protams SS smieeeet t ties pa slepeno varu pačukstēt, ka arī esmu bildejis priekš avīzi šķībi, greizi, nepareizi, bet tā, lai amatpersonai zobens durās acī vai ausī!
Kronis nebija KARGINAM bet gan Šķēlem vēl 90 gados Sveces ir bijušas Ulmanim un kam tik vēl nē , ŠITĀDAS bildes ir Ikdiena NOSNSTOPĀ jautājums vai kāds tās publicē , tie kas strādā ikdienā šitādus var ŠTABEĻIEM piestadīt taka šaka nekas neparasts , reku dažam Blogerim pat ikdienas servisssa salikts PĒRC ja patīk , daudz smieklīgāks un kudisj krutāks skats ja kas www.edijsfoto.lv...
NĒ nē tas ir "Hūtes čomaks" no Ventiņiem , tāds kolorīts onka kam patīk Hūtem pakaļ skaraidīt pasākumos , man šams no pagājušā gada Jūras svētkiem kur šams ar Pirat tanti Burkovsku maigojās
Smieklīgi tas šķistu spoki.lv, ziņu lapai gluži normāli tas nav. Vai CCN, NBS utt... kādreiz atļautos publicēt ko tādu??? Atklāti sakot, man tas šķiet nožēlojami.
Lutums:Smieklīgi tas šķistu spoki.lv, ziņu lapai gluži normāli tas nav. Vai CCN, NBS utt... kādreiz atļautos publicēt ko tādu??? Atklāti sakot, man tas šķiet nožēlojami.
Lutums:Smieklīgi tas šķistu spoki.lv, ziņu lapai gluži normāli tas nav. Vai CCN, NBS utt... kādreiz atļautos publicēt ko tādu??? Atklāti sakot, man tas šķiet nožēlojami.
TVNET tak pilniiga sviesta ciba ir.. virsraksts veesta vienu, raksta saturs pavisam par ko citu.. vel tas ka vienus un tos pashus rakstus meedz likt pa vairaakaam reizeem, ik pa laikam, sho to paartaisot lai peec kaa cita izskatiitos.. nu taadi fruxti baigie!
Nu Komersantu var ari Latvija apskatit. Tur ir ko pamacities par reportazu fotografesanu. Politiki un amatpersonas ar ir cilveki, tikai izvelejusies publisku dzivi, piem: sitas saucas politiskaas dejas www.kommersant.ru...
Vot šitādlīdzīgu viedokļu dēļ arī Latvijas presē labas fotogrāfijas tiek noraktas.Kamēr lielākajā daļā preses izdevumu bilžu izvēles jautājumus izšķirs rakstošie vizuālanalfabeti,labas preses fotogrāfijas tiks publicētas tikai pārpratuma dēļ.
Vot šitādlīdzīgu viedokļu dēļ arī Latvijas presē labas fotogrāfijas tiek noraktas.Kamēr lielākajā daļā preses izdevumu bilžu izvēles jautājumus izšķirs rakstošie vizuālanalfabeti,labas preses fotogrāfijas tiks publicētas tikai pārpratuma dēļ.
Runājot par analfabētiem - www.badlog.nl... šādu bildi ieliekot preses izdevumā (da jebkādā) tā ir paredzēta celtnieku/palīgstrādnieku publikai (ļoti daudz analfabētu) kā ari 12-15 gadīgiem šmuguļiem - respektīvi - kkāda fakta atspoguļošanas vērtība ir apaļa 0 ???? ............ laba preses fotogrāfija????
Man zvērīgi krīt uz nerviem LV prese kā tāda - mudina tautu uz dažādām ažiotāžām, uzpūš no mušas ziloni un cenšas nod... valsts struktūru - nu jā.... ar to jau mēs esam salveni, latviešu delikatese = otrs latvietis. PS. Ja nemaldos - šo bildi arī bija publicējis TVNET!
Kas Emsim vainas,žēl,ka nav mēli izbāzis,būtu izliets Einšteins Bilde ,starp citu ir diezgan tuva lietu būtībai,jis bildē izskatās pēc aktiera komiskā lomā un tas nu par visiem 100% atbilst viņa vietai dzīvē. LV prese neko neuzpūš un nenodirš,LV prese ir visnotaļ bezzobaina,bailīga un virspusēja.Tas ko mēdz pasniegt kā skandālu ir tikai ziediņi,par odziņām un saknītēm tiek turēta mute.Šeku,reku nesen bija tāds jautrs videorullītis,kur amatpersona savā darba vietā nebija vīžojusi izslēgt mikrofonu,bet pietuvināti un anonīmi avoti pauž,ka sarunas turpinājums esot vēl jautrāks,to gan neviena televīzija neparādija Par valsts nod... runājot,joprojam atceros savu padomju skolas laiku vēstures skolotāju,partijnieci un skolas direktori,vienā personā,viņas ļoti iemīļota tēma bija valsts definīcija :"Valsts ir īpašs apspiešanas mehānisms".Šī ir teju vienīgā definīcija,ko no padomjskolas laikiem atceros un ,jāteic,laikam ritot arvien vairāk pārliecinos par tās definīcijas patiesumu.
Lutums, prese pie mums ir mierīga un pati parasti neko neizdomā. Pat lielākie skandāli šiem ir atnesti. Savukārt par to TVNet bildi - ja kādam arī jādod pa galvu vai $$$$ jātvelk no algas, tad tie ir ministrijas PR cilvēki, kas uzdizianējuši šādu iespēju.
ak34:Lutums,- ja kādam arī jādod pa galvu vai $$$$ jātvelk no algas, tad tie ir ministrijas PR cilvēki, kas uzdizianējuši šādu iespēju.
Par visiem 100% piekrītu , ZINU kā tieka gatavotas presens un "Tikšanās" ar medijiem piemēram EU tad tur tiek aspēlētas un iztestētas JEBKĀDAS iespejas un variantsi un "Politiķi @ personāls" ir izskolots līdz pēdējam lai maksimāli izslēgtu JEBKO kas var NĒ TĀ vai NE ĪPAŠI par viņiem parādāit. Visādiem USA varoņiem pat speciāli tiek tasiti TADI rakusri un foni ka šiem istās pēc "Pasaules valdnieks" bez variantiem Diennvideiropā seviški Spānijā Itālijā presse ir tāda ka ja tāda būtu pie mums mums puse saeimas personāžu jau būtu atsviedusi zandēles no infarkta paveroties BILDĒ / TEXSTOS