forum.gif
Man ir TIK LIELS! Un tev?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Man ir TIK LIELS! Un tev?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.10 17:10
 citēt
Publicēts: 01.02.10 17:14
 citēt
nav slikti
Publicēts: 01.02.10 17:14 labots
 citēt
Paraadi labaak ko Tev 3DMARK savaac, shitais testinjsh taads nepreciizs un haljavnijs :amazing:

shitais spiezh no kompja biki vairaak aaraa, kaa jebkursh cits softs un tie, kuri meeraas ar to, kam
"garaaks" (sevishkji jau kaadi alien fani) tiem garums karaajas tikai no shitaa :grimace:

www.futuremark.com...
Publicēts: 01.02.10 17:24
 citēt
man 3.6
Publicēts: 01.02.10 17:27
 citēt
lkz:Paraadi labaak ko Tev 3DMARK savaac, shitais testinjsh taads nepreciizs un haljavnijs :amazing:

shitais spiezh no kompja biki vairaak aaraa, kaa jebkursh cits softs un tie, kuri meeraas ar to, kam
"garaaks" (sevishkji jau kaadi alien fani) tiem garums karaajas tikai no shitaa :grimace:

http://www.futuremark.com/download/

Es taču nelikšu kompī kaut kādu drazu, kurai droši vien spaivāre nāk komplektā!:)

Tests tīri tā, prikolam, bet domāju, ka viņš tāpat visiem pēc viena algoritma izpildās, tā kā gan jau, ka puslīdz objektīvs!:)
Publicēts: 01.02.10 17:35
 citēt
tai drazai nenaak spaivaare nekaadaa komplektaa
Publicēts: 01.02.10 17:42
 citēt
Jurim tas vienkārši par sarežģītu.
Publicēts: 01.02.10 17:50
 citēt
shvaboc:Jurim tas vienkārši par sarežģītu.

Da labi, tas droši vien kaut kāds overklokeristu topiņš!:) Man jau kompis standartā, bez klokošanas.
Publicēts: 01.02.10 17:51
 citēt
vienas vienīgas atmazkas :cry:
Publicēts: 01.02.10 18:31
 citēt
shvaboc:vienas vienīgas atmazkas :cry:

:haha:
Publicēts: 01.02.10 20:37
 citēt
3,4 :face-sad:
Publicēts: 01.02.10 20:38
 citēt
Nu paraadiiji ka tavs luuznis kustaas, so what?? No taa labaakas bildes buus? Vai arii beibes labaak kjersies?
Publicēts: 01.02.10 20:39
 citēt
Jonatans:Nu paraadiiji ka tavs luuznis kustaas, so what?? No taa labaakas bildes buus? Vai arii beibes labaak kjersies?
IQ ;)
Publicēts: 01.02.10 20:41 labots
 citēt
man mazāks.:face-sad: bet es neņemu smagi. :face-smile:
Publicēts: 01.02.10 20:48 labots
 citēt
Jonatans:Nu paraadiiji ka tavs luuznis kustaas, so what?? No taa labaakas bildes buus? Vai arii beibes labaak kjersies?

Varēšu augstas izšķirtspējas video montēt reālajā laikā. Laba sajūta, kad klipu salaiduma vietu nevis uzmini, bet izvēlies ar precizitāti līdz kadram un bez mokošas gaidīšanas. Visam ir savs laiks- pavisam nesen nemaz nespēju iedomāties, ka pirkšu šādu www.nvidia.com... videokarti...
Publicēts: 01.02.10 21:26
 citēt
tad tomeer vajag niknu karti? besii aaraaa :D
Publicēts: 01.02.10 21:40
 citēt
reaktors:tad tomeer vajag niknu karti? besii aaraaa :D

Nevajag, strādā arī ar vienkāršāku, tikai ne realtime!
Publicēts: 01.02.10 21:57 labots
 citēt
:grimace: tikai 256-bit karte un ar tādu monstru tikai 6.8 balles.. Sviests, tak būtu normālu paņēmis,526-bit karti ar 2* lielāku joslas caurlaidību.
Man ir GF9800GT un jau 6.7 balles winda dod. Kāda velna pēc tādu kā Tev jāpērk :anger: :grimace:
Un Kompja kopējais rādītājs ar tikai 6.1 pēc Windas. Tak nomaini un uzliec scsi disku, būs ritīgs rullējamais aparāts :D
Publicēts: 01.02.10 22:04
 citēt
očom bazar? neko nesaprot?
Publicēts: 01.02.10 22:15
 citēt
Portreti:

Varēšu augstas izšķirtspējas video montēt reālajā laikā. Laba sajūta, kad klipu salaiduma vietu nevis uzmini, bet izvēlies ar precizitāti līdz kadram un bez mokošas gaidīšanas. Visam ir savs laiks- pavisam nesen nemaz nespēju iedomāties, ka pirkšu šādu www.nvidia.com... videokarti...

oho...Portreti paņēmis nVidia Quadro karti ?!
Tagad vēl no viņas nav jēgas video apstrādei, ne kapeiku nepalīdzēs tevis aprakstītajam...bet līdz ar Adobes CS5 iznākšanu gan varēsi kurbulēt to karti uz pilno
Publicēts: 01.02.10 22:17
 citēt
6,8 :face-kiss:
Publicēts: 02.02.10 00:54
 citēt
Gudris:a kur to var kompim apskatīties ? :what:

Nu windows 7 pie my computer properties.
Publicēts: 02.02.10 01:00
 citēt
4.6 zemākais :beaten: Bet tas uz portatīvā :grimace:
Publicēts: 02.02.10 01:23 labots
 citēt
nu lab lab! izvilkshu sava laptopa krāniņu :bad_smile:

:super_man: img502.yfrog.com... :grimace:

varētu ierubīt sli uz pilnu klapi tad grafa vēl biki paceltos, plus cietņus patīrīt,
tad arī diski ātrāk ripotu, plus varētu arī 64bitus uzmest un 4to rāmi palaist..
da.. a vaij vajag? :big_smile:
Publicēts: 02.02.10 02:45
 citēt
lkz:nu lab lab! izvilkshu sava laptopa krāniņu :bad_smile:

varētu ierubīt sli uz pilnu klapi tad grafa vēl biki paceltos, plus cietņus patīrīt,
tad arī diski ātrāk ripotu, plus varētu arī 64bitus uzmest un 4to rāmi palaist..

Man ir doma pāriet uz 64bitu versiju..
Publicēts: 02.02.10 11:37
 citēt
ugisio2:
Portreti:

Tagad vēl no viņas nav jēgas video apstrādei, ne kapeiku nepalīdzēs tevis aprakstītajam...bet līdz ar Adobes CS5 iznākšanu gan varēsi kurbulēt to karti uz pilno

Gūgle! CS4 render speed Nvidia Quadro!
Publicēts: 02.02.10 11:39
 citēt
Tiewz::grimace: tikai 256-bit karte un ar tādu monstru tikai 6.8 balles.. Sviests, tak būtu normālu paņēmis,526-bit karti ar 2* lielāku joslas caurlaidību.
Man ir GF9800GT un jau 6.7 balles winda dod. Kāda velna pēc tādu kā Tev jāpērk :anger: :grimace:
Un Kompja kopējais rādītājs ar tikai 6.1 pēc Windas. Tak nomaini un uzliec scsi disku, būs ritīgs rullējamais aparāts :D

Lieta tā, ka ir video apstrādes programmas, kuras strādā TIKAI ar Quadro FX. Strādā jau arī ar citām, tikai montējamo video reālajā laikā nerāda.

Pamēģini ar savu karti pamontēt full hd video no canon eos! Klipu paraugus vari dabūt dpreview!
Publicēts: 02.02.10 11:40
 citēt
zoziitis:
lkz:nu lab lab! izvilkshu sava laptopa krāniņu :bad_smile:

Programmas, kuras paredzētas 32 bitiem, uz 64 bit parasti iet LĒNĀK.
Publicēts: 02.02.10 11:41
 citēt
ugisio2:ne kapeiku nepalīdzēs tevis aprakstītajam...
Jau palīdz.

forms.avid.com...
Publicēts: 02.02.10 11:47
 citēt
Portreti:
ugisio2:

Gūgle! CS4 render speed Nvidia Quadro!

Ņifiga...pats palasi kārtīgāk.
Montāžas laikā neko nepalīdzēs...IZŅEMOT, KAD EKSPORTĒSI ĀRĀ...un arī tikai uz H.264 (varbūt vēl arī MPEG 2).
A vot ar CS5 Adobe ierubīs Turbīnu pa pilno no Quadro kartes:
www.brightsideofnews.com...
Publicēts: 02.02.10 12:40
 citēt
a man tik liels, cik lielu vajag. katrs izveelas sev maksimaali piemeerotaako no taam naudaam kas ir. :face-wink:
nu noziimeejies. ko taalaak? Pirksi naakamo? :face-grin:
Zilonim taapat garaaks :face-wink:
Publicēts: 02.02.10 13:35
 citēt
Portreti:
zoziitis:

Programmas, kuras paredzētas 32 bitiem, uz 64 bit parasti iet LĒNĀK.

Tag ir pietiekams atbalsts 64bitu sistēmai, lai varētu uz to pāriet..
Publicēts: 02.02.10 14:49
 citēt
baaa, man 2.2 pietruukst liidz 10
Publicēts: 02.02.10 16:03
 citēt
romiks:
Zilonim taapat garaaks :face-wink:

zilonis NAV regjistreejies fotoblofgaa!
nabadzinjam garaaks, bet aarpus konkurences.. :bad_smile:
Publicēts: 02.02.10 16:09
 citēt
Uz 64 bit Win 7 jau sēžu kopš pavasara - nav nekādu problēmu, kaut gan tas tikai vēl RC.
Publicēts: 02.02.10 16:18
 citēt
Hi guys! :) Man vienīgajam tas Džonijs atgādina Laciz? :)

(www.youtube.com...)
Publicēts: 02.02.10 16:32
 citēt
ugisio2:IZŅEMOT, KAD EKSPORTĒSI ĀRĀ...

Tāds sīkums...:)
Publicēts: 02.02.10 16:34
 citēt
romiks:
nu noziimeejies. ko taalaak?

Neko, vienkārši lielos!:)
Publicēts: 02.02.10 19:35
 citēt
A man uz Windows Vista (TM) Ultimate.
The scale of the Windows Experience Index ranges from 1.0 to 5.9.
5,3
5,9
5,9
5,9
5,3
Publicēts: 02.02.10 19:58
 citēt
nav nozīme izmēram, bet prasmei tos cipariņus izmantot ;)!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):