Ir sanācis tā, ka vēlos pievērsties fotogrāfēšanai, bet aiz loga ir "ķibele" un liekas naudiņas nav... tāpēc labprāt iemainītu BRAID kaltos diskus pret Canon 40D vai Nikon D80 ar vismaz vienu objektīvu. Orientējošā cena riteņu komplektam 500-600LVL. Lietoti apmēram 3000km. Riepas gan vairs nav labas. Sīkāk zvanot - 29112496
Tā patiešo nederēs, bet par papildus samaksu var uztaisīt flančus pārejai un tad derēs. Tādas pārejas varētu izmaksāt ap kādiem 50-60 latvijas rubļiem Arī to es varu palīdzēt sakārtot. Diski ir ļoti izturīgi, jo ir paredzēti autosportam un ļoti lielām un nopietnām slodzēm.
Beidzot izdevās noparkot savu autiņu šaurā spraudziņā starp kaimiņu autiņiem sen netīrītā pagalma sniega pļurā. Bet tagad pa logu, ar slikti slēptu latvieša nenovīdību, "nopriecājos" par krutu "bembi", kas uz saviem krutajiem zemajiem ļitakiem un platām ziemenēm neveiksmīgi mēģināja iebraukt mūsu netīrītajā pagalmā...)) Šūmahera ārpuslaulības pabērni...)) EVO- veiksmi Tev tirgū, bet saprātīgi cilvēki uz LV ceļiem tādus ripuļus nepērk....
Juri, man ir tas ko ražotājs manam vecajam Audi A6 paredzējis- 195/65 R15 normālas "ziemenes"- neizskatās gan lepni, bet pa jebkuru vidusmēra pilsētas sniegu iet kā tanks, jūtos drošs pie stūres. Vēlu viņam veiksmi , bet diez vai kāds šajos krīzes un autopreču pārpilnības laikos ar steigu pirks no viņa gana labus, bet ne mūsu ceļiem paredzētus vasaras diskus. Un vēl foto lapā...((
Frīdi, nav tik traki, man defautā 225/45/17, un , tak tavu riepu 65 augstums, tas tak nav braukšanai....nu pagrīļoties pa ceļu jau var) a piedāvātie diki diski smuki....
kā tur bija tai aņukā - No rīta ezītis pateica lācītim - Labrīt! Lācītis atbildēja - Labrīt! Un tā vārds pa vārdam, kamēr ezītis dabūja pa seju!
man tā pat izskatās, ka te būtu par tiem diskiem... bet nu tā ir gaumes lieta, kas jāvērtē katram pašam... kam patīk, kam nē... es ziemā arī lietoju R15 riteņus, kaut arī tādi nemaz no ražotāja nav paredzēti un ir domāti R17, bet R18 lietoju vasarā sacensībām... tā kā nu tā kaut kā