forum.gif
fotOblog 4.gadu dzimšanas diena
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / fotOblog 4.gadu dzimšanas diena
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.02.10 20:26
 citēt
alvils:
Andreass:Alvil, vai tiešām izdzēsi visas tās entās bildes, ko paspēji tur sabildēt.

Tiko apskatījos kartē. Nē, visas tomēr nav izdzēstas. Viena bilde palikusi.

[url=http://content20-foto.inbox.lv/albums122962313/alvils~es/21-02-2010/PIC-7308a-copy-800.jpg

:D]http://content20-foto.inbox.lv/albums122962313/alvils~es/21-02-2010/PIC-7308a-copy-800.jpg
:D[/url]
Publicēts: 21.02.10 20:33
 citēt
Jā, dansigu pa miglu atceros.. :)
Publicēts: 21.02.10 20:37
 citēt
bija forsi paplapat Lienjuk, Alksni, Mandariina :) Aloru beidzot satiku un ieraudziju dziivu, ari Alvils tuvplana retums, Juulis forsi satikts un visi tadi smaidigi, re, 4 gadi nav gajiushi zuduma ir satikti un iepaziti FORSI cilveki un tas manuprat ir pats galvenais ;)
 citēt
alora:Kaut ierados tikai pēc pusnakts, kad daudzi jau bija aizgājuši projām, paļubom bija jauki satikt sen neredzētos un iepazīt jaunus domubiedrus ;)
Bija jauki, man tiešām patika. Paldies organizatoriem :face-kiss:

Bez tevis un Alvila bija "Skumš skats" ka jūs tur sākāt raustīt lukturus un kramēt modeļus sapratu BEIDZOT kāds "Izpaužās" uz pilnu klapi:):)
 citēt
Starp citu, ja Vens un ImkaSm vēlas saņemt savas mājasdarba bildes, tad lai raksta man PM - bildes ir pie manis! :) Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.
Publicēts: 21.02.10 20:40
 citēt
Ja ir kādas bildes ar modelēm un talantiem, un nav peiglabāti viņu kontakti, atsūtam man ziņu uz pm, lai varētu izštukot, kā bildītes nogādāt sabildētajiem cilvēciņiem.
 citēt
ERA:Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.

Es savējo nesavācu. Tad laikam kādam citam iepatikusies... :)
 citēt
Shadow:bija forsi paplapat Lienjuk, Alksni, Mandariina :) Aloru beidzot satiku un ieraudziju dziivu, ari Alvils tuvplana retums, Juulis forsi satikts un visi tadi smaidigi, re, 4 gadi nav gajiushi zuduma ir satikti un iepaziti FORSI cilveki un tas manuprat ir pats galvenais ;)

:face-kiss:
Publicēts: 21.02.10 20:41 labots
 citēt
alvils:
Andreass:Alvil, vai tiešām izdzēsi visas tās entās bildes, ko paspēji tur sabildēt.

Tiko apskatījos kartē. Nē, visas tomēr nav izdzēstas. Viena bilde palikusi.

[url=http://content20-foto.inbox.lv/albums122962313/alvils~es/21-02-2010/PIC-7308a-copy-800.jpg

OMG,]http://content20-foto.inbox.lv/albums122962313/alvils~es/21-02-2010/PIC-7308a-copy-800.jpg

OMG,[/url] labi, ka paspēju pie galda malas pieķerties... Pulss arī lēnām atjaunojas, tad jau būs labi.
Publicēts: 21.02.10 20:41
 citēt
alvils:
ERA:Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.

Un vispār, man šķiet, būtu godīgi, ja Uljens savu mājas darbu uzdāvinātu man, jo pateicoties man viņš ieguva pirmo vietu! :)
Publicēts: 21.02.10 20:42
 citēt
alvils:Es savējo nesavācu. Tad laikam kādam citam iepatikusies... :)

Iespējams :)
Publicēts: 21.02.10 20:43
 citēt
ERA:Starp citu, ja Vens un ImkaSm vēlas saņemt savas mājasdarba bildes, tad lai raksta man PM - bildes ir pie manis! :) Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.

Es ar aizmirsu savākt savējo, vai nav pie Tevis..?
Publicēts: 21.02.10 20:43
 citēt
ERA:Starp citu, ja Vens un ImkaSm vēlas saņemt savas mājasdarba bildes, tad lai raksta man PM - bildes ir pie manis! :) Pārējie, šķiet, savējās bija savākuši paši.

o! vareeja patureet bildes? sapratu, ka fotoblog arhiivam
Publicēts: 21.02.10 20:49
 citēt
Romis:Es ar aizmirsu savākt savējo, vai nav pie Tevis..?

Savācu tikai tās, kas no rīta bija palikušas (Vens - 3 gab. un ImkaSM - 1 gab.). Par pārējām nav ne jausmas. Apvaicāšos, varbūt ir pie Elika, vai kāda cita no organizatoriem.
Publicēts: 21.02.10 20:58
 citēt
Ja es kkur esmu bildes tad man ludzu uz marcis@mbart.lv :)
Publicēts: 21.02.10 21:20
 citēt
ja apstradasiet bildes ielikshanai blogaa, atlasiet kada folderiti ari Talantus, vizazhistes un mociti
Publicēts: 21.02.10 21:56
 citēt
Dambis:
gribeetos redzeet kuraas bildes bija 2 un 3 vietaa.

.. gribetos redzet, kura bilde bija 1.vieta - kad sauca, piefikseju tikai autoru, bet ne nummuru, un ta ari neapskatijos...
Un paldies organizatoriem par baltmaizi ;)
Publicēts: 21.02.10 21:59
 citēt
:grimace:
Publicēts: 21.02.10 22:05
 citēt
Vai Jūs gribētu nākošo tusiņu vai plenēru bez maksas?
Ir viena ideja! Tikai jāsāk jau laicīgi :)
Publicēts: 21.02.10 22:11
 citēt
staasti.....
Ieintreseejis esi.
Publicēts: 21.02.10 22:34
 citēt
Gudris:
Eliks:Vai Jūs gribētu nākošo tusiņu vai plenēru bez maksas?
galīgi neintresanti...ja biļete nebūs dvacārs tad neiešu :face-grin: vakar ar būtu aizgaajis ja nebūtu jāmaksā :what:
Tu vienkaarshi esi miikstais! Es pat piedaavaaju Tev paarskaitiit!
Publicēts: 21.02.10 22:41
 citēt
Laciz:
Gudris:galīgi neintresanti...ja biļete nebūs dvacārs tad neiešu :face-grin: vakar ar būtu aizgaajis ja nebūtu jāmaksā :what:
Tu vienkaarshi esi miikstais! Es pat piedaavaaju Tev paarskaitiit!

Būtu bijis vēl viens dīvainis skatāms...
Bet kas bija tas baltajā kreklā ar melno cepurīti ar neartikulētām kustībām, tomēr?
Publicēts: 21.02.10 22:52
 citēt

Dīvains jautājums:) Cilvēkiem patīk gandrīz viss, kas ir bezmaksas. Tāpat domāju, ka, ja pasākumu gribēs apmeklēt, tad līdz Ls 10 paļubom būs gatavs maksāt.
Ja godīgi, tad biju pārsteigta par mazo apmeklētību un cilvēku kūtrūmu. Online video tiešām īpaši jautri neizskatījās....dzīvajā bija interesanti, bet, ja nevienu tur nepazītu, tad nebūtu ko darīt un ātri pazustu. Pasākuma organizātori un modeles no sākuma bija vienīgie, kas mēģināja uzkurināt publiku. Nebiju no sākuma, bet cik sapratu, tad nebija nekādas aktivitātes, lai nedaudz satuvinātu publiku. Tas šķiet ir vajadzīgs jebkurā pasākumā.
Ja būs kāds pasākums, tad noteikši iešu...īpaši gaidu kko vasarā, jo tad atsaucība lielāka.
Publicēts: 21.02.10 22:55
 citēt
alora:

Dīvains jautājums:) Cilvēkiem patīk gandrīz viss, kas ir bezmaksas. Tāpat domāju, ka, ja pasākumu gribēs apmeklēt, tad līdz Ls 10 paļubom būs gatavs maksāt.
Ja godīgi, tad biju pārsteigta par mazo apmeklētību un cilvēku kūtrūmu. Online video tiešām īpaši jautri neizskatījās....dzīvajā bija interesanti, bet, ja nevienu tur nepazītu, tad nebūtu ko darīt un ātri pazustu. Pasākuma organizātori un modeles no sākuma bija vienīgie, kas mēģināja uzkurināt publiku. Nebiju no sākuma, bet cik sapratu, tad nebija nekādas aktivitātes, lai nedaudz satuvinātu publiku. Tas šķiet ir vajadzīgs jebkurā pasākumā.
Ja būs kāds pasākums, tad noteikši iešu...īpaši gaidu kko vasarā, jo tad atsaucība lielāka.
Gudris buutu uzkurinaajis.....
Publicēts: 21.02.10 23:04
 citēt
Nezinu nezinu, man likās jautri no paša sākuma :) Jā, sākumā cilvēki bij tādi kautrīgāki un tā, bet tas visos pasākumos piederās. Īpaši ja tie ir fotogrāfi ;)
Nekad nebūs perfekti.
Varu teikt, ka mēs organizētāji šajā pasākumā ielikām visu savu sirdi un dvēseli (par sevi toč galvoju), un tāpēc paldies tiem, kas atnāca un novērtēja. Mums tas deva kārtējo pieredzi, jums- iespēju pabūt visiem kopā ne tikai interneta vidē.
Tiekamies nākošreiz :)
Publicēts: 21.02.10 23:06 labots
 citēt
alora:

ta ir, icebreakeri ir vajadzigi, nakosreiz bus!

bet pa lielam, dzimene ir vairak domata tadiem, kas jau bijushi uz kadu no bloga pasakumiem, protams, ideali, ja kads atnak pirmo reizi, bet pirma reize ir loti atkariga no pasha, ka ies, un piedalisies un komunices. latvietim jau kautriba iedzimta bet nu ja, organizatoriem japarupejas lai to labotu.

bet par cilveku trukumu - godigi sakot (ja aizmirstam par iztrukumu naudas zinjaa) - cilveku bija pietiekami! man pat nepietika laika ar visiem apsesties un ta draudzigi parunaties, cik nu speju tik dariju, un pilnigi drosi zinu ka tie kas bija atnakushi pozitivi ladeti, ar savu humoru un pieduurienu dziivei, ar to vairak ka pietika!

nakoshais lielais pasakums bus pleners, kas teoretiski shogad varetu notikt Lietuvaa, bet pa vidu cik saprotu bus ari kads paritis mazaku ;) un jaa, katrs blogeris kam ir iniciativa un velme, var rikot bloga pasakumu, atbalstisim informativi un visadi citadi. ta ir community vislielaka prieksrociba!

:*
Publicēts: 22.02.10 00:03
 citēt
Bija ellīgi labi, tikai skāde, ka ierados ar auto..:face-crying:
Publicēts: 22.02.10 00:05
 citēt
kaarais:Bija ellīgi labi, tikai skāde, ka ierados ar auto..:face-crying:

Nabadziņš...
Publicēts: 22.02.10 11:16
 citēt
alvils:
alvils:

Un vispār, man šķiet, būtu godīgi, ja Uljens savu mājas darbu uzdāvinātu man, jo pateicoties man viņš ieguva pirmo vietu! :)

Es savu nepaņēmu, drošivien kādam Alvila fanam mājās pie sienas jau gozējas :)
Publicēts: 22.02.10 14:59
 citēt
uljens:
alvils:

Es savu nepaņēmu, drošivien kādam Alvila fanam mājās pie sienas jau gozējas :)
Nez pie kā tagad ir mans mājasdarbs? :)
Publicēts: 22.02.10 22:43
 citēt
Tā, es tur biju šo to pievākt un tad nu savācu čupiņu dažādus cimdus. Ja nu kādam ir pazudušies -griezties pie manis. Par kaut ko visko sarunāsim.
Publicēts: 22.02.10 22:50
 citēt
Atkarībā kādas ir vēlmes.
Publicēts: 22.02.10 22:51
 citēt
man liekas ka man ari pazuda :D tadi melni un pukaini ka es :D
Publicēts: 22.02.10 22:57 labots
 citēt
Tātad, ir 3 pāri:
1. melni, biezi adīti
2. tumši zaļi, plāni adīti
3. gaiši brūni ādas, iekšā siltu vilnu

Vēl ir viens balts sieviešu krekliņš (ups) ar ģitārām virsū un viena melna getra - bet pieļauju šis pieder dejotājiem, jo atradās "aizkulisēs" ;)
Publicēts: 22.02.10 23:18
 citēt
Kāda cepure nav aizķērusies? Es savu kaut kur pazaudēju (bet ne pasākuma vietā)
Publicēts: 23.02.10 06:20
 citēt
eSeL:gaiši brūni ādas, iekšā siltu vilnu

tie ir mani... :shame:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5