Nu bez modelīšu studijbildēšanas Jubilejas pasākumā arī var brīnišķīgi iztikt, ja kas. Pasākumu plānā jābūt uzsvaram uz kolektīva saliedēšanu. Tiem, kas būs palikuši līdz tam.
Eltons:Nu bez modelīšu studijbildēšanas Jubilejas pasākumā arī var brīnišķīgi iztikt, ja kas. Pasākumu plānā jābūt uzsvaram uz kolektīva saliedēšanu. Tiem, kas būs palikuši līdz tam.
Kas gan vairāk saliedē dzērājus, kā pudele un fotogrāfus, kā bildēšana Galvenais Elton, nokrāso bardu tādu sārtāku visi būsim pie, ap tevi
Vai vispār ir jēga izsludināt svinīgo pasākumu, pat aptuveni nezinot tā saturu, vietu, orientējošo laiku utt.? Tikai lai izsauktu spama lērumu uz 3 lapām?
Es jau saprotu labo priekšniecības domu- laicīgi brīdināt, lai varētu rezervēt laiku. Bet kāda jēga kautko plānot , ja pat aptuveni nav zināms, kas būs?...))
Friidis:Es jau saprotu labo priekšniecības domu- laicīgi brīdināt, lai varētu rezervēt laiku. Bet kāda jēga kautko plānot , ja pat aptuveni nav zināms, kas būs?...))
Tāpēc jau arī pacēlu šo tēmu. Tā sacīt, iniciatīva no apakšas. Lai papētītu elektorāta noskaņojumu. Frīdi, gatavojies piedalīties! Manos plānos ir sadzert ar kārtīgiem vīriem.
nu ko Schnircks - Tev kaut kas joprojaam nedod mieru? Neuztraucies - es neapmekleeshu. Ja kaadu blogeri gribu satikt - taa arii privaati pasaku. Un satieku. Bez liekas bljaushanas. Tu neesi sarakstaa. Padomaatu veel, ja pasaakumaa buutu publisks sekss starp Gudri un eSeL. liidz martam.
"...Tāpēc jau arī pacēlu šo tēmu. Tā sacīt, iniciatīva no apakšas...""
Tur ja tā lieta- ja gribas sadzert ar kārtīgiem vīriem/sievām/meitām, jāzin vismaz pasākuma "fināla" vieta un nosacījumi. Ja esmu no Ogres, nav grūti atbraukt UZ TURIENI ( ar vilcienu, trambuli utt līdz pasākuma vietai). BET ATPAKAĻ ? Uz skurbuli?...:)) Negribu provocēt nevajadzīgus salīdzinājumus (a ja nu šefs Eliks no kaimiņu Salaspils izbano), taču ER Foto tusu laikos šis jautājums nebija problemātisks- ja organizēja tusiņus, vienmēr un visās LV vietās tika paredzēta nakšņošana, un tas ir ļoti aktuāli tiem, kas pie stūres. Tieši šīs problēmas dēļ nekad neesmu bijis fotobloga pasākumos. Par cik esmu "šoferis"- vienmēr "skaidrā duraka" lomā.
Friidi, ko Tu cepies???? Tak iepriekš tika rakstīts, ka TUVĀKĀS dienas tiks IELIKTS INFO. Es saprotu, ka gribas visu TAGAD un TULĪT, bet lūgums - druskas pacietības.
eSeL:Friidi, ko Tu cepies???? Tak iepriekš tika rakstīts, ka TUVĀKĀS dienas tiks IELIKTS INFO. Es saprotu, ka gribas visu TAGAD un TULĪT, bet lūgums - druskas pacietības.
SL, es necepos! Taču piekrīti man, potenciāliem pasākuma apmeklētājiem (sevišķi no "pāķiem"), ir ļoti aktuāli zināt nianses, lai vispār izvērtētu piedalīšanās iespēju! Ir ļoti liela starpība- atbraukt, "atzīmēties" un aizbraukt (rīdziniekiem), vai pilnvērtīgi piedalīties pasākumā (lauķiem)! Joprojām uzskatu - administrācijas stils ir pārāk autoritatīvs!
Friidis, bet kāds teica, ka info nebūs? Būs būs, dont worry! Nebūs viss tagad un tulīt. Ir cilvēkiem arī savas ģimenes, cits primārs darbs ar ko maizīti pelnīt.
Būs info TUVĀKĀS DIENAS (šodien, rīt, parīt). Neuztraucies - paspēsi uzzīmēt veselu plānu.
eSeL:Friidi, ko Tu cepies???? Tak iepriekš tika rakstīts, ka TUVĀKĀS dienas tiks IELIKTS INFO. Es saprotu, ka gribas visu TAGAD un TULĪT, bet lūgums - druskas pacietības.