Mjā divas ir Gudra , pietam tai miskaste gandrīz vai labākās bildes Maas smuks Cesu zaķis kam ir GRĒDĀM labu bilzju pat no ļot krutiem dzekiem ielicis "Lauku stila" tizlu bildi , zaķis gan iz zem 150 augumā bet ar smuku augumu un purniņu Mjaa sogad skatos izcili vājš pasakums. Nē ja tā parskata tās bildes tad 3 varētu būt Gudra liekas tante no Ogres krūmos ar ir Gudris Vēl vienu šausmīga ir Portreta studijā bildēta bet tas naf viņš
Lunis:Mjā divas ir Gudra , pietam tai miskaste gandrīz vai labākās bildes Maas smuks Cesu zaķis kam ir GRĒDĀM labu bilzju pat no ļot krutiem dzekiem ielicis "Lauku stila" tizlu bildi. Mjaa sogad skatos izcili vājš pasakums.
vot, patiesībā nebutu nejēgā apgraizīta bilde, teiktu, ka patīk gandrīz vislabāk no visām...var redzēt, ka nav uz olly matricas bildēts
imgfoto:vot, patiesībā nebutu nejēgā apgraizīta bilde, teiktu, ka patīk gandrīz vislabāk no visām...var redzēt, ka nav uz olly matricas bildēts
Ja tā bilde ATŠĶIRĀS , bet es vienkarš tam skuķim esmu redzējis DESMITIEM loti superīgu bilžu , sākot no Bogustova / Draznieka / Lučika lidz manliekas pat Kleinam. Augumā ši ir "Miniatūra" bet visādos kāzu terpos un vispār tādās figņās isstās vienreziēj ar savu Leļļu purniņu Bet nu tas tā šai nekas nespīd viņai ir točno ~150 ne vairāk , bet foto der ideāli Bet to "Juristi" gan vien ir riktīg djošā atpogājis uz vorselīna fona Vēl viena ir ielikusi bili ar "Mobilka no malas" kāds šo no malas studijas sesijas laikā bildējis TO ar ielikusi UŽAS
Manupraat internetaa - nebaudaamas bildes, vai nu salikums, vai formaati. Dazas gan tehniski tiiri labas, bet piem. par Gerdu - ideja un viss jau ir OK, bet kaapeec fotograaf neiztaisnoji vannas - sienas stuuri? Pilniigi nepiedodami - labu meiteni sabojaat!
Tā kuru tagad nodi.... un mani pie reizes Nu ir viņai dibenā žagari, bet bļāviens - kur prāts tādu bildi aizsūtīt uz konkursu Jau kuro reizi pārliecinos, ka šitām jaunajām kazām visas bildes nedrīkst atdot - izvēlēsies sūdīgāko Kstaķi šī bilde ir no tās pašas sesijas www.fotoblog.lv...
Gudris:Nopikru žurnalu lai apskatītos uz drukāto versiju...bļin visām manam bildem oranža āda sadrukāta ir kādas idejas kāpēc tā ? viss cits itkā pareizi nodrukāts bet tieši āda oranža
A Tu pats pirms tam kaadu bildi esi CMYKaa meeginaajis kaukur nodrukaat? Domaaju probleema radusies pie konvertaacijas no RGB uz CMYK
Gudris:Nopikru žurnalu lai apskatītos uz drukāto versiju...bļin visām manam bildem oranža āda sadrukāta ir kādas idejas kāpēc tā ? viss cits itkā pareizi nodrukāts bet tieši āda oranža
Uz mana monitora rāda, ka tev visas bildes patiešām ir oversaturated. Attiecīgi- ādai saturācija būtu jānoņem, lai izskatītos dabiski.
Ja gribi bildes drukāšanai, tev vajadzētu iegādāties monitoru, kurš rāda visu krāsu spektru, nevis tikai 70 procentus!
Gudris:no dpreview: If you are running Windows XP, the desktop color management is limited. The whole system is color managed but with the final output color space set to sRGB. Connecting one of those wide gamut monitors to it, you will first be amazed by the vivid colors for the landscape photos but then suddenly be shocked to see wrong skin tones for the portraits.