forum.gif
Hasselblad CFV39
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Hasselblad CFV39
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.10 13:44
 citēt
martins_goncars:kashkjiigs idiots, gan jau dziivee buus labi laiki un nebuus jaameeraas ar savu liiko kraaninju fotoforumos

34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu.
Publicēts: 07.02.10 15:35
 citēt
citronsarcukuru:
martins_goncars:kashkjiigs idiots, gan jau dziivee buus labi laiki un nebuus jaameeraas ar savu liiko kraaninju fotoforumos

34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu.

arii pret shaadiem indiviidiem kaads ir teemas autors?
Publicēts: 07.02.10 15:43
 citēt
lasiit proti?
Publicēts: 07.02.10 17:59
 citēt
vajadzeeja saakt mekleejumus ar draugiem lv, tur haseļu ka biezs.........
Publicēts: 07.02.10 20:16
 citēt
F64:Gribētu nopirkt Hasselblad digital back CFV 39, tikai ja jums nav ko piedāvāt, lūdzu nepiedalieties un nesārņojiet.

Man visi paziņas, kuri GRIBĒJA nopirkt lielāku matricu, to arī nopirka...tagad jājas ar ģifcīta objektīviem. Stulbji! :(
Publicēts: 07.02.10 20:18
 citēt
NilsS:vajadzeeja saakt mekleejumus ar draugiem lv, tur haseļu ka biezs.........

Nil, ko Tu- nopietnākā vieta takš ir foto.lv- še ku viens ar kārtējo jaunu niku atkal to atgādina...:)))
Publicēts: 07.02.10 20:18
 citēt

Humors humorā, bet paprovēsi šitādu, ar 1/1600 zibeņa ātrumu un fona apļveida smērējienu, 12 EV stepiem un tā... sacelsies tā, ka 5D liksies suckin sucks...
Publicēts: 07.02.10 20:24
 citēt
Portreti:

Humors humorā, bet paprovēsi šitādu, ar 1/1600 zibeņa ātrumu un fona apļveida smērējienu, 12 EV stepiem un tā... sacelsies tā, ka 5D liksies suckin sucks...

Portreti, Tev arī patīk autolietas - labs piemērs būtu ar autoanaloģijām - mēs zinam, ka ir visādi RR, Bentley, Ferrari utt. Vai man tādēļ būtu jāiet kājām, ja nevaru tos atļauties?...:)))
Publicēts: 07.02.10 20:26
 citēt
Friidis:
Portreti:

Portreti, Tev arī patīk autolietas - labs piemērs būtu ar autoanaloģijām - mēs zinam, ka ir visādi RR, Bentley, Ferrari utt. Vai man tādēļ būtu jāiet kājām, ja nevaru tos atļauties?...:)))

Es par to, ka labāk nesēsties pie Lūcijas stūres pat paprovēšanai, tā var kļūt par dzīves mērķi!
Publicēts: 07.02.10 20:29
 citēt
evo jau ir pieejams auto,salīdzinoši...
Publicēts: 07.02.10 20:38
 citēt
shvaboc:evo jau ir pieejams auto,salīdzinoši...

Tiem, kam ir pieejams EVO, arī Haselis būs pa kabatai!
Publicēts: 07.02.10 22:59
 citēt
a ko cilvim ar Volvo S80? Muuzjam uz C un N adataam seedeet?
Publicēts: 07.02.10 23:42
 citēt
300 zirgi izklausaas pa maz shaadai komplektaacijai, gan jau ka melo Gudris ne? :D
Publicēts: 08.02.10 01:06
 citēt
te nu ir taisniiba - s80 iet paarsteidzoshi veikli, neskatoties uz kugja tonnaazju..
Publicēts: 08.02.10 01:47
 citēt
Portreti:
shvaboc:evo jau ir pieejams auto,salīdzinoši...

Nestāsti :D man bija EVO, bet Haseli es tāpat nevaru atļauties :D
Publicēts: 08.02.10 07:47
 citēt
Lutums:
Portreti:
Nestāsti :D man bija EVO, bet Haseli es tāpat nevaru atļauties :D

Ja jau BIJA EVO, tad jau to arī nevarēji atļauties ;)
Publicēts: 08.02.10 08:10
 citēt
Gudris:
Laurelz:300 zirgi izklausaas pa maz shaadai komplektaacijai, gan jau ka melo Gudris ne? :D
originaala naak 272hp ar chipu 300 ar kapeikaam ;) ...katrā ziņaa piektos bembjus cirtu aaraa kaa nemetas :super_man:

Gudri, tas bij liels pārsteigums, kad riepas svilinot izdevās nokost pie krusta, par to neko nezinošu meiteni ar divlitrīgu bmw dīzelīti, ne?:D:D::D
Publicēts: 08.02.10 10:11
 citēt
eu! nu pa tēmu, davaika! Te mirstīgais nopietni Hasselblad CFV39 meklē! :bad_smile:
Publicēts: 08.02.10 11:26
 citēt
gudris padaudz yuutubi kaa absoluutu konstanti piesauc!
Yuutubee arii autobuss dragaa brauc aatraak nekaa Lv dragos vieglie, nu tad kaapeec tev vel nav autobuss? :D
Publicēts: 08.02.10 11:30
 citēt
Publicēts: 08.02.10 16:55
 citēt
Uggga:
Lutums:Nestāsti :D man bija EVO, bet Haseli es tāpat nevaru atļauties :D

Ja jau BIJA EVO, tad jau to arī nevarēji atļauties ;)
Nē, viņu es atļauties varēju - nevarēju atļauties pēc avārijas sataisīt tāpēc BIJA :D
Publicēts: 09.02.10 14:13 labots
 citēt
Portreti:

es esmu paspaidījis Haseli, nesacēlās :face-sad:
mmmmmm man redz uz tām sievietēm ........
Publicēts: 09.02.10 15:26
 citēt
Tie, kas pērk Haseļus, pa šādiem forumiem to nemeklē...
drīzāk var meklēt šajā forumā
luminous-landscape.com...

Kas attiecas uz CFV-39 tad kādu laiku atpakaļ varēja da'but komplektu pa kādiem 9kEur

Bet piemēram lietotu CF39MS digitālo pakaļu jau sākot no 6k Eur

var paintresēties BCCS

bet domāju ka konkrētā persona nav reāls pircējs...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):