forum.gif
fotOblog 4.gadu dzimšanas diena
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / fotOblog 4.gadu dzimšanas diena
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 10
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.10 12:27
 citēt
aleluja :) :face-kiss:
Publicēts: 03.02.10 12:34
 citēt
anonims, fotobloga pasakumos VIENMER ir iespejams ieklut PAR BRIVU piesakoties palidzet ORGANIZET! :*
Publicēts: 03.02.10 12:41
 citēt
Es arī nesaprotu - kāpēc ir cepšanās par tiem 8ls - tā ir normāla cena. Katram ir brīva izvēle - piedalies , vai nē.
Priekš īpaši taupīgajiem blogeriem varbūt var ieviet ikmēneša abonēšanas maksu par portāla izmantošanu - tad viņiem pasākumus ,,Būs par freiju''!!:what::what::what:
Publicēts: 03.02.10 12:44
 citēt
atlausu SL atbildet tev, Gudri, vina mums galvena
Publicēts: 03.02.10 12:48
 citēt
Lāci , neuzprasies, citādi mums darba ip nobanos :)
Publicēts: 03.02.10 12:53
 citēt
A ko darīt, ja internetbanku nelietoju? :D Cik būs uz vietas jāmaksā? :)
Publicēts: 03.02.10 12:54
 citēt
Gudris, jā, pažēlo mani :( Paskaties kā pret mani :(
Publicēts: 03.02.10 12:56
 citēt
ja Gudri viegli nav :) pasakuma diena 10ls
Publicēts: 03.02.10 13:00
 citēt
Kaut kur varēs iepazīties ar dalībnieku sarakstu? Gribu paskatīties, kāda publika būs un tad arī izdomāšu - gribu iet, vai nē :)
Publicēts: 03.02.10 13:04
 citēt
smartins, tipisks latvietis :) dalībnieku saraksts ik pēc 2-3 dienām tiek atjaunots iekš info.fotoblog.lv
Publicēts: 03.02.10 13:08
 citēt
atnaks, ka parasti, vislabakie
Publicēts: 03.02.10 13:21
 citēt
Vai kā es gribētu.. Patiešām gribētu, bet neiespējami :shame:
Apsolos tikt uz nākošo dzimeni :)
Un tiem kuri ieradīsies novēlu labi pavadīt laiku, un ticu ka tā arī noteikti būs :)
Publicēts: 03.02.10 13:41
 citēt
zoziitis:

2012.g.? :)
Publicēts: 03.02.10 13:41
 citēt
alvils ar nevar iztikt bez pukšķiem :P
Publicēts: 03.02.10 13:44
 citēt
ekk - es ar netieku ;-((((( Ja nu tikai ap kadiem 3jiem naktii ......
Publicēts: 03.02.10 13:47
 citēt
dansiga, droši :)
Publicēts: 03.02.10 13:49
 citēt
alvils:
zoziitis:

2012.g.? :)

Tā sanāk.. :) Protams ar norunu-->ja tusiņš tiks rīkots un es vēl dzīvs būšu :)
Publicēts: 03.02.10 13:52
 citēt
eSeL:alvils ar nevar iztikt bez pukšķiem :P

???
Publicēts: 03.02.10 13:54
 citēt
alvils:
eSeL:alvils ar nevar iztikt bez pukšķiem :P

???

Tas ka vien reiz nenotika tusiņš, nenozīmē, ka turpmāk arī būs tā, ka vienreiz notiek, tad ne, tad atkal jā :)
Publicēts: 03.02.10 14:11
 citēt
eSeL, nu redzees peec situaacijas .... man uz kaazaam jaaiet tai datumaa;-) un vakara tusinjsh ir Skultee.....
Publicēts: 03.02.10 15:11
 citēt
man pagaidām zvaigznes labvēlīgas... un ja būšu, tad bez aparātiem. Neko nevēlēšos bildēt, just relax :)
Publicēts: 03.02.10 19:18
 citēt
ehh, atceros bloga pirmo dzimeni - mēs pa 10 ls iekš restūža Paparazzi normāli pieēdāmies, piedzērāmies mājas vīnu un laikam pat kūka bija... aptekalēja mūs daiļi ģērbtas oficiantes...
katram bija jāatnes apsveikuma bilde blogam (tās ar knaģiem izkāra striķī pie restorāna griestiem), bija arī A0 izmēra tāfeles veida fotošops, kur vakarā gaitā varēja katrs kaut ko "iešopot" ar flomāsteri, Eliks & Shadow rādīja prezentāciju, kā blogs pa šo gadu attīstījies - dalīja arī smieklīgas balvas labākajam fotoskolas autoram, laikam arī fototopa līderiem un vēl kkam, bija arī stūrītis ar gaismām, kur pašiem pa pālim sabildēties, beigās pat dažs labs blogeris izvilka giču un aizgāja dzīvā mūzika...

nu kopumā - riktīgi sirsnīga un mīļa ballīte Albertielas rajonā bija.... tāda - ar stilu! (bez trūcīgi apģērbtām meičām un samērīšanos ar stroķiem utt)
bet kur tie laiki....

(ups, atvainojos, laikam šitais skaitās spams)
Publicēts: 03.02.10 21:17
 citēt
minerva :))))) jaaa... kur tie laiki... bet iisteniibaa uzsiti nostaljgjiju. Shoreiz buus savaadaak. Ne sliktaak, bet savaadaak.
Publicēts: 03.02.10 21:38
 citēt
jaaizbriivee laiks un jaaizdodaas patuseet..
p.s. cik daudz buus "sulas" plaanots? ;)
Publicēts: 03.02.10 22:24
 citēt
Eliks:minerva :))))) jaaa... kur tie laiki... bet iisteniibaa uzsiti nostaljgjiju. Shoreiz buus savaadaak. Ne sliktaak, bet savaadaak.

vēl nostaļģijai:

var just atmosfēru:
www.fotoblog.lv...
un ar kopbildi beigās:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.02.10 23:37
 citēt
Nu viss.. šis jau bija kā sāls uz rētas :((((( tik daudz mīļu seju... kur viņi tagad visi?
Publicēts: 03.02.10 23:41
 citēt
dziivee viss pluust un mainaas ij kas vainas muusu sejaam?;-pppp;-)
Publicēts: 03.02.10 23:49
 citēt
dansiga, nezinu :) 20. februārī paskatīšos, tad pateikšu :P
Publicēts: 03.02.10 23:49 labots
 citēt
Eliks:smartins, tipisks latvietis :) dalībnieku saraksts ik pēc 2-3 dienām tiek atjaunots iekš info.fotoblog.lv

Ta KĀREIZ nav tipiski LATVISKI bet gan "Rietumnieciski" atceros doičzemē VIENMĒR menesi iepriekš tika piesutits dalibnieku saraxsts GADIJUMĀ ja kāds nepatīk varej neiet , REĀLI :):) Kad pirmoreiz jautaju NAFIX ta ari atbildeja "Ja nu kāda sabiedrba skiet nepatikama" to var laikus nofixset un neiet , vai ari preteēji KADS PATIK var loti gribet iet:):)
Publicēts: 04.02.10 00:01
 citēt
MartinK:Ko vēl vari ieteikt? Ko ieteiksi tiem, kuriem pēc 5 gadiem būs vajadzīgs kredīts, banka kaimiņam iedos, bet tavu ieteikumu sekotājiem atteiks, jo nav bijusi naudas plūsma kontos?

Ieteiksju to pasju ko pats daru , izveleties citu valstu bankas un kreditu sistemu , NESALIDZINAMI labaki nosacijumi visas jomas , sevisji biznesa joma razosanas lidzekliem un telpam un tehnalogijam IZCILI noteikumi biezji VALSTS garanteti bezprocentu aizdevumi:) LV tas nespid vairs tuvakos 10 gadus tocno :):)
Publicēts: 04.02.10 00:35
 citēt
Lunis:
MartinK:Ko vēl vari ieteikt? Ko ieteiksi tiem, kuriem pēc 5 gadiem būs vajadzīgs kredīts, banka kaimiņam iedos, bet tavu ieteikumu sekotājiem atteiks, jo nav bijusi naudas plūsma kontos?

Ieteiksju to pasju ko pats daru , izveleties citu valstu bankas un kreditu sistemu , NESALIDZINAMI labaki nosacijumi visas jomas , sevisji biznesa joma razosanas lidzekliem un telpam un tehnalogijam IZCILI noteikumi biezji VALSTS garanteti bezprocentu aizdevumi:) LV tas nespid vairs tuvakos 10 gadus tocno :):)
Lai dieviņš paspēj nogrābstīties par šādiem padomiem........... :D
Publicēts: 04.02.10 01:04
 citēt
MartinK:
Lunis:Ot vēl problēma kopš pāris gadiem praktizēju vienīgi skaidru naud jebkādiem norēķiniem LV , ko ar citiem iesaku :)

Superīgs ieteikums. Ko vēl vari ieteikt? Ko ieteiksi tiem, kuriem pēc 5 gadiem būs vajadzīgs kredīts, banka kaimiņam iedos, bet tavu ieteikumu sekotājiem atteiks, jo nav bijusi naudas plūsma kontos?

1/ patēriņa kredītus ņemt (t.i. dzīvot uz parāda) nav labi.
2/ nevajag naudas plūsmu kontos, vajag garantijas, ka tāda būs
3/ nevajag naudas plūsmu, vajag naudu

šobrīd daudzi ir kļuvuši par ex-kaimiņiem. katram sava vieta, augstāk par d... neuzleksi
Publicēts: 04.02.10 02:00
 citēt
Akkk.... lai izdevusies ballīte ...
Man datumi neder :)
Publicēts: 04.02.10 02:26
 citēt
Ko lai saka - varu laikam buuut ljoti laimiigs ka man nav bijis neviens krediits, krenjkju ar mazaak..
Cash only! Bankas karti vispaar nepaziistu vairs kaa taada izskataas.. starpcitu, arii valsts iestaade uz rokas ja maksaa, tad.. nezinu ko lai vel saka par valsts kaartiibu utt! :D
Publicēts: 04.02.10 09:09
 citēt
Jonatans:cik daudz buus "sulas" plaanots? ;)

nu saplāno sev tik, lai līdz tiem sešiem no rīta pietiek! :)
Publicēts: 05.02.10 11:26
 citēt
Nu ko, pirmie dalbnieki ir pieteikušies pasākumam :)

Lūgums tiem, kas jau izlēma, ka būs tusiņā, reģistrējaties savlaicīgi, lai varam saplānot cilvēku skaitu.

skat. (info.fotoblog.lv)
Publicēts: 05.02.10 12:04
 citēt
pluume:Akkk.... lai izdevusies ballīte ...

atkal :S
Publicēts: 05.02.10 12:48
 citēt
Shadow:

atkal :S

:(
Publicēts: 05.02.10 16:00
 citēt

Man joprojām atvilknē stāv diploms, kas tev jāpasniedz kā misteram Fotoblog :)
Publicēts: 05.02.10 20:01
 citēt
JUHUUU, Krāslavas zvirbulīsi (Uljens, Mandariina un Alksnis) jau sarakstaa!!!
tad jaiet obligaati!:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8