forum.gif
A es savu mājaslapeli palaidu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / A es savu mājaslapeli palaidu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.10 07:51 labots
 citēt
Kā nu ir tā ir, bet domu jau var saprast - no 1. marta Liepājā iespējams izīrēt studiju Nu pagaidām tā šķiet, ka datumiņš reāls...:)
[url=www.imgfoto.lv]www.imgfoto.lv[/url]
Publicēts: 03.02.10 08:06
 citēt
klop, klop.
Publicēts: 03.02.10 08:08
 citēt
Laikam štā ir tā vieta www.imgfoto.lv
Publicēts: 03.02.10 08:10
 citēt
Nu jā...tā gan...:)
Publicēts: 03.02.10 08:42
 citēt
zināsim kur aiziet patusēt,ja būs jābrauc uz liepāju :big_smile:
Publicēts: 03.02.10 09:23
 citēt
:big_smile:
Publicēts: 03.02.10 09:45
 citēt
priekš liepājas, manuprāt dārgi. ko saka liepājnieki paši?

vēl viena lieta, bez aprīkojuma (tām divām zibpsuldzītēm), būtu vēlams norādīt studijas izmērus (metros). ja pietrūkst gaismas, var jau savus aksesuārus paņemt līdz (piemēram, kādus piecus atstarotājus), bet, ja pietrūkst rūmes, lieku telpu līdz nepaņemsi...
Publicēts: 03.02.10 10:08 labots
 citēt
Alvil, zibspuldzes būs 3gb 600w vai nu aurora fusion vai fomei digital(skatoties kurš nometīs vairāk cenu Andrejs vai Roberts:) ) + fona piegaismošanai kaut kādus walimexus paņemšu vēlāk, moš jau līdz martam
Atstarotājs gan tikai viens - 2.20mx1m :)
1.5m octabox
2 gb softboxi 80x100 vai kaut kas līdzīgs
Zoņķiki un citi sīkumi šūnas(10,20,30grādiem), barndori utt.utjp...

Par to dārdzību...nu piena paka Liepājā nemaksā lētāk kā Rīga... Būs pieprasījums, pielikšu klāt pie cenas ja vajadzēs:D

Ā jā...par dimensijām - 8.5mx6.5m h-3.20m + Stīns atļaus izmantor Fontein Rojal publisko daļu foto projektiem:)
Publicēts: 03.02.10 10:11
 citēt
Centrālais jautājums bija par telpas izmēru. :) Cik metri katrā no trim virzieniem, mērijumus sākot jebkurā stūrī? :)
Publicēts: 03.02.10 10:12 labots
 citēt
Ti što pridurivaješsja?:D
GARUMS - 8.5M
PLATUMS - 6.5M
AUGSTUMS - 3-3.30Mneesmu pārmērijis:)

Izmērus foteina lobijam, pirtīm, koridoriem, bāriem nezinu, ja vajag avru uzzināt...:D
Publicēts: 03.02.10 10:17
 citēt
a izmēri ir o.k.
būšu Liepājā, iegriezīšos iečekot (nesaku uzreiz, ka īrēt). ;)
Publicēts: 03.02.10 10:19
 citēt
Wellcom:)
Publicēts: 03.02.10 11:01
 citēt
Kurā vietā ir lētāk???:D
Publicēts: 03.02.10 11:09
 citēt
PDC jā tev prātu var sačakarēt viegli...ja jau 1Ls ir summa, kas Tev liek izvēlēties kurā studijā bildēt, tad izlasi cik ir minimālā samaksa par kuru vispār tiec bildēt!:) Ja nenodarbojas ar seksu, ko tu taisies 3h darīt studijā...čistākā ap**** nomaksā par 3H, reāli samaksā par nepieciešamo laiku 30% dārgāk... Tev kaukulātors ir vispār gudri?:D
Publicēts: 03.02.10 11:13
 citēt
pa lielam Gudrim ir taisnība. cipari ir cipari. un portretu jura prasītie cipari šoreiz ir zemāki. bet taisnība ir arī Kārlim, jo cena nav vienīgais parametrs, pēc kā izvēlēties pērkamo produktu. :) jāpabidlē gan img studijā, gan portretu studijā, lai pēc tam viennozīmīgi varētu pateikt, kura dārgāka, kura izdevīgāka. :)
Publicēts: 03.02.10 11:17
 citēt
Nu galu galā...tad kad Liepājā uz vienu iedzīvotāju būs tik pat daudzas foto studijas, kuras var izīrēt kā Rīgā, es arī nometīšu to 1 Ls par pimajām trim stundām:D:D:D:D

Gudri, labi, no Tevis, ja sagribēsies, speciālā cena Ls15 minimums:) Pārējiem kā mājaslapā - Ls 12 pirmās 2 h
Publicēts: 03.02.10 11:22
 citēt
imgfoto - padomā par ekstrām, vai par vienkāsršām lietām..... piem., cenā ir iekļauta tase kafijas vai tējas, tas tev neko nesadārdzinās, bet tas ir sīkums kas piesaista cilvēkus.
Publicēts: 03.02.10 11:23
 citēt
Gudris:nopietna sesija prasa 6-8 stundas :)

vainu Tu esi nenormāli lēns vai arī tikai procesā domā, kādu īsti rezultātu vajag, bet nu nesaprotu, ko studijā darīt 8 stundas! nu labi, mana garākā sesija studijā ir bijusi 7 stundas, bet tāpēc, ka meiča bija nice, un lielākais laiks tika veltīts NE bildēšanai. :) visādi citādi, 3 stundas normālai sesijai ir gana atlikulikām, atsevišķos gadījumos mož 4, maksimums 5 stundas. vai arī jābūt baigam tormozam...
Publicēts: 03.02.10 11:36
 citēt
+++ alvils

zazi, nu kaņečna, var jau tā pat ienākt un papļāpāt, es arī tad ar kafiju sacienāšu, ja vien tas nekļūs par ikdienas paradumu 3x dienā, tad savu kafijas paku vajadzēs nopirkt un atstāt plauktā:)
Publicēts: 03.02.10 11:49
 citēt
zazis:imgfoto - padomā par ekstrām, vai par vienkāsršām lietām..... piem., cenā ir iekļauta tase kafijas vai tējas, tas tev neko nesadārdzinās, bet tas ir sīkums kas piesaista cilvēkus.

Tas jau pieklājīga namatēva uzdevums tāpat....Man fotokluba biedri tik daudz kafijas sanes,ka nevaru nemaz izcienāt.
Publicēts: 03.02.10 12:43
 citēt
hmm kaut kas tur laikam ir, 8 stundas ar meiteni studijaa ... hmmm :D
Publicēts: 03.02.10 13:52
 citēt
Vispār cepuri nost - esi optimists ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas