forum.gif
walimex pro jebšu walimex parastais ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / walimex pro jebšu walimex parastais ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.10 22:22
 citēt
walimex pro
Publicēts: 31.01.10 22:35
 citēt
1/8 un 1/32............. kautgan te jau visi shtaukaa ar piegrieztaam fragmaam
Publicēts: 31.01.10 23:02
 citēt
Maris:1/8 un 1/32..
nuka - galvenais motīvs!:face-smile:
Publicēts: 31.01.10 23:45
 citēt
Pēdējie ķīnas mēsli. Kondiķi nojūk momentā...
Publicēts: 01.02.10 07:56
 citēt
Portreti:Pēdējie ķīnas mēsli. Kondiķi nojūk momentā...
kā jūdzas, jobņī?:face-glasses:
Publicēts: 01.02.10 10:31
 citēt

a, kas ar garantiju 2 gadi ???
Publicēts: 01.02.10 11:00
 citēt
nu tie kondiķi ir garantijā ? Vai nav ?
ja pērk no MD !
Publicēts: 01.02.10 11:10
 citēt
ticu ka uz kondiķiem garantija neattiecās... gribi tādus smalkumus - pērc ProPhoto :money: (kuriem arī šis tas mēdz sprāgt)
Publicēts: 01.02.10 11:27 labots
 citēt
Garantiju jau nosaka nevis ražotājvalsts, bet tirgotāj. Tas nozīmē arī Ķīnā ražotām precēm ir 2 gadi garantija.

Vienīgi viņi varētu atkratīties saistībā ar to, ka zipenes nav lietotas ražotāja noteiktajā daudzumā noteiktā laika sprīdī. Piemēram 1h laikā drīkst izšaut xx reizes. iespējams, ka es te kko murgoju, bet tieši tā ir printeriem, ka ir paredzēta mēneša norma.
Publicēts: 01.02.10 11:35
 citēt
ŠAMĒJIE atbildēja ,ka garantija neattiecas tikai uz lampu, ar kondiķiem viss O.K. !
Publicēts: 01.02.10 11:58
 citēt
Ir vēl viena lieta... Ja tev zipene stāvēs mēnesi garantijā Tu sevišķi laimīgs nebūsi.
Publicēts: 01.02.10 12:26
 citēt
Tie parastie valimexi ir peedeejaa kaka - nospraagt var jebkuraa briidii, ko vinji arii ciitiigi dara.. MDfoto dzjeki par vinjiem nav sajuusmaa..
Gudri, tak panjem Auroru un dziivo laimiigs!
Starpcitu, falkon aijs kaut arii ir tai pshaa cenas liimenii kaa valimex, bet ir pa rubli labaaks - straadaa stabili un nebruuk..
Publicēts: 01.02.10 12:28
 citēt
ox3r:Garantiju jau nosaka nevis ražotājvalsts, bet tirgotāj. Tas nozīmē arī Ķīnā ražotām precēm ir 2 gadi garantija.

Vienīgi viņi varētu atkratīties saistībā ar to, ka zipenes nav lietotas ražotāja noteiktajā daudzumā noteiktā laika sprīdī. Piemēram 1h laikā drīkst izšaut xx reizes. iespējams, ka es te kko murgoju, bet tieši tā ir printeriem, ka ir paredzēta mēneša norma.

nemaz ar nemurgo - tieši tā zipenes atkožas

tiem idiņiem, kas noliek muteri metra attālumā no fona un metina bezjēgā 2000 kadri pa 2-3 stundām (vēlams pillā dirkā ar f22), šitādi walimexi deg kā špickas

savukārt tā kā pats mēģināji mainīt gaismas uzstādījumus (vairāk par 25-40kadri stundā nebij ne?) - tā var spridzināt līdz mūža galam
Publicēts: 01.02.10 12:35
 citēt
A šitās lampas paredzētas tai studijai vecrīgā? :)
Publicēts: 01.02.10 12:42
 citēt
Falkonajus var dabuut no MD chaljiem. Auroras - pats zini no kaa Maskavas ielaa.. ;)
Publicēts: 01.02.10 13:33 labots
 citēt
es tomēr ieteiktu auroru www.alb.co.kr

nopirkt var sheit www.osy.lv...
Publicēts: 01.02.10 13:55
 citēt
varbuut labaak pirkt pa taisno no tiem kas pasuuta? ;)
Publicēts: 01.02.10 14:14 labots
 citēt
Gudris:un cik es sapratu tad šitos liek kopā vācieši :) [url=http://www.walimex.tv/

]http://www.walimex.tv/

[/url] Nepareizi saproti , WALIMEX ir vācijā reģistrēta preču zīme pieder mazumtirdzniecības uzņemumam "FotoWalser" www.youtube.com... , kuri nodarbojās ar VISVISĀDU kīniešu un ne tikai drazu importu , būtībā tām vienkarši kautkādai friču izvēlētai preču nomenklatūrai UZDRUKĀ vācu "Preču zīmi" , tur ir gan Blices gan arī visnotļ atžitu brendu ķinā rāzoti modeļi tikai ar WALIMEX preču zīmi :):) Līdzīgi kā Dānijā ražotais "Jalgavas cukurs" :):)
Publicēts: 01.02.10 15:32
 citēt
Jonatans:Falkonajus var dabuut no MD chaljiem. Auroras - pats zini no kaa Maskavas ielaa.. ;)

Būtu labi biku konkrētāku kontaktinfo :)
Publicēts: 01.02.10 15:39 labots
 citēt
Publicēts: 01.02.10 16:51
 citēt
Gudris:
ko Tu iesaki ? man vaig piecas lampas un štukā iekļauties :)

Aurora. Štukā nesanāks, bet atceries, ka Walimex garantija MDFoto būs jāgaida 3 mēneši, un beigās pasūkāt ledu...!
Publicēts: 01.02.10 16:52 labots
 citēt
ImkaSm:

a, kas ar garantiju 2 gadi ???

Kur? MDFoto? Garantija? :D:D:D:D
Publicēts: 01.02.10 16:54
 citēt
ImkaSm:nu tie kondiķi ir garantijā ? Vai nav ?
ja pērk no MD !

Ir! Man nojuka 5 lampas, ko nu turienes pirku, gaidīju 3 mēnešus. Tad apnika gaidīt, iedarbināju sviras, dabūju vietā jaunas. Kādā veidā, neteikšu!
Publicēts: 01.02.10 16:55
 citēt
Gudris:
ImkaSm:nu tie kondiķi ir garantijā ? Vai nav ?
ja pērk no MD !
pazvani paprasi...bet katrā ziņā EU ir likums ka VISAI elektronikai ir jābūt 2 gadi garantija...un cik es sapratu tad šitos liek kopā vācieši :) [url=http://www.walimex.tv/

Vāciju]http://www.walimex.tv/

Vāciju[/url] viņas NAV REDZĒJUŠAS. Nāk pa taisno no ķīnas kuģiem.
Publicēts: 01.02.10 16:55
 citēt
miller31:Powerlux [url=http://www.funsports.pl/p,pl,594,zestaw+oswietleniowy+powerlux++500ws++softbox++statyw.html

Tas]http://www.funsports.pl/p,pl,594,zestaw+oswietleniowy+powerlux++500ws++softbox++statyw.html

Tas[/url] ir tas pats "Walimex" tik ar citu tirdzniecības zīmi , esmu vēl kādas 3-4 anaļoģikass redzējis , Viss 1:1 tik nakļeika cita :):) Ozols te nesen noandeleja kompektu kautkādu SuperPro vai uz to pusi arī 1;1 tie paši Walimex :):)
Publicēts: 01.02.10 16:56
 citēt
Gudris:
ImkaSm:ŠAMĒJIE atbildēja ,ka garantija neattiecas tikai uz lampu, ar kondiķiem viss O.K. !
nu vo...tad vispār neredzu kāpēc būtu 3x japārmaksā par Bowensiem utt. ja pat Sokolovs sev studijā salicis Lētos walimex

Domāju, ka viņš fočē tik reti, ka tur vienalga kādi sūdi stāv!
Publicēts: 01.02.10 18:59 labots
 citēt
Maris:tiem idiņiem, kas noliek muteri metra attālumā no fona un metina bezjēgā 2000 kadri pa 2-3 stundām (vēlams pillā dirkā ar f22), šitādi walimexi deg kā špickas
izstarotāju skaidrs, ka tā var nokurināt. man domāt. lielāka iespēja izstarotāju, D vai R, ne C SHIT'ā nokurināt.
Publicēts: 01.02.10 19:33
 citēt
veikmi tev, gudro puisi, ar valimexiem. un kruto itāli, kurš ar tiem darbosies

nez kapēc ne bowens ne elinchrom nav nobankrotējis un pat ļoti veiksmīgi tirgo lēto galu par augstāku cenu kā walimex=powerlux=interfit=fomei utt.

btw visi šie brendi nāk no viena konveijera
Publicēts: 01.02.10 19:53
 citēt
petersonsphoto:btw visi šie brendi nāk no viena konveijera
nubet viendien vienu, citudien citu, ne jau pie beigām plūsma dalās, kur firmas zīmes bonzē klāt? :face-smile:
Publicēts: 01.02.10 20:45
 citēt
Jonatans: Auroras - pats zini no kaa Maskavas ielaa.. ;)

e, nu kāds var pastāstīt kur Auroras ir dabonamas maskavsielā?
Publicēts: 02.02.10 00:20
 citēt
advaitins:
Jonatans: Auroras - pats zini no kaa Maskavas ielaa.. ;)

es ti kaa linku iedevu kas vinas tirgo vistiešāk latvijā !
Publicēts: 02.02.10 02:50
 citēt
Gudris:
petersonsphoto:v

nez kapēc ne bowens ne elinchrom nav nobankrotējis

walimex ar itkaa nav vel nobankrotējis :D

walimex pat nav tirgotāju kantoris, tas ir vnk zīmols (sk. Luņa paskaidrojumus). es no tā vācieša šeit ievilku-pārdevu kādus 50 statīvus, kamēr cipari bija sakarīgi. a tagad, redz, profiņi (Gudris un ko) saka BRENDS.... tikai tā manta ir par 30-50% lētāka, ja bišku pameklē.

redz, interfitu (tieši tādu pašu, tikai varbūt citā korpusā) tirgo krievi un angļi, fomei- čehi, walimex- vācieši, bet tie nav pat brendi, tās ir uzlīmes uz produktiem. viena nelaime- ķīnieši mazāk par konteineru negrib pa tiešo tirgot, abet tas ir ap 30 kLs ar visām muitām, pvn utt. un tapēc nesanāk uztaisīt kkādu LatLux utml...
Publicēts: 02.02.10 07:02
 citēt
Walimex= WALserIMportEXport

www.foto-walser.biz...
Publicēts: 04.02.10 03:06
 citēt
andre:
advaitins:

es ti kaa linku iedevu kas vinas tirgo vistiešāk latvijā !

Gribi teikt ka tas pats Canon centrs vinjas pasuuta no Osy???!
Publicēts: 04.02.10 10:44 labots
 citēt
Man gan ir milzīga aizdoma ka fomei ir aurora fusion, tikai citā korpusā...:D Šausmīgi jau nu līdzīgi aurora RF un fomei digital pro....
paņēmu auroras, ja nu kas...

Gudri, es arī GANDRĪZ paņēmu walimex pro, jo vajadzēja budžetā iekļauties, bet laikam kādu 3. reizi dzīvē padomāju ar galvu, ka tad, kad tie sūdi nodegs, man nebūs vairs par ko tik pat daudz vietā ko nopirkt uzreiz:D:D:D

Stingri ieteiktu nesākt ar 6 lampām bet bišķi mazāk un pirkt palēnām klāt, ja patiesi ir tāda vajadzība...
Publicēts: 04.02.10 12:29 labots
 citēt
Nē nu var jau būt...var jau būt... Ja cilvēks maksātu par darbu atkarībā no izmantoto zibspuldžu skaita vai nosvilinātās elektrības daudzuma, tad jau Tev varētu piekris par visiem 1000 procentiem:)

Pa lielam, patērētājam ir VIENALGA cik Tu zibspuldzes izmanto, tā tikai mēs te mastrurbējam par sīkumiem, ko neviens pat nepamana:D

Un tas par 5 minimums ir marazms!:D

Nopieni runājot - noteikti pērc wlimex bez pro - lētāj un vairāk galvas sanāks...pēc 5 mēneši nopirkšu no tevis dažus reflektorus par piečaku:D
Publicēts: 04.02.10 12:35
 citēt
Gudris:
imgfoto:

Stingri ieteiktu nesākt ar 6 lampām bet bišķi mazāk un pirkt palēnām klāt, ja patiesi ir tāda vajadzība...
Piecas kaa minimums ir vajadzīgas studijā...divas uz fona...zīmejoša gaisma...ēnu gaisma...un kontūrgaismiņa :)

iemaacies, ka nu 2 novaldiit un nevajadzees ne liist tumshaa studijaa, ne daudz shvakas lampas ar kuraam stipraako eenas izdauziit :)
Publicēts: 04.02.10 16:56
 citēt
vairaak par 3 lampaam - taa jau ir izlaidiiba un niekoshanaas ar cepuminjiem ;-)))
Publicēts: 04.02.10 17:14
 citēt
Gudris, visparastaakais klasiskais variants ir 2 lampas uz modeli un 1 aizmuguree vai nu uz fonu vai modeli
Publicēts: 04.02.10 17:28
 citēt
Gudris:nu paga...ja bildē uz baltaa fona tad divas gaismas lai izgaismotu vienmērīgu baltu fonu paļubomu vajag...citi pat četras liek..taa ka...pa daudz toč nebūs ;)..portreti studija ja nemaldos septiņas stāv !

a tu padomaa kaapeec tur vajag daudz lampu baltam fonam...

un kaa to var dariit ar 1 vai, speciali prieksh fona, nevienu lampu

+ ir tadas lietas ka negeri un atstarotaji - dazaadi piedevaam
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt