HIP -HIP - apsveiciens ir redzēts un pieņemts!!!! Pateicos un priecājos! ) ___________________________________________ Selga. Un ja nu kāds grib man "sariebt" var arī priecāties par to, ka man tieši šodien ir arī DZ.D. - izsaku sev līdzjūtību !!!
Paldies: Imgfoto, IKZ Joreļjanci!!! Par cepumu mani arī šad tad sauca....Hi-hi! Cepumīgs ņam-ņam! Visiem PROZIT!..... Man garšo džins ar toniku+citronītis,- tad nu ar to! )
Dayana, Buure, Loin, Eltons......Paldies Jums visiem un katram visvairāk!! _________________________________ Mīlestības nāk un nezūdamības likumi tām nezust liek, Tortes nesakalst - jo gardas cept man mācēts dots, Draugi ir un prieks par katru prieka smaidu ,- Arī tēma negaidīti jokaina te pacēlusies, Tāpēc saku paldies, draugi virtuāli jaukie! ______________________________________
Paldies, Uldis S !!! __________________________ Par apsveikuma otro daļu,- Vot i jautājums, kas paliek neatbildēts, Zinu, visi saspringti un ziņkārībā , Tagad atbildi cer sagaidīt, Droši zinām - atbildi pat vēji nezin, Kur nu kāds no mums!