Gudris, es nezinu ko tu tur man liec skatiites ... saka ka neatrod ..... bet iipashi mani arii tas neinetersee, jo neko jaunu tu man par gaismaam nepateiksi .... redzi - maris jau to pa shu tev meegjina iestaatsiit ;_)
Nē nu Gudri sarēķini cik reizes gadā Tev vajadzēs 7 lampas un salīdzini iegādes izmaksas pret izmaksām tās iznomāt uz konkrētu brīdi...bet dari tak kā vēlies...
Настоящий китаец должен в жизни сделать 3 вещи... ... кеды, джинсы и магнитофон !
Ir cilvēku foto stili kur izmanto pat vairāk kā 10 gaismas avotus PORTRETAM , piemēram saucamais , Hollivudas portretu stils , Arkūrā izmanto ar diezgan daudz avotus Domāju ka Gudra gadijumā pat 2 būs ahūna sarežģits rēbus 3 vispār neiespējami savaldāit Tā pēc statistikas pāri par 95% portretu tiek bildēti ar VIENU gaismas avotu rētāk izmantojot ATSRAOJOŠU virsmu bet tā pamatā VIENS avots. Vairāk kā 2 gaismas abātus izmanto ļoti niecīgā daudzumā portretos Vairumā "Studiju" izmanto saucamo "Reporogaismu" , nevis bildē bet REPRODUCĒ cilvēkus ar 2x 45* leņķi vienādām mīskātam gaismām iegūs plakanu "Passes foto" tizlās vienādās garlaicigās pozāas , seviški ADVANCĒTI reproducētāji zin ka FONAM jauzliek atseviška gaisma ieteicams "Izdedzinoša"
Luni, nu nav jau tik traki, ja ir kaut cik normālas galvas...ja pilotgaisma ir 1000w, rāda proprcionāli ieregulētajai izlādes jaudai, tad jau cilvēks, kam ģeometrijā bijis vismaz trulis kaut kā jau samudrītu...it sevišķi pa 6-8 stundām...
Protams ar walimexiem, kam pilotene 150w, tas ir pagrūti...nu bet Gudris jau netic...Gudri atdosi pēc tam dažus reflektorus par 5Ls gab?
Nē nu var neslēgt, var lietot abas vienlaicīgi, var atslēgt...cilvēki jau dara dažādi, iegūst dažādus krāsu piesātinājumus utt... bet kam Tev tas...operē ar 7ām 400W lampiņām ar pilotenēm 150W, flag vruki!
Starp citu...Tu te rakstīji, ka uz fočika liekamās zibspuldzes pārsit jebkuru studijas lampu, ko tad čakarējies...paņem vienu Nikon SB800/900, tā var vadīt trīs grupas zibspuldzes...nu šitās SB400 laikam...Sanāks kudiš lētāk, statīvus arī tad var no loga līstītēm sanaglot(viegliņas tak)...uztunē kādu trafu, lai nav ar baterijām jāčakarējas, lai iet no centrālā barokļa un uz priekšu....
??????? SB800, ja vēl var dabūt maxā zem 300 simtiem, domāju Tu saproti, ka tā ir ekvivalents 800W studijas gaismai Sb400 - apmēram 50 lati...kur nu vēl lētāk...
Kādus gadus trīs esmu fočējis ar 4 zibspuldzēm. Pašlaik viencilvēka foto lietoju 6 zibspuldzes, ja ir pieaugušie+bērni, stāv kājās, nav vienā pačkā- tad 7. Viena rezervē. Tādad vajag 8 zibspuldzes+ 8 stabilus raidītājkomplektus+ 2 strip ar grid+fresnelis+2 trumuļi+2 octa vai softboksi+konuss+bjūtīdišs.
Ja "fočē" tikai čikses itāļu stilā ar pinpi pa priekšu, ar 4 gaismām, pāris zoņķikiem un trumuļiem pietiks! Cik saprotu, tad jums tā studija pamatā tiek plānota vēlākam orgasmam, sekstūristiem no Italy?
Ja "fočē" tikai čikses itāļu stilā ar pinpi pa priekšu, ar 4 gaismām, pāris zoņķikiem un trumuļiem pietiks! Cik saprotu, tad jums tā studija pamatā tiek plānota vēlākam orgasmam, sekstūristiem no Italy?
a kad tu brauc uz tālajām zemeem Tu nemeklē kur varētu kādu vieteejo čiksi pafukāt ?
žetons Jonatanam....
galīgi nav incani zarazas no svešām zemēm kā suvenīrus vest mājās.
jaunais cilvēk, ja tev ir vajadzīgas sūdīgas zipenes, lai nokniebtos, tad piesien viņas pie daikta. un aizej pie psihologa vai psihiatra (ja pirmais nelīdz)- tas ir daudz lētāk, kā studijas ierīkošana. un izmet pasaciņas par itāli- nav pārliecinoši (bet meitenēm var patikt- guči-hujuči-versači tomēr) palasot tavu textu ir secinājums, ka tu esi psiholoģisks impotents. ja tas ar tevi notiek dzimumaktīvā vecuma sākumā, tad labāk met tai lietai mieru- tavs sēklas spainītis ir ļoti ļoti maziņš. atrodi zaķi, kas tev bērnu būs ar mieru iznēsāt un priecājies, ja sanāks. pārējā laikā nāksies tikai noskatīties kā to dara citi. tāds, lūk, rasklads....
varēju jau to visu privāti, bet tev patīk savas impotences publiska apjūsmošana. neņem ļaunā