forum.gif
chroma key
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / chroma key
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.10 21:36
 citēt
lieta zināma, protams nebiju iedomājies, ka tādos apmēros tiek pielietota
Publicēts: 03.02.10 21:39
 citēt
Kas iespaidiigi? Shops tikai video versijaa.. par ko briinies, Gudri?
Publicēts: 03.02.10 21:42 labots
 citēt
Kas tur iespaidīgs 2/3 amatierkīno kas nevar atļauties "Natūru" taga šitā Filmē / Foce . Liela daļa "Rīgas sargu" un līzdīgas Latvju lažas taga šitā "Pa lēto" filmē:):) Tizls un primit`vs paņemiens ko Latvijā visvairāk praktizēja visādas TV lētuči jau kopš 80 gadu viduss :):) Tā iet ka neko nerubī kas apkārt notiek jau sen sen , jau labu laiku atpakaļ bija populāra tāda kustība kā Chroma Key fan tasija visvisadu muļķigus un lētus efektus MAJAS apstākļos:):)
Publicēts: 03.02.10 22:27
 citēt
Gudris:www.youtube.com... iespaidiigi

Нету ничего проще , чем уже проделанная работа. :)
На самом деле, всё не так просто, как выглядит на видео.
Publicēts: 03.02.10 22:51
 citēt
Es vienkaarshi nesaprotu, par ko te sajuusminaaties vai briiniities? Jau pirms paaris gadiem kaa shito lietu saaku izmantot, taa laiku pa laikam pielietoju (piemeeram beibe grib Havaii pludmalee pozeet, bet no dziivoklja aaraa iziet nevar..)
Nez, par ko taalaak Gudris briiniisies? Ka gaismas var mainiit shopaa? :D
Publicēts: 03.02.10 22:58
 citēt
Man saakumaa bij pa suuro, jo nebij pareizaa fona un naacaas vienkaarshi griezt aaraa..
Kaada shkjirba ko maaku, ja par to kaartiigi nemaksaa..
Publicēts: 03.02.10 23:27 labots
 citēt
Fonus mainīt PS ir pavisma vienkarši vaig tik pastaigat un kursinjiem un prast PAREIZI uzbildēt , PS ir lot vienkaršji instrumenti pavisam vienkarsjai un perfektai fonu nomanjai piemeram sjitads variants ir pilnig ikdieniskj bez kadiem Hromiem vimeo.com... rekā darās pat iespaidāigāki varianti vimeo.com... sjita vienkarsjaks atkal vimeo.com... reku sjitads vimeo.com... , Gudrim nespid sjam čerdaks nevari IEDOMĀTIES
Publicēts: 04.02.10 00:44
 citēt
Piemēram reku dzeki kuri gan neietilpss nekādos "Asosiacijos" bet strada intresanti un tiesji uz Hromiem un kazam piemeram www.balticwedding.lv...
Publicēts: 04.02.10 00:57
 citēt
man domāt, ka iespaidīgi (attieksmes ziņā) ir tas, ko Lunis nenorādīja tieši:

vimeo.com...
Publicēts: 04.02.10 01:10
 citēt
oi puika nupat uzzināja kā kino uzņem :face-smile::face-smile::face-smile:
Publicēts: 04.02.10 01:33 labots
 citēt
petersonsphoto:man domāt, ka iespaidīgi (attieksmes ziņā) ir tas, ko Lunis nenorādīja tieši:

http://vimeo.com/7639481

Fui Pereson tas jau satur "Vardarbības elementus" Gudris salūrēsies saborēs savu Olympieti a mes pec tam adbild pa "Berna pavesjanu dumībās"
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):