Andreass:Man arī patika apskatīties tiešsaistes video ap 1.00 naktī. Bija interesanti.
Pastāsti kā izskatījās?
Visi kratijas ritmos, muzika izskatijas, ka katram ir sava viens repoja, cits raustijas divaini un kaads vel dejoja valsi izskatijas ka visi pālī bet jautri
Visi kratijas ritmos, muzika izskatijas, ka katram ir sava viens repoja, cits raustijas divaini un kaads vel dejoja valsi izskatijas ka visi pālī bet jautri
ahahahaah labs repoja un paraleli kads valsi dejoja - normali noteikti no malas hahah
Nebija tik traki kā Marchello stāsta. bet nu bez skaņas ir dīvaini skatīties kā cilvēki kustās mūzikas ritmos, jo nevar saprast kurš ritmos un kurš ne Kopumā bija interesanti un normāli. Tiesa gan nepatika, ka visi bariņos saspiedušies un kaut kur nozuduši, bet kamera tikai pa lielo zāli rāda, cerēju ka kamera izstaigās visas vietas. Varbūt ka sākumā tā tika darīts.
Patika kad Uljens uz moča uzrāpās, tad gan kamera skaisti visu parādīja, tā vajadzēja vairāk vietu rādīt.
Bet nu jā, emocijas jau nepārraidīsi
eSeL:
Andreass:Man arī patika apskatīties tiešsaistes video ap 1.00 naktī. Bija interesanti.
Apsveicu ar aizgājušo jubileju! Atvainojos par savas klātbūtnes neesamību. Nedaudz gan paspēju pavērot tiešraidi. Bijis jautri, kā novēroju. Gandrīz visi bija atpazīstami... bet kas bija tas dīvainis baltajā krekliņā ar melno cepurīti?
ņirgājies vai? pirms brīža biju vannā. gandrīz nomiru. laikam labāk vajadzēja iet dušā, aukstā.
juulis:kad bildes būs?
kādas bildes?
a zinaaji, ka aukstaa dushaa nav jaaiet. Ir jaaiet karstaa un riktiigi jaaiztvaiceejas. Basketbola treneris Agris Galvanovskis shita liek dariit, ja kaads uz treninju atnaak pohains vispirms kross un tad karsta dusha
alvils:
ņirgājies vai? pirms brīža biju vannā. gandrīz nomiru. laikam labāk vajadzēja iet dušā, aukstā.
kādas bildes?
a zinaaji, ka aukstaa dushaa nav jaaiet. Ir jaaiet karstaa un riktiigi jaaiztvaiceejas. Basketbola treneris Agris Galvanovskis shita liek dariit, ja kaads uz treninju atnaak pohains vispirms kross un tad karsta dusha
tad jau pareizi vien darīju, ka karstā vannā pagulēju
Kaut ierados tikai pēc pusnakts, kad daudzi jau bija aizgājuši projām, paļubom bija jauki satikt sen neredzētos un iepazīt jaunus domubiedrus Bija jauki, man tiešām patika. Paldies organizatoriem
miller31:a zinaaji, ka aukstaa dushaa nav jaaiet. Ir jaaiet karstaa un riktiigi jaaiztvaiceejas.
Ja stipra sirds, kas atļauj. Tas pats ar kafiju vai/un aliņu. Es, diemžēl, uz pohām "ātros" ārstēšanās līdzekļus nedrīkstu lietot, mana sirds netur... Vienreiz jau šitā aizveda mani uz slimnīcu. Pietiek.
miller31:a zinaaji, ka aukstaa dushaa nav jaaiet. Ir jaaiet karstaa un riktiigi jaaiztvaiceejas.
Ja stipra sirds, kas atļauj. Tas pats ar kafiju vai/un aliņu. Es, diemžēl, uz pohām "ātros" ārstēšanās līdzekļus nedrīkstu lietot, mana sirds netur... Vienreiz jau šitā aizveda mani uz slimnīcu. Pietiek.
es jau 3sho alinju leju iekshaa, driiz buushu vakardienas kondiicijaa, reaali neesmu atlaidis bet vispaar vitamiinus, jo organisms baigi zaudee uudeni un vitamiinus.
Alvil, vai tiešām izdzēsi visas tās entās bildes, ko paspēji tur sabildēt. Ar meitenēm un matiem jau vairākām bija jābūt, un ja pieļauju domu, ka no tava aparāta strādāja zibspuldzes, tad bildēm tik tiešām jābūt vairāk nekā vienai.
Par to vannu Miller31 taisnība. Un tas nav ātrais ārstēšanās līdzeklis, tieši auksta duša tavu sirdi stiprāk ietekmēs, nekā karsta vanna. Vannā var ielīst siltā un tad pamažam liet visu laiku karstu ūdeni klāt, tad tas process būs vēl lēnāks.