es tā skatos, ka 2:30 būs hokejs... tas savukārt nozīmē, ka, ja nebūs kāds TV vai kas tamlīdzīgs uz vietas, vismaz puse ap pus diviem/diviem nosvīdīs (es tai skaitā, droši vien). rīkotāji par to var padomāt! mož ir iespēja dabūt televīziju studijā?!
Uzmanību uzmanību! Ir atlikušas pēdējās reģistrācijas dienas fotOblog.lv dzimšanas dienas pasākumam! Jaunums! Starp tiem, kas būs piereģistrējušies pasākumam iepriekš ar naudas pārskaitījumu, pasākuma laikā tiks izlozēts ekskluzīvs fotobloga dzimšanas T-krekls. Ja esi nolēmis nākt, bet neesi vēl reģistrējies, tad vari paspēt to izdarīt vēl līdz piektdienas plkst. 18:00. Pasteidzies un piedalies t-krekla izlozē!
Jā, bet tas nozīmē, ka ja maksāsi rīt vakarā, tad nauda var arī nepaspēt ienākt. Tad būs jāatnes izdrukātais maksājuma uzdevums. Labāk samaksājiet šovakar!
Uzmanību! Visiem, kas maksā šodien! Obligāti rīt no rīta pārbaudiet, vai info.fotoblog.lv esat iekš saraksta! Ja neesat, tad uz pasākumu jānāk ar izdrukāto maksājuma uzdevumu!
Eliks:Uzmanību! Visiem, kas maksā šodien! Obligāti rīt no rīta pārbaudiet, vai info.fotoblog.lv esat iekš saraksta! Ja neesat, tad uz pasākumu jānāk ar izdrukāto maksājuma uzdevumu!
Eliks:Uzmanību! Visiem, kas maksā šodien! Obligāti rīt no rīta pārbaudiet, vai info.fotoblog.lv esat iekš saraksta! Ja neesat, tad uz pasākumu jānāk ar izdrukāto maksājuma uzdevumu!
Mani jau vairākas dienas nomoka jautājumus par pārtiku ballītē, vai jāņem kas līdz somiņā un kādā klusākā sturī jāiestiprinās, vai jānāk ar groziņu un viss kā ballītē pienākas ar galdu utt... sorry, ja esmu so jau palaidusi garaam kadaa no topica ieprieksejam lapaam
Priekšpēdējais atjaunojums sarakstā (info.fotoblog.lv)! Pēdējais būs rīt no rīta! Lūgums pēc 18:00 vairs naudu neskaitīt, bet gan nākt ar cash uz vietas maksāt!