forum.gif
Toč , k.kāds sviests :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Toč , k.kāds sviests :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.10 13:30
 citēt
Savas prombūtnes laikā būsu palaidis garām šīs jautrības aizsākumus.
Aktīvo lietotāju (favorītu) paliek arvien mazāk... bilžu tops skatāmības ziņā šķidrāks... kautkāda kurnēšana un kasīšanās... izskatās visai bēdīgi. Nav brīnums ka cilvēki pazūd alternatīvu meklējumos.
No vienas puses saprotu fotobloga turētajus, visiem izdabāt nevar, bet no otras puses dejas pa naža asmeni, būt neaizkaramiem un vieniem vai baltiem un pūkainiem draugu pūlkā. Izskatās ka neaizskaramības vara ir pārāka.
Nedomāju ka "pazudušie" biedri bija tik ļaunprātīgi savos darbos pret fotoblogu lai tik operaīvi zustu no "dzīvo" pūlciņa. Vienvārdsakot bēdīgi...
Publicēts: 01.02.10 13:41
 citēt
Gabiz, tatad tev te viss nepatik?
Publicēts: 01.02.10 13:52
 citēt
Ja VISS nepatiktu, nedomāju ka te ieskatītos. Lai gan jāsaka, jo tālāk jo mazāk iemeslu te būt, tadēļ arī bēdīgi.
Bet paldies ka pajautāji..
Publicēts: 01.02.10 13:57
 citēt
He, he...

Gabiz... uz redzēšanos!

Fandango... izbeidz izprašņāšanu!
Citādi atrausies, kā te viena skolotāja.
Bet Tevis mierināšanai varu paskaidrot: Tu arī piederi pie augšminētajām kategorijām.

Toč, sviests.
Slēdzam ciet nafig!
Tēmu.
Publicēts: 01.02.10 14:08 labots
 citēt
Eltons:He, he...
Gabiz... uz redzēšanos!

Es ar ta padomāju. =]

Bet tu pareizi pateici "uz redzēšanos", ir cilvēki ar kuriem es pat ļoti labprāt redzētos, un neatkarīgi te vai citur...
Publicēts: 01.02.10 14:27
 citēt
Gabiz, jā vot skatos tavas bildes, toč kaut kāds sviests. Agrāk bija foršas, emocionālas... tagad tādas pašķidras, neko neizsakošas, nav brīnums, ka neviens tā īsti par tavām bildēm nebalso. Komentāri arī tādi pašvaki, daudzi ir vīlušies, komentē citu, labāku autoru bildes. Bēdīgi. Normāls lietotājs biji.. tagad ne šis ne tas.

Saņemies! Būtu bēdīgi apzināties, ka esi tauciņos un pašpietiekamībā apvēlies.
Publicēts: 01.02.10 14:49
 citēt
Ja jau ieskatījies manā profilā, varbūt vajadzēja arī pievērst uzmanību pēdējās pievienotās bildes datumam. Vai aktivitātes trūkuma un lietotāju "zušanas" tendence nav lipīga?
Es te esmu (biju) ne savas fotoprasmes dēļ, drizāk neprames. Lai skatītos un mācītos no citiem. Bet tavs teksts (sarkasms) par manām bildēm (fotoprasmi) ir nevietā.
Bet ko nu tur. Es te esmu viesis, pavērošu notiekošo un šad tad izteikšu savu subjektīvo viedokli, un izteikšu to bez bailēm kļut "pazudušam".
Tā kā katrs darisim sev tīkamās lietas, es savas un tu savas.

Veiksmi!
Publicēts: 01.02.10 15:03
 citēt
Gabiz, neieskatījos datumā. Kam tas vajadzīgs. Lai uzrakstītu neko neizsakošu īdētāja postu forumā laks nav jātērē...

Mani sauc Gabiz, es jau 4 mēnešus neesmu publicējis nevienu bildi galerijā, neesmu runājis forumā un pēdējā mēneša laikā esmu ielogojies fotoblogā vienu reizi. Bet tas nekas, tas mani neattur no sava profesionālā viedokļa par galerijas bilžu kvalitāti, topa šķidrumu, balsošanas sistēmām. Kāpēc? Labs jautājums vai ne? Bet ko nu tur. Galvenais izteikt savu subjekīvo viedokli :)
Publicēts: 01.02.10 15:09
 citēt
Schnircks:Elik, labāk slēdz topiku, var atkal pasprukt vaļā.

Pēctam neteiksi, ka tiek spēlētas strausu spēlītes? :exciting:
Publicēts: 01.02.10 15:24
 citēt
Esmu pamanījusi tik to, ka patīk pakasīties jebkurā gadījumā :)
Publicēts: 01.02.10 15:26
 citēt
Topiks slēgts, ja grib vēl kāds pakasīties, sūtiet PM.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: