forum.gif
Sākusies balsošana FHM vāka meitenei 09
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sākusies balsošana FHM vāka meitenei 09
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.10 14:25
 citēt
Dažas tīri labas :)
Publicēts: 30.01.10 14:27
 citēt
Nav jau gruuti atbalstiit Gudri gruutos laikos.. :)
Publicēts: 30.01.10 14:31 labots
 citēt
Gudri, kuras tur ir tavējās? :what:
Ar bravostudio logo. Un meitene vannā ? :what:
Publicēts: 30.01.10 14:37
 citēt
Nezinot, kuras Gudris ir piesmējis, ir grūti par viņām nobalsot...:face-sad:
Publicēts: 30.01.10 14:38 labots
 citēt
Mjā divas ir Gudra , pietam tai miskaste gandrīz vai labākās bildes:):) Maas smuks Cesu zaķis kam ir GRĒDĀM labu bilzju pat no ļot krutiem dzekiem ielicis "Lauku stila" tizlu bildi , zaķis gan iz zem 150 augumā bet ar smuku augumu un purniņu:) Mjaa sogad skatos izcili vājš pasakums. Nē ja tā parskata tās bildes tad 3 varētu būt Gudra liekas tante no Ogres krūmos ar ir Gudris :) Vēl vienu šausmīga ir Portreta studijā bildēta bet tas naf viņš :):)
Publicēts: 30.01.10 14:39
 citēt
Anete (18)
Pilsēta: Rīga
Nodarbošanās: skolniece
SMS: FHM 04

Gudri, kāda bij šitā?:D
Publicēts: 30.01.10 14:42
 citēt
Lunis:Mjā divas ir Gudra , pietam tai miskaste gandrīz vai labākās bildes:):) Maas smuks Cesu zaķis kam ir GRĒDĀM labu bilzju pat no ļot krutiem dzekiem ielicis "Lauku stila" tizlu bildi. Mjaa sogad skatos izcili vājš pasakums.

vot, patiesībā nebutu nejēgā apgraizīta bilde, teiktu, ka patīk gandrīz vislabāk no visām...var redzēt, ka nav uz olly matricas bildēts:D
Publicēts: 30.01.10 14:46
 citēt
Fu...
Publicēts: 30.01.10 14:49
 citēt
Favorīts :D

www.fhm.lv...
Publicēts: 30.01.10 14:53 labots
 citēt
imgfoto:vot, patiesībā nebutu nejēgā apgraizīta bilde, teiktu, ka patīk gandrīz vislabāk no visām...var redzēt, ka nav uz olly matricas bildēts:D

Ja tā bilde ATŠĶIRĀS , bet es vienkarš tam skuķim esmu redzējis DESMITIEM loti superīgu bilžu , sākot no Bogustova / Draznieka / Lučika lidz manliekas pat Kleinam. Augumā ši ir "Miniatūra" bet visādos kāzu terpos un vispār tādās figņās isstās vienreziēj ar savu Leļļu purniņu :):) Bet nu tas tā šai nekas nespīd viņai ir točno ~150 ne vairāk , bet foto der ideāli:) Bet to "Juristi" gan vien ir riktīg djošā atpogājis uz vorselīna fona :):) Vēl viena ir ielikusi bili ar "Mobilka no malas" kāds šo no malas studijas sesijas laikā bildējis TO ar ielikusi UŽAS:):)
Publicēts: 30.01.10 14:56
 citēt
briedis:Favorīts :D

[url=http://www.fhm.lv/images/graphics/1264761964.jpg

Vo]http://www.fhm.lv/images/graphics/1264761964.jpg

Vo[/url] vo es pat šito jāa "Mobilka no malas" , laikam tas studijas bildes negribēja likt vai šito kāds "Drugans" ielicis kas bildēja sesiju no malas:):)
Publicēts: 30.01.10 14:57
 citēt
pelle:Gudri, kuras tur ir tavējās? :what:
Ar bravostudio logo. Un meitene vannā ? :what:

Zem Tilta , Vannā un laikam arī Kokos ir Gudris :):)
Publicēts: 30.01.10 15:08 labots
 citēt
o! RF bildi ar var srazu atpaziit, peec stila toch - kaa vienmeer -
skukjis, grausts un gaisma no labaas vai no kreisaas :grimace:

40
Olga (26)
Pilsēta: Balvi
Nodarbošanās: māksliniece
SMS: FHM 40
Publicēts: 30.01.10 16:13
 citēt
Manupraat internetaa - nebaudaamas bildes, vai nu salikums, vai formaati. Dazas gan tehniski tiiri labas, bet piem. par Gerdu - ideja un viss jau ir OK, bet kaapeec fotograaf neiztaisnoji vannas - sienas stuuri? Pilniigi nepiedodami - labu meiteni sabojaat!
Publicēts: 30.01.10 16:22
 citēt
ēēē, Gudris malacis daudz meičas tikušas - kongraculācijas.
Man arī divas tikushas ;) bija vēl trešā, bet pēc manām domām viņa nepareizo bildi nosūtīja.
Publicēts: 30.01.10 16:23
 citēt
Apskatījos.

Cik saprotu, normāla izpildījuma bildes tur netiek pieņemtas, jebšu normāliem fotogrāfiem aizliegts piedalīties?
Publicēts: 30.01.10 16:31
 citēt
lkz:o! RF bildi ar var srazu atpaziit, peec stila toch - kaa vienmeer -
skukjis, grausts un gaisma no labaas vai no kreisaas :grimace:

40
Olga (26)
Pilsēta: Balvi
Nodarbošanās: māksliniece
SMS: FHM 40

Oblin es to otro lapu nemaz nebiju pamanijis:):):) Tur vēl ir kādas 2-3 Gudrbildes:):):)
Publicēts: 30.01.10 16:33
 citēt
Portreti:Apskatījos.

Cik saprotu, normāla izpildījuma bildes tur netiek pieņemtas, jebšu normāliem fotogrāfiem aizliegts piedalīties?

47 autoru nezinu, bet bilde laba, bik velk pēc DD vai pluumes
46 autoru nezinu, bet bilde laba,
39 izskatās pēc osy
Publicēts: 30.01.10 21:12
 citēt
Otrajā lapā dažas bildes ir puslīdz labas.
Publicēts: 30.01.10 21:18
 citēt
Gudris:FHM visām manām bildēm nogriezuši manu logo...bet vienai laikam aizmirsuši :D

Ja tu maksā meitenēm 50 Ls par fočēšanos, tad pie kājas tavs logo- teorētiski tev vajadzētu būt rindai līdz aizaiznakošgadam...!
Publicēts: 30.01.10 23:44
 citēt
Lutums:
46 autoru nezinu, bet bilde laba

Bildei ir kāds pusotrs gads, autors Igor Makarov. Pasen Sofija nekur bildēs nav manīta :what:
Publicēts: 08.02.10 22:32
 citēt
Gudris:
Lutums:
Man arī divas tikushas ;)
viena ir Taņa kura otra ?:what:
Tā kuru tagad nodi.... un mani pie reizes :D Nu ir viņai dibenā žagari, bet bļāviens - kur prāts tādu bildi aizsūtīt uz konkursu :( Jau kuro reizi pārliecinos, ka šitām jaunajām kazām visas bildes nedrīkst atdot - izvēlēsies sūdīgāko :D Kstaķi šī bilde ir no tās pašas sesijas www.fotoblog.lv...
Publicēts: 08.02.10 23:15
 citēt
14
Publicēts: 09.02.10 00:03
 citēt
Riktīgs vāks
Publicēts: 09.02.10 10:36
 citēt
Gudris:Nopikru žurnalu lai apskatītos uz drukāto versiju...bļin visām manam bildem oranža āda sadrukāta :amazing::amazing::amazing: ir kādas idejas kāpēc tā ? :amazing: viss cits itkā pareizi nodrukāts bet tieši āda oranža :cry:

A Tu pats pirms tam kaadu bildi esi CMYKaa meeginaajis kaukur nodrukaat? Domaaju probleema radusies pie konvertaacijas no RGB uz CMYK
Publicēts: 09.02.10 10:37
 citēt
mana favorīte nr.29:face-smile:
Publicēts: 09.02.10 10:42
 citēt
Gudris:Nopikru žurnalu lai apskatītos uz drukāto versiju...bļin visām manam bildem oranža āda sadrukāta :amazing::amazing::amazing: ir kādas idejas kāpēc tā ? :amazing: viss cits itkā pareizi nodrukāts bet tieši āda oranža :cry:

Uz mana monitora rāda, ka tev visas bildes patiešām ir oversaturated. Attiecīgi- ādai saturācija būtu jānoņem, lai izskatītos dabiski.

Ja gribi bildes drukāšanai, tev vajadzētu iegādāties monitoru, kurš rāda visu krāsu spektru, nevis tikai 70 procentus!
Publicēts: 09.02.10 10:50
 citēt
Gudris:a kā to spektru var paarbaudiitt ?

Izlasīt monitora user manual.
Publicēts: 09.02.10 10:53
 citēt
Publicēts: 09.02.10 10:54
 citēt
Gudris:bļin es saturāciju vispār nekrutīju nekad

Tātad oļika inženieri sakruķījuši.
Publicēts: 09.02.10 10:57
 citēt
Gudris:bļin es saturāciju vispār nekrutīju nekad

vairumā programmu, tai skaitā ps, griežot contrastu, griežas arī krāsu piesātinājums un vēl daži parametri...
Publicēts: 09.02.10 10:58
 citēt
Ja uz WCG monitora āda izskatās oranža, tad bildē tā arī būs oranža.

Konvertējot no RBG uz CMYK krāsās būtiski nekas nemainās. Nu, katrā ziņā no normāla skintona uz oranžu točna nenomainīsies!
Publicēts: 09.02.10 11:07
 citēt
Gudris:no dpreview: If you are running Windows XP, the desktop color management is limited. The whole system is color managed but with the final output color space set to sRGB. Connecting one of those wide gamut monitors to it, you will first be amazed by the vivid colors for the landscape photos but then suddenly be shocked to see wrong skin tones for the portraits. :amazing::amazing::amazing:

Tu lieto XP? :(
Publicēts: 09.02.10 11:08
 citēt
Gudris:kur lai dabon to WCG monitoru ? :face-glasses:

Nopērc no manis hp LP2475w ar H-IPS matricu par 300Ls!
Publicēts: 09.02.10 11:10
 citēt
Ceru, ka šis tev paskaidros, cik ļoti tu dažreiz aizbrauc auzās ar savu oļiku un fotošopu!

Pa kreisi 5D bilde, pa labi tava oļika...labi, viena ziemā, otra droši vien vasarā- bet cilvēks jau neiedeg oranžs! content20-foto.inbox.lv...
Publicēts: 09.02.10 11:12
 citēt
Windows 7 has three pixel formats for high-color capabilities :

* 30-bit extended-range (XR) format.
* 30-bit high-precision format.
* 48-bit high-precision and wide-gamut format.
Publicēts: 09.02.10 11:13
 citēt
Gudris:.viegli dzeltens

Ak, jēziņ!!!!!!! :D

Karoč, krāj 300 Ls!
Publicēts: 09.02.10 11:18
 citēt
Gudris:
Portreti:

Karoč, krāj 300 Ls!
jāpamekle kads crt pa 30 labaak :D ...tas wrt tak neder priekš interneta aaksts bljin...taapeec Tev liekas visas bildes oversatureetas :)

Tie lietotie crt visi ir nojāti līdz kliņķim.
Publicēts: 09.02.10 11:41 labots
 citēt
Portreti:Ceru, ka šis tev paskaidros, cik ļoti tu dažreiz aizbrauc auzās ar savu oļiku un fotošopu!

Pa kreisi 5D bilde, pa labi tava oļika...labi, viena ziemā, otra droši vien vasarā- bet cilvēks jau neiedeg oranžs! content20-foto.inbox.lv...

Portreti, zaļganzils arī cilvēks nepaliek ziemā. Da abiem jums krāsas dirsā, tikai katram uz savu pusi.
Publicēts: 09.02.10 12:04
 citēt
Gudris:
alvils:

Portreti, zaļganzils arī cilvēks nepaliek ziemā. Da abiem jums krāsas dirsā, tikai katram uz savu pusi.
a kaa Tu zini ka Tev nav monitors dirsaa :D:face-wink:

man veseli trīs, un dažādi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas