Bieži ir čikses, kuras NEGRIB maksāt NE PAR KĀDU APSTRĀDI, kaut arī tiek brīdinātas, ka defekti būs redzami. "Es pati māku fotošop!". Gan jau, ka ātrā sesija, ka tik lētāk būtu...!!!
Portreti:Bieži ir čikses, kuras NEGRIB maksāt NE PAR KĀDU APSTRĀDI, kaut arī tiek brīdinātas, ka defekti būs redzami. "Es pati māku fotošop!". Gan jau, ka ātrā sesija, ka tik lētāk būtu...!!!
bilde esot publiceeta krievu viirieshu zhurnaala ПАТРОH augusta numuraa. (taa vismaz zem bildes apraksta rakstiits) prieksh zhurnaala jau vareeja pacensties.
eSeL:Tās drīzāk izskatās strijas, ne celulīts.... Un drīzāk nav notušēts, nevis piezīmēts. Nu skumji, ka tā, ko lai sak`
Kas ir strijas?
Ādas defekts vai pareizāk sakot īpatnība, kas saistīa tieši ar pašu ādu, nevis kā celulīts, kas ir zemādas tauku slāņu veidojums... Bet strijas parasti ir pārstieptas ādas plīsumu sekas...
bilde ir ok, gaismas ok, kadrējums ok, poza gana atraktīva un meitene skaista - visticamāk, ja žurčiks ir no sevi cienošajiem, tad pirms likšanas piestrādāja. tā ir kasīšanās, ir DAUDZ trakāki sūdi redzēti
Es, protams, galīgi vecs, stulbs penzis. Nu , bet tad apskaidrojiet, ko tādas bildes rāda? Vai Jūs savu mīļo skaisto meiteni tā rādītu- izmocītu, kājām gaisā? Ja rādītu, kādēļ- tjipa viņa nokārtojusui GTO normas? Man tikai viens izskaidrojums- ja ne labāk , tad savāāk.:)) Kam tādas bildes vajadzīgas? Autoram?