Būs izvērstais info tuvākajās dienās. Tuss būs Rīgā. Visiem, kas uzskata sevi par fotobloga draugiem un ir vēlme satikt un patusēt dzīvajā ar pārējiem.
Eliks:Būs izvērstais info tuvākajās dienās. Tuss būs Rīgā. Visiem, kas uzskata sevi par fotobloga draugiem un ir vēlme satikt un patusēt dzīvajā ar pārējiem.
Mazs jautājumiņš- ko darīs ar tiem, kuriem ir savstarpējas antipātijas? tip, paziņojumi bijuši no A, ka gadījumā, ja B būs, tad nepiedalīsies pasākumā?
aitinaa:Vienkārši jāiet un viss- tad jau redzēs kas sanāks no pasākuma
Tieši tā Nav ko daudz štukot - ir jāiet
Schnircks:
eSeL:Nu tā varētu būt, jo tad nerastos tādi mazi jautājumiņi
Uz kuriem nesaņēmu pat mazatbildīti- tikai atrunas. Tā turpināt!
A kādu atbildi Tu gribēji sagaidīt? Kādam citam no malas ir jārisina divu cilvēku savstarpējās nesaskaņas? Manuprāt -nē Ar pers. antipātijām pret kādu galā jātiek pašam
negatIvs:ka pēc lielā tusa, atkal nav jāmaina balsošanas sistēma........................
Eliks:Būs izvērstais info tuvākajās dienās. Tuss būs Rīgā. Visiem, kas uzskata sevi par fotobloga draugiem un ir vēlme satikt un patusēt dzīvajā ar pārējiem.
Mazs jautājumiņš- ko darīs ar tiem, kuriem ir savstarpējas antipātijas? tip, paziņojumi bijuši no A, ka gadījumā, ja B būs, tad nepiedalīsies pasākumā?
Nezināju, ka pieaugušiem cilvēkiem ir šādas problēmas....kur nu vēl to, ka kādam citam tās būtu jārisina. Pavisam godīgi un nopietni esmu dikti izbrīnīta. Man mamma mācīja bērnībā, ka konflikti jārisina iesaistītajām pusēm....pat tad, kad draudzene atņēma manu lelli, mamma teica, ka neiejauksies un, ka es pati gudra meitene un, lai atrisinu šo problēmu Laikam jāsaka paldies vecākiem. Bet pa lielo, interesanti palasīt...vismaz var pasamidīt.
Poh , ja kādam iebildumi pret mani , nāku ar baru vai ar savādāku attieksmi
Atvēlēsim telpu, kur iespudēnsim konfilkta dalībniekus. Ārā netiks laist un tusiņā piedalīšanās būs liegta, līdz konflikts tiks atrisināts. Tomēr, canonistiem un nikonistiem būs atsevisķas telpas, lai izvairītos no precedentiem.
Vispār ir tā ka jāizkaujas un jāsadzer pēc tam. Pēc tam būs cieņa un draudzība. Kolektīva vēl ciešākai saliedētībai nekas labāks par tikšanos klātienē nevar būt. VISI UZ TUSU! (Es savulaik ar Allohu biju gatavs šņabi sadzert... nebūtu šis noraustījies, būtu bijis viss kārtībā)
nja, varētu domāt, ka ir simtiem bloga pasākumu. Kādreiz vismaz H pirts bija. neredzu nekāda pamata nīgrumam un neiešanai. Tikai jau no mums pašiem atkarīgs kāds būs pasākums. Nu jā kopumā- kā jau tipiski latvieši