350D jau ir forshaa matrica, kas ar 8,2mpix unsmuko ziimeejumu, nav saspiestie pikselji. Visaadi citaadi pilniigi lietojama kamera. Pa sviestmaizi tagad var dabuut. Ko tur lai siikaak staasta??? Njem ciet un bildee uz urraa!
Jonatans:350D jau ir forshaa matrica, kas ar 8,2mpix unsmuko ziimeejumu, nav saspiestie pikselji. Visaadi citaadi pilniigi lietojama kamera. Pa sviestmaizi tagad var dabuut. Ko tur lai siikaak staasta??? Njem ciet un bildee uz urraa!
ja kādam ir 300D par sviestmaizi, var būt ļoti nobružāts, saplēstu plastmasu, netīrs sensors, bez objektīva Bet galvenais, lai strādā, tad es varētu tādu iegādāties. Cena ļoti lēti.
Andreass:ja kādam ir 300D par sviestmaizi, var būt ļoti nobružāts, saplēstu plastmasu, netīrs sensors, bez objektīva Bet galvenais, lai strādā, tad es varētu tādu iegādāties. Cena ļoti lēti.
Tiesi sitadu pasu variantu ari domaju! 300D, 10D, D60, D30 vai ko lidzigu!
Portreti:Bildes kvalitāte 300 D ir labākā no VISIEM crop aparātiem, kādi man jebkad ir bijuši. Nu, varbūt vēl Pentax 100D var konkurēt...!
Diez vai- man gan šķiet, ka te vairāk darbojas nostaļģija par pirmo daudzmaz reāli pieejamo dSLR. Un, ja nemaldos, topika tēmā "sajaukti" 2 nosaukumi- 300D Eiropas utml tirgum un D-Rebel USA utml tirgum. Vismaz manējais bija vests no USA un nosaukumā bija tikai D-Rebel (bez 300).