forum.gif
Google Crome
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Google Crome
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.10 21:10 labots
 citēt
Iesaku lietot google crome !!!!

un re kas paradiijas jauns:

chrome.google.com...

ja kaads nezin kas ir google crome iesaku pameeginaat : www.google.com...

ja kaads atrod itneresantu extension ieposteejiet linku ! thx ! :face-smile:
Publicēts: 02.02.10 21:11 labots
 citēt
no seviim iesaku

atrubii reklaamu, bannerus, tvnets uzreiz taads tiiraaks ;)
chrome.google.com...

noblokee flashu ar vieglu iespeeju to aktivizeet pashaa lapaa !
chrome.google.com...

twiterotaajiem
chrome.google.com...

Snip pictures, text and video from webpages and share everything on Twitter, Facebook, and More
chrome.google.com...

web print screen
chrome.google.com...
Publicēts: 02.02.10 21:44
 citēt
No sevis varu papildināt:
chrome.google.com...
4 vienā - gmail, google reader, googlevoice un google wave
chrome.google.com...
Publicēts: 02.02.10 22:37
 citēt
lietoju kādu laiciņu uz portatīvā pc - nepatīk interfeis, bet toties uz pc ātrāks par pārējiem

a uz mac pofig - tur FF un opera tāpat lido
Publicēts: 02.02.10 22:41
 citēt
es iesaku lietot Internet Explorer 8, viss strada un ja kadi jautajumi, var uzzvanit supportam un par brivu sanemt konsultacijas
Publicēts: 02.02.10 22:54
 citēt
Shadow:es iesaku lietot Internet Explorer 8, viss strada un ja kadi jautajumi, var uzzvanit supportam un par brivu sanemt konsultacijas

a ja patīk, ka viss rullē bez konsultācijām un supporta?
Publicēts: 02.02.10 23:11
 citēt
Schnircks:Jau sen lietoju Crome... un galva sāp mazāk;)

nevajag jaukt un raut pār strīpu - nesāpēs vispār :big_smile:
Publicēts: 02.02.10 23:14
 citēt
par explorer dievīgs teksts (apakšējā rindiņa) ir manā visu laiku mīļākajā mājas lapā:

tehvi.dv.lv
Publicēts: 02.02.10 23:17
 citēt
Gudris:visam kas saistīts ar google apakšā ir ASV lielais onkulis...dīvaina sakrītība kad ķīnas hakeri uzbruka google...izrādījās ka viņi uzbrūk arī pentagonam :what:

Latvijā sagribēsi "IESTELĒT" neistai tantei , atnāks onkulji "Pelēkos vadmalas svārkos" un pārādis tev kuzmas māti un himmnu iemācīs no galvas:):) Mēģini uzlomīt Draugus tev pat pentagons neuzradīsies bet kas vēl "Jaukāks" :):) 90 gadu beigās viena stulba Russijas zoss nelegāli iepeldēj mūsu saulainā dzimtenē ,viss gāja jauki lidz ši izīrēj dzivokli Ķenguraga hruščobā un "Pa paradumam" na haļavu pierubijas telefona līnijai kāpnēs pie kaimiņu līnijas , nepagāja ne stunda ka "Māju ielenca" uz ko saskrēja visas iespējamās "Mediju brālības" un tavu brīnumui , nevienā no šiem "Medijiem" neparādijās ne zilbes par konkrēto pasakumu :):)
Publicēts: 02.02.10 23:17
 citēt
Nu jau vairāk kā pusgadu tikai Chrome lietoju
Publicēts: 02.02.10 23:19
 citēt
mani izbesīja daudzie processi chrome.exe taskmenedžerī, tas piefiksēts vai tāds pats bardaks palicis?
Publicēts: 02.02.10 23:20
 citēt
PuikaKriss:Nu jau vairāk kā pusgadu tikai Chrome lietoju

godīgi sakot, prātā nenāk ne gmail lietot, ne caur chrome kaut vienu paroli sist
Publicēts: 02.02.10 23:22
 citēt
maris, kaadu mailu tad lieto!??!!?
Publicēts: 02.02.10 23:24
 citēt
es atkal meilam tikai gmail lietoju, ir arī pastkastītes @inbox, @yahoo, bet tur tādām mazsvarīgākām lietām
Publicēts: 02.02.10 23:26
 citēt
andre:no seviim iesaku

atrubii reklaamu, bannerus, tvnets uzreiz taads tiiraaks ;)
chrome.google.com...

Vai man vienam tās reklāmas pazūd ar mazu aizturi?

FF tādas problēmas nav...
Publicēts: 02.02.10 23:33
 citēt
Ja Gudris tik ļoti uzmanās no visa, kur apakšā ir kāds lielais onkulis, tad vienīga iespēja laikam būtu pārvākties uz kādu neapdzīvotu alu Himalajos..
Publicēts: 02.02.10 23:33
 citēt
www.maxthon2.ru...

šādas fīčas jau sen sen strādāja uz IE bāzes Maxthona
Publicēts: 03.02.10 00:07
 citēt
nez, man ar IE8 nekādu probēmu nav! a mailam izmantoju
gmail, bet pārlūkoju ar veco labo Outlook2003 :super_man:
ij galva nesāp (možj nav tas vecums vēl :amazing:) :bad_smile:
Publicēts: 03.02.10 00:09
 citēt
ja grib uzspridzinat galvu iechekojiet 2010 autluku pat man uzspraga
Publicēts: 03.02.10 00:10
 citēt
Pinus:Ja Gudris tik ļoti uzmanās no visa, kur apakšā ir kāds lielais onkulis, tad vienīga iespēja laikam būtu pārvākties uz kādu neapdzīvotu alu Himalajos..

Nē šams lieto Oly , tur droš neviens nav apakša , kam tāds Sssss ... vajadzīgs :):)
Publicēts: 03.02.10 00:18
 citēt
Izmantoju gmail + firebird klientu, Firefoxu ar adblocku un dažādiem web developeru rīkiem...
Publicēts: 03.02.10 00:22 labots
 citēt
Shadow:ja grib uzspridzinat galvu iechekojiet 2010 autluku pat man uzspraga

Tu vinju uzliki vai tikai no skrīnšotiem spried?
es tik skrīnus pačekoju un liekas, ka piebāzts ar visādiem sūdiem nejēgā.
reāli ir jēga mainīt no 2003 uz 2010, ja nevajag tās
extra-boom-bastic-modern-tuc-tuc-bum-bum fīčas? :bad_smile:
Publicēts: 03.02.10 00:46
 citēt
Schn, baidos, ka Photoshops neies uz taas :)p
Publicēts: 03.02.10 01:14
 citēt
lkz:
Shadow:ja grib uzspridzinat galvu iechekojiet 2010 autluku pat man uzspraga

Tu vinju uzliki vai tikai no skrīnšotiem spried?
es tik skrīnus pačekoju un liekas, ka piebāzts ar visādiem sūdiem nejēgā.
reāli ir jēga mainīt no 2003 uz 2010, ja nevajag tās
extra-boom-bastic-modern-tuc-tuc-bum-bum fīčas? :bad_smile:

es o14 lietoju apmeram pusgadu katru dienu, pfljrt
outlooks 2010 ir TIKAI biznesam izmantojams un ari tad spragst galva jo iespeju tur ir nemerigi bet prasa biskin nojugties un parbidit puslodes un ieslegt turbo rezhimu o.O
Publicēts: 03.02.10 06:19
 citēt
Chrome, nevis Crome (ar H)!

Paldies par ieteikumu.

Un ko ieteiksi lai tas ventilātors apklust, kad ieslēdzu Google Chrome? Nācās šorīt pārtraukt iepazīšanos ar viņu un atgriesties pie FF.
Publicēts: 03.02.10 11:49
 citēt
NU coreldraw gan īsti nav photoshop līdzinieks, tā ir vektoru grafikas proga, laikam jau domāji photopaintu?:)
Publicēts: 03.02.10 12:27
 citēt
Kaut kā īsti labi Chome AdBlock nestrādā. Čerez raz :(
Publicēts: 03.02.10 12:38
 citēt
Browseris mājsaimniecēm, kuras vienkārši nezin par citām alternatīvām, tādēļ turpina lietot IE.
Vai IT profesionāļi un zinoši lietotāji izmanto citus browserus tādēļ, ka IE ir pats labākais?

P.S. Chrome vislabākā iespēja (pēc ātruma un stabilitātes) ir grāmatzīmju sinhronizēšana - izveidoju jaunu bookmark uz viena datora, bet pēc brīža tas jau ir pieejams uz pārējiem datoriem, kur izmantoju Chrome.

Shadow:es iesaku lietot Internet Explorer 8, viss strada un ja kadi jautajumi, var uzzvanit supportam un par brivu sanemt konsultacijas
Publicēts: 03.02.10 13:54
 citēt
JRJ:mani izbesīja daudzie processi chrome.exe taskmenedžerī, tas piefiksēts vai tāds pats bardaks palicis?

Tas jau ir Chrome pluss, ka katrai vietnei noris savs process, nav tā ka viena lapa uzkarās, tā arī viss Chrome uzkarās, kā tas ir pārējiem.

Un no Chrome plugin izmantoju IE Tab:

chrome.google.com... ,
jo pastāv tādas arhaiskas lapas, kuras strādā tikai uz IE. Un priekš web dizaina izstrādes arī noderīgs.
Publicēts: 03.02.10 15:09
 citēt
kkv , kad atvērtās 30-40 web lapas (kā man) , tad tas paliek par drūmo mīnusu! Kad lapa neatbild tad tajā bardakā nav iespējams atrast kurš no tiem procesiem ir vainīgs. Maxthon šādas problēmas nav un ja arī uzkarās tad šā vai tā atverās visas lapas.
Publicēts: 03.02.10 15:12
 citēt
Sandij, IT profesionali skaita laiku un implementacijas izmaksas, ka ari uztureshanu un administreshanu, pielagojamibu, atbalsta iespejas, atbalsta garantijas, nakamo versiju paredzamibu utt ;)
Publicēts: 03.02.10 15:25
 citēt
Jā, tieši tādēļ arvien biežāk MS Office tiek aizstāts ar OpenOffice.org, IE ar Firefox vai citiem pārlūkiem, iebūvētie Windows ugunsmūri tiek aizstāti ar citiem utt.

Shadow:Sandij, IT profesionali skaita laiku un implementacijas izmaksas, ka ari uztureshanu un administreshanu, pielagojamibu, atbalsta iespejas, atbalsta garantijas, nakamo versiju paredzamibu utt ;)
Publicēts: 03.02.10 15:27
 citēt
Schnircks:
MartinK:Chrome, nevis Crome (ar H)!

Paldies par ieteikumu.

Un ko ieteiksi lai tas ventilātors apklust, kad ieslēdzu Google Chrome? Nācās šorīt pārtraukt iepazīšanos ar viņu un atgriesties pie FF.

Kad pēdējo reizi reģistru tīrīji windozei?
Man nekas nerūc un nedūc, pat paralēļi ar PS strādājot:)

Starp citu, reģistrs tieši nupat kā bija tīrīts. Iespējams, sakarā ar sniegu uz ielām, no ausīm izkrituši korķi - aizvakar viss vēl bija klusu.

Patiesībā jau putekļu vaina, bet kad viņi sakrājas, nav jāskatās taskmenedžeris, lai pamanītu, cik daudz resursus aprij katra programma. Flash baneru izstrādātājiem riktīgs fiuj, var tikai ieodmāties, cik daudz enerģijas tiek patērēts visā pasaulē dēļ procesoru svilinošajiem flash baneriem, kurus neviens tāpat neskatās.
Publicēts: 03.02.10 15:27
 citēt
hahaha njaa
Publicēts: 03.02.10 15:31 labots
 citēt
Shadow:Sandij, IT profesionali skaita laiku un implementacijas izmaksas, ka ari uztureshanu un administreshanu, pielagojamibu, atbalsta iespejas, atbalsta garantijas, nakamo versiju paredzamibu utt ;)

IT profesionāļi to neskaita. To skaita IT vadītāji, māsteri-biznesa administrātori un tāpat tas viss ir bulšits, jo reāli pats Microsoft apzinās, ka viss atkarīgs no dažiem key workeriem - ja tie pratīs developeru baru iedvesmot, tad viss būs, ja nē, tad nebūs. ;)

Bet tas tikai tā, filosofija. Personīgi man IE8 liekas tīri ok un ir virkne lietu, kur tā arī ir, kā Tu saki :D
Publicēts: 03.02.10 15:47 labots
 citēt
Shadow, tā arī ir - šobrīd MS zaudē pozīcijas un ja godīgi, tad nezinu kāpēc to vajadzētuy lietot. Vienīgais iemesls ir liels skaits instalāciju valsts pārvaldē, kur tas darbojas. Un tam iemesls nav neviens no Tevis pārskaitītajiem.

Man personīgi Microsoft ne pārāk patīk vēl jo vairāk, ka esmu dažādu šeit neminamu iemeslu pēc iekļuvis vietējā MS kantora "nemīlamo cilvēku sarakstā" jau diezgan pasen. Tas pievieno vēl papildus iemeslus nemīlēt šo iestādījumu.

Bet par Chrome - tiešām labs produkts. Diemžēl MacOS versija vēl neatbalsta 1Password, tāpēc pilnībā uz to pārgājis neesmu
Publicēts: 03.02.10 15:56 labots
 citēt
Schnircks, labi... tad es neprasīšu, kas par vainu, ka nevaru ar savu auto normāli pabraukt - riteņi griežās uz vietas, bet auto nekust ne no vietas.. :(

p.s. Un tomēr.. ar visiem putekļiem, šorīt agri no rīta gaudoja krietni vairāk, nekā vakar, slēdzu ārā lai kaimiņi nemostas. Tagad, savukārt, atkal lietoju Chrome, jo FF jau 3 reizi aizlidoja kopā ar flash baneri.

Lai nebūtu tukša muldēšana, iesaku izmantot CCleaner datora tīrīšanai, ar to var arī to registry parevidēt no "putekļiem".
Publicēts: 03.02.10 15:57
 citēt
MartinK:Schnircks, labi... tad es neprasīšu, kas par vainu, ka nevaru ar savu auto normāli pabraukt - riteņi griežās uz vietas, bet auto nekust ne no vietas.. :( .

pie tā ka auto nebrauc pats vien vainīgs esi. riepas vai arī braukt īsti nemāki ;)
Publicēts: 03.02.10 16:13
 citēt
ak34, to, ka ms zaude pozicijas, diezgan stipri apgalvo ibm un citi konkurenti, kam openofiss ir bizness un tagad ir istais laiks uzvarit uz "bezmaksas produktu" ;)
Publicēts: 03.02.10 16:18
 citēt
ak34:
MartinK:Schnircks, labi... tad es neprasīšu, kas par vainu, ka nevaru ar savu auto normāli pabraukt - riteņi griežās uz vietas, bet auto nekust ne no vietas.. :( .

pie tā ka auto nebrauc pats vien vainīgs esi. riepas vai arī braukt īsti nemāki ;)

Ne gluži piekritīšu, līdzīgas ķibeles vakar gadījās arī pieredzējušiem autobusu un trolejbusu vadītājiem.. :) Bet vispār jā, riepas - vēl neesmu sapratis, vai vajag likt ziemas riepas. Laikam jau vajag.

Iesaku likt ziemas riepas!

Ja kāds vēl nezin, kas ir ziemas riepas, tad...... okay, patiesībā mani mazliet sasmīdināja ieteikums lietot Google CROME, īpaši ņemot vērā to, ka viņa baneri lec ārā katreiz skatoties yūtūbi utt., taču papļāpāt vienmēr ir jauki!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):