NilsS:vajadzeeja saakt mekleejumus ar draugiem lv, tur haseļu ka biezs.........
Humors humorā, bet paprovēsi šitādu, ar 1/1600 zibeņa ātrumu un fona apļveida smērējienu, 12 EV stepiem un tā... sacelsies tā, ka 5D liksies suckin sucks...
Humors humorā, bet paprovēsi šitādu, ar 1/1600 zibeņa ātrumu un fona apļveida smērējienu, 12 EV stepiem un tā... sacelsies tā, ka 5D liksies suckin sucks...
Portreti, Tev arī patīk autolietas - labs piemērs būtu ar autoanaloģijām - mēs zinam, ka ir visādi RR, Bentley, Ferrari utt. Vai man tādēļ būtu jāiet kājām, ja nevaru tos atļauties?...))
Portreti:
Portreti, Tev arī patīk autolietas - labs piemērs būtu ar autoanaloģijām - mēs zinam, ka ir visādi RR, Bentley, Ferrari utt. Vai man tādēļ būtu jāiet kājām, ja nevaru tos atļauties?...))
Es par to, ka labāk nesēsties pie Lūcijas stūres pat paprovēšanai, tā var kļūt par dzīves mērķi!
gudris padaudz yuutubi kaa absoluutu konstanti piesauc! Yuutubee arii autobuss dragaa brauc aatraak nekaa Lv dragos vieglie, nu tad kaapeec tev vel nav autobuss?
es esmu paspaidījis Haseli, nesacēlās mmmmmm man redz uz tām sievietēm ........