Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā
netjan:Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā
Gudris:kopš kura laika bildes šeit prioritāte ....ar čatiņu nepietiek ?
Tavas un Portreti uzmacīgās glupības lasīt?Ta sen jau piegriezušies esat ar savu vīzdegunību!Tagad vari sākt lamaties,bet es līdz tavam līmenim negribu nolaisties.Hau!
man kopsh pieregjisteeshanaas briizha ir taa, ka nobalsoju maximums 3-6 bildes dienaa. ielieku 555 taam, kuras tieshaam labas un vienmeer uzrodas viena, kura ir iipashi tizla, lai to labi nokritizeetu
netjan:Apzinos, ka vairāk esmu knipsētajs , nekā fotogrāfs, bet kādu laiku atpakaļ pieņēmu lēmumu balsot ne vairāk ka par 5-10 bildēm pa dienu , bet, bet , bet .............................. nav pat 5cas brīžam par ko gribās nobalsot, kaut kas toč nav kārtībā
Kā foruma saimnieki teica - mēs te esam tikai viesi - mums fotoblogs jāpieņem tāds, kādu to vēlas saimnieki. Šodien fototopā , droši vien, tiks pat bilde ar kaķi un apgrauzto putnu.
Kā foruma saimnieki teica - mēs te esam tikai viesi - mums fotoblogs jāpieņem tāds, kādu to vēlas saimnieki. Šodien fototopā , droši vien, tiks pat bilde ar kaķi un apgrauzto putnu.
Nu tad jau sanāk ka visas bildes kļūst par dienas topbildēm Interesanti , ka būtu , ja pa dienu ieliktos 50 bildes , tad arī dienas topbildēs būtu 100 labākās redzamas ?
Apskatījos fototopa visas piecas lapas... Kaut ko tādu nebiju redzējusi pa visu laiku, kopš šeit, fotoblogā, atrodos (un man vienmēr ir ļoti paticis šeit atrasties). Daļa pilnīgi nejēgā bilžu ar dažiem balsojumiem atrodas TOPĀ!!!!!!! Agrāk tur bija patiešām daudzmaz foršas bildes ar vismaz vairākiem desmitiem balsojumu!!! Hm... Nu jā, bet saprotu, ka kaut ko toč' nesaprotu...
Ienaakusi:Apskatījos fototopa visas piecas lapas... Kaut ko tādu nebiju redzējusi pa visu laiku, kopš šeit, fotoblogā, atrodos (un man vienmēr ir ļoti paticis šeit atrasties). Daļa pilnīgi nejēgā bilžu ar dažiem balsojumiem atrodas TOPĀ!!!!!!! Agrāk tur bija patiešām daudzmaz foršas bildes ar vismaz vairākiem desmitiem balsojumu!!! Hm... Nu jā, bet saprotu, ka kaut ko toč' nesaprotu...
Nemokies , tu neesi vienīga , kas nesaprot Re ku rādītāji , apmeklējumu kitums pa 7 dienām -40% , tas k.ko liecina www.alexa.com...