forum.gif
kur jūs īrētu studiju ...Vecrīgā bez parkinga vai Āgenskalnā ar parkingu ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kur jūs īrētu studiju ...Vecrīgā bez parkinga vai Āgenskalnā ar parkingu ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.10 22:26
 citēt
A
Publicēts: 31.01.10 22:28
 citēt
B - Āgenskalnā ar parkingu un pirti ;)
Publicēts: 31.01.10 22:42
 citēt
Netālu no sabiedriskā pieturas, lai ērti visu līdzpaņemto nest.
Publicēts: 31.01.10 22:43
 citēt
Ne A, ne B, man šis krasts interesētu, bet blakus Portretiem jau laikam netaisīs :D
Publicēts: 31.01.10 22:46
 citēt
A
gan jau atkal pa draugiem meichas koliis
Publicēts: 31.01.10 22:48
 citēt
Gudris:gribētu iznomāt kāmēr pats neizmantos

:D:D:D

Daudz kas paari nepaliks...:)
Publicēts: 31.01.10 23:31
 citēt
ka tik šitā nav klasiskā vervētāju shēma - caur aģentūrām uz ārzemēm aplivina. :super_man:
Publicēts: 31.01.10 23:39
 citēt
A
Publicēts: 31.01.10 23:45
 citēt
B
Publicēts: 31.01.10 23:50
 citēt
Nē, laikam tomēr A.

Sorī par spamu, bet ne viena, ne otra vieta neliktos izdevīga.
Publicēts: 01.02.10 00:06
 citēt
Domāju ja tiešām kruta studija un pa normālu (priekš Latvijas normālu) ceņiku - pilnīgi vienalga kur, hoķ Bolderājā.
Vecrīga diez ko nerullē - man šķiet.
Publicēts: 01.02.10 00:35
 citēt
Lana Laro dzīvoja mierīgi kādā ciemā Džordžijas štatā, līdz klases zēni izlasīja viņas vardu no otra gala..
Publicēts: 01.02.10 01:30
 citēt
schn, aizmirsi piemineet dushkabiini ;-))))
Publicēts: 01.02.10 01:38
 citēt
A
Publicēts: 01.02.10 02:05 labots
 citēt
Gudris:
Schnircks:Man nevajag, jau ir- Vecrīgā AR parkingu;))
Mož itālis grib piebiedroties?;))
viņam ir specifikas prasības...vismaz 6x8m 3m griesti vannasistaba virtuve karoče studija un dzīvoklis kopā :face-grin:

Un maksāt ar viņš noteikt grib par šo vissu kā Milānā vai Romā tas ir 3-5x lētāk Rīgā :):)
Publicēts: 01.02.10 07:22
 citēt
B
ja vien cenas un aprīkojums Portreti un fotoveikals līmenī, citādi neliekas saistoši.
Publicēts: 01.02.10 12:30
 citēt
C - Teikaa/chierii, tur gan cenas studijai buutu normaalaakas, gan piebraukt var no dajebkurienes ar jebko.
Publicēts: 01.02.10 12:45
 citēt
aagenskalns tak pilns ar studijaam! Maikla studija, Sergeja, vel vienam fruktam kam vaardu neatceros.. un tas paaris kvartaalu robezjaas uz vienas ielas!
Publicēts: 01.02.10 12:49
 citēt
Maikla studiju hwz, tur tagad aktiiva darbiiba, Sergejs tagad sthtancee reklaambildes, tad sakaas iziireejam kad pabeigs..
Kas ta man, taisi kaut Andrejsalaa studiju! :D
Bet pastaasti, doma ta kaada, ja jau buus leetaas prastaas gaismas? Shirpotreba studija vai uz masaam?
Publicēts: 01.02.10 12:58
 citēt
a kam ir studija 2 stāvā Avotielas sākumā - nu kāda 5tā māja no Čakenes?

vienvakar noliku tur mašīnu, skatos viss sniegs apkārt drebinās - lūru kur metina, izrādās aiz aizlipināta loga zipeņo - izskatījās, ka tur nonstopā USA un UK valstu galvas rokojās
Publicēts: 01.02.10 13:06
 citēt
Maris:a kam ir studija 2 stāvā Avotielas sākumā - nu kāda 5tā māja no Čakenes?

vienvakar noliku tur mašīnu, skatos viss sniegs apkārt drebinās - lūru kur metina, izrādās aiz aizlipināta loga zipeņo - izskatījās, ka tur nonstopā USA un UK valstu galvas rokojās

Nebi Oskarz?
Publicēts: 01.02.10 13:36
 citēt
Maris:a kam ir studija 2 stāvā Avotielas sākumā - nu kāda 5tā māja no Čakenes?

Šito te vienu reizi jau vaicāju. Ar bieži vakaros taisot ēst virtuvē manu ka kāds metina. Andre saka, ka tur mitinās www.yeko.lv...

Jāvaicā vispār vai šis izīrē. Vieta priekš manis super.
Publicēts: 01.02.10 13:37 labots
 citēt
A.

jo B jau ir pietiekami daudz. bet arii jautajaums ko uzskata par centru vecriigu, jo daudzas studijas ir ap vecriigu ar parkingu, kaut vai tas pats imagine.

bet no pieredzes saku ka ar Itaalieshiem es nesadarbotos. Gribees pa kruto a beigas pazudiis, varbuut samaksaas vienu menesha iiri un chau...
Publicēts: 01.02.10 13:46 labots
 citēt
Jū Itaļjaškas slaveni ar to kā "Atri sāk ātri beidz" :):) Es vien zinu kādus 6-7 kas te skaļi sāka un veikli pazuda:):)
Publicēts: 01.02.10 15:43
 citēt
Gudris:
andre:A.

jo B jau ir pietiekami daudz. bet arii jautajaums ko uzskata par centru vecriigu, jo daudzas studijas ir ap vecriigu ar parkingu, kaut vai tas pats imagine.

kaut vienu jūs varat nosaukt kas tur īreetu ? :what:

imagine ir dārgs...es domaju konkurēt ar portreti :D

ja laba cena es īrētu un ja pietiekams aprīkojums
Publicēts: 01.02.10 17:48
 citēt
Nu i naf naf, ta jau labaak pie Geetes, leetaak kaa pie vinja toch diezvai maz ir iespeejams + tehnika laba..
Publicēts: 01.02.10 19:21
 citēt
noraxtāms projekts

Gudri, portreti bonusā pār plecam skatās un māca bildēt tajā studijā... cik tev būs jāmaxā par skatīšanos?

šobrīd 4-5 studijas var noīrēt gandrīz jebkurā laikā uz dienu (ja vajag) 20-50Ls. ja sargam būtu jāsēž klāt, tad sarga naudu klāt, bet tas jau uzticēšanās jautājums. tas tā, par biznesu...

legāla normāla studija (aprīkojums + datoru softs) aptuveni 15 kLs +telpu īre (300 Ls/mēn). ja grib atsist 2 gados, tad dienas īre 40 Ls pie 100% noslogojuma. šaubos, ka pat portreti ir tāds noslogojums, bet jāņem vērā, ka viņam ir privāta māja
Publicēts: 01.02.10 20:07
 citēt
Noteikti āgenskalns dēļ lētākas telpu nomas, var atrast saimnieka mājā par ļoti labu cenu!
Publicēts: 05.02.10 00:35
 citēt
B
Publicēts: 05.02.10 00:48
 citēt
Gudris:
Jonatans:
Bet pastaasti, doma ta kaada, ja jau buus leetaas prastaas gaismas?
temperatuura taadi pati kaa bowens jauda tada pati..kas veel no gaismaam ir vajadziigs ? :what:

Studijā, kuru izīrē, gaismām jābūt, kur pilotgaisma imitē zipeni. lai cilvēks, kas nomā, redz kādu shēmu ir salicis... 'Vēl ļoti daudz izteiks palīgtelpu ērtums, piem. ģēbtuve- grimmētuve, kā arī nelikvītu daudzums. Savādāk jaf pa gabalu var atpazīt, kur bildēts :)
Bet pašlaik , kad brauc pa ielu, pilni logi ar sludinājumiem- izīrēju :D, un cenas labas, tikai jānoslēdz veiksmīgi ilggadīgs līgums :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):