Sveicieni, izveidojām topiku jautājumiem un diskusijam par gaidāmo pasākumu: fotOblog.lv 4. gadu hostēšanos Latvijas weba plašumos. Lūdzu, uzdod jautājumus, sniedz atbildes, bet plz bez lieka spama, lai var izsekot domai!
Sveiks(a), blogeri! Aicinām Tevi nosvinēt fotOblog.lv ceturto dzimšanas dienu (DzD) kopā!
Esi laipni gaidīts ierasties uz burziņu Andrejsalā, šī gada 20.februārī, lai kopā ar citiem blogeriem un adminiem atzīmētu kārtējo aizritējušo gadu draudzējoties, ķīvējoties, mēroties un mācoties fotOblog.lv interneta pasaulē.
Katram īstenam blogerim šī ir iespēja satikt savus interneta labvēļus un kritiķus, pārrunāt sen interesējošas tēmas, noteikti pārcilāt vērtēšanas sistēmas uzlabošanas nepieciešamību galerijā un vienkārši atpūsties, satikt jaunus cilvēkus un aptaustīt jaunus dzelžus.
No savas puses, mēs, administrācija un blogeru darba grupa, rūpēsimies lai katram blogerim ir ar ko mitrināt balss saites iedzerot, pafotografēt studijas gaismās, sacensties kreatīvā fotografēt prasmē un labāk iepazīt draugu blogeri.
Sagaidāms arī tele-tilts no pasākuma vietas uz bloga pirmo lapu (video+skaņa), dejas DJ pavadībā, skaistas modeles un viņu vizāžistes, balsošana par mājas darbu, šovi, utt. Vienvārdsakot, ļoti centīsimies, lai šis pasākums izdodas visiem patīkams, un ... gaidam Tevi Andrejsalā
Vieta exselenta , var tantes dienas laika pa pliko bildēt uz Prāmju @ Daugavas fona Blogeru iecienita bildesjanas vieta ja kas Mja mozj būs jasaņemās tikt Ot vēl problēma kopš pāris gadiem praktizēju vienīgi skaidru naud jebkādiem norēķiniem LV , ko ar citiem iesaku
Lunis:Ot vēl problēma kopš pāris gadiem praktizēju vienīgi skaidru naud jebkādiem norēķiniem LV , ko ar citiem iesaku
Superīgs ieteikums. Ko vēl vari ieteikt? Ko ieteiksi tiem, kuriem pēc 5 gadiem būs vajadzīgs kredīts, banka kaimiņam iedos, bet tavu ieteikumu sekotājiem atteiks, jo nav bijusi naudas plūsma kontos?
Dalības maksa pasākumam ir 8Ls no personas, kurā ietvertas visas pasākuma izmaksas.
Varbūt tomēr noprecizējiet, vai pasākuma izmaksās ir kaut kas ēdams, kaut kas dzerams, taksis uz pasākumu, taksis no pasākuma... Vai jāņem kas līdz, vai priekšā būs kāzu galdi... Pa 8 jau viss minētais diez vai.
Eliks:UldisS, tas būt pat smieklīgi, ja tas ko tu pateici būtu joks
Nu bet informācijā 3 reizes pieminēta dažāda iedzeršana, ieskaitot welcom-drink un šampji pusnaktī, no 6 vakarā līdz 6 rītā toč iekost arī gribēsies, vienkārši precizējošs jautājums- kas būs un kas nebūs, t.i., kas jāņem līdz. Vai uz vietas būs kāds ar barčiks kur vismaz piccu varēs pasūtīt vai alu paņemt, nu kaut kā tā.
pag bus ari friii dzerieni? stipri shaubos jo to nav iespejams nokontrolet, ieejas maksa visime vienada un pirmie izdzers visu shmigu esmu bijis tados pasakumus.. labak lai uztajsa barinu ar kaucik nomrlam cenam un diskotekas cenu uz 2 ls nolaiz!
viss ir skaidrs un tiek apdomats pasakums, bet neskaidri lieka smistiskie 8ls, zinu divdienu festivalus ar dzivo muziku un vairakam skatuvem pa 8 ls un letak, plus vel pedeja dzimene kura biju bij apar brivu ar dziwo muziku , laba vieta, ar velcom drinkiem un visam aktivitatem... taka looti intresanti.. 8 ls x 100 cilveki apmeram kas varetu ierasties ir 800 ls! Telpu ire tik darga or kas?
nu davaj tad es rikoju dzimshanas dienu 7. septembri un visiem, kas nak lieku maksat par to ka atnakat mani apsvejkt! dzimsanas diena nav pasakums uz kura vajdzetu naudu variit, vieniigi varbut kadu simbolisku summu, tirii taa... ka jau ssaku esmu bijis uznemumu dzimshanas dienas paaris,,,
eSeL:Vai tiešām viss jāuzskaita un visi izcenojumi jāsaraksta?
nu apmeram stimulet kas un ka! ok! modeles un studijas gajsmas,,,pienemsim ka vien skomplektins,,, tatad lai 100 cilveki varetu nostavet rinda un 10 min pabildet?
aaah pa 8 ls es gribeetu redzet ka 300 cilveki kaujas del studijas gajsmu komplekta... tas isti neiederas dzimshanas dienaa manuprat.. ok ja butu privats pasakums uz 20 purniem tad vel taaa... kas tur vel bija piedavats? muzicina no diskiem?
anonims_, katram ir pašam iespēja izvērtēt vai piedalīties pasākumā vai nē. Kā jau teicu, tajā pašā datumā ir pieejams Essential disco pa 3Ls, vai kāds vecrīgas krodziņš, vai var sēdēt mājās un skatīties TV šovu. Brīvprātīgi un neierobežoti.
man taja diena ir jau dzimshanas diena CILVEKAM! Es tikai intresejos cik iekaset sava dzimshanas diena kad man 21 paliek un ta vairs nav aiz kalniem, janem bus dvacars no purna,.. un liela dala manu pazinu jau defulta pec modelem izskatas muhahhaha.. jaaaaa...TV shovi,,, .... laba ideja,...!
anonims_, ko Tu ņemies!? bloga dz.d. ir reizi divos gados. cena, ja vien nav tā, ka nav iespējams sakasīt, pofig kāda, jāaieziet! ceru arī Tevi tur sastapt (lai gan Tevi var sastapt arī visur kur citur, vairāk, nekā daudzus citus blogerus, bet tomēr).
Man prieks, ka esi atradis alternatīvu. Palūgšu sarunu pašam ar sevi šajā topikā neturpināt, īpaši ņemot vērā, ka acīmredzot uz dzimšanas dienu nenāksi.
Ko var njemties par 8 ls!?!??!?! Ja fotoblogs buutu maksas pasaakums - tad vareet bubinaat par bezmaksas dzimeni. Tie, kas neko nav organizeejushi - tiem liekaas, ka nav nekaadu izmaksu un visi ir baigi vienkaarshi ......