Garantiju jau nosaka nevis ražotājvalsts, bet tirgotāj. Tas nozīmē arī Ķīnā ražotām precēm ir 2 gadi garantija.
Vienīgi viņi varētu atkratīties saistībā ar to, ka zipenes nav lietotas ražotāja noteiktajā daudzumā noteiktā laika sprīdī. Piemēram 1h laikā drīkst izšaut xx reizes. iespējams, ka es te kko murgoju, bet tieši tā ir printeriem, ka ir paredzēta mēneša norma.
Tie parastie valimexi ir peedeejaa kaka - nospraagt var jebkuraa briidii, ko vinji arii ciitiigi dara.. MDfoto dzjeki par vinjiem nav sajuusmaa.. Gudri, tak panjem Auroru un dziivo laimiigs! Starpcitu, falkon aijs kaut arii ir tai pshaa cenas liimenii kaa valimex, bet ir pa rubli labaaks - straadaa stabili un nebruuk..
ox3r:Garantiju jau nosaka nevis ražotājvalsts, bet tirgotāj. Tas nozīmē arī Ķīnā ražotām precēm ir 2 gadi garantija.
Vienīgi viņi varētu atkratīties saistībā ar to, ka zipenes nav lietotas ražotāja noteiktajā daudzumā noteiktā laika sprīdī. Piemēram 1h laikā drīkst izšaut xx reizes. iespējams, ka es te kko murgoju, bet tieši tā ir printeriem, ka ir paredzēta mēneša norma.
nemaz ar nemurgo - tieši tā zipenes atkožas
tiem idiņiem, kas noliek muteri metra attālumā no fona un metina bezjēgā 2000 kadri pa 2-3 stundām (vēlams pillā dirkā ar f22), šitādi walimexi deg kā špickas
savukārt tā kā pats mēģināji mainīt gaismas uzstādījumus (vairāk par 25-40kadri stundā nebij ne?) - tā var spridzināt līdz mūža galam
Gudris:un cik es sapratu tad šitos liek kopā vācieši [url=http://www.walimex.tv/
]http://www.walimex.tv/
[/url] Nepareizi saproti , WALIMEX ir vācijā reģistrēta preču zīme pieder mazumtirdzniecības uzņemumam "FotoWalser" www.youtube.com... , kuri nodarbojās ar VISVISĀDU kīniešu un ne tikai drazu importu , būtībā tām vienkarši kautkādai friču izvēlētai preču nomenklatūrai UZDRUKĀ vācu "Preču zīmi" , tur ir gan Blices gan arī visnotļ atžitu brendu ķinā rāzoti modeļi tikai ar WALIMEX preču zīmi Līdzīgi kā Dānijā ražotais "Jalgavas cukurs"
ImkaSm:nu tie kondiķi ir garantijā ? Vai nav ? ja pērk no MD !
pazvani paprasi...bet katrā ziņā EU ir likums ka VISAI elektronikai ir jābūt 2 gadi garantija...un cik es sapratu tad šitos liek kopā vācieši [url=http://www.walimex.tv/
Vāciju]http://www.walimex.tv/
Vāciju[/url] viņas NAV REDZĒJUŠAS. Nāk pa taisno no ķīnas kuģiem.
Tas[/url] ir tas pats "Walimex" tik ar citu tirdzniecības zīmi , esmu vēl kādas 3-4 anaļoģikass redzējis , Viss 1:1 tik nakļeika cita Ozols te nesen noandeleja kompektu kautkādu SuperPro vai uz to pusi arī 1;1 tie paši Walimex
Maris:tiem idiņiem, kas noliek muteri metra attālumā no fona un metina bezjēgā 2000 kadri pa 2-3 stundām (vēlams pillā dirkā ar f22), šitādi walimexi deg kā špickas
izstarotāju skaidrs, ka tā var nokurināt. man domāt. lielāka iespēja izstarotāju, D vai R, ne C SHIT'ā nokurināt.
nez kapēc ne bowens ne elinchrom nav nobankrotējis
walimex ar itkaa nav vel nobankrotējis
walimex pat nav tirgotāju kantoris, tas ir vnk zīmols (sk. Luņa paskaidrojumus). es no tā vācieša šeit ievilku-pārdevu kādus 50 statīvus, kamēr cipari bija sakarīgi. a tagad, redz, profiņi (Gudris un ko) saka BRENDS.... tikai tā manta ir par 30-50% lētāka, ja bišku pameklē.
redz, interfitu (tieši tādu pašu, tikai varbūt citā korpusā) tirgo krievi un angļi, fomei- čehi, walimex- vācieši, bet tie nav pat brendi, tās ir uzlīmes uz produktiem. viena nelaime- ķīnieši mazāk par konteineru negrib pa tiešo tirgot, abet tas ir ap 30 kLs ar visām muitām, pvn utt. un tapēc nesanāk uztaisīt kkādu LatLux utml...
Man gan ir milzīga aizdoma ka fomei ir aurora fusion, tikai citā korpusā... Šausmīgi jau nu līdzīgi aurora RF un fomei digital pro.... paņēmu auroras, ja nu kas...
Gudri, es arī GANDRĪZ paņēmu walimex pro, jo vajadzēja budžetā iekļauties, bet laikam kādu 3. reizi dzīvē padomāju ar galvu, ka tad, kad tie sūdi nodegs, man nebūs vairs par ko tik pat daudz vietā ko nopirkt uzreiz
Stingri ieteiktu nesākt ar 6 lampām bet bišķi mazāk un pirkt palēnām klāt, ja patiesi ir tāda vajadzība...
Nē nu var jau būt...var jau būt... Ja cilvēks maksātu par darbu atkarībā no izmantoto zibspuldžu skaita vai nosvilinātās elektrības daudzuma, tad jau Tev varētu piekris par visiem 1000 procentiem
Pa lielam, patērētājam ir VIENALGA cik Tu zibspuldzes izmanto, tā tikai mēs te mastrurbējam par sīkumiem, ko neviens pat nepamana
Un tas par 5 minimums ir marazms!
Nopieni runājot - noteikti pērc wlimex bez pro - lētāj un vairāk galvas sanāks...pēc 5 mēneši nopirkšu no tevis dažus reflektorus par piečaku
Gudris:nu paga...ja bildē uz baltaa fona tad divas gaismas lai izgaismotu vienmērīgu baltu fonu paļubomu vajag...citi pat četras liek..taa ka...pa daudz toč nebūs ..portreti studija ja nemaldos septiņas stāv !
a tu padomaa kaapeec tur vajag daudz lampu baltam fonam...
un kaa to var dariit ar 1 vai, speciali prieksh fona, nevienu lampu
+ ir tadas lietas ka negeri un atstarotaji - dazaadi piedevaam