Laciz:u re - PM nav. taatad tukshsas runas un spams personiigaa pr celshanai
Es gribu, lai Tu apmeklē pasākumu Un ne tāpēc, lai Tevi satiktu, bet lai Tu izbaudītu pasākumu ko dod šīs lapas īpašnieki un viņu komanda
paaraak daudzi sakariigi cilveeki neapmeklees, jo ir viilushies. Un ja pat Tu negribi mani satikt - nafig arii man nepievienoties sakariigajiem????? Vilshanaas iemeslus neanalizeeshu - ja lasi forumu - naujaust var. Es satiekos ar tiem, kuriem gribu vai kuri grib ar mani satikties. No pagaidu daliibnieku saraksta neesmu sanjeemis nevienu pm ar aicinaajumu. ar mistiskiem komandas sagaadaatajiem labumiem iekaardinaat buus gruuti - es nedzeru, iereibushi cilveeki man netiik un patiik arii intiimaaka gaisotne un norises
bet vispar nejau mes sev taisam tusinu, bet gan blogeriem, iespeju sadzert ar savejiem, pakratities DJ ritmos, paspaidit sledzhus un pamalkot gradigos. nakoshais pasakums tad tikai vasaraa
Shadow:Laciz, speshali for ju uztaisisim intimu gaisotni un norises
Paldies. Gaidīšu aprakstu un ielūgumus no blogeriem. Intiimu noskanju vareetu radiit daudzi blogeri, kuri diivainu iemeslu deelj netaisaas apmekleet sho pasaakumu Ja eSeL mani personiski uzaicinaatu - padomaatu bet vispaar - man ir beernu viikends - tagad jau tas vairs nav mainaams.
izlasīju šo "paaraak daudzi sakariigi cilveeki neapmeklees, jo ir viilushies. Un ja pat Tu negribi mani satikt - nafig arii man nepievienoties sakariigajiem???" Bet nav būtiski.. Ja gribi specialy ielūgumu no manis -varu noorganizēt Bet tad Tu apzinies, ka Tev 100% jābūt?
eSeL:izlasīju šo "paaraak daudzi sakariigi cilveeki neapmeklees, jo ir viilushies. Un ja pat Tu negribi mani satikt - nafig arii man nepievienoties sakariigajiem???" Bet nav būtiski.. Ja gribi specialy ielūgumu no manis -varu noorganizēt Bet tad Tu apzinies, ka Tev 100% jābūt?
bet to, ka man shajaa viikendaa beerni un ka par veelu ko mainiit arii izlasiiji? agraak buutu vareejis samainiit, bet agraak bija visi tie iemesli ko mineeju. un tie arii ir tagad galvenie. vot speeliites tipa "es Tevi speciaali ieluugshu un Tev nebuus kur likties" lai paliek naakamajai reizei