forum.gif
Sadzēsos :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Sadzēsos :(
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.10 12:45
 citēt
Tīrīju kompi, kaut ko pa daudz sadzēsu, tagad fotoblogs nepareizi rāda :( Izskatās aptuveni tā content20-foto.inbox.lv...
Nekādus apdeitus, pluginus utt. nepiedāvā, kas man jāuzinstalē, lai atkal justos pilnvērtīgs?
:D
Publicēts: 01.02.10 12:48
 citēt
askētiski, bet ir ok
Publicēts: 01.02.10 12:49 labots
 citēt
:grimace:
Publicēts: 01.02.10 12:49
 citēt
pamēģini ctrl + F5

CSS faila nav.
Publicēts: 01.02.10 12:51
 citēt
man taa raada kad shvaks nets, vienkaarshi lapu neielaadee kaa vajag, tad ar raada shaadi..
Publicēts: 01.02.10 14:00
 citēt
ox3r:pamēģini ctrl + F5

CSS faila nav.

Paldies, palīdzēja :)
Publicēts: 01.02.10 21:51
 citēt
es gan nesadzēsos, jāmaina spārns,pr. lukturis, līka statne,izsita špūre :D :D :D
Publicēts: 01.02.10 21:53
 citēt
reaktors, kas ta nu - kur ielikies? man nedelju apakakljam viens ielikaas pakaljaa ;-((((
Publicēts: 01.02.10 22:05
 citēt
da nee viss ok ,viena drauga audi 90 taraneeju mazliet :D taa teikt ziemas prieki un meerfijs vienaa mazliet nepārredzamaa liikumaa gaidiija un sagaidiija :D veel sameeraa veiksmiigi :) pats vainiigs, nav ko ziemaa ar quattro speeleeties, mazliet dulls esmu :D

picasaweb.google.com...
Publicēts: 01.02.10 22:31
 citēt
tas tiesham ir ne paraak saapiigi ;-)))) a maneejam autinjam gjemoetrija aizgaajusi bishk - bagaazhnieks neveras valjaa ;_(
Publicēts: 01.02.10 23:34
 citēt
dansiga:tas tiesham ir ne paraak saapiigi ;-)))) a maneejam autinjam gjemoetrija aizgaajusi bishk - bagaazhnieks neveras valjaa ;_(

Dansig butu tev pilnpiedzinjas auto iespeejams paspeetu aizmukt! padomaa par to :D shodien braukaaju pa riigas ielaam ar Volvo priekshpiedzinju, man palika bail brizhiem :D tie auto taksh galiiigi nav droshi :D ne apdzit ne ko :D
Publicēts: 01.02.10 23:44
 citēt
tas ir viens no quatrro meerkjiem - lai var speelieeties ziemaa :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.10 23:44
 citēt
reaktors, es STAAVEEEJU pie muukusalas aplja, lai palaist garaam pa apli braucoshos ...... pakalja abrauceejs bija iedomaajies, ka es esmu aizbrauksui ...... ij nemuldi te niekus par prieskhpiedzinjas auto ... l joti lbai vadaas;-ppppp prefekti pa celju, kur iebrauktas sniegaa risas ..... nesamazinot aaturmu - parkartojamies uz preteejo joslu un pechaak apakaljam .... un nekas nekur nessametaas un neneesaajas ( ja nomet aatrumu - o jaaa ... tad saakas visadi briinumi) ..... jaaprot braukt vienkrashi ;-ppp;-)))))
Publicēts: 02.02.10 00:46 labots
 citēt
dansiga:reaktors, es STAAVEEEJU pie muukusalas aplja, lai palaist garaam pa apli braucoshos ...... pakalja abrauceejs bija iedomaajies, ka es esmu aizbrauksui ...... ij nemuldi te niekus par prieskhpiedzinjas auto ... l joti lbai vadaas;-ppppp prefekti pa celju, kur iebrauktas sniegaa risas ..... nesamazinot aaturmu - parkartojamies uz preteejo joslu un pechaak apakaljam .... un nekas nekur nessametaas un neneesaajas ( ja nomet aatrumu - o jaaa ... tad saakas visadi briinumi) ..... jaaprot braukt vienkrashi ;-ppp;-)))))

varu pateikt godiigi, es tieshaam nemaaku braukt ar priekshpiedzinju! ar pakalj veel ok, par pilno nerunaasim :D tas liikums nesagaaja mazliet nee nu buutiibaa viss bij baigi smuki bet pretii gadiijaas viens pazinja un inerce padariija savu :D

mukusalas apli es parasti paarlidoju :D

Dansig tik nemeegjini paarkaartoties pa risam uz 140 kaa es to meedzu dariit :D ar FWD shitie triki 100 punkti neizies :D
p.s. man pirmais auto bij Golf 3 ar priekshpiedzinju :D :D :D un tas ka Tu ber virsuu ar FWD ir ljoti pareizi ar pilnpiedzinju ir liidzigi ja neesi paarlieku lielaa skjeeree kad tomeer ir jaatmetas :D
Publicēts: 02.02.10 00:50
 citēt
tie [pazinjas muuzhdien gadaas nevietaa ;-pppp;-))))

P.S> kaa tas ir - paarlido!!?!!??!
Publicēts: 02.02.10 00:56
 citēt
dansiga:tie [pazinjas muuzhdien gadaas nevietaa ;-pppp;-))))

P.S> kaa tas ir - paarlido!!?!!??!

nu var paarlidot ,tagad jau viss iespeejams :D
Publicēts: 02.02.10 01:11
 citēt
es gan veel privaato joteni nesmu iegadaajusies .... Krievijaa mazaas ljotenes esot zhigulja cenaa ... ;-))))
Publicēts: 02.02.10 07:30 labots
 citēt
dansiga:tas tiesham ir ne paraak saapiigi ;-)))) a maneejam autinjam gjemoetrija aizgaajusi bishk - bagaazhnieks neveras valjaa ;_(

Saulīt, pačukstēšu padomu ( saņēmu, kad no močiem pārkapu uz auto) - pie pirmās izdevības uzliec farkopu (piekabju āķējamo).:face-smile: Pārbaudīts līdzeklis pret vieglajiem, bet smagos pārsvarā profi vada. Un aizmirsīsi par auto aizmugures "rihtovku".:face-smile: Lai veicas!
Publicēts: 02.02.10 07:46 labots
 citēt
mr-jaanis:tas ir viens no quatrro meerkjiem - lai var speelieeties ziemaa :face-devil-grin:

+ 100%, tikai mazliet japiešaujas, vadiba atšķiras (ja nav iemaņu, auto tiek izstumts no līkuma).:face-smile: Pirms parādījās pirmie "Urkas" (Audi quatro), un raļļos laida priekšvelkošie, bija iespēja pamācīties pie viena sp. meistara. Lai varētu normāli braukt, viņš teica, motoram esot jābūt kaut nedaudz stiprākam par bremzēm. Tikai tad līkumus varot veikt vadāmas slidēs. Tas gan (kā viss cits) prasa zināmas iemaņas...:face-wink:
Publicēts: 02.02.10 09:28
 citēt
Voldemorts:

Saulīt, pačukstēšu padomu ( saņēmu, kad no močiem pārkapu uz auto) - pie pirmās izdevības uzliec farkopu (piekabju āķējamo).:face-smile: Pārbaudīts līdzeklis pret vieglajiem, bet smagos pārsvarā profi vada. Un aizmirsīsi par auto aizmugures "rihtovku".:face-smile: Lai veicas!
Āķis laba lieta,ja pakaļā stūmējs negadās ar vecāku volvo kam buferis kā tankam un vēl amortizējās! :haha: Gadus appakaļ čoms ar 760-to uzšāva pa pakaļu sierras raugadupsim ar āķi.Volviķim pilnīgi nekas,sierra atlidoja kādus 3 m,čoms atrunājās ar vārdiem:Nu skaties Tev tak ar nekas,nu nekas tak nav!(bet skaidri redzams ka sierram āķis nolocīts kā nieks,aizgājis par vairākiem cm). :face-grin:
Pilnpiedziņa ar protams ir manta,gan tagad,gan vasarā-vienalga kāda smilts piejūrā ,nav šķerslis,ar prātu braucot šadas tādas zampas ar var forsēt.Man gan tikai synchro Golfs uzcelts augstāk par standartu(kas arī nav mazsvarīgi),bet nu džipu man nepacelt. :face-wink:
Publicēts: 02.02.10 09:46
 citēt
ja ar prātu brauc, tad jebkura piedziņa ir normāla.
vakar braukājot pa šosejām uz 140 nemēģināju apdzīt, bet 100-110 nebija ne vainas, tikai jāprot to darīt un nav jānobīstās, ja stūre sāk neklausīt.

šodien gan sāku domāt, ka pilnpiedziņa būtu super, bet nekas visu kluso centru uzaru un vēl dzīvs.
Publicēts: 02.02.10 21:16
 citēt
Andreass:ja ar prātu brauc, tad jebkura piedziņa ir normāla.
vakar braukājot pa šosejām uz 140 nemēģināju apdzīt, bet 100-110 nebija ne vainas, tikai jāprot to darīt un nav jānobīstās, ja stūre sāk neklausīt.

šodien gan sāku domāt, ka pilnpiedziņa būtu super, bet nekas visu kluso centru uzaru un vēl dzīvs.

jaa jaa uzraceejs :D :D :D es shodien braucu par sodu veeljoprojaam ar FWD un tikuntaa naacaas visaadus stumdit kas man marshurtaa buksee :D viens speeriens pa bamperi un brauc tie bimbo un mb :D luucijas un stienji shodien njirgaajaas visaas viedaas par monopiedzinjaam :D 4dien es vinjiem pievienoshos :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):