bija forsi paplapat Lienjuk, Alksni, Mandariina Aloru beidzot satiku un ieraudziju dziivu, ari Alvils tuvplana retums, Juulis forsi satikts un visi tadi smaidigi, re, 4 gadi nav gajiushi zuduma ir satikti un iepaziti FORSI cilveki un tas manuprat ir pats galvenais
alora:Kaut ierados tikai pēc pusnakts, kad daudzi jau bija aizgājuši projām, paļubom bija jauki satikt sen neredzētos un iepazīt jaunus domubiedrus Bija jauki, man tiešām patika. Paldies organizatoriem
Bez tevis un Alvila bija "Skumš skats" ka jūs tur sākāt raustīt lukturus un kramēt modeļus sapratu BEIDZOT kāds "Izpaužās" uz pilnu klapi
Starp citu, ja Vens un ImkaSm vēlas saņemt savas mājasdarba bildes, tad lai raksta man PM - bildes ir pie manis! Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.
Ja ir kādas bildes ar modelēm un talantiem, un nav peiglabāti viņu kontakti, atsūtam man ziņu uz pm, lai varētu izštukot, kā bildītes nogādāt sabildētajiem cilvēciņiem.
Shadow:bija forsi paplapat Lienjuk, Alksni, Mandariina Aloru beidzot satiku un ieraudziju dziivu, ari Alvils tuvplana retums, Juulis forsi satikts un visi tadi smaidigi, re, 4 gadi nav gajiushi zuduma ir satikti un iepaziti FORSI cilveki un tas manuprat ir pats galvenais
ERA:Starp citu, ja Vens un ImkaSm vēlas saņemt savas mājasdarba bildes, tad lai raksta man PM - bildes ir pie manis! Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.
Es ar aizmirsu savākt savējo, vai nav pie Tevis..?
ERA:Starp citu, ja Vens un ImkaSm vēlas saņemt savas mājasdarba bildes, tad lai raksta man PM - bildes ir pie manis! Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.
o! vareeja patureet bildes? sapratu, ka fotoblog arhiivam
Romis:Es ar aizmirsu savākt savējo, vai nav pie Tevis..?
Savācu tikai tās, kas no rīta bija palikušas (Vens - 3 gab. un ImkaSM - 1 gab.). Par pārējām nav ne jausmas. Apvaicāšos, varbūt ir pie Elika, vai kāda cita no organizatoriem.
Dambis: gribeetos redzeet kuraas bildes bija 2 un 3 vietaa.
.. gribetos redzet, kura bilde bija 1.vieta - kad sauca, piefikseju tikai autoru, bet ne nummuru, un ta ari neapskatijos... Un paldies organizatoriem par baltmaizi
Eliks:Vai Jūs gribētu nākošo tusiņu vai plenēru bez maksas? Ir viena ideja! Tikai jāsāk jau laicīgi
Dīvains jautājums Cilvēkiem patīk gandrīz viss, kas ir bezmaksas. Tāpat domāju, ka, ja pasākumu gribēs apmeklēt, tad līdz Ls 10 paļubom būs gatavs maksāt. Ja godīgi, tad biju pārsteigta par mazo apmeklētību un cilvēku kūtrūmu. Online video tiešām īpaši jautri neizskatījās....dzīvajā bija interesanti, bet, ja nevienu tur nepazītu, tad nebūtu ko darīt un ātri pazustu. Pasākuma organizātori un modeles no sākuma bija vienīgie, kas mēģināja uzkurināt publiku. Nebiju no sākuma, bet cik sapratu, tad nebija nekādas aktivitātes, lai nedaudz satuvinātu publiku. Tas šķiet ir vajadzīgs jebkurā pasākumā. Ja būs kāds pasākums, tad noteikši iešu...īpaši gaidu kko vasarā, jo tad atsaucība lielāka.
Eliks:Vai Jūs gribētu nākošo tusiņu vai plenēru bez maksas? Ir viena ideja! Tikai jāsāk jau laicīgi
Dīvains jautājums Cilvēkiem patīk gandrīz viss, kas ir bezmaksas. Tāpat domāju, ka, ja pasākumu gribēs apmeklēt, tad līdz Ls 10 paļubom būs gatavs maksāt. Ja godīgi, tad biju pārsteigta par mazo apmeklētību un cilvēku kūtrūmu. Online video tiešām īpaši jautri neizskatījās....dzīvajā bija interesanti, bet, ja nevienu tur nepazītu, tad nebūtu ko darīt un ātri pazustu. Pasākuma organizātori un modeles no sākuma bija vienīgie, kas mēģināja uzkurināt publiku. Nebiju no sākuma, bet cik sapratu, tad nebija nekādas aktivitātes, lai nedaudz satuvinātu publiku. Tas šķiet ir vajadzīgs jebkurā pasākumā. Ja būs kāds pasākums, tad noteikši iešu...īpaši gaidu kko vasarā, jo tad atsaucība lielāka.
Nezinu nezinu, man likās jautri no paša sākuma Jā, sākumā cilvēki bij tādi kautrīgāki un tā, bet tas visos pasākumos piederās. Īpaši ja tie ir fotogrāfi Nekad nebūs perfekti. Varu teikt, ka mēs organizētāji šajā pasākumā ielikām visu savu sirdi un dvēseli (par sevi toč galvoju), un tāpēc paldies tiem, kas atnāca un novērtēja. Mums tas deva kārtējo pieredzi, jums- iespēju pabūt visiem kopā ne tikai interneta vidē. Tiekamies nākošreiz
ta ir, icebreakeri ir vajadzigi, nakosreiz bus!
bet pa lielam, dzimene ir vairak domata tadiem, kas jau bijushi uz kadu no bloga pasakumiem, protams, ideali, ja kads atnak pirmo reizi, bet pirma reize ir loti atkariga no pasha, ka ies, un piedalisies un komunices. latvietim jau kautriba iedzimta bet nu ja, organizatoriem japarupejas lai to labotu.
bet par cilveku trukumu - godigi sakot (ja aizmirstam par iztrukumu naudas zinjaa) - cilveku bija pietiekami! man pat nepietika laika ar visiem apsesties un ta draudzigi parunaties, cik nu speju tik dariju, un pilnigi drosi zinu ka tie kas bija atnakushi pozitivi ladeti, ar savu humoru un pieduurienu dziivei, ar to vairak ka pietika!
nakoshais lielais pasakums bus pleners, kas teoretiski shogad varetu notikt Lietuvaa, bet pa vidu cik saprotu bus ari kads paritis mazaku un jaa, katrs blogeris kam ir iniciativa un velme, var rikot bloga pasakumu, atbalstisim informativi un visadi citadi. ta ir community vislielaka prieksrociba!