forum.gif
Pērku ziepjutrauku 3-5Mpix. Lēti. Lietotu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku ziepjutrauku 3-5Mpix. Lēti. Lietotu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.10 13:53
 citēt
Nolēmu pāriet uz citu klasi un tāpēc meklēju sev jaunu fotoaparātu :)

ja kādam ir kaut kas piedāvājams, tad droši.
Var būt apbružāts, saskrambāts. Galvenais lai pilda savas funkcijas.
Ideāli būtu ar savu iekšējo akumulatoru, bet var arī tādu kur pirkstiņi liekami.

Cenu grūti noteikt, jo katram tomēr ir sava kategorija, bet gribētos pēc iespējas lētāk, ceru 15-50ls iekļauties.

saziņai PM, andrips@gmail.com
Publicēts: 05.02.10 14:06
 citēt
pa 50ls var veikalā gluži jaunu ziepuku nopirkt.
Publicēts: 05.02.10 14:20
 citēt
spriezot pec fotOgalerijas bildes: 0 veco klasi vel pat nesi isti izpratis!
Publicēts: 05.02.10 14:29
 citēt
zo:pa 50ls var veikalā gluži jaunu ziepuku nopirkt.

Ar 3-5 Mpix?!?! :) Diez vai! Ar 12 Mpix varbūt...
Publicēts: 05.02.10 15:11
 citēt
kuros veikalos tad to var?
ja tu domā par tiem Fuji kakām un tamlīdzīgiem, tad labāk normālu, bet lietotu.

anonims_, tev reitingi svarīgi vai kas? Man nevajag citu ovācijas bļāvienus par to ka bilde ir slikta vai laba, man pietiek ar sevi un cilvēku kam esmu bildējis. Iespējams, ka neesmu vēl nobildējis tik labu bildi lai šeit ieliktu un iepriekš rakstītais ir tikai manis mierinājums, bet tas lai paliek manā ziņā. bildes šeit pagaidām no manis nebūs, varbūt kādreiz kaut kas mainīsies.
Publicēts: 05.02.10 15:14
 citēt
wtf?
Publicēts: 05.02.10 15:17
 citēt
Andreass:kuros veikalos tad to var?
ja tu domā par tiem Fuji kakām un tamlīdzīgiem,

Līdz 50 Ls nekaka nesanāks.
Publicēts: 05.02.10 16:15
 citēt
Varu piedāvāt Canon PowerShot A510. www.dpreview.com...
Pavecs gan ir, ekrāns arī maziņš, bet lietots gan diezgan maz, diez vai 1000 kadri būs, bet varbūt arī nedaudz vairāk. Diemžēl ar 2xAA, bet ar lādējamiem aķīšiem gāja labi. Līdzi varu dot arī Lowepro atbilstoša izmēra somiņu, moš arī kādu 256MB karti, ja atradīšu.
Cena varētu būt kaut kur pie Tava budžeta lejasgala :)
Publicēts: 08.02.10 10:21
 citēt
bump. Kaut kur pazuda viens pārdevējs un Portreti nocēla nākamo piedāvājumu. Varbūt vēl kādam ir kas piedāvājams.

Var piedāvāt arī ne Canon ražojumus.

anonims, ja nopietni, tad bildes nav ieliktas, jo citādi man būs vēlme visiem paziņām salikt 555 un izcili vienalga par kādu bildi. Kamēr nav bildes, tikmēr to nevaru izdarīt.
Publicēts: 09.02.10 17:10
 citēt
joprojām meklēju kādu ziepi cenā no 15-50ls.
vai tiešām neviens negrib nomainīt savējo uz labāku. Man der sākot no 3.2 mpix.
Publicēts: 10.02.10 21:20
 citēt
Man ir šāds aparāts www.dpreview.com..., tiesa gan nezinu cik tas vērts!
Publicēts: 10.02.10 21:24
 citēt
Andreass:joprojām meklēju kādu ziepi cenā no 15-50ls.

tev vajag funkcionējošu? man ir viens kā reiz ar tieši 3.2 mpix bet matrica aizgāja pie dieviem.
Publicēts: 10.02.10 21:26
 citēt
Andreass, manai jaunaakajai ir kaut kaads canon ... tur kaut kas gan nerulleejot .... sarunaajaam, ka vinja atstieps man un es apskatiishos, kas ar shamo ir.
Publicēts: 10.02.10 21:29 labots
 citēt
ixus 65 negribi? Ir iekseejais akjis, bet akumulators jaamaina, netur nemaz vairs, izbliezts ap 20 000 kadru. usb, 1 gb atminjas karte, sominja ar laikam bija, apbruzhaats un redzamas lietojuma paziimes, pat neliela buktiite. Buutu pieejams uz lieldienaam. Pa leetu naudinju, teiksim ap 10ls un 2 tervetes ali. Ir interese?

PS. Pa cik tu meklee cenaa no 15-50ls, tad cena 15ls :D :D :D

www.dpreview.com...
Publicēts: 10.02.10 21:42
 citēt
Andreass, nesmādē kameras ar pirkstiņu aku. Piemēram Canonam tie oriģinālie kantainie akumulātoriņi stiprākā salā praktiski momentā atmet pedāļut, bet labi pirkstiņi iet kā rūc.
Publicēts: 10.02.10 21:52
 citēt
Laurelz,uz lieldienām es mosh varētu paņemt,pa tiem 10ls :big_smile:
Publicēts: 10.02.10 22:32
 citēt
Piedāvāju ixus 80 www.dpreview.com...

Stāvoklis ļoti tuvu jaunvērtīgam, tavā cenu diapazonā iekļausies.
Publicēts: 10.02.10 23:43 labots
 citēt
Andreass:joprojām meklēju kādu ziepi cenā no 15-50ls.

Andri, ir viens SONY 6 mpix, bet cenas ciparos neiekļaujamies... Tas ir pietiekami antikvārs modelis, ģimenes relikvija, pie 1500-5000 Ls mēs vispār varētu tikai sākt apskatīt piedāvājumu..., tā ka, laikam šoreiz nekā... (pēdējā pirtī pa laikam mans to bija lietot...)
Publicēts: 10.02.10 23:43 labots
 citēt
shvaboc:Laurelz,uz lieldienām es mosh varētu paņemt,pa tiem 10ls :big_smile:

Ok, rezerveets Tev! Tik reekinies, ka bacha jaapeerk, jo pec 4-5 kadriem izrubaas, cgi.ebay.com...

Tev gadiijumaa arii nebija interese par 17-85 is? varbut lidz tam izdomashu, ko vajag vietaa, un vareeshu notirgot.
Publicēts: 10.02.10 23:58
 citēt
bateriju jau paskatījos ebay :face-smile: a 17-85 pagaidām atliekās,objektīviem naudas naf,pagaidām jāiztiek ar tokina 24-200,kas sūtās šurp no UK
Publicēts: 11.02.10 07:46
 citēt
bāc, nu kas tā par lietu. Es meklēju un kā piedāvā, tā vienmēr kāds noceļ. :D :D :D
Laurelz, aizrakstīu PM, bet tikko tikai pamanīju, ka Mārtiņš jau pieteicās. Ja viņš nepaņems, tad ņemu ciet.

Būtībā laikam mazliet to pasākumu varam atlikt, jo bija maza aktivitāte un vienu Panasonic ziepi ebajā vācijā nopirku. Tikai jāskatās cik labs būs. No Laurelz Ixusa noteikti neatsakos, jo ja eksperiments izdosies, tad vajadzēs vēl vairākus ziepjus.
Publicēts: 11.02.10 13:46
 citēt
Man ar interesetu sada cenu diapazona! PM
Publicēts: 13.02.10 17:45
 citēt
Vel kadi piedavajumi?!
Publicēts: 13.02.10 17:47
 citēt
prasi Dansigai, viņa man neko nav teikusi vēl, bet varbūt ka darbojas tas aparāts.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):