Biju ielicis sludiķi ss, ka pārdodu savu spoguli. uz e-mail atrakstīja divi arzemnieki , ka vēlas pirkt. Nedaudz izbrīnījos. Itkā jau varētu aizsūtit dajebkur to kameru, ja vispirms atsūta naudu via Paypal vai vnk parskaitījumu. Bet kautkā kopumā tas viss izskatās pēc appi***a. Kādam ir nākuši līdzīgi e-mail ?
"Hello Seller, I am interested and buying for my son in Africa as a Birthday Present.I will be offering you 400 Euro including shipping cost via EMS speed post 5-7 Working days if you can ship internationally,I will be paying via PayPal or Bank Transfer,So get back to me with the payment mode so email me back to (philipspector@gmail.com)
ir bijis tieši saistībā ar sludiķi ss.lv. Tāds pats teksts par meitas dzimšanas dienas dāvanu, bet kad aizūtīju atbildi, ka varu sūtīt tikai pēc samaksas saņemšanas, saņēmu līdzīgu ņaudēšanu, bet šoreiz rakstītājs minēja par dēlu. Sapratu, ka lohatrons kaut kāds
Vil, es tieši domāju, ka ,ja vispirms atsūta naudu , tad jau itkā kāsiens nevarētu būt. Bet nēsmu vēl neko atbildējis, rakstījis , jo smird jau vien pēc krāpšanas.
Man tādas līdzīgas vēstules bija par sludinājumiem iekš draugiem.lv. Tipa, cik galīgā cena, cik pārsūtīšana.... Bet arī nepievērsu uzmanību. Kaut vai lielāka čakara pēc...
man toties uz reklaamu ss.lv atnaaca aizdomiigs mails ar attachmentu, kuru neatljaavos veert valjaaa ..... likaas peec kaut kaa slikta ....
pampajs, tak shii teema bija izrunaata jau agraak sheit .... un bija , kas rakstiija vestules, bet pretii vienmeer bija atbilde - saakumaa suuti preci, tad dabuusi naudu .... vai arii - cheks jau ir izsuutiits (kursh dabiski liidz preces pardeveejam taa arii nav nonaaics)
Neuzķeraties uz šitiem čakarētājiem Viņiem jau baigi labi, sūta uz to Nigēriju viņiem visādas preces no visas pasaules PAR VELTI, un tur viņi "uzvārās"...
Paralēltemats no Ru. i-neta. Pēterburga. Sludinajumā meklē bildētāju dz. dienas/ vecpuišu balītes iemūžināšanai. Norādītajā adresē - puišu bariņš. Tālāk - belziens pa seju, otrs no mugurpuses... Cilvēks palicis bez aparatūras, mobilā (naudas lidzi neesot bijis). Menti paskatījušies - dzivokļa saimnieki izbraukuši uz ārzemēm dabrā...