Līdz 18 datumam vēl laiks Vēlāk jau pieteikšanās uz vietas, kas izmaksās dārgāk. Tā kā, MĪĻĀ tauta, nesēžam kā smartins krēslos štukodami nezinko sazinko, bet ķerās pie pārskaitīšanas un GAIDAM JŪS pasākumā!!!!!
"Bijušā Fotogrāfu Dārza pakājē pulcējas milzumdaudz līdzskrējējjaunavu, cerībā uz kāda pseidodārznieka labvēlību. Cerībā, ka viņas sejs vai trūcīgi gērbtais augums tiks bildē pie sienas kārts. Protams, pats lielākais guvums jaunavai būtu bilde, kur viņa redzama fotokadra apakšā. Zem dārznieka."
Ja Tev ir stāsts par šo vīru, tad jā Piemēram, esi ar viņu runājis un viņš stāstīja, ka dienā noplēš piķi tik un tik un ko dara, lai to panāktu tad tas ir talants. Citādi tupēt uz zemes ar suņiem mēs katrs mākam
eSeL:Ja Tev ir stāsts par šo vīru, tad jā Piemēram, esi ar viņu runājis un viņš stāstīja, ka dienā noplēš piķi tik un tik un ko dara, lai to panāktu tad tas ir talants. Citādi tupēt uz zemes ar suņiem mēs katrs mākam
SIEVIETEEM VIEGLAAK - var tupeet pie zemes arii bez sunjiem. vai ar blakusproduktiem - beerniem. Tas vairaak iezheelina. a kameer nav vecums pienaacis, var arii studijaa uz griidas kaut kur piemesties, "aprunaaties" gribeetaaju jau netruukst. A buut vecam cilveekam pie mums jau ir netikums...
p.s. Tu tiešām nebūsi? Nemaz nemaz neesi apdomājis šo lietu?
Teikšu godīgi - neesmu pat apdomājis. Ja gribi mani satikt - sūti pm un iespējamos sarunu un/vai darbību aprakstu. Varbūt būs kas kopīgs. Pagaidām laikam tikai uzvārds
p.s. Tu tiešām nebūsi? Nemaz nemaz neesi apdomājis šo lietu?
viņam ir bail ka būs ar mani jākaujas
naa Gudri, ar Tevi nu gan es nekautos es jau sen, kad veel biji mono teicu, ka Tu man patiic - lai arii glups, bet godiigs. un godiigumu es veerteeju visaugstaak cilveekos. taa in general.