forum.gif
Pazudušas bildes no atmiņas kartes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pazudušas bildes no atmiņas kartes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.10 20:46
 citēt
Ceturdien bildēju vienu pasākumu, šodien domāju ielādēt bildes kompī. Pielieku fočuku pie vada, viss kā parasti, bet tad skatos, ka ir pazudušas ~50bildes no sākuma daļas. Dzēsis neko neesmu. Tas kaut kāds atmiņas kartes gļuks vai kas? atmiņas karte Apacer CF 4GB Photo Cieno III. Aparāts canon 400d.
Publicēts: 30.01.10 20:48
 citēt
ielaadee jau esoshaas un ta meegjini palaist card recovery
Publicēts: 30.01.10 20:51
 citēt
Tā arī pašlaik mēģināšu darīt, vienkārši pirmo reizi sastopos ar šādu gļuku..
Publicēts: 30.01.10 20:53
 citēt
artc:Tā arī pašlaik mēģināšu darīt, vienkārši pirmo reizi sastopos ar šādu gļuku..

man viens fochiks ir tads ar kuru bildejot regulari bildes pazud. card recovery softs un viss ok. aa es pat atrastam nikon zieputraukam atradu saimnieci izmantojot to softu. jaunaagadaa atradaas ziepis pilnigi tukss bez bildem. es jau samekleju kur ladetaju dabut kad iedomajos ka japaskatas mok kadu bildi var dabut aaraa no taas tuksaas kartes.
Publicēts: 30.01.10 21:06
 citēt
Var kaut kā bez karšu lasītāja dabūt, lai, kad pievieno fotoaparātu pie kompja viņš uzrādītos kā Removable drive ar drive letteru, citādāk man rādās Canon EOS 400D digital un tas priekš recovery softa neder.
Publicēts: 30.01.10 21:11
 citēt
noteikti ieskau kaut aizņemties karšu lasītāju, par canon nezinu, nikonam var mainīt režīmus kā pie pc atpazīstas, paskaties savā aparātā varbūt atradīsi..
Publicēts: 30.01.10 21:15
 citēt
man vienreiz kartei, nevis bildes pazuda, bet brīvā vieta......, sāku bildēt, pēc padsmit bildēm, rāda, ka karte pilna.... labi, ka bija otra līdz. mājās ielādēju bildes, formatēju karti, pagaidām vairāk gļuks nav atkārtojies :what:
Publicēts: 30.01.10 21:16
 citēt
Režīmus mainīt nevar, arī radās tāda doma un izgāju menu cauri. Ok mēģināšu dabūt lasītāju, tā, laikam, būs vienkāršāk.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):