Gudris, nu taa ir shii laikmeta jaunieshu nelaime .... neprot ne sakariigi runaat, ne rakstiit ... un ja kaads uzraxta - tad veel ari nesparpot raxtiitaa buutiibu ......
Maris:tas ir apbrinojami kaa Raimo var gadiem atrasties roziishu kultuurvidee un tomeer palikt akls kaa kurmis... vnk. fantastika!
shitaadu caurspiidiigu beernudaarznieka rakstu
taa vien shkiet, ka vinsh tiesaam tic, ka izpildot galerijas tehniskaas prasiibas rodas bilde
Tu zin nē , es domā ka šams tā nedomā Viņam istenībā baig raksturīgi ir uzklausīt domas un diskutēt un PAC šams vienmēr bliež kā šim patīk , vienkarši KĀ IEPATĪKĀS tā laiž kā patīk Labi zinu šo vairāk kā 20 gadus un ko tik nav nācies darīt kopā foto jomā PILNĪG visiesējamākos virzienos un vienmēr PĒC TAM šis vēsi var darīt TĀ kā pašam iepatīkās Ja vaig kautkādu KONRĒTU rezultātu ta taisa KONKRĒTU ja vaig "A kā gribās" tad taisa pilnīgi savādāk Pēc seviss zinu ka galeristi ņem to kas VIŅIEM iepatīkās nav pat idejas springt par kautko "Speciāli" tā mums Gudris tik "Kopē paraugus" un priecājās par FHM , Dižbriedis vienmēr izcēlies ar analītisku pieju "Ikdienas hoobijam" es atkal ar pilnīg Pxistisku pieeju jebkam un neteiktu ka tāpēc es vai šams sliktāk jūtas bet redz "Gudris kopētājs" nepartraukti jūtās slikti NEMAKSĀ / NENĀK , dīvaini bet ne es un zinu arī Dižbriedis par klientu un biznesa trūkumu nevaram sūdzeties
Maris:aaa.. taatad jams tikai raksta to ko nedomaa. nuja. tjip domaa radoshi a raksta kaa aizvainots aklais?
Nu neredzu kur šis būtu tur aizvainojies Raxstā kā domā , bet ar šo var strīdēties un var arī PARLIECINĀT un parvilkt savā pusē , man tas ne reiz ir izedvies un esmu redzējis ka šāmā skolniekiem arī TĀPĒC viņš ar iecienīts pasniezdējs jo nav "Ezelis" kurš ietiepjās , ja VAR ARGUMENTĒTI parsliecināt par savu viedokli ta šis mēdz ar tev piekrist un piekāpties Tiesa pa tukšo šams ar neperās , atceros vecmeistaru Kalniņ Juri kas ir slavens ietiepīgs ezelis un ilgu laiku kopējs mums ar Dižbriedi kolēgis parasti visas diskusijas mums ar šo beidzās ar vienu argumentu "Ej dirsts Kalniņ" bez precizējumiem
dansiga:... taa ir shii laikmeta jaunieshu nelaime .... neprot ne sakariigi runaat, ne rakstiit ... un ja kaads uzraxta - tad veel ari nesparpot raxtiitaa buutiibu .....
... ne tikai šī laikmeta un ne tikai jauniešu nelaime .... un ir vēl 1 nelaime - vairums neko tādu nedomā, ko būtu vērts teikt vai pierakstīy.
Nez man kaukaa iisti neizdevaas tajos raxtos pamaniit kautkaadu gaushanos par kautko, manupraat vienkaarshi meeginaajums paanalizeet situaaciju pat bez iipasha veerteejuma, vienkaarshi ir taa kaa ir bez tur kautkaadas slikto mekleeshanas utt.
haralds, ai kads tu slinks ... nu kaapec tu man liec domaat?!?!!?!?! man shobriid bakalaura darbas jaalasa un jaadomaa, vai tieshaam ir jeega studenta izstradaatajam darbam ;-pppp
Jā, tā ir superīga druka! Tā jau parastās bildes jau tā ir super, bet nu kaaaaad sadrukā gumijdrukā, tad ir izcili!!! Izcils meistars, izcils fotogrāfs, izcils gumijdrukātājs, izcils rakstnieks!!!! Super, tā turēt!!!!
Raimo jau ar fano tikai par visadiem daiktiem + peec taa arii ''analizee'' bildes atshkir tik peec taa kas uz shaam virsuu - salchuks vai jaunaispaaris
iedomaajos ja kaads kritikjis par gleznieciibu spriestu peec pindzeleem, kjiiljraamjiem, perves + ieteiktu nospecializeeties - lai viens mauc aaboljus otrs asteru podus
Raimo jau ar fano tikai par visadiem daiktiem + peec taa arii ''analizee'' bildes atshkir tik peec taa kas uz shaam virsuu - salchuks vai jaunaispaaris
iedomaajos ja kaads kritikjis par gleznieciibu spriestu peec pindzeleem, kjiiljraamjiem, perves + ieteiktu nospecializeeties - lai viens mauc aaboljus otrs asteru podus
infantilisms
Gumijdruka ir apbrīnojami! Tādas bildes!!! Mmmmm!!! Lieliski!!! Ar nepacietību gaidu nākamo meistara rakstu!!!!
ir tāda lieta. nu, kad cilvēks kā skolā paradis analizēt izotermiskus un izobārus procesus, tā neiebrauc, ka dzīvē savādāk un ka nekad vai gandrīz nekad nav tikai 1 cēlonis parādībām.
Mākslinieka mēģinājums kaut ko sistematizēt jau pēc definīcijas izklausās aizdomīgi - māksliniekam ir cits domāšanas veis, sitematizēšanai nepieciešama analītiskā domāšana
Labprāt pieļauju, ka var būt dažādi, pat pilnīgi atšķirīgi, viedokļi par vienu un to pašu lietu. Būtu interesanti palasīt diskusiju. Taču to nekādi nemanu. Respektīvi, no vienas puses ir izvērstas Janaiša, Lielbrieža un Šmita pārdomas, no otras - autoritatīvs viedoklis nepaplašinātā teikumā "креатиф гавно афтар мудак"