forum.gif
Aizdomīgi e-mail
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aizdomīgi e-mail
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.10 20:45
 citēt
Biju ielicis sludiķi ss, ka pārdodu savu spoguli. uz e-mail atrakstīja divi arzemnieki , ka vēlas pirkt.
Nedaudz izbrīnījos. Itkā jau varētu aizsūtit dajebkur to kameru, ja vispirms atsūta naudu via Paypal vai vnk parskaitījumu.
Bet kautkā kopumā tas viss izskatās pēc appi***a.
Kādam ir nākuši līdzīgi e-mail ?
Publicēts: 31.01.10 20:45
 citēt
vēstule skan apmēram šādi

"Hello Seller,
I am interested and buying for my son in Africa as a Birthday
Present.I will be offering you 400 Euro including shipping cost via
EMS speed post 5-7 Working days if you can ship internationally,I will
be paying
via PayPal or Bank Transfer,So get back to me with the payment mode
so email me back to (philipspector@gmail.com)

Awaiting to hear from you soon.

Thanks. "
Publicēts: 31.01.10 20:46
 citēt
Nejem galvā, neķeries uz muļķi...:)
Publicēts: 31.01.10 20:53
 citēt
man arii, kad pārdevu savu aparātu, pienāca tāda pati vestule, tā, ka neuzķeries!
Publicēts: 31.01.10 20:54
 citēt
ja piedāvā pašam aizbraukt uz Āfriku dāvanas pasniegšanai - piekrīti droši, tur mūs gaida!
Publicēts: 31.01.10 20:57 labots
 citēt
Kādas problēmas var būt ar paypal? EMS piegāde gan būs dārgi...!
Publicēts: 31.01.10 21:02
 citēt
ir bijis tieši saistībā ar sludiķi ss.lv. Tāds pats teksts par meitas dzimšanas dienas dāvanu, bet kad aizūtīju atbildi, ka varu sūtīt tikai pēc samaksas saņemšanas, saņēmu līdzīgu ņaudēšanu, bet šoreiz rakstītājs minēja par dēlu. Sapratu, ka lohatrons kaut kāds
Publicēts: 31.01.10 21:34
 citēt
Vil, es tieši domāju, ka ,ja vispirms atsūta naudu , tad jau itkā kāsiens nevarētu būt.
Bet nēsmu vēl neko atbildējis, rakstījis , jo smird jau vien pēc krāpšanas.
Publicēts: 31.01.10 21:36
 citēt
Līdzīgi ir nākuši paziņām, kas mašīnas grib pārdot. Viens pat čeku jau bija it kā izsūtījis :D
Publicēts: 31.01.10 21:37
 citēt
Man tādas līdzīgas vēstules bija par sludinājumiem iekš draugiem.lv.
Tipa, cik galīgā cena, cik pārsūtīšana....
Bet arī nepievērsu uzmanību. Kaut vai lielāka čakara pēc...
Publicēts: 01.02.10 00:38
 citēt
gribētos dzirdēt kādu , kas ir mēģinājis andelēties :))
šeit laikam nebūs
Publicēts: 01.02.10 00:41
 citēt
man toties uz reklaamu ss.lv atnaaca aizdomiigs mails ar attachmentu, kuru neatljaavos veert valjaaa ..... likaas peec kaut kaa slikta ....

pampajs, tak shii teema bija izrunaata jau agraak sheit .... un bija , kas rakstiija vestules, bet pretii vienmeer bija atbilde - saakumaa suuti preci, tad dabuusi naudu .... vai arii - cheks jau ir izsuutiits (kursh dabiski liidz preces pardeveejam taa arii nav nonaaics)
Publicēts: 01.02.10 01:35
 citēt
Man ar bij kas līdzīgs... ss-ā ieliku sludinājumu, ka pārdotu portatīvo kompi un man ar uz e-pastu atnāk vēstule no ārzemnieka ar uk epastu, šis saka, ka pirks un vēl par 400 Ls ar visu piegādi (man par viņu vajadzēja tikai 200 Ls). Labi, atbildu, ka kompis ir jālabo (uz to brīdi tā arī bija), bet pa 300 Ls aizsūtīšu. Ok šis man pēc pāris stundām atsūta vēstuli, ka naudu aizskaitījis uz manu paypal kontu, apskatos - nekā. Bet pēc brītiņa atnāk vēstule no ITKĀ paypal, ka nauda ir ieskaitīta "gaidīšanas" režīmā un pilnībā tiks ieskaitīta tikai tad, kad atsūtīšu viņiem (paypal) izsekošanas numuru (tracking number). Piedevām jāsūta uz NIGĒRIJU. Sviests, ne un sūtīšana man izmaksātu 150 Ls.
Man tas viss likās aizdomīgi. Tas, ka viņam neinteresē ka tas kompis neiet, un tas, ka īstajā paypal kontā nav noticis nekādas darbības, tikai fake-e-pasts (ar e-pasta beigām "Copyright ©1999-2008 PayPal. All rights reserved.
")

Neuzķeraties uz šitiem čakarētājiem
Viņiem jau baigi labi, sūta uz to Nigēriju viņiem visādas preces no visas pasaules PAR VELTI, un tur viņi "uzvārās"...
Publicēts: 01.02.10 10:42
 citēt
re ku cilvēks uzrakstījis kā čakarē šos ārzemju (āfrikas) darboņus
www.blogcatalog.com...
Publicēts: 01.02.10 11:04
 citēt
Paralēltemats no Ru. i-neta. Pēterburga. Sludinajumā meklē bildētāju dz. dienas/ vecpuišu balītes iemūžināšanai.:face-smile: Norādītajā adresē - puišu bariņš. Tālāk - belziens pa seju, otrs no mugurpuses... Cilvēks palicis bez aparatūras, mobilā (naudas lidzi neesot bijis). Menti paskatījušies - dzivokļa saimnieki izbraukuši uz ārzemēm dabrā..:face-smile:.
Publicēts: 11.02.10 00:23
 citēt
Publicēts: 11.02.10 00:40
 citēt
Publicēts: 11.02.10 01:34
 citēt
jā šitie pēdējā laikā uzdarbojas, mašīnas arī grib pirkt utml...
Publicēts: 11.02.10 07:48
 citēt
Es gan cilvēkiem ticu....:)
Publicēts: 11.02.10 07:57
 citēt
imgfoto:Es gan cilvēkiem ticu....:)

Nesatraucies, ar laiku pāries :face-grin:
Publicēts: 11.02.10 09:14
 citēt
Nea...nepāries:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.