt nav tīņu gados!:big_smile:

bet viss plūst, viss mainās - šodien tīnis, rīt jau pensis:big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: