forum.gif
Toč , k.kāds sviests :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Toč , k.kāds sviests :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.10 20:12
 citēt
Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā :(:(:(:(
Publicēts: 29.01.10 20:13
 citēt
njaaa
Publicēts: 29.01.10 20:15
 citēt
Mani māc aizdomas,ka drīz tīšos prom.Tātad tas nav man vienam ......:face-sad:
Publicēts: 29.01.10 20:15
 citēt
netjan:Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā :(:(:(:(

Vecums nav brālis....:face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.01.10 20:17
 citēt
Netjan, es ļoti maz balsoju jau sen...atturos riebeklības sarakstīt:)
Publicēts: 29.01.10 20:18
 citēt
kji kji kji ;-))))
Publicēts: 29.01.10 20:20
 citēt
imgfoto:Netjan, es ļoti maz balsoju jau sen...atturos riebeklības sarakstīt:)

Tatad Tu arī esi atturībnieks :D:D:D:D:D ?
Nu toč , vajadzēs šoreiz paklausīt Gudrim :):):):):):), paspamot, pačatost :D:D:D:D:D
Publicēts: 29.01.10 20:20
 citēt
Gudris:kopš kura laika bildes šeit prioritāte :face-grin:....ar čatiņu nepietiek ?

Tavas un Portreti uzmacīgās glupības lasīt?Ta sen jau piegriezušies esat ar savu vīzdegunību!Tagad vari sākt lamaties,bet es līdz tavam līmenim negribu nolaisties.Hau!:face-devil-grin:
Publicēts: 29.01.10 20:21
 citēt
es gan vakar nokomenteeju visas pirmajaa lapaa redzama sbildes ..... shoriit kads 3 bija izdzeestas ;-))))
Publicēts: 29.01.10 20:21
 citēt
dansiga:kji kji kji ;-))))

Tās ir žagas vai smiekliņs , vai skaņas no nesaremontētās virtuves kanalizācijas trubas :):):):):):):) ????
Publicēts: 29.01.10 20:22
 citēt
netjan, tie ir baudiigi smiekli, ka citi izradaas ar tikpat neapmierinaati kaa es;-)))
Publicēts: 29.01.10 20:22
 citēt
dansiga:es gan vakar nokomenteeju visas pirmajaa lapaa redzama sbildes ..... shoriit kads 3 bija izdzeestas ;-))))

Lasīju un smaidiju , bija neslikti :) arī ģēlu .
Publicēts: 29.01.10 20:23
 citēt
man kopsh pieregjisteeshanaas briizha ir taa, ka nobalsoju maximums 3-6 bildes dienaa. ielieku 555 taam, kuras tieshaam labas un vienmeer uzrodas viena, kura ir iipashi tizla, lai to labi nokritizeetu :D
Publicēts: 29.01.10 20:23
 citēt
dansiga:netjan, tie ir baudiigi smiekli, ka citi izradaas ar tikpat neapmierinaati kaa es;-)))

Nu pēc būtības esmu šausmīgi pacietīgs , bet laikam man arī sāk jocīgi palikt :)
Publicēts: 29.01.10 20:24
 citēt
Nu nez, es esmu ar visu apmierināts...man fotokamera kuģo mājās un nejaucu virtuāl očatiņu ar realitāti:)
Publicēts: 29.01.10 20:26
 citēt
imgfoto:Nu nez, es esmu ar visu apmierināts...man fotokamera kuģo mājās un nejaucu virtuāl očatiņu ar realitāti:)

Bet pie bildes esi pasēdējis šodien :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 29.01.10 20:28
 citēt
ooo - ja tev arii sagadaaju baudu - tas priecee;-))))

es jau arii taada mieriiga peec buutiibas un daudz panesu ..... bet nu ......
Publicēts: 29.01.10 20:28
 citēt
Nu krāsns tak jāuzpasē bišķi...garlaicīga grāmata paņēmās...:D
Publicēts: 29.01.10 20:33
 citēt
netjan:Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā :(:(:(:(

Kā foruma saimnieki teica - mēs te esam tikai viesi - mums fotoblogs jāpieņem tāds, kādu to vēlas saimnieki.
Šodien fototopā , droši vien, tiks pat bilde ar kaķi un apgrauzto putnu. :face-wink:
Publicēts: 29.01.10 20:37
 citēt
bet arī masveida piemešana ar bildēm nenotiek, kā bija. Kaut kas notiek vispār
Publicēts: 29.01.10 20:39
 citēt
Vil:bet arī masveida piemešana ar bildēm nenotiek, kā bija. Kaut kas notiek vispār

Nu laikam jau ka mazāk paliek...
Publicēts: 29.01.10 20:40
 citēt
Marix - to kaķi ar putni kāds ir izdzēsis ;)
Publicēts: 29.01.10 20:42
 citēt
man ar tās pogas kkā nespiežas....:face-sad:
Publicēts: 29.01.10 20:45
 citēt
Marix:

Kā foruma saimnieki teica - mēs te esam tikai viesi - mums fotoblogs jāpieņem tāds, kādu to vēlas saimnieki.
Šodien fototopā , droši vien, tiks pat bilde ar kaķi un apgrauzto putnu. :face-wink:

Nu tad jau sanāk ka visas bildes kļūst par dienas topbildēm :):):)
Interesanti , ka būtu , ja pa dienu ieliktos 50 bildes , tad arī dienas topbildēs būtu 100 labākās redzamas :)?
Publicēts: 29.01.10 20:45
 citēt
zazis:Marix - to kaķi ar putni kāds ir izdzēsis ;)

Ir labāks pidāvājums :face-smile: šito toč vajag virzīt uz topu www.fotoblog.lv...
Publicēts: 29.01.10 20:49
 citēt
criews:
zazis:Marix - to kaķi ar putni kāds ir izdzēsis ;)

Ir labāks pidāvājums :face-smile: šito toč vajag virzīt uz topu [url=http://www.fotoblog.lv/img/207808/?cid=22573

Man]http://www.fotoblog.lv/img/207808/?cid=22573

Man[/url] tā bilde patiesībā pat tīk.....
Publicēts: 29.01.10 21:13
 citēt
Apskatījos fototopa visas piecas lapas... Kaut ko tādu nebiju redzējusi pa visu laiku, kopš šeit, fotoblogā, atrodos (un man vienmēr ir ļoti paticis šeit atrasties). Daļa pilnīgi nejēgā bilžu ar dažiem balsojumiem atrodas TOPĀ!!!!!!! Agrāk tur bija patiešām daudzmaz foršas bildes ar vismaz vairākiem desmitiem balsojumu!!!
Hm... Nu jā, bet saprotu, ka kaut ko toč' nesaprotu...
Publicēts: 29.01.10 21:18
 citēt
njaaaa - Haskijs nu arii ir izbanots .......
Publicēts: 29.01.10 21:19
 citēt
dansiga:es gan vakar nokomenteeju visas pirmajaa lapaa redzama sbildes ..... shoriit kads 3 bija izdzeestas ;-))))

tāpat te tik trīs bildes un tevis dēļ tās pašas izdzēš!:big_smile:
Publicēts: 29.01.10 21:20
 citēt
chess, la la laaaa;-)))))
Publicēts: 29.01.10 21:20
 citēt
:exciting:
Publicēts: 29.01.10 21:21
 citēt
Toč kaukāds sviests!- kā netjans...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Par vienu nobalsots 3! reizes vairāk(18un 55 reizes),taču bildes reitings rāda ko pavisam citu-izrādās,ka 18 ir vairāk kā 55.

Saprotams ,ka vairs nedrīkst fočēt putnus,bet par mājām ,ieliņām takš nekas nebija teikts... Tad nav jēgas vairs vispār

balsot,jo admini jau uzlikuši savu VETTO?
Publicēts: 29.01.10 21:21
 citēt
Ienaakusi:Apskatījos fototopa visas piecas lapas... Kaut ko tādu nebiju redzējusi pa visu laiku, kopš šeit, fotoblogā, atrodos (un man vienmēr ir ļoti paticis šeit atrasties). Daļa pilnīgi nejēgā bilžu ar dažiem balsojumiem atrodas TOPĀ!!!!!!! Agrāk tur bija patiešām daudzmaz foršas bildes ar vismaz vairākiem desmitiem balsojumu!!!
Hm... Nu jā, bet saprotu, ka kaut ko toč' nesaprotu...

Nemokies , tu neesi vienīga , kas nesaprot :):):):) Re ku rādītāji , apmeklējumu kitums pa 7 dienām -40% , tas k.ko liecina
www.alexa.com...
Publicēts: 29.01.10 21:22
 citēt
netjan:
dansiga:kji kji kji ;-))))

Tās ir žagas vai smiekliņs , vai skaņas no nesaremontētās virtuves kanalizācijas trubas :):):):):):):) ????

Tas ir smiekliņš, žagas būtu ikh-ikh-ikh
Publicēts: 29.01.10 21:22
 citēt
webchatu te vajag integreet.. ;)
Publicēts: 29.01.10 21:23
 citēt
dansiga:njaaaa - Haskijs nu arii ir izbanots .......

Par ko ta nu , vai pati izdzēsas ???????
Publicēts: 29.01.10 21:24
 citēt
Našo delo pravoje,idjom ko dnu!:anger:
Publicēts: 29.01.10 21:26
 citēt
netjan: bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā :(:(:(:(

njāā... varu tikai piekrist.... :face-sad:
Publicēts: 29.01.10 21:28
 citēt
Nav tik traki.
Es joka pēc aizgāju tur kur Dansiga... pagaidām 2.vieta 24h
Publicēts: 29.01.10 21:29
 citēt
netjan, tak raxtu - IZBANOTS!!!!! tikai taapeec, ka uzraxtiija aadminjiem veestuli ar to, kas tad te iisti notiek?!?!?!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: